06/12/2018: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

06/12/2018: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 10:31 Δημιουργία 06/12/18, 10:26

Κριός

Τουλάχιστον για σήμερα, οι εκδηλώσεις αγάπης οφείλουν να κινηθούν σε ένα πιο πρακτικό πλαίσιο, αφού έτσι κι αλλιώς το σεξουαλικό κομμάτι δεν… δουλεύει και τόσο καλά, με εξαίρεση ίσως τις σχέσεις με διαφορά ηλικίας! Δείξε λοιπόν το ενδιαφέρον σου προς το ταίρι σου, με ένα χρήσιμο δώρο, χωρίς ωστόσο να το… παρακάνεις και περιμένοντας βέβαια τα ανάλογα και από την δική του πλευρά.

Ταύρος

Ίσως έφτασε η στιγμή να πάρεις μια δύσκολη απόφαση αλλά μην κάνεις το λάθος να κρίνεις τα πράγματα, με γνώμονα το τι ευχαριστεί τους άλλους. Οι δικές σου ανάγκες και επιθυμίες είναι που «μετράνε» πρώτες κι εκεί δεν χωρούν υποχωρήσεις, αφού το πιθανότερο είναι να αρχίσεις να «παλεύεις» μια κατάσταση που απλά… δεν παλεύεται! Επιπλέον, μπορεί να προβληματιστείς από μια σεξουαλική «δυστοκία».

Δίδυμοι

Αν είσαι σε μια σχέση η οποία έχει κάνει τον κύκλο της ή βασανίζεσαι από μια κατάσταση που «τραβάει σε μάκρος» χωρίς να σου προσφέρει αυτά που επιθυμείς, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρεις τις αποφάσεις σου, όσο κι αν στενοχωρηθεί κάποιος/α! Αν όμως ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, είναι προτιμότερο να περιμένεις, αφού σήμερα το σύμπαν δεν σε… πάει!

Καρκίνος

Αν έχεις την πεποίθηση ότι μπορείς να «δέσεις» τον άνθρωπο σου, με εκδηλώσεις «υποταγής» και με ένα μπαράζ προσφοράς υπηρεσιών, μάλλον δουλεύεις στον… βρόντο! Ίσως μάλιστα να δημιουργήσεις ένα πολύ κακό προηγούμενο στην σχέση σου, που σίγουρα θα το βρεις μπροστά σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, η ημέρα δεν προσφέρεται για πολλά-πολλά κι είναι προτιμότερο να αφοσιωθείς στις δουλειές σου.

Λέων

Αν είσαι μόνος/η και προκύψει κάτι «ενδιαφέρον», μην πάρεις… φόρα αλλά κράτα τις επιφυλάξεις σου, αφού τελικά πρόκειται για μεγάλο «μπέρδεμα», που δεν αποκλείεται να σχετίζεται και με τις ισορροπίες στην δουλειά σου. Σε κάθε περίπτωση όμως φρόντισε να τηρήσεις τους κανόνες υγιεινής και προστασίας. Αν πάλι συμβιώνεις με το ταίρι σου, ενδέχεται να υπάρξει μια μάλλον απογοητευτική εξέλιξη.

Παρθένος

Αν είσαι μόνος/η και «ψάχνεσαι» είναι αρκετά δύσκολο να καταλήξεις σε ένα πρόσωπο, αφού εκείνο που προέχει είναι η κατάταξη και η μελέτη» των επιλογών που σου προσφέρονται. Επιπλέον, αν «εξέλθεις», το πιθανότερο είναι να πέσεις σε μια προβληματική περίπτωση ή απλά να πλήξεις, οπότε «κάτσε στα αβγά σου»! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δώσε προτεραιότητα στην συζήτηση θεμάτων που την διέπουν.

Ζυγός

Φαίνεται πως βρίσκεσαι σε μια φάση αξιολόγησης και σίγουρα χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο, αφού υπάρχουν… άλλα που πρέπει να προηγηθούν! Ανεξάρτητα όμως με το τι θέλεις και το «τι θα μπορούσε να γίνει αν…», η ζωή σου θέτει ένα ζήτημα στο ποιο θα πρέπει να δώσεις μια ρεαλιστική απάντηση. Μερικές φορές δεν μπορείς να τα έχεις όλα κι αν δεν το αντέχεις μην προχωρήσεις, γιατί θα απογοητευτείς.

Σκορπιός

Οι συναισθηματικές σου ανάγκες γίνονται πιο πιεστικές, αφού νοιώθεις πως κάτι σου λείπει αλλά σε αυτήν την φάση είναι μάλλον δύσκολο να βρεις την επιθυμητή ανταπόκριση. Αν μάλιστα… επιμείνεις να διεκδικείς πεισματικά αυτόν/ην που σου έχει «σφηνωθεί» στο μυαλό, μπορεί μεν να τον/την κερδίσεις αλλά παράλληλα θα «φορτωθείς» και τα προβλήματα του/της, τα οποία αργά ή γρήγορα θα σε «πνίξουν».

Τοξότης

Με τον Κρόνο να πραγματοποιεί μια… έκτακτη εμφάνιση στην ζωή σου, αν αρχίσεις να παίρνεις τα πράγματα πολύ στα σοβαρά και θα απογοητευθείς και άκρη δεν θα βγάλεις. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις λοιπόν είναι να… αποσυρθείς μέχρι νεωτέρας από την διεκδίκηση ενός προσώπου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μην αμελήσεις το ταίρι σου, λόγω της δουλειάς σου, αφού έτσι η απόσταση μεταξύ σας θα μεγαλώσει.

Αιγόκερως

Βρίσκεσαι σε φάση υπερβολικού άγχους, με αποτέλεσμα να μεταφέρεις ακόμη και τα επαγγελματικά ζητήματα στο… κρεβάτι σου! Επιπλέον, δεν αποκλείεται να εκλάβεις ως «επίθεση» ακόμη και μια απλή διαμαρτυρία από την πλευρά του/της, γι’ αυτό… συγκρατήσου! Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε είναι μάλλον άτοπο να θεωρείς ως οριστική οποιαδήποτε κατάσταση δημιουργηθεί, πριν τουλάχιστον διευθετηθούν κάποιες κρίσιμες λεπτομέρειες.

Υδροχόος

Οι αρκετές και σημαντικές υποχρεώσεις σου δεν σου επιτρέπουν να κινηθείς όπως θα ήθελες στα προσωπικά σου κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, το καλύτερο που μπορείς να έχεις είναι μια «οικογενειακή» κατάσταση με το ταίρι σου, αφού τουλάχιστον θα απολαύσεις τα καλά της… μονιμότητας! Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε ασχολήσου περισσότερο με τα συναισθηματικά προβλήματα των φίλων σου, χωρίς όμως να τα πάρεις επάνω σου.

Ιχθύες

Αν είσαι μόνος/η, τότε με τον Άρη στο ζώδιό σου είναι μάλλον άτοπο να αναζητάς σταθερότητα και διάρκεια σε μια σχέση. Ανεξάρτητα όμως από αυτό, μπορείς σίγουρα να κατακτήσεις έναν δύσκολο «στόχο» κι όσο έχεις ένα τέτοιο κίνητρο δεν αποκλείεται να «πείσεις» τον εαυτό σου να ασχοληθεί με μια περίπτωση, που στην πραγματικότητα δεν αξίζει την προσοχή σου, αφού μόνον προβλήματα θα σου δημιουργήσει.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε