16/11/2018: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

16/11/2018: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 10:54 Δημιουργία 16/11/18, 10:52

Κριός

Κάτι αλλάζει στα προσωπικά σου και είτε πρόκειται για ένα ευχάριστο «σπάσιμο» της ρουτίνας, είτε για μια απροσδόκητη εξέλιξη που θα σε προβληματίσει, το βέβαιο είναι πως δεν θα… πλήξεις! Ίσως μάλιστα όλα να διαδραματιστούν σε μια φιλική παρέα ή μια κοινωνική εκδήλωση. Φυσικά σε όλα αυτά παίζει ρόλο ο βαθμός ελευθερίας που διαθέτεις, αφού αν είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν θα λείψουν τα διλήμματα.

Ταύρος

Στην φάση που βρίσκεσαι είναι μάλλον δύσκολο να υπάρξει μια… ειρήνη στην προσωπική σου ζωή, αφού πάνω που λες πως θα καταλήξεις, νέες «αφίξεις» σου αλλάζουν προσανατολισμό! Αυτό βέβαια δεν σου απαγορεύει να περάσεις καλά, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, σίγουρα θα δυσκολευτείς να βάλεις «δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη» Επιπλέον μπορεί να προκύψουν ανταγωνισμοί με φίλους/ες.

Δίδυμοι

Ένα «άρωμα» φρεσκάδας στην προσωπική σου ζωή, συμβάλλει στο να δεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα, παραμερίζοντας όλα εκείνα που «σκιάζουν» την ευτυχία σου. Αν μάλιστα ενδιαφέρεσαι για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, δεν αποκλείεται να βρεθείτε πολύ πιο… κοντά! Από την άλλη πλευρά βέβαια θα υπάρξουν και κριτικές, που δεν θα πρέπει να υπολογίσεις στα σοβαρά, αφού δική σου είναι η ζωή κι όχι δική τους.

Καρκίνος

Η εμπλοκή τρίτων στα προσωπικά σου, παρότι καλοπροαίρετη μπορεί να ξεπεράσει τα όρια και να σε φέρει σε αμηχανία αλλά πριν θυμώσεις, σκέψου μήπως κι εσύ είσαι υπερβολικός/η στις αντιδράσεις σου, υποκινούμενος/η από εγωιστικά κίνητρα. Έχε τον νου σου ωστόσο και στα… παρασκήνια, αφού κάποιος/α θα συνεχίσει να «εργάζεται» κρυφά και να «βάζει λόγια», με κίνδυνο να βρεθείς προ δυσάρεστων τετελεσμένων.

Λέων

Την ίδια στιγμή που οι διαθέσιμες επιλογές σου αυξάνονται, ο Άρης στον 8ο ηλιακό οίκο σου «ανεβάζει» κατακόρυφα την σεξουαλικότητα σου, φρόντισε λοιπόν να έχεις πλάι σου τον κατάλληλο άνθρωπο, ώστε να απολαύσεις τα… πάθη και τον έρωτα σου χωρίς ζήλειες και δυσάρεστα απρόοπτα. Αν ωστόσο επιδιώκεις μια πιο «λάιτ» περιπέτεια, μπορείς να την αναζητήσεις «on the road» ή σε μια νυχτερινή έξοδο.

Παρθένος

Αν είσαι μόνος, τότε θα έχεις τις… ευκαιρίες σου, καμία όμως από αυτές δεν έχει τις προδιαγραφές μιας μόνιμης σχέσης και είναι μη ρεαλιστικό να σκέφτεσαι κάτι τέτοιο. Επιπλέον, μην «ντοπάρεσαι» και υπόσχεσαι πράγματα που δεν θα τηρήσεις, αντίθετα, κοίταξε να το… γλεντήσεις! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να διαφωνήσεις με το ταίρι σου για ένα ζήτημα που είναι δευτερεύον αλλά αρκεί για να σας κάνει άνω-κάτω.

Ζυγός

Σε αυτήν την φάση, η ζωή σου επιφυλάσσει όμορφες καταστάσεις κι αν είσαι μόνος/η, είναι βέβαιο ότι ανάμεσα στις νέες γνωριμίες σου θα βρεις και κάποια, που να εκπληρώνει τις προδιαγραφές σου, συνδυάζοντας αίσθημα και επικοινωνία. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η και η σχέση σου έχει βαλτώσει, τότε με την έλευση ενός νέου έρωτα θα βρεθείς στην μάλλον άβολη θέση να… θες να κρυφτείς και η χαρά να μην σε αφήνει!

Σκορπιός

Με τον Άρη να «κάνει παιχνίδι» στην προσωπική σου ζωή, το πρώτο που χρειάζεσαι είναι η κάλυψη των σεξουαλικών αναγκών σου κι όχι μια σχέση με την κλασική έννοια του όρου, οπότε οι κάθε είδους δεσμεύσεις μπορούν να περιμένουν. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον 12ο ηλιακό οίκο σου σε παραπέμπει σε μια «κρυφή» κατάσταση, που… οσονούπω, μόλις δηλαδή ο πλανήτης «γυρίσει» σε ορθή φορά, θα «δείξει» προς τα πού πάει.

Τοξότης

Σήμερα είναι πιθανό να βρεθείς σε δίλημμα και να μην ξέρεις ποιόν/α να διαλέξεις, αν όμως επιδείξεις λίγη υπομονή, τότε η ίδια η ζωή θα σε οδηγήσει στην… σωστή αγκαλιά, αφήσου λοιπόν στις εξελίξεις! Κατά τα άλλα βέβαια, πάντα θα υπάρχουν γνωστοί/ες και «καλοθελητές» που υποκινούμενοι από αντιζηλία προσπαθούν να σε κατευθύνουν εκεί που θέλουν, εμφανίζοντας μάλιστα και κάποια ανακριβή στοιχεία.

Αιγόκερως

Ο Άρης σου φέρνει μια νοητική ένταση, ικανή να προκαλέσει ενοχλητικές αλλά και… ερωτικές τριβές με το ταίρι σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, με την Αφροδίτη «κορώνα στο κεφάλι σου», αν είσαι μόνος/η, αναμένεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που σαγηνεύονται από την ιδιαίτερη γοητεία σου, ίσως μάλιστα να γίνουν… πολλά κατά την διάρκεια ενός –υποτίθεται- επαγγελματικού μίτινγκ!

Υδροχόος

Με αφορμή είτε ένα ταξίδι, είτε ένα μήνυμα που θα λάβεις, φαίνεται να μπαίνουν οι βάσεις για να ανοίξει ένας νέος κύκλος στα προσωπικά σου, αρκεί κι εσύ να αφήσεις πίσω σου «παγιωμένες» θέσεις και πεποιθήσεις, που επανειλημμένα έχουν σταθεί εμπόδιο στην ευτυχία σου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς μεν να «ξεφύγεις», στην ουσία όμως είναι σαν να ρίχνεις το πρόβλημα «κάτω από το χαλί».

Ιχθύες

Από τούδε και στο εξής, οι… ορέξεις σου φαίνεται να χαρακτηρίζονται από έναν ενθουσιασμό ή μια «βιασύνη» που ναι μεν μπορεί να σε φέρει πολύ κοντά στην κατάκτηση ενός στόχου, αλλά από την άλλη πλευρά θέτει κι ένα ουσιαστικό θέμα διάρκειας. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, οι κινήσεις «αυτονόμησής» σου δεν θα περάσουν απαρατήρητες, με συνέπεια, να χρειαστεί να εξηγηθείς για να μην… παρεξηγηθείς!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε