17/12/2018: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

17/12/2018: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 13:48 Δημιουργία 17/12/18, 13:41

Κριός

Σήμερα όλα είναι πιθανόν να συμβούν, πολύ περισσότερο που δεν περνάς απαρατήρητος/η, ωστόσο η συναισθηματική σου αστάθεια δεν συνάδει με την σύναψη μιας σταθερής σχέσης, γι’ αυτό αν είναι να πάρεις μια τέτοια απόφαση, περίμενε μέχρι να σταθεροποιηθούν τα πράγματα, είτε από την δική σου πλευρά, είτε από την άλλη. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, προσπάθησε να μην… εκνευρίσεις πολύ το ταίρι σου!

Ταύρος

Αν ενδιαφέρεσαι για ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή, η Αφροδίτη απέναντί σου δεν θα σου… χαλάσει το χατίρι, να θυμάσαι όμως ότι αυτό που σου εξασφαλίζει δεν είναι τόσο η συναισθηματική αλλά περισσότερο η υλική-κοινωνική σου κάλυψη. Οπότε πέρνα καλά κι όσο για το «μετά», έχει ο θεός! Επιπλέον, η προσωπική επιτυχία σου μπορεί να επισφραγιστεί και με ένα όμορφο δώρο που θα σου γίνει.

Δίδυμοι

Αν είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη σε παραπέμπει σε μια νέα γνωριμία που μπορεί να σε συγκινήσει. Ίσως μάλιστα να ξεκινήσει έχοντας έναν επαγγελματικό χαρακτήρα, που σύντομα θα εξελιχθεί σε κάτι πιο… πλήρες! Αν βέβαια είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε μπορείς να αρκεστείς σε μια συντροφιά, που ευνοεί τις κοινωνικές ή επαγγελματικές βλέψεις σου, χωρίς βέβαια να δώσεις περαιτέρω δικαιώματα.

Καρκίνος

Παρά την εμφανή υπεροχή σου στο «παζάρι» των σχέσεων, η κατάληξη δεν θα είναι απαραίτητα ευνοϊκή, αφού την ίδια στιγμή που η μια πλευρά βλέπει τα πράγματα ανάλαφρα και «παιχνιδιάρικα», η άλλη αποβλέπει σε μια «σοβαρότητα» που βάζει φραγμούς. Μην πιέζεις λοιπόν τις καταστάσεις και απλά… περίμενε, μέχρι να σου τύχει το κατάλληλο πρόσωπο, με το οποίο θα μοιραστείτε όμορφες στιγμές, χωρίς… προαπαιτούμενα!

Λέων

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση και σκέφτεσαι να την επισημοποιήσεις, δεν έχεις παρά να κάνεις την… κίνησή σου! Επιπλέον σε συμφέρει να παραμείνεις οίκοθεν με το ταίρι σου, παρά να χάσεις χρόνο σε κοινωνικές εκδηλώσεις και εξόδους, που δεν θα καλύψουν παρά μόνον την… ματαιοδοξία σου! Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε κάλεσε στον χώρο σου το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους.

Παρθένος

Αν είσαι μόνος/η, τότε η αναζήτηση ερωτικού συντρόφου κάπου εκεί… έξω, μπορεί να γίνει μια ευχάριστη διέξοδος στις συναισθηματικές πιέσεις που δέχεσαι, αφού ακόμη κι αν δεν συμβεί το «ποθούμενο» είναι βέβαιο ότι θα αναθαρρήσεις ψυχολογικά. Αν βέβαια είσαι ήδη δεσμευμένος/η, ναι μεν θα αποκομίσεις οφέλη από κάποιον/α που… τουλάχιστον σε συμπαθεί, καλό είναι όμως να μην δώσεις περαιτέρω δικαιώματα!

Ζυγός

Η Σελήνη απέναντί σου αναμένεται να δημιουργήσει μια αστάθεια στις σχέσεις σου αλλά εσύ σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να βιαστείς να πάρεις θέση απέναντι σε πρόσωπα ή καταστάσεις, αφού τελικά όλα θα εξελιχθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σου. Αν μάλιστα δεν έχεις κάποια συγκεκριμένη δέσμευση, τότε θα καρπωθείς ευκολότερα την συμπάθεια που τρέφει για σένα ένα πρόσωπο με μεγάλη οικονομική «επιφάνεια»

Σκορπιός

Αν είσαι μόνος/η, τότε θα σου δοθεί η ευκαιρία για μια όμορφη ερωτική περιπέτεια, δεν πρέπει ωστόσο να θέσεις τα προαπαιτούμενα σου με το καλημέρα, αφού προέχει το να περάσεις καλά και σε αυτό πρέπει να προσβλέπεις. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να «κυνηγήσεις» τις απολαύσεις που αναζητάς στο πλευρό του/της συντρόφου σου, προσπερνώντας με χαμόγελο τις… άλλες προσφορές που σου γίνονται!

Τοξότης

Με την Σελήνη στον 5ο ηλιακό «οίκο» σου και τον Δία στο ζώδιό σου, κάθε σου επιθυμία μπορεί να εκπληρωθεί κι αυτό βέβαια είναι μια πολύ καλή αρχή. Η ουσία όμως δεν βρίσκεται απλά στο να περάσεις καλά αλλά στο να απελευθερωθείς από σχήματα και πεποιθήσεις που σε περιόριζαν μέχρι τώρα, ώστε η συνέχεια να είναι πολύ καλύτερη. Επιπλέον, κάτι «παίζεται» παρασκηνιακά, όχι όμως εναντίον σου αλλά υπέρ σου!

Αιγόκερως

Αν είσαι μόνος/η θα έχεις την ευκαιρία για να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή και να πας παρακάτω, ίσως μάλιστα να σε βοηθήσει σε αυτό ένας φίλος ή μια φίλη. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, προσπάθησε να κλείσεις τα αυτιά σου στους «καλοθελητές» αλλά και να κοντρολάρεις τις δικές σου υποψίες-φοβίες για το ταίρι σου, αφού το «προφανές» μπορεί να είναι τελικά μια μεγάλη παρεξήγηση.

Υδροχόος

Βρίσκεσαι σε καλό δρόμο και πολλά από αυτά που συμβαίνουν στην προσωπική σου ζωή είναι της αρεσκείας σου. Ωστόσο τίποτε δεν προδικάζει μια «κανονική» σχέση, οπότε μην τρέφεις ανάλογες προσδοκίες. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος μπορεί να προκύψει ένα θέμα από την ανάγκη σου να κινηθείς χωρίς περιορισμούς, αφού εύκολα θα υπάρξουν παρεξηγήσεις, είτε υπάρχει «φωτιά» πίσω από τον «καπνό», είτε όχι.

Ιχθύες

Αν είσαι μόνος/η, επικοινωνιακά «το ‘χεις» και σίγουρα μπορείς να εξαργυρώσεις την λάμψη σου και στα προσωπικά σου, είτε ταξιδέψεις ή εξέλθεις, είτε κινηθείς μέσω διαδικτύου, μια επιλογή που ίσως να είναι και πιο κοντά στην πρόθεσή σου να κινηθείς και λίγο… κρυφά! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε φαίνεται πως κάποιος/α κάνει «πονηρές» σκέψεις κι αν δεν είσαι εσύ αυτός/η, τότε… ξέρεις!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε