20/11/2018: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

20/11/2018: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 13:10 Δημιουργία 20/11/18, 13:09

Κριός

Σήμερα θα συγκεντρώσεις αρκετά κολακευτικά σχόλια, ενώ κι εσύ μπορεί να τα ανταποδώσεις, προσδοκώντας κάτι πολύ περισσότερο. Και έχοντας ένα ουσιαστικό πλεονέκτημα σε σχέση με την αποδοχή σου από τους άλλους, μπορείς να «παίξεις» κατά το δοκούν, χωρίς όμως να ξεχνάς πως όταν τα πράγματα «σοβαρεύουν» και μια σχέση μετατρέπεται από ελεύθερη σε «κανονική», τότε χάνεται και η αρχική της «μαγεία»!

Ταύρος

Σήμερα η υπόθεση θυμίζει περισσότερο… συνοικέσιο, παρά κάτι που βγαίνει «από καρδιάς» κι εσύ δεν έχεις παρά να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά μιας κατάστασης, παίρνοντας τις δέουσες αποφάσεις. Μπορεί βέβαια να σου γίνει μια πιο «χαλαρή» κρούση από ένα άτομο που εργάζεται κοντά σου, πρόκειται ωστόσο για μια ανάλαφρη περιπέτεια κι έτσι να το δεις, φροντίζοντας μάλιστα να λάβεις όλα τα δέοντα μέτρα προστασίας.

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη στον Ζυγό και ο Ερμής απέναντί σου δίνουν το απόλυτο πλεονέκτημα στις… επανασυνδέσεις και πέρα από τις όποιες επιπολαιότητές σου, θα γίνει τελικά αυτό που θέλεις. Είναι μάλιστα πιθανόν να μπεις σε δίλημμα μεταξύ δύο προσώπων, που το ένα σε καλύπτει κυρίως σε κοινωνικό επίπεδο και το άλλο συναισθηματικά, επειδή ωστόσο καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν έχει προοπτικές να εξελιχθεί σε μια «κανονική» σχέση, μην… αγχώνεσαι!

Καρκίνος

Η Δήμητρα στον 5ο ηλιακό οίκο σου διευρύνει τις επιλογές σου κι ίσως αρχικά μπεις στον πειρασμό να καλλιεργήσεις τον «κήπο» των θαυμαστών σου κι όπου… βγει! Ωστόσο υπάρχει και ο Κρόνος απέναντί σου, που σε κρατά μακριά από «ανάλαφρες» περιπέτειες, ίσως μάλιστα η μοναχικότητα να σου κάνει καλό, αφού θα βρεις τον χρόνο να ασχοληθείς με κάποια πρακτικά ζητήματα αλλά και δουλειές που έχουν μείνει πίσω.

Λέων

Με την Αφροδίτη στον 3ο ηλιακό οίκο σου, είναι σχετικά… εύκολο να ζήσεις μια ρομαντική περιπέτεια σε ταξίδι ή σε εκδρομή, ίσως μάλιστα ο Δίας στον Τοξότη να… μεσολαβήσει ώστε να υπάρξει μια ακόμη πιο ευοίωνη εξέλιξη! Αν όμως έχεις ήδη κάποια δέσμευση και δεν θες να την «προδώσεις», είναι προτιμότερο να αφήσεις τα «ξεπορτίσματα» και να μείνεις με το ταίρι σου σε ένα ασφαλές περιβάλλον χωρίς προκλήσεις.

Παρθένος

Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις σίγουρα την ευκαιρία να μπεις σε μια σχέση που δείχνει μεν να σε καλύπτει σε πολλά αλλά στην πορεία θα αποδειχθεί αρκετά ανταγωνιστική και «φασαριόζικη» για τα δεδομένα σου. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως αρχικά δεν θα περάσεις όμορφα. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η, να ξέρεις πως βρίσκεσαι σε μια φάση όπου οι ατέλειες και τα μειονεκτήματα της σχέσης σου απλά δεν… αντέχονται!

Ζυγός

Η ανταλλαγή δώρων μπορεί να δημιουργήσει ένα θετικό κλίμα στην προσωπική σου ζωή, ακόμη όμως κι αν σήμερα συμβάλλουν σε μια νέα «κατάκτηση» ποτέ μην… πιστέψεις ότι τα υλικά αγαθά αρκούν για να «εξαγοράσουν» την αγάπη, απλά την εξωραΐζουν. Από την άλλη πλευρά βέβαια είναι όμορφο και… χρήσιμο το να πιστοποιείται ένα ενδιαφέρον, με συγκεκριμένες προσφορές κι όχι μόνον στα λόγια.

Σκορπιός

Αν είσαι μόνος/η ίσως σου δοθεί η ευκαιρία για κάτι «ενδιαφέρον» στον χώρο της εργασίας σου ή με ένα πρόσωπο που συνδέεται με αυτήν, πρόσεξε όμως μήπως στην όλη κατάσταση υπάρχουν και κάποιες κρυφές παράμετροι που η δημοσιοποίηση τους θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα μίνι σκάνδαλο! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση μπορεί να θορυβηθείς από μια αποκάλυψη, ίσως μάλιστα και να την «τελειώσεις».

Τοξότης

Αν και οι κοινωνικές-επαγγελματικές υποχρεώσεις σου δεν είναι και λίγες, θα βρεις τελικά τον χρόνο να ασχοληθείς και με τα προσωπικά σου και μάλιστα με ιδιαίτερη επιτυχία. Αν όμως ψάχνεις για κάτι περισσότερο από μια ευχάριστη ερωτική περιπέτεια, τότε καλό είναι να μην κάνεις το «καθοριστικό» βήμα, αφού στην συνέχεια και μετά τις πρώτες «γλύκες» θα «σου περάσει» και θα βαρεθείς.

Αιγόκερως

Σήμερα, το μόνο που μπορεί να ακυρώσει τις προοπτικές σου είναι τα «κρατήματά» σου και οι πεποιθήσεις σου. Καλό είναι λοιπόν να χαλαρώσεις και να αφεθείς σε αυτά που σου προσφέρονται, χωρίς δεύτερες σκέψεις και ιδίως… ενοχές! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να υπάρξουν «κόντρες» ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, εξ αιτίας της γοητείας που σου ασκεί εμφανώς ένα «διακεκριμένο» πρόσωπο.

Υδροχόος

Σήμερα ίσως να βιώσεις τον… απόλυτο διχασμό σε σχέση με τις προτεραιότητές σου, αφού σου παρέχονται πλεονεκτήματα τόσο σε έναν «στενό» κύκλο, όσο και σε ένα ανοικτό κοινωνικό περιβάλλον. Κι αν είσαι μόνος ίσως τελικά να μην αντισταθείς στον πειρασμό να απολαύσεις… και τις δύο εκδοχές! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, αρκέσου σε «αθώα» μόνον φλερτ και πειράγματα, ώστε να μην δώσεις δικαιώματα.

Ιχθύες

Τα καλύτερα για σένα μπορεί να συμβούν κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή μιας εκδρομής κι αν είσαι διαθέσιμος/η, μην διστάσεις να «εξέλθεις»! Ίσως μάλιστα να σου γίνει και μια πρόσκληση, που ακόμη κι αν δεν έχει αρχικά ερωτικό χαρακτήρα, σίγουρα θα… αποκτήσει στην συνέχεια! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε μήπως υπάρξουν «τριβές» λόγω της υπερβολικά «παιχνιδιάρικης» διάθεσής σου.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε