14/12/2018: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

14/12/2018: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 11:10 Δημιουργία 14/12/18, 11:06

Κριός

Παρά τα ενθαρρυντικά μηνύματα που λαμβάνεις, οι συνθήκες είναι κατάλληλες όχι για να «δράσεις» άμεσα αλλά για να βάλεις κάτω τα πράγματα και να πάρεις τις αποφάσεις σου. Αλλά αν σε πρώτη φάση το μυαλό σου μπορεί να σε βοηθήσει να απεμπλακείς από κάθε είδους «κολλήματα» ή κλισέ που σε καθορίζουν και σε απομακρύνουν από την ευτυχία σου, ύστερα είναι η σειρά της καρδιάς σου να επιλέξει!

Ταύρος

Παρά την αυξημένη αποδοχή σου από τους άλλους, η ημέρα δεν προσφέρεται για… πολλά-πολλά και είναι σκόπιμο να κρατάς μικρό καλάθι. Αν μάλιστα σου γίνει κάποια «κρούση» τσέκαρε το καθεστώς που διέπει την προσωπική ζωή του/της ενδιαφερομένου/ης. Επιπλέον, φαίνεται πως ένα πρόσωπο ενισχύει τα όνειρά σου, καλύτερα όμως να μείνεις σε… αυτά, αφού η πραγματικότητα μπορεί να αποδειχθεί απογοητευτική για σένα.

Δίδυμοι

Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις τις ευκαιρίες και τις «προκλήσεις» σου, έχοντας τον ευχάριστο «πονοκέφαλο» να επιλέξεις ανάμεσα σε πολλούς/ες και μάλιστα χωρίς να αναλάβεις κάποια συγκεκριμένη δέσμευση. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, φαίνεται πως μια μικρή «παρεκτροπή» θα γίνει αιτία κι αφορμή για ένα γερό καβγά κι αν θες να αποφύγεις κάτι τέτοιο ρίξε όλο το ενδιαφέρον σου στο ταίρι σου!

Καρκίνος

Αν είσαι σε μια σχέση, το πρώτο που καλείσαι να πράξεις είναι το να μην δώσεις σημασία στους διάφορους «καλοθελητές», έχοντας εμπιστοσύνη στον άνθρωπό σου. Αν όμως είσαι διαθέσιμος/η, πρόσεξε μήπως εμπλακείς σε μια υπόθεση που εξυπηρετεί σκοπιμότητες κι ας φαίνεται αθώα. Σε κάθε περίπτωση πάντως θα λάβεις μηνύματα που θα σε «ξεσηκώσουν» κι αν έχεις ελευθερία κινήσεων, αξίζει να πάρεις ένα ρίσκο παραπάνω!

Λέων

Η ρέντα σου είναι δεδομένη κι αν πραγματικά το θέλεις μπορείς να έχεις δίπλα σου όποιον/α σου αρέσει και με τους όρους που επιθυμείς, ίσως μάλιστα να βιώσεις και μια «σούπερ» ερωτική εμπειρία, που θα συνδυάζει το πάθος με τον ρομαντισμό. Αν βέβαια είσαι ήδη δεσμευμένος/η, πρόσεξε μήπως οι επιλογές σου σε καταστήσουν τελικά μια… πέτρα του σκανδάλου, ενώ έχε τον νου σου και στο τι ακριβώς κάνει το ταίρι σου!

Παρθένος

Το μυαλό σου δεν είναι στην… θέση του, με συνέπεια να γίνεις ένας εύκολος «στόχος» για κάθε «επιτήδειο», που στοχεύει στην παραπλάνησή σου. ‘Όπως κι αν έχει καλό είναι να μην πάρεις σήμερα κάποια σημαντική απόφαση, αφού σύντομα θα μετανιώσεις γι’ αυτήν. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορείς να το… γλεντήσεις αν δεν έχεις άλλες προσδοκίες, πέραν μιας ερωτικής απόλαυσης που θα σου μείνει αξέχαστη!

Ζυγός

Αν είσαι μόνος/η, πολλά μπορεί να συμβούν σε επικοινωνιακό επίπεδο αλλά… μέχρι εκεί, αφού τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει η φαντασία σου! Επιπλέον όμως μπορεί να προκύψει κάτι «καυτό» στον χώρο της δουλειάς σου και μένει να αποφασίσεις το πώς θα το διαχειριστείς Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να «πάρεις επάνω σου» τα προβλήματά της, καλό είναι όμως να μην συνηθίζεις την «άλλη πλευρά» σε υπέρμετρες ευκολίες και παροχές.

Σκορπιός

Τα καλά νέα είναι ότι σου δίνεται η δυνατότητα να κρύψεις κάθε ατέλειά σου, εμφανίζοντας ένα ιδανικό πρόσωπο προς τα έξω κι όποιος/α «τσιμπήσει»! Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί εύκολα να ξεγελαστείς κι εσύ από απατηλές υποσχέσεις και συμπεριφορές, ίσως μάλιστα η λογική σου, να λαθέψει εντελώς και να αρχίσεις να υποψιάζεσαι το λάθος άτομο, την ίδια στιγμή που κάποιος/α άλλη «οργιάζει» σε βάρος σου

Τοξότης

Μπορεί να «φλέγεσαι» από ενθουσιασμό, ωστόσο αν είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν γίνεται να έχεις «και την πίτα ολάκερη και τον σκύλο χορτάτο»! Στην περίπτωση δε, που προσπαθήσεις να τα «χωρέσεις» όλα στην ζωή σου, αναπόφευκτα θα κάνεις και κάποιες… πονηριές, που σίγουρα θα τις βρεις μπροστά σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε δεν έχεις παρά να διαλέξεις ανάμεσα στις ευκαιρίες που σου δίνονται για μια αξέχαστη εμπειρία.

Αιγόκερως

Γύρω σου γίνεται πραγματικό «πανηγύρι», ίσως όμως για σένα το σύμπαν να μην επιφυλάσσει κάτι ιδιαίτερο, πέραν κάποιων γνωριμιών, που θα μπορούσαν να αποδειχθούν πολύ καλές εναλλακτικές επιλογές για το μέλλον, αν φυσικά είσαι… εύκαιρος/η! Δεν αποκλείεται ωστόσο να προκύψει κι ένας πειρασμός, που θα σε οδηγήσει σε ένα μυστικό μέρος για να απολαύσεις τις χαρές του «παράνομου» έρωτα.

Υδροχόος

Η διεύρυνση του κύκλου των γνωριμιών σου μπορεί να σου… βάλει ιδέες για κάτι περισσότερο κι ίσως μελλοντικά να δικαιωθείς. Για την ώρα όμως όλα εξαντλούνται σε επικοινωνιακό επίπεδο, με την φαντασία σου να συμπληρώνει τα υπόλοιπα! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί μεν να κολακευτείς από μια «κρούση» που θα σου γίνει, σηκώνει όμως πολύ συζήτηση το αν αξίζει να ρισκάρεις για κάτι εφήμερο .

Ιχθύες

Σήμερα οι «μετοχές» σου είναι ιδιαίτερα ανεβασμένες, με συνέπεια να έλκεις «κάθε καρυδιάς καρύδι»! Χρειάζεσαι λοιπόν επειγόντως ένα ασφαλές κριτήριο για να μην κακοπέσεις, καλείσαι ωστόσο να λειτουργήσεις περισσότερο διαισθητικά, αφού η λογική σου υπόκειται σε «στραβοπατήματα». Αν λοιπόν κάποιος/α φανεί ανάξιος της εμπιστοσύνης σου, μην ψάχνεις για δικαιολογίες ή προσχήματα, απλά αγνόησε τον!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε