14/11/2018: Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

14/11/2018: Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 15:43 Δημιουργία 14/11/18, 15:41

Κριός

Η Σελήνη στον Υδροχόο σου φέρνει μια πολύ ιδιαίτερη γνωριμία, ενώ δεν αποκλείεται να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με ένα όχι και τόσο συνηθισμένο αντικείμενο δράσης. Από την άλλη πλευρά βέβαια μια τρέχουσα φιλία σου μπορεί να διαταραχθεί, έτσι… ξαφνικά και ανεξήγητα! Παράλληλα, με τον Δία στον Τοξότη να επεκτείνει τα όρια της δράσης σου μέχρι τα… πέρατα της οικουμένης, έχεις κάθε δικαίωμα να σκέφτεσαι ταξίδια σε εξωτικά μέρη αλλά μην αφήσεις εκτός και τις σπουδές σου. Επιπλέον, μια νομική υπόθεση βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Ταύρος

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε ωθεί να αλλάξεις προτεραιότητες στην καριέρα σου, αν όμως επιμείνεις στα ίδια και τα όμοια, τότε οι ανατροπές θα έρθουν για να σε… συναντήσουν! Επιπλέον, μπορεί να ωφεληθείς από μια απροσδόκητη υποστήριξη, ως προς τις τρέχουσες σχέσεις σου όμως με τους «ισχυρούς» φαίνεται να δημιουργούνται προβλήματα «στα καλά καθούμενα». Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη εισάγει τον παράγοντα τύχη στα οικονομικά σου κι όπως θα διαπιστώσεις όταν το σύμπαν «σε πάει» δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ για να αποκτήσεις αυτό που θες!

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να πρωτοτυπήσεις ή να ξεχωρίσεις με τις επιλογές σου. Αλλαγές και αναθεωρήσεις είναι λοιπόν στο πρόγραμμα, ενώ δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις ή τα απρόοπτα, ίσως μάλιστα να κάνεις ένα ξαφνικό ταξίδι ή να μυηθείς σε ένα πολύ ιδιαίτερο γνωστικό αντικείμενο. Παράλληλα, ο Δίας απέναντί σου σε βοηθά να διευρύνεις τον κύκλο των επαφών σου και να βελτιώσεις τις δημόσιες σχέσεις σου, ιδιαίτερα με άτομα που «απλώνονται» σε πολλούς τομείς, με μοναδικό «αστερίσκο» το ότι τελικά μπορεί να σου υπόσχονται πολλά περισσότερα από εκείνα που θα γίνουν.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε ωθεί να επικεντρωθείς κυρίως σε οικονομικά θέματα, όπου οι εξελίξεις τρέχουν και μάλιστα με απρόβλεπτο τρόπο. Και σε πρώτη φάση θα ωφεληθείς αν επιδείξεις μεγαλύτερη ευελιξία και ανοχή απέναντι σε διαφορετικά οικονομικά ήθη και κυρίως αν δεν κλείσεις τα μάτια σε μια νέα προοπτική, όσο ριψοκίνδυνη ή αβέβαιη κι αν σου φαίνεται. Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη σου δίνει «ανάσες» στα εργασιακά σου κι αν ψάχνεις για δουλειά, δεν έχεις παρά να αισιοδοξείς και να περιμένεις λύσεις που μέχρι πρόσφατα έδειχναν σχεδόν ανέφικτες.

Λέων

Με την Σελήνη στον Υδροχόο θα κληθείς να διαχειριστείς «παραξενιές» και απρόοπτα, ιδιαίτερα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, όπου το κλίμα θα αλλάξει απότομα, είτε προς το καλύτερο, είτε όχι. Επιπλέον, είναι πιθανό να έχεις μια απρόβλεπτη συνάντηση ή επίσκεψη. Αν πάντως λάβεις μια σημαντική απόφαση, καλό είναι να μην κινηθείς συντηρητικά, αφού δεν θα σου «βγει». Παράλληλα, με τον Δία στον Τοξότη να είναι στο… τσακίρ κέφι, κάθε είδους περιορισμός στην ζωή σου δεν έχει πλέον καμία τύχη, ενώ κι ένα αγαπημένο σου πρόσωπο παίρνει «τα πάνω του».

Παρθένος

Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει νέα δεδομένα στην δουλειά σου, κάτι που σίγουρα θα σε ταράξει αν θεωρείς ότι τα… πάντα είναι διασφαλισμένα. Αντίθετα όμως, αν επιδιώκεις εσύ να αλλάξεις κάτι, τώρα είναι η ώρα! Επιπλέον, δεν αποκλείεται να αποκτήσεις μια «προχωρημένη» συσκευή, ενώ αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, ενδέχεται να αλλάξεις γιατρό ή θεραπεία. Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη σε καλεί να «ανοίξεις» το σπίτι σου σε κόσμο ή να βάλεις μπροστά εργασίες και πλάνα που θα το αναβαθμίσουν. Επιπλέον, είναι πιθανό να ρυθμιστεί υπέρ σου ένα περιουσιακό ζήτημα.

Ζυγός

Μια νέα πρόκληση δοκιμάζει τα αντανακλαστικά σου και από πλευράς σου καλό είναι να λειτουργήσεις με ανοικτό πνεύμα και χωρίς να υπολογίζεις το «τι θα πει ο κόσμος», αφού αυτό… θέλει η Σελήνη στον Υδροχόο! Από την άλλη πλευρά βέβαια, αν είσαι «παλαιών αρχών» μπορεί να «σοκαριστείς» από προκλητικές συμπεριφορές που σε ξεπερνούν. Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη δρομολογεί περισσότερα ταξίδια, ενώ σε βοηθά να δικτυωθείς με πρόσωπα και πράγματα και το μόνο που καλείσαι να προσέξεις είναι να μην μείνεις μόνον σε εκείνα που τραβούν μεν την προσοχή αλλά δεν έχουν καμία ουσία.

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να χαράξεις μια νέα πορεία, προκαλώντας αλλαγές όπου χρειάζεται και ξεκινώντας από το σπίτι ή το γραφείο σου. Σε κάθε περίπτωση μάλιστα, ένα νέο περιβάλλον μπορεί να σε ωφελήσει δίνοντας σου την ευκαιρία να απαλλαγείς από πράγματα που σε περιορίζουν. Από την άλλη πλευρά βέβαια ενδέχεται να αιφνιδιαστείς από αλλαγές που προκαλούν άλλοι στην ζωή σου. Παράλληλα, με τον Δία στον Τοξότη να… ζεσταίνει τις μηχανές του θα σου προσφερθούν οικονομικές ευκολίες ή εγγυήσεις, ενώ δεν αποκλείεται να ρυθμίσεις μια οφειλή σου.

Τοξότης

Η Σελήνη στον Υδροχόο σπάει τη ρουτίνα της καθημερινότητας σου, ανανεώνει τα ενδιαφέροντα και τον κύκλο των γνωριμιών σου κι έχεις κάθε λόγο να νιώθεις ικανοποίηση, πολύ περισσότερο που φαίνεται να είναι στα σκαριά κι ένα ενδιαφέρον ταξίδι, που θα συνδυάζει διασκέδαση και επιμόρφωση. Κι όλα αυτά βέβαια «υφαίνονται» πάνω στον «καμβά» που ορίζει ο Δίας στο ζώδιο σου, που αίρει περιορισμούς που υπήρχαν και σε βάζει σε αναπτυξιακή ρότα. Μην διστάσεις λοιπόν να «ξανοιχτείς» και προς το εξωτερικό, αφού οι βοήθειες που θα λάβεις είναι περίπου δεδομένες.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Υδροχόο δρομολογεί νέα δεδομένα στον οικονομικό τομέα, ακόμη όμως κι αν σε πρώτη φάση εκπλαγείς, δεν έχεις παρά να επιδείξεις μεγαλύτερη ευελιξία, ώστε να καρπωθείς τα καλά των αλλαγών. Επιπλέον, ίσως έχεις ένα απρόβλεπτο κέρδος ή να αποκτήσεις κάτι σπάνιο, από την άλλη πλευρά όμως μια «σίγουρη» πηγή «κάνει νερά»! Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη θα βοηθήσει ώστε να περιέλθουν στην κατοχή σου μυστικά ή πληροφορίες για το τι διαμείβεται στο παρασκήνιο αλλά και για κάποια ειδικά θέματα που αφορούν στην υγεία ή την διατροφή σου.

Υδροχόος

Αν σκεφτόσουν να κάνεις κάποιες αλλαγές στη ζωή σου ή να δοκιμάσεις κάτι καινούριο, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, είτε αυτές αφορούν στην εμφάνισή σου και στον τρόπο ζωής σου, είτε στην καριέρα σου. Και βέβαια, με την Σελήνη στο ζώδιό σου, το χειρότερο που θα μπορούσες να κάνεις, είναι το να παραμείνεις αμετακίνητος/η στις θέσεις σου, αφού τότε είναι που θα… εκπλαγείς δυσάρεστα, από τις εξελίξεις! Παράλληλα, με τον Δία στον Τοξότη ένα «πληθωρικό» άτομο φαίνεται να διαθέτει «άκρες» και είναι προς το συμφέρον σου να αποκτήσεις μια πιο στενή επαφή μαζί του.

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει αλλαγές στις εργασιακές σου σχέσεις, από την στιγμή μάλιστα που δεν «πιάνουν» οι μέθοδοι που χρησιμοποιούσες μέχρι σήμερα, αξίζει να δοκιμάσεις κάτι το διαφορετικό. Επιπλέον, μπορεί να μάθεις ένα μυστικό ή να δεις ένα «σημαδιακό» όνειρο, ενώ σίγουρα θα χρειαστείς και κάποιες στιγμές μοναχικότητας, ώστε να συντονιστείς με «το μέσα σου». Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Τοξότη αρχίζει να πολλαπλασιάζει τόσο τις προοπτικές, όσο και τις ευκολίες που σου παρέχονται, δεν αποκλείεται μάλιστα να αποκτήσεις την εύνοια ενός «ισχυρού».

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε