Οι τυχεροί στον έρωτα το 2019

Οι τυχεροί στον έρωτα το 2019

ΖΩΔΙΑ UPD 16:41 Δημιουργία 03/12/18, 16:38

5,4,3,2,1…και Καλή Χρονιά!

Και ναι, ευχόμαστε υγεία, πρόοδο, ηρεμία και χρήμα, αλλά πιο είναι το αλατοπίπερο για μία συναρπαστική χρονιά; Ο Έρωτας!!!

Πάμε να δούμε ποια Ζώδια είναι τυχερά στον Έρωτα, με σειρά προτεραιότητας, το 2019!

1. ΛΕΩΝ

Φλερτ, ερωτική τύχη, λάμψη, κατακτήσεις, θαυμαστές και ο Έρωτας σίγουρα θα σε κακομάθει φέτος με πολλές εκπληρώσεις επιθυμιών!

2.ΔΙΔΥΜΟΣ

Συντροφικότητα, νέα σχέση, επισημοποίηση, γάμος και σε αυτόν τον κόσμο είσαι εσύ και το άλλο σου μισό αυτήν την χρονιά! Φρόντισε μόνο να διαλέξεις το σωστό… «άλλο μισό»!

3. ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο πρωταγωνιστής! Τύχη σε όλους τους τομείς και εύνοια σε όλες τις διαπροσωπικές σχέσεις το 2019! Αν αντιμετωπίσεις έξυπνα και συνετά τις ευκαιρίες, θα καταφέρεις να ανανεώσεις απόλυτα την ερωτική σου ζωή, είτε με ένα νέο ξεκίνημα, είτε με ένα μεγάλο βήμα!

4. ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όλα βελτιώνονται, όλα αλλάζουν και ένα μεγάλο όνειρο γίνεται πραγματικότητα μέσα το 2019! Με τους φίλους στο πλευρό σου, ο έρωτας παίρνει Άριστα!

5. ΤΑΥΡΟΣ

Όχι απλά πρόκειται για μία χρονιά γεμάτη πάθος και σεξουαλικότητα, αλλά θα καταφέρεις μάλιστα να πραγματοποιήσεις πολλές ουσιαστικές ερωτικές (και όχι μόνο) επιθυμίες!

6. ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τακτοποιημένα τα οικονομικά σου, καταφέρνεις φέτος να σταθεροποιήσεις την ερωτική σου ζωή και να αποκτήσει ουσία, σιγουριά και αισθησιασμό ο Έρωτας!

7. ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στόχοι πραγματοποιούνται και αξιόλογες γνωριμίες έρχονται! Εξομολογήσεις, ερωτικές επικοινωνίες και καλά νέα, είναι μέσα στο πρόγραμμα! Προσοχή μόνο στην προσκόλληση σου με το παρελθόν και την τάση σου για εξιδανίκευση!

8. ΙΧΘΥΣ

Οι πλανήτες θα λειτουργήσουν αρκετές φορές υπέρ σου στα ερωτικά, φέτος! Το θέμα είναι η τάση σου να στηρίζεις σχέσεις σε ψέματα, θεωρίες, ψευδαισθήσεις και υποθέσεις… Κρίμα δεν είναι;

9. ΚΡΙΟΣ

Πολλές οι γνωριμίες, ακόμα πιο μπόλικο το φλερτ, η αισιοδοξία και οι ερωτικές επικοινωνίες! Το θέμα είναι ότι οι δυσκολίες για την σταθεροποίηση της ερωτικής σου ζωής όλο και φουντώνουν και εσύ αναγκάζεσαι να αποδεχθείς δυσάρεστα και επίπονα αποτελέσματα.

10. ΖΥΓΟΣ

Η κοινωνική σου ζωή βελτιώνεται, το ίδιο και τα εκφραστικά σου μέσα! Δεν θα έχεις λοιπόν παράπονο από επαφές, μηνύματα και φλερτ, αφού θα είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής φέτος! Τα προβλήματα αρχίζουν μέσα στο σπίτι αν συζείς ή έχεις οικογένεια, όπως και στην αναβίωση κάποιων αρνητικών παρελθοντικών θεμάτων, που ίσως φέρουν ρήξεις και σε ρίξουν ψυχολογικά.

11. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όχι ιδιαίτερα εύκολο το 2019 για τα ερωτικά σου! Θέλει πολύ αγώνα και προσπάθεια από μέρους σου για να γλιτώσεις ρήξεις και επώδυνες εκβάσεις. Παράλληλα όμως παρασύρεσαι σε λάθος συμπεριφορές, λάθος έρωτες και επικίνδυνα μονοπάτια ερωτικά, ακόμα και παράνομα, που θα σε πληγώσουν.

12 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στην καθημερινότητα, την εργασία και την ανανέωση του εαυτού σου, με αποτέλεσμα το 2019 να μην είναι ιδιαίτερα ερωτική χρονιά. Επιπλέον, τα προβλήματα που θα προκύψουν σε προσωπική και ιδιαίτερα την συντροφική ζωή, θα φέρουν ρήξεις και κύκλους που αναγκαστικά κλείνουν.

Πηγή: Oroskopos.gr

Αν σου άρεσε κάνε