11/12/2018: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

11/12/2018: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 13:53 Δημιουργία 11/12/18, 13:49

Κριός

Νέες προκλήσεις αλλά και παλιές καταστάσεις σε… αναζητούν κι είναι βέβαια στο χέρι σου να δώσεις την συνέχεια που επιθυμείς. Ωστόσο με δεδομένη την συναισθηματική φόρτιση που σε έχει κυριεύσει, δεν αποκλείεται να κάνεις κάτι που λογικά δεν «στέκει». Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, φρόντισε να την ενδυναμώσεις, προσφέροντας στο ταίρι σου κάτι που συναισθηματικά έχει για εκείνο ανεκτίμητη αξία.

Ταύρος

Αν είσαι της… αγκαλιάς, το σύμπαν «συνωμοτεί» υπέρ σου, με αποτέλεσμα όλα εξελίσσονται όπως τα θέλεις. Πλούσια συναισθήματα, καλή παρέα και κυρίως μια αίσθηση συναισθηματικής ασφάλειας ή «αποκατάστασης», συνθέτουν μια πραγματικότητα, που δεν συναντάς κάθε μέρα. Ίσως μάλιστα να συναντήσεις την ευτυχία στην αγκαλιά ενός προσώπου με το οποίο σας χωρίζουν αρκετά χρόνια στην ηλικία.

Δίδυμοι

Η «μάχη» που γίνεται μέσα σου μεταξύ συναισθήματος και λογικής, μπορεί να βγάλει και τις… δύο πλευρές χαμένες αν φερθείς με τον λάθος τρόπο στο λάθος άτομο. Δείχνει λοιπόν πολύ πιο ασφαλές το να διαχωρίσεις τα πράγματα, ακολουθώντας μια παράλληλη διαδρομή, από την οποία θα μείνουν όλοι ευχαριστημένοι. Όσον αφορά τώρα το ηθικό σκέλος της υπόθεσης, ε, δεν μπορεί να τα έχει κανείς όλα σε αυτήν την ζωή!

Καρκίνος

Όσα «λάθη» κι αν κάνεις σήμερα κι όσα ανατρεπτικά κι αν σου συμβούν μην φοβάσαι τίποτα. Ίσως μάλιστα κάποιο από αυτά τα «λάθη» να αποδειχθεί «θησαυρός» οδηγώντας σε στον σωστό δρόμο ή μάλλον στην σωστή… αγκαλιά! «Παίζει» βέβαια δυνατά και μια επανασύνδεση. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς απλά να την «δέσεις» μέσα από όμορφες αναμνήσεις μιας αλλοτινής εποχής.

Λέων

Σε μια φάση όπου μπορεί να κρίνονται πολλά για την συνέχεια, οφείλεις να βάλεις στην άκρη το τι θα ήθελαν οι άλλοι από σένα και να επιλέξεις αυτό που συνάδει με το αίσθημα ελευθερίας σου και ξέρεις ότι μπορείς να το υποστηρίξεις άμεσα αλλά και για… πάντα! Κατά τα άλλα βέβαια δεν αποκλείεται να βρεθείς σε μια αγκαλιά, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, το θέμα όμως είναι ότι υπάρχει και μια μικρή δόση «παρανομίας» σε όλο αυτό!

Παρθένος

Όσο κι αν ο Άρης απέναντί σου θα σε προτιμούσε ανεξάρτητο/η και ανένδοτο/η απέναντι σε οτιδήποτε σε περιορίζει, υπάρχει και ο Χείρωνας, που σου προσφέρει τα… υπέρ και τα κατά μιας μάλλον κλειστής σχέση με «κλασσικά» χαρακτηριστικά και μπόλικα συναισθήματα! Κι όλα αυτά θα τα ζήσεις πιο έντονα και πιο ρομαντικά αν ταξιδέψεις, είτε με το νυν ταίρι σου, είτε προς αναζήτηση ενός νέου συντρόφου.

Σκορπιός

Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε καλεί να ανανεώσεις τους… όρκους σου αλλά και να είσαι πιο ανοικτός/η στην διαφορετικότητα, αφού στην παρούσα φάση είναι εκείνη που μπορεί να σου προσφέρει το «κάτι άλλο» που ζητάς. Ίσως μάλιστα να σου γίνει μια ξαφνική πρόταση συγκατοίκησης. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι ραγδαίες κι από την μια στιγμή στην άλλη να βρεθείς ζευγαρωμένος/η!

Τοξότης

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση το σωστό θα ήταν να κρατήσεις μεν την διαφορετικότητα σου ή να κάνεις «τρέλες», στα πλαίσια της δικής σου αλήθειας, χωρίς όμως να χάσεις την επαφή με τις συναισθηματικές ανάγκες του/της συντρόφου σου και κυρίως να μην τον/την πληγώσεις με τα καμώματά σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις για μια περιπέτεια και να καταλήξεις «δεμένος/η» με όρκους!

Αιγόκερως

Είτε ενδιαφέρεσαι για κάτι μόνιμο, είτε απλά αποσκοπείς στο να περάσεις καλά, το σύμπαν δείχνει διατεθειμένο να σου κάνει το… χατίρι, ίσως μάλιστα σε αυτό να συμβάλλει κι ένας φίλος ή μια φίλη, που θα σε γνωρίσει με το κατάλληλο πρόσωπο. Ωστόσο και μια φιλική σχέση μπορεί να «γυρίσει» ξαφνικά σε ερωτική κι αν δεν έχεις πρόβλημα με τους πειραματισμούς αυτού του είδους μπορείς απλά να το χαρείς!

Υδροχόος

Όσο εύκολο είναι να αιφνιδιάσεις τους άλλους με τις επιλογές σου ή να τους «προβοκάρεις», άλλο τόσο είναι να πέσεις θύμα μιας δυσάρεστης ανατροπής, που μάλιστα θα σε πονέσεις αρκετά αν είσαι σε ευαίσθητη φάση και ονειρεύεσαι μια σχέση, στην κατεύθυνση του «για πάντα μαζί». Από την άλλη πλευρά αν φερθείς «ρεαλιστικά», η στάση σου θα πληγώσει κόσμο, οπότε… διάλεξε το τι θα πράξεις!

Ιχθύες

Καλή είναι και η… άμυνα, ωστόσο με τον Άρη στο ζώδιο σου είναι πιθανό να επιδείξεις δημόσια την αδυναμία σου για ένα πρόσωπο από το οποίο προσδοκάς πολλά, ίσως μάλιστα το όλο σκηνικό να διαδραματιστεί κατά την διάρκεια μιας εκδρομής! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, καλείσαι να την εμπλουτίσεις με περισσότερες αγκαλιές, υπάρχει ωστόσο και το ενδεχόμενο να επανεμφανιστεί στο προσκήνιο κάποιος/α πρώην.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε