13/12/2018: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

13/12/2018: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 10:15 Δημιουργία 13/12/18, 09:29

Κριός

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σου υπόσχεται μια μοναδική ή πολύ δυνατή ερωτική εμπειρία, παράλληλα όμως ο Άρης στον 12ο ηλιακό οίκο σου φαίνεται να υποκινεί ζήλειες και κακίες από ένα πρόσωπο που –υποτίθεται- πως διάκειται φιλικά απέναντι σου, έχει όμως άλλα στο μυαλό του! Κι αν βέβαια πάρεις την πρωτοβουλία να «ανακατευτείς» σε προσωπικές υποθέσεις φίλων σου, μπορεί εύκολα να βρεθείς μπλεγμένος/η και… κατηγορούμενος/η για κάτι που δεν έκανες.

Ταύρος

Αν είσαι μόνος/η, φρόντισε να αξιοποιήσεις άμεσα την ευκαιρία που θα σου δοθεί, αφού οι προοπτικές για μια πλήρη αποκατάσταση είναι… εδώ και σε περιμένουν, ίσως μάλιστα να εξασφαλίσεις το μέλλον σου και από υλική άποψη με μια τέτοια κίνηση! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση τα καλά νέα είναι πως μπορεί να μοιραστείς μια επιτυχία του/της συντρόφου σου, κατά τα άλλα όμως φαίνεται πως δεν θα μπορέσεις να τον έχεις κατά δικό σου, λόγω κοινωνικών υποχρεώσεων!

Δίδυμοι

Αν είσαι μόνος/η, τότε ετοιμάσου για τις… μεγάλες στιγμές που έρχονται, φαίνεται μάλιστα πως ο χώρος της εργασίας σου είναι το καταλληλότερο πεδίο δράσης σου για σήμερα, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει κι ένα φλερτ, με εργαζόμενο/η, κατά την διάρκεια ανταλλαγής-προσφοράς υπηρεσιών. Και σε κάθε περίπτωση, προϊόντος του χρόνου, το πράγμα μπορεί να λάβει και επίσημες διαστάσεις. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, οι πολλές… ελευθερίες ίσως να της κάνουν και ζημιά!

Καρκίνος

Αν είσαι μόνος/η και σκέφτεσαι να «φτιάξεις» την ζωή σου, τώρα είναι η… ώρα, γι’ αυτό διώξε από το μυαλό σου κάθε δεύτερη σκέψη. Αν μάλιστα το πράξεις με τον παραδοσιακό τρόπο εκτός από τις περισσότερες συγκινήσεις θα εξασφαλίσεις και κάποιες παροχές από οικείους, και συγγενείς. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να μοιραστείτε από κοινού κάποιες «σούπερ» ερωτικές αλλά και δημιουργικές στιγμές, συσφίγγοντας ακόμη περισσότερο τους δεσμούς σας.

Λέων

Οι ευκαιρίες σου για κάτι «σούπερ» πολλαπλασιάζονται κι αν σου γίνει μια επίσημη πρόταση μην διαστάσεις να πεις το «ναι», μπορείς ωστόσο να την κάνεις κι εσύ, με τον γνωστό θεατρικό σου τρόπο! Ίσως μάλιστα να ωφεληθείς άμεσα και από τις ποικίλες προσφορές που συνοδεύουν μια πλήρη… αποκατάσταση, ακόμη όμως κι αν δεν έχεις κάτι τέτοιο στο μυαλό σου, θα μπορέσεις σίγουρα να απολαύσεις το… μοναδικό σεξ, που σου υπόσχεται ο Άρης στον 8ο ηλιακό οίκο σου!

Παρθένος

Ο Άρης απέναντί σου ενδέχεται να συμβάλλει σε μια έντονη συναισθηματική φόρτιση είτε δική σου, είτε των άλλων αλλά αν δεν αντέχεις τον… σκληρό ανταγωνισμό, είναι προτιμότερο να απέχεις από κάθε τι που θα μπορούσε να σε αγχώσει ή να σε αποσυντονίσει. Αν μάλιστα είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να κατηγορηθείς άδικα για κάτι ή να προκύψει μια μεγάλη ένταση, με την παρεξήγηση ωστόσο να λύνεται σύντομα και να καταλήγεις με το ταίρι σου στο… κρεβάτι!

Ζυγός

Αν είσαι μόνος/η, εκείνο που προέχει είναι η εξασφάλιση του «ευ ζην» και της ερωτικής απόλαυσης σου είτε σε μια σχέση με «κλασικά» χαρακτηριστικά, είτε με κάτι extreme και πρωτόγνωρο για σένα, αρκεί βέβαια να μην το κόψει ο… λογοκριτής που ζει μέσα σου! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μπορείς να εξαντλήσεις την γκάμα των ερωτικών παιχνιδιών με τον/την σύντροφό σου, ανακαλύπτοντας μερικά ακόμη από τα κρυφά ταλέντα σου!

Σκορπιός

Οι «πειρασμοί» εναλλάσσονται διαρκώς, ίσως μάλιστα προκύψει και κάποιο «καυτό» επεισόδιο! Προσπάθησε ωστόσο να μην κάνεις επίδειξη της οικονομικής σου δύναμης, αφού έτσι θα τραβήξεις τους πιο «εύκολους» ή επιπόλαιους χαρακτήρες, ούτε βέβαια να «εξαγοραστείς» από κάποιον/α, που πέρα από χρήματα δεν διαθέτει κάτι άλλο που να σε ενδιαφέρει. Αντίθετα αν είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να δείξεις στο ταίρι σου την αγάπη σου μέσα από δώρα και προσφορές

Τοξότης

Το κλίμα είναι ευνοϊκό και γίνεται πολύς «ντόρος» για σένα, φαίνεται μάλιστα ότι θα ανοίξει ένας κύκλος επαφών ή συζητήσεων με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, δρομολογώντας περαιτέρω εξελίξεις, έστω και στα… κρυφά σε πρώτη φάση! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, φαίνεται πως θα υπάρξουν αναταράξεις, είτε από μια δική σου «επιπολαιότητα», είτε από την αποκάλυψη κάποιων πραγμάτων που αφορούν στο ταίρι σου και δεν θα σου αρέσουν καθόλου!

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη στον 11ο ηλιακό οίκο σου σε φέρνει σε επαφή με πολλά πρόσωπα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν αλλά φαίνεται ότι σου κάνουν περισσότερο για φίλοι/ες ή συνεργάτες στην δουλειά σου, παρά για ερωτικοί σύντροφοι. Τελικά όμως από γνωριμία σε γνωριμία, όλο και κάτι καλό μπορεί να προκύψει, έστω και στο… βάθος του ορίζοντα! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση όλα τα παραπάνω μια… χαρά ακούγονται, αφού δεν σου δημιουργούν πρόσθετους μπελάδες!

Υδροχόος

Με την Αφροδίτη στην κορυφή του ωροσκοπίου σου πραγματικά «λάμπεις» και ξεχωρίζεις μέσα στο πλήθος, ξέρεις όμως ότι το φως έλκει και διάφορα… πεταλουδάκια της νύχτας, που δεν μπορούν να σου προσφέρουν κάτι περισσότερο από μια εφήμερη απόλαυση, ενώ αν δεις το πράγμα πιο σοβαρά σίγουρα θα μπλέξεις! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση κάνε μεν τις γνωριμίες σου και μην κλείνεις «πόρτες», χωρίς όμως να δίνεις και δικαιώματα για… σκηνές ζήλειας!

Ιχθύες

Ένα ταξίδι ή μια κοινωνική εκδήλωση μπορεί να γίνουν αιτία κι αφορμή να περάσεις όμορφα και να βρεθείς σε μια ζεστή αγκαλιά. Από εκεί και ύστερα βέβαια, όλα θα εξαρτηθούν από το κατά πόσο υπάρχουν άλλες δεσμεύσεις, που καθιστούν προβληματική την εξέλιξη των πραγμάτων. Επιπλέον, ενδέχεται να ασχοληθείς με προσωπικές υποθέσεις άλλων, πρόσεξε όμως μήπως τελικά το… παρακάνεις με το κουτσομπολιό και παρεξηγηθούν οι καλές προθέσεις σου.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε