17/12/2018: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

17/12/2018: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 14:37 Δημιουργία 17/12/18, 13:54

Κριός

Η Σελήνη στο ζώδιο σου αναδεικνύει τόσο τις αρετές όσο και τις αδυναμίες σου κι όσο κι αν κάποιοι/ες… εκνευριστούν, χρειάζεσαι όσο τίποτε άλλο μια «εκτόνωση» που ακόμη κι αν δεν είναι δημιουργική, θα συμβάλλει στο να «έρθεις στα ίσα σου». Επιπλέον, μην διστάσεις να αναδείξεις την πιο πρωτοποριακή φύση σου «κόντρα στο ρεύμα».

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό ευνοεί τα οικονομικά σου, ιδιαίτερα αν ψάχνεις για κάποιον/α που θα εγγυηθεί για σένα ή θα χρηματοδοτήσει ένα εγχείρημά σου. Επιπλέον, μπορεί να σου δοθούν διευκολύνσεις για να ταξιδέψεις.

Ταύρος

Η Σελήνη στον Κριό μπορεί να σου φέρει μια έντονη αλλά περαστική αδιαθεσία, αναγκάζοντας σε να περιορίσεις τις δραστηριότητες σου αλλά αυτό μην σε τρομάζει, αφού πολλά πράγματα θα γίνουν καλύτερα εν τη απουσία σου!

Μάλιστα, η Αφροδίτη απέναντί σου σε βοηθά να βιώσεις την ευχάριστη πλευρά της ζωής, ώστε να πάρεις δύναμη για την συνέχεια. Και βέβαια μην απορείς γιατί κάποια πράγματα σου προσφέρονται «στο πιάτο», φρόντισε μόνον να ζήσεις το σήμερα με όλα τα πλεονεκτήματα του. Επιπλέον, μπορεί να σου γίνει μια «σούπερ» πρόταση συνεργασίας.

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Κριό σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα που σε εκτιμούν και το κυριότερο δείχνουν πρόθυμα να σε εξυπηρετήσουν, στα πλαίσια μιας αγωνιστικής άμιλλας. Κι αν τυχόν κάποιοι/ες σου πάνε κόντρα, υπάρχουν οι επόμενοι/ες, αφού το target group σου είναι πραγματικά ανεξάντλητο! Επιπλέον, είναι πιθανό να συμμετάσχεις σε ένα συλλογικό εγχείρημα.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό βάζει μια ακόμη ωραία πινελιά στις εργασιακές σχέσεις σου, δίνοντάς σου την ευκαιρία για πιο χαλαρές στιγμές, ενώ ως προς την υγεία σου, όλα θα πάνε καλά, αρκεί να μην παρασυρθείς σε καταχρήσεις!

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Κριό τονίζει τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες αλλά και όλα εκείνα που πρέπει να γίνουν ώστε να πετύχεις έναν σημαντικό στόχο. Και από την μια πλευρά θα έχεις «σούπερ» αποτελέσματα αν αξιοποιήσεις και κάποιο «μέσον» που διαθέτεις, από την άλλη όμως μην συνεργαστείς με κανέναν!

Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Σκορπιό μπορείς να συνδυάσεις εργασία και καλοπέραση -ίσως μάλιστα να πετύχεις πολλά περισσότερα μέσα από το παιχνίδι-- ενώ φαίνεται πως θα ανταμειφθείς με ευχάριστες καταστάσεις, τόσο στην δική σου ζωή, όσο και σε εκείνη των αγαπημένων σου.

Λέων

Η Σελήνη στον Κριό αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, οι οποίες μάλιστα με την συνδρομή του Δία στον Τοξότη θα είναι στην πλειοψηφία τους για καλό σκοπό ή θα αποσκοπούν στην ψυχαγωγία σου. Όσο για τα πιο «σοβαρά» επιτακτικά ζητήματα, μπορούν να… περιμένουν!

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό εξακολουθεί να ευνοεί το κάθε τι που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια σου και θα έχεις μια ακόμη ευκαιρία για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου με σχετική ευκολία, ενώ αναμένεται και μια επίσκεψη που θα σε χαροποιήσει.

Παρθένος

Η Σελήνη στον Κριό μπορεί να φέρει σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σου και να σε προβληματίσει για την πορεία τους, ακόμη όμως κι αν «στριμωχτείς» προσωρινά, να ελπίζεις στα καλύτερα αφού το σύμπαν δεν θα σε αφήσει έτσι!

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό διανθίζει την καθημερινότητά σου με ευχάριστα περιστατικά και την ζωή σου με περισσότερα «καλούδια» και στολίδια, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις ένα απολαυστικό ταξίδι ή να δεχθείς επισκέψεις, που θα σου ανεβάσουν την ψυχολογία. Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις μια καλή είδηση, είτε για σένα, είτε για κάποιον/α συγγενή σου.

Ζυγός

Με την Σελήνη απέναντί σου, ίσως να νοιώσεις περισσότερο ανασφαλής εξ αιτίας μιας αβεβαιότητας που εισπράττεις από τους άλλους, αυτό όμως θα σε βοηθήσει τελικά να ζητήσεις και να πάρεις κάποιες εγγυήσεις, που θα διασφαλίσουν την θέση σου, αφού είσαι σε θέση να «γυρίσεις» το όποιο μειονέκτημα σε πλεονέκτημα.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό επιμένει να σου παρέχει ανέσεις κι ευκολίες, δίνοντας σου την ευκαιρία να προβείς σε έξτρα αγορές, που θα ευχαριστήσουν τόσο εσένα, όσο κι εκείνους/ες που αγαπάς, φαίνεται μάλιστα να έχουν προτεραιότητα τα είδη ένδυσης ή επικοινωνίας.

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Κριό ενδέχεται να συμβάλλει σε μια αστάθεια στα εργασιακά σου, πιέζοντας σε να βρεις τις πιο αποτελεσματικές λύσεις, μην ανησυχείς όμως αφού ακόμη κι αν δεν ελέγχεις κάποιες διαδικασίες, θα συμβεί το ποθούμενο. Από την άλλη πλευρά βέβαια, πρόσεξε μήπως μια διατροφική κατάχρηση σου δημιουργήσει πρόβλημα.

Παράλληλα, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, θα έχεις μια ακόμη ευκαιρία να γίνεις πιο… όμορφος/η με την χρήση καλλυντικών αλλά και αξεσουάρ, ενώ σίγουρα μπορείς να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τους άλλους, αποκομίζοντας ποικίλα οφέλη.

Τοξότης

Η Σελήνη στον Κριό αναδεικνύει τις επιθυμίες και τις συναισθηματικές ανάγκες σου, χωρίς ωστόσο να μπορείς να καταλήξεις εύκολα στο τι είναι αυτό που επιζητάς πραγματικά. Τελικά βέβαια θα διαπιστώσεις ότι ζητώντας πολλά θα πάρεις… ακόμη περισσότερα, και ειδικά στις διαπροσωπικές σχέσεις σου θα υπάρξουν πολλά τέτοια επεισόδια με ευτυχή κατάληξη.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό, συμβάλλει σε μια κρυφή στήριξη από ένα πρόσωπο που «σε πάει», ενώ ευνοεί και τα εργασιακά σου. Μπορεί ακόμη να βρεις την… χαρά της ζωής σε ένα «μυστικό» μέρος, με την κατάλληλη παρέα, φυσικά!

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Κριό ενδέχεται να δημιουργήσει εστίες έντασης στο σπίτι ή την οικογένειά σου ή απλά να σε κάνει να νοιώθεις πως «δεν σε χωρά ο τόπος», τελικά όμως θα σου βγει σε καλό, αφού οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις θα τους κάνουν όλους/ες να καταλάβουν το ποιος κάνει -και θα πρέπει να κάνει- κουμάντο τελικά!

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε φέρνει κοντά σου φίλους/ες που έχουν «άκρες» και σίγουρα θα σε ενημερώσουν για ποικίλα ζητήματα, είτε σοβαρά, είτε… όχι, το σημαντικότερο όμως είναι πως μπορούν να σε διευκολύνουν να παρακάμψεις κάθε είδους εμπόδιο.

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Κριό συμβάλλει στο να επικοινωνήσεις και να μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις κι εδώ τίθεται ένα ζήτημα ιεράρχησης των δραστηριοτήτων σου, αφού σίγουρα θα προκύψουν και «δεύτερες» ή άνευ ουσίας καταστάσεις.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε φέρνει πιο κοντά σε μια σημαντική επιτυχία και σου εξασφαλίζει περισσότερες ευκολίες και στήριξη από άτομα που «περνάει ο λόγος τους», ίσως μάλιστα να συνηγορήσει σε αυτό και η προσωπική… γοητεία σου, σε βαθμό τέτοιο που ότι ζητήσεις θα το πάρεις άμεσα!

Ιχθύες

Με την Σελήνη στον Κριό, είναι πιθανό να φερθείς πιο παρορμητικά ως προς την διαχείριση των οικονομικών σου, φαίνεται ωστόσο να αξίζει το ρίσκο που θα πάρεις επιπλέον, είναι καλύτερο για την ψυχολογία σου να μην λειτουργείς «μαγκωμένος/η», αφού έτσι κι αλλιώς το σύμπαν «σε πάει».

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σου έχει… φυλαγμένες πολλές ευχάριστες στιγμές με «άρτον και θεάματα» ενώ δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με άτομα ή φορείς του εξωτερικού που διάκεινται θετικά απέναντί σου και μπορούν να σου ανοίξουν μερικούς ακόμη δρόμους!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε