16/11/2018: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

16/11/2018: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 12:54 Δημιουργία 16/11/18, 12:53

Κριός

Η Αφροδίτη στον Ζυγό κάνει τους άλλους να διάκεινται ευνοϊκά απέναντί σου, με συνέπεια κάποια πράγματα να γίνουν πολύ πιο εύκολα, από όσο φαίνονταν αρχικά. Από την άλλη πλευρά βέβαια, από σήμερα μέχρι και τις 31/12, ο Άρης στους Ιχθύς σου… συνιστά να ανιχνεύσεις τα αίτια μιας εσωτερικής δυσαρμονίας που μπορεί να έχει επιπτώσεις και στην υγεία σου. Επιπλέον, δείχνει σκόπιμο να έχεις τον νου σου και σε εκείνα που γίνονται στο παρασκήνιο, αφού… όλο και κάποιος/α θα προσπαθήσει να σε υπονομεύσει και να σε συκοφαντήσει, αποσκοπώντας στην δική του/της ανέλιξη.

Ταύρος

Μέχρι και τις 31/12, ο Άρης στους Ιχθύς θα σε κάνει πολύ πιο δραστήριο/α στον κοινωνικό τομέα ίσως μάλιστα να νιώσεις την ανάγκη να συνδράμεις με μαχητικό τρόπο σε μια υπόθεση φίλου/ης ή σε ένα συλλογικό εγχείρημα. Κι αν τύχει να «ανάψουν τα αίματα» και τσακωθείς, είναι μάλλον κάτι φυσιολογικό που οφείλεται στην «ζέση» της στιγμής, οπότε πάλι φίλοι θα είστε! Κι όσο για το σήμερα, η Αφροδίτη στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να βρεις τις κατάλληλες λύσεις σε θέματα που αφορούν στην σωματική και ψυχική σου ευεξία, ενώ ευνοεί και τα εργασιακά σου, είτε ψάχνεις για δουλειά, είτε πάρεις άδεια.

Δίδυμοι

Μέχρι και την τελευταία ημέρα του 2018, ο Άρης στους Ιχθύς θα σε ωθήσει να αναλάβεις δυναμικές πρωτοβουλίες, ώστε να «ξεκολλήσει» μια υπόθεση που σε απασχολεί και αναπόφευκτα θα έρθεις σε επαφή και με άτομα που δεν συμμερίζονται τις προτεραιότητες σου. Εδώ όμως είναι που θα σου χρειαστούν όσο τίποτε άλλο οι συμμαχίες που έχεις κτίσει το τελευταίο διάστημα. Στο σήμερα βέβαια, η Αφροδίτη στον Ζυγό απαλύνει οτιδήποτε σε έχει στενοχωρήσει, φέρνοντάς σε πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Επιπλέον, είναι πιθανό να υπάρξει μια θετική εξέλιξη στην ζωή τους.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη στον Ζυγό θα σου προσφέρει λύσεις και βοήθειες από τους οικείους σου, ενώ ευνοεί και τα περιουσιακά θέματα. Επιπλέον μπορεί να φιλοξενηθείς σε ένα ωραίο περιβάλλον ή να εξωραΐσεις τον χώρο σου. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στους Ιχθύς (μέχρι και τις 31/12) θα εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου και το μόνο πρόβλημα σε αυτό είναι ότι από την βιασύνη σου μπορεί να κάνεις κάποια γκάφα ή να… τσακωθείς με τον λάθος άνθρωπο! Μπορείς φυσικά να επικεντρωθείς στην βελτίωση του μορφωτικού σου επιπέδου, κρατώντας μια απόσταση από όλα εκείνα τα «καθημερινά» άνευ ιδιαίτερης αξίας.

Λέων

Ο Άρης περνώντας στους Ιχθύς, όπου και θα παραμείνει μέχρι το τέλος του έτους, μπορεί να αναδείξει τα προτερήματα αλλά και τα ελαττώματα σου στην διαχείριση των οικονομικών υποθέσεων κι όσο πιθανό είναι να δικαιωθείς από κάποιες κερδοφόρες εμπνεύσεις σου, άλλο τόσο κινδυνεύεις να τα χάσεις όλα από μια άστοχη παρόρμηση. Όπως κι αν έχει πάντως θα χρειαστεί να διεκδικήσεις πράγματα. Άμεσα ωστόσο, η Αφροδίτη στον Ζυγό σε… ενημερώνει πως η ημέρα είναι κατάλληλη για να προβείς σε αγορές gadget ή αξεσουάρ, ενώ ευνοούνται τόσο τα ταξίδια, όσο και οι έξοδοι σου.

Παρθένος

Από την στιγμή που ο Άρης «πάτησε» στους Ιχθύς τείνει να δημιουργήσει μια επιθετικότητα στην συμπεριφορά των άλλων απέναντι σου, αυξάνοντας κατά τι την αβεβαιότητα σου, ιδιαίτερα σε σχέση με το μέλλον που μπορεί να έχει μια συνεργασία σου. Και μέχρι τις 31/12 δεν αποκλείεται να βρεθείς συχνά ενώπιον έκτακτων καταστάσεων που απαιτούν άμεση δράση και γρήγορα αντανακλαστικά. Άμεσα βέβαια, η Αφροδίτη στον Ζυγό σου προσφέρει λύσεις στα οικονομικά σου, ίσως όμως να μην έχουν να κάνουν μόνο με τα «δεδουλευμένα» σου αλλά και με κάποια «τυχερά».

Ζυγός

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου δεν έχει κανένα νόημα να… κρύβεσαι, ίσα-ίσα που οφείλεις να αναδείξεις τα προσόντα και τις ιδιαίτερες ικανότητές σου σε ζητήματα που οι άλλοι δεν κατέχουν ή απλά εσύ είσαι πιο τυχερός/η! Παράλληλα, η «αλλαγή βάρδιας» του Άρη τον φέρνει στον 6ο ηλιακό οίκο σου και μέχρι το τέλος του έτους θα υπάρξουν περισσότερες εστίες έντασης στο εργασιακό σου περιβάλλον. Από την άλλη πλευρά όμως θα αποκτήσεις το κίνητρο για να ασχοληθείς με διάφορες τεχνικές εργασίες, ολοκληρώνοντας μέσα σε λίγο σχετικά χρόνο το πλάνο και τα σχέδιά σου.

Σκορπιός

Ο Άρης περνώντας πλέον στους Ιχθύς δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα «θερμό επεισόδιο» με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο (παιδί ή ερωτικό σύντροφο), ότι κι αν συμβεί πάντως μέχρι και τις 31/12, δεν θα έχει απαραίτητα δυσάρεστη συνέχεια, ίσα-ίσα που θα γίνει αφορμή για να επιλυθούν ζητήματα, που αφορμής δοθείσης, αναδείχτηκαν! Επιπλέον μια σχετικά ριψοκίνδυνη επιλογή σου μπορεί να δικαιωθεί, είτε στα προσωπικά, είτε στα οικονομικά σου. Άμεσα δε, η Αφροδίτη στον Ζυγό ευνοεί τα εργασιακά σου, ενώ αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας θα βρεις τις κατάλληλες λύσεις.

Τοξότης

Από σήμερα και μέχρι τις 31/12, ο Άρης στους Ιχθύς θα εντείνει την ανησυχία σου γύρω από ένα οικογενειακό ζήτημα ή θα προκαλέσει επεισόδια-καβγάδες που θα σε βγάλουν από την βολή σου και θα σε κάνουν να… τρέχεις και να μην φτάνεις! Μπορεί ωστόσο να επιταχυνθούν και οι διαδικασίες κατασκευών ή της αποκατάστασης μιας ζημιάς στον χώρο σου. Στο «σήμερα» πάντως, η Αφροδίτη στον Ζυγό κάνει ότι περνά από το… χέρι της, ώστε να βρεθείς κοντά σε φίλους/ες ή ομοϊδεάτες που σε καταλαβαίνουν, ενώ μπορεί να δεις καλό και από την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια.

Αιγόκερως

Με την Αφροδίτη στον Ζυγό, η τύχη είναι μαζί σου, ίσως μάλιστα ένα σημαίνον πρόσωπο να σου προσφέρει βοήθεια κι ευκολίες. Επιπλέον, μπορείς… άφοβα να κάνεις αγορές που αποσκοπούν στην βελτίωση της κοινωνικής εικόνας σου. Παράλληλα, με τον Άρη να περνά πλέον στους Ιχθύς, όπου και θα παραμείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς, μπορείς να μάθεις πολλά και σε σύντομο χρόνο αλλά και να βρεις τις κατάλληλες «πατέντες» σε μια σειρά από ζητήματα. Πρόσεξε ωστόσο μήπως κάποιες ενέργειές σου θεωρηθούν παράτυπες έναντι του νόμου ή αυθαίρετες.

Υδροχόος

Η παρουσία του Άρη στους Ιχθύς (μέχρι και τις 31/12) θα αναδείξει επείγοντα θέματα στα οικονομικά σου κι ίσως χρειαστεί να κινηθείς άμεσα είτε για να αρπάξεις μια ευκαιρία «από τα μαλλιά», είτε για να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν απειλές. Επιπλέον, μπορεί να κυριευτείς από έναν καταναλωτισμό, που καλό είναι να ελέγξεις, πριν μείνεις «πανί με πανί»! Άμεσα βέβαια, η Αφροδίτη στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών αλλά και τα ενδιαφέροντα σου. Ίσως μάλιστα να σου προκύψει μια μετακίνηση-έξοδος ή μια είδηση που θα σε «ανεβάσει» ψυχολογικά.

Ιχθύες

Με τον Άρη να βρίσκεται πλέον στο ζώδιό σου, ήρθε και η δική σου… ώρα για να βιώσεις τα καλά και τα στραβά του, αφού από την μια πλευρά θα σε βοηθήσει να πετύχεις άμεσα έναν στόχο σου, από την άλλη όμως ενδέχεται να κάνει… εσένα «στόχο» κάποιων εντάσεων ή πρακτικών αυθαιρεσίας. Μέχρι το τέλος της χρονιάς λοιπόν, η δράση γίνεται αναγκαίο συστατικό της καθημερινότητάς σου, είτε πρόκειται για άμυνα, είτε για επίθεση. Άμεσα πάντως, η Αφροδίτη στον Ζυγό σε βοηθά να ανακάμψεις οικονομικά και να αποκτήσεις πράγματα που σε κάνουν να νοιώθεις καλά.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε