13/11/2018: Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

13/11/2018: Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 12:04 Δημιουργία 13/11/18, 12:03

Κριός

Μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου, η παρουσία της Δήμητρας στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να ρυθμίσεις φορολογικά και ασφαλιστικά θέματα ή ένα δάνειο, που η αποπληρωμή του σε δυσκολεύει. Άμεσα βέβαια, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε πιέζει να ανταποκριθείς… θέλοντας και μη σε επιπλέον υποχρεώσεις και πέρα από τις δικές σου ευθύνες ή τα τρεξίματα, θα φορτωθείς και δουλειές άλλων, κάτι που θα σου έρθει πιο… μαλακά αν βάλεις τα όριά σου εξ αρχής. Όσο για την καριέρα σου, εκεί δεν έχεις παρά να αναλάβεις την διοίκηση των πραγμάτων, μοιράζοντας υπευθυνότητες όπου χρειαστεί.

Ταύρος

Με την Δήμητρα να βρίσκεται πλέον στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου, μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου θα βελτιώσεις κατά πολύ τις δημόσιες σχέσεις σου, ίσως μάλιστα κάποιος/α να μεσολαβήσει για να αναδειχθούν τόσο εσύ, όσο και το έργο σου. Επιπλέον, αν θέλεις κάτι δεν έχεις παρά να το επικοινωνήσεις και θα… γίνει! Άμεσα βέβαια, ο Κρόνος στον Αιγόκερω θα σου περιορίσει αισθητά τον ελεύθερο χρόνο σου, επειδή όμως «ουδέν κακόν, αμιγές καλού», τελικά θα μπορέσεις να αντλήσεις γνώσεις ή πληροφορίες, από τεχνικού τύπου ζητήματα, μέχρι θέματα υγείας και διατροφής.

Δίδυμοι

Η Δήμητρα βρίσκεται πλέον στον Σκορπιό δρομολογώντας νέα δεδομένα στα εργασιακά σου και μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου θα σου δοθούν απανωτές ευκαιρίες για να δικτυωθείς με πρόσωπα και πράγματα, ίσως μάλιστα μια συνεργασία να γίνει το κλειδί της προόδου σου. Στο «σήμερα» βέβαια, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε θέλει πολύ προσεκτικό/η στην διαχείριση των οικονομικών σου, οπότε ξέχνα για λίγο τις… πολυτέλειες! Επιπλέον, φαίνεται πως τα «καπρίτσια» φίλων και αγαπημένων προσώπων θα σου κοστίσουν τουλάχιστον σε χρόνο και χρήμα, αν όχι σε… πίκρες!

Καρκίνος

Το πέρασμα της Δήμητρας στον Σκορπιό ανοίγει τον δρόμο σε νέες γνωριμίες, μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου μάλιστα έχεις αυξημένες πιθανότητες να έρθεις πιο κοντά με «διακεκριμένα» άτομα. Επιπλέον, θα διακριθεί ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Άμεσα όμως,, με τον Κρόνο απέναντί σου, πρέπει να κρατήσεις αποστάσεις από υποθέσεις που αφορούν άλλους, αφού τελικά θα βρεθείς και κατηγορούμενος/η! Όσον αφορά δε τις συνεργασίες σου καλό είναι να θέσεις όρια και να πάψεις πια να γίνεσαι ο «σάκος του μποξ» όταν κάτι «στραβώσει». Και σε όποιον/α δεν αρέσει, να πάει σε άλλη… παραλία!

Λέων

Η είσοδος της Δήμητρας στον Σκορπιό ορίζει την έναρξη μιας δίμηνης και… βάλε περιόδου (μέχρι και τις 25/1), κατά την διάρκεια της οποίας θα έχεις την ευκαιρία να προβείς σε περιουσιακές ρυθμίσεις αλλά και να «ανοίξεις» το σπίτι σου σε κόσμο. Επιπλέον δεν αποκλείεται να μετακομίσεις. Άμεσα πάντως, ο Κρόνος στον Αιγόκερω θα σε «ζορίσει» με υποχρεώσεις και περισσότερη δουλειά, ενώ παράλληλα οφείλεις να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στην υγεία και την διατροφή σου πριν «αρχίσουν τα όργανα» αλλά και να φροντίσεις πρόσωπα ή ζώα-φυτά, που έχουν τα δικά τους θέματα.

Παρθένος

Από σήμερα και μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου, η Δήμητρα στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να δικτυωθείς και να δημοσιοποιήσεις το έργο σου αλλά στην περίπτωση που δεν έχεις να επιδείξεις… τίποτε, τότε «αναγκαστικά» το πλεονέκτημά σου θα εξαντληθεί σε κουτσομπολιά! Ενεργοποίησε λοιπόν τον πιο δημιουργικό εαυτό σου. Παράλληλα βέβαια, στο «σήμερα» ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε πιέζει να πάρεις τις αποφάσεις σου στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, κρατώντας πλέον σε απόσταση άτομα που ασχολούνται αποκλειστικά και μόνον με τα δικά τους, θεωρώντας μάλιστα ότι τους… χρωστάς κιόλας!

Ζυγός

Το πέρασμα της Δήμητρας στον Σκορπιό σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου με κύριο χαρακτηριστικό την σταδιακή αναβάθμιση των οικονομικών σου, μέσα από συνεργασίες και συμφωνίες, μέχρι τουλάχιστον τα τέλη Ιανουαρίου. Σε πρώτη φάση ωστόσο, ο Κρόνος στον 4ο ηλιακό οίκο σου σε θέλει προσηλωμένο/η στις ανάγκες του σπιτιού και της οικογένειάς σου, αφού αν αφήσεις τα πράγματα «χαλαρά» και στην τύχη τους θα τρέχεις μετά για να μαζέψεις τα… ασυμμάζευτα! Επιπλέον αν δεις ότι κάτι δεν σου βγαίνει, μην επιμείνεις, εκτός πια κι αν σου αρέσει να βασανίζεσαι.

Σκορπιός

Η Δήμητρα, περνώντας πλέον στο ζώδιό σου, σε βοηθά να προβληθείς αλλά και να αποκτήσεις εκείνα τα «κονέ» που θα κάνουν την πρόσβασή σου προς την επιτυχία ευκολότερη και μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου, το κοινωνικό και επαγγελματικό status σου θα έχει αναβαθμιστεί αισθητά. Άμεσα πάντως, καλό είναι να μην «φας την ώρα σου» λύνοντας μόνον προβλήματα των άλλων, αφού με τον Κρόνο στον Αιγόκερω ο χρόνος δεν θα σου φτάσει. Επιπλέον, μπορεί να επέλθει μια μίνι κρίση στην δουλειά ή την υγεία σου, κάτι που αναγκαστικά θα αναβάλει ένα μέρος των δραστηριοτήτων σου.

Τοξότης

Από σήμερα μέχρι και τα τέλη Ιανουαρίου, η Δήμητρα στον Σκορπιό θα συμβάλλει στην αποκάλυψη μυστικών αλλά και σε μια κρυφή συνεργασία-στήριξη, που θα σου λύσει τα χέρια. Από την άλλη πλευρά βέβαια να ξέρεις πως αν έχεις λερωμένη την φωλιά σου απειλούνται και τα δικά σου μυστικά! Όσο για το «σήμερα», ο Κρόνος στον Αιγόκερω δρομολογεί οικονομικές εξελίξεις που θα σε «στριμώξουν», γι αυτό λειτούργησε συνετά και προνοητικά. Καλό είναι ακόμη να μην μπερδέψεις τα προσωπικά με τα οικονομικά σου, αφού έτσι και τα λεφτά σου θα χάσεις και μια φιλία.

Αιγόκερως

Μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου η παρουσία της Δήμητρας στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να εμπλουτίσεις τον κύκλο γνωριμιών σου, ενώ είναι πιθανό να ενεργοποιηθείς και σε κοινωνικά ή πολιτικά ζητήματα Άμεσα βέβαια, ο Κρόνος στο ζώδιό σου δημιουργεί «θέματα» στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου και το κακό είναι ότι αντί για κατανόηση επικρατεί η κριτική και η ανταλλαγή κατηγοριών. Επιπλέον, κάποια ζητήματα στην καριέρα σου απαιτούν λεπτούς χειρισμούς, πέρα όμως από τα όποια προβλήματα, μπορείς τελικά να αποκομίσεις ξεχωριστά διδάγματα και οφέλη από τον καθένα.

Υδροχόος

Μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου, η παρουσία της Δήμητρας στον Σκορπιό θα συμβάλλει στο να έρθεις σε επαφή με σημαίνοντα πρόσωπα, διευκολύνοντας συνάμα την προβολή σου. Έχεις μπροστά σου λοιπόν νέες ευκαιρίες, ίσως μάλιστα μια συμφωνία ή συνεργασία να παίξει θετικό και καθοριστικό ρόλο. Άμεσα πάντως, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε… αναγκάζει να ανασκουμπωθείς, προκειμένου να διεκπεραιώσεις μάλλον πληκτικές κι όχι εύκολες εργασίες, την ίδια στιγμή μάλιστα που η φυσική σου κατάσταση δεν είναι και η καλύτερη. Επιπλέον δεν αποκλείεται να ενοχληθείς από κριτικές που γίνονται σε βάρος σου.

Ιχθύες

Μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου, η παρουσία της Δήμητρας στον Σκορπιό θα συμβάλλει στην αύξηση των επαφών και των μετακινήσεων σου, με την περίοδο να κρίνεται ως ιδανική για την δικτύωσή σου και την επαφή με το κοινό, τόσο εδώ όσο και στο εξωτερικό. Σε πρώτη φάση ωστόσο, ο Κρόνος στον Αιγόκερω θέτει πιεστικά ζητήματα, τόσο στις φιλικές, όσο και τις πιο στενές σχέσεις σου κι ίσως χρειαστεί να πάρεις μια απόφαση που θα σε στενοχωρήσει αλλά δεν γίνεται αλλιώς. Επιπλέον, αναμένονται αναγκαία έξοδα και καλό είναι να μην ξανοιχτείς με αχρείαστες αγορές.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε