18/12/2018: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

18/12/2018: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 10:28 Δημιουργία 18/12/18, 10:20

Κριός

Η Αφροδίτη στον 8ο ηλιακό οίκο σου σε κάνει επιρρεπή σε απολαύσεις κι αν αφεθείς στα κελεύσματά της, το πιθανότερο είναι να βιώσεις κάτι έντονο, ίσως μάλιστα το «πρόσωπο» να δουλεύει νύχτα. Από την στιγμή όμως που πρόκειται για μια νέα κατάκτηση, θα πρέπει να λάβεις όλα τα αναγκαία μέτρα υγιεινής και προστασίας, αφού με τον Άρη στον 12ο οίκο σου δημιουργούνται κίνδυνοι για την υγεία σου.

Ταύρος

Αν είσαι μόνος/η, ίσως να μπει στην ζωή σου ένα πρόσωπο που θα σε «ξεκλειδώσει» αλλά παράλληλα θα σε… βασανίσει, παίζοντας καταλυτικό ρόλο στην συνειδητοποίηση των ορίων αλλά και της αλήθειας σου! Ενδέχεται μάλιστα να πρόκειται για κάποιον/α, με «γερό πορτοφόλι». Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δώσε προτεραιότητα στην σεξουαλική επαφή με το ταίρι σου, για να είστε αμφότεροι καλυμμένοι!

Δίδυμοι

Με τον Πλούτωνα να βάζει την σφραγίδα του στις εξελίξεις, η «κόλαση» αλλά και ο «παράδεισος» είναι εδώ και σε… περιμένουν, αφού είναι μάλλον δύσκολο να ελέγξεις επιθυμίες και πάθη ή να «κλείσεις τα μάτια» μπροστά σε αυτά που σου προσφέρονται. Η συνέχεια βέβαια θα εξαρτηθεί από το πόσο αντέχεις αλλά αν είσαι ήδη σε μια σχέση, υπάρχει σίγουρα και ο αστάθμητος παράγων της… άλλης πλευράς!

Καρκίνος

Μια προσωπική σου υπόθεση ίσως να γίνει κεντρικό ζήτημα ή να σχολιαστεί ποικιλοτρόπως, με αποτέλεσμα να νοιώσεις κάπως άβολα. Αυτό όμως δεν πρέπει να σου στερήσει το δικαίωμα να εκφράζεις τα συναισθήματα σου όπου και όπως θέλεις! Επιπλέον, με την Αφροδίτη να τονώνει την σεξουαλικότητά σου, είναι πιθανό να βιώσεις κάτι μοναδικό, πρόσεξε όμως μήπως μπλέξεις και με άτομα ή κυκλώματα που θα σε εκμεταλλευθούν.

Λέων

Οι συνθήκες ευνοούν την επισημοποίηση μιας σχέσης, να ξέρεις όμως ότι αν αργότερα μετανιώσεις για κάτι θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να το πάρεις πίσω. Σκέψου λοιπόν δύο φορές αυτό που πας να κάνεις, ώστε να μην βρεθείς σε αδιέξοδο. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, ενδέχεται να διαπιστώσεις κάποια «παρασπονδία» από το ταίρι σου, ικανή να σε οδηγήσει στο να διακόψεις μαζί του, όσο κι αν σου στοιχίσει.

Παρθένος

Από την μια πλευρά, η Αφροδίτη στον 3ο ηλιακό οίκο σου σε βοηθά να κερδίσεις τους άλλους με την παρουσία σου και δεν είναι σκόπιμο βέβαια να κλειστείς στο σπίτι ή στις σκέψεις σου. Έλα όμως που ο ενεργός Πλούτωνας έχει… άλλα στο μυαλό του (σου) και τελικά δεν αποκλείεται να αδιαφορήσεις για ότι όμορφο σου προσφέρεται και να «βυθιστείς» στον λαβύρινθο μιας «τοξικής» σχέσης, βοηθώντας την να… συμβεί!

Ζυγός

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, θα ήταν μάταιο να επιμείνεις σε μια κατάσταση που δεν «τραβάει», θεωρώντας ότι κάτι μπορεί να αλλάξει στην συνέχεια. Ίσως μάλιστα ο Ουρανός να συμβάλλει δραστικά σε αυτό, ορίζοντας την αρχή μιας νέας φάσης στα προσωπικά σου, έσω και με το ζόρι! Αν βέβαια είσαι μόνος/η, τότε έχεις κάθε δικαίωμα να μπεις σε μια περιπέτεια, που από «εφήμερη» μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι αρκετά δυνατό.

Σκορπιός

Το να εμπλέκεις τις προσωπικές με τις οικονομικές σου υποθέσεις δεν είναι βέβαια και ότι το ασφαλέστερο αλλά σε αυτήν την φάση φαίνεται ότι μπορείς να περάσεις τις «Συμπληγάδες», αποκομίζοντας και μια «δυνατή» σεξουαλική εμπειρία! Στην συνέχεια βέβαια δεν αποκλείεται να «φας κόλλημα» και τα πράγματα να γίνουν αρκετά πιο δύσκολα . Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να… παραμείνεις σε αυτήν!

Τοξότης

Η Αφροδίτη στον 12ο φυσικό «οίκο» σου, εμφανίζει στο διάβα σου πειρασμούς, απέναντι στους οποίους δυσκολεύεσαι να αδιαφορήσεις, καλό είναι όμως να μην «βουτήξεις» στα βαθιά και τελικά «κολλήσεις» με ένα πρόσωπο, πιστεύοντας λανθασμένα ότι μαζί του θα υλοποιήσεις όλα τα όνειρά σου, αφού μάλλον σε… εφιάλτη θα καταλήξεις! Από την άλλη πλευρά, μπορείς αν θες να «τελειώσεις» κάτι.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη στον 11ο ηλιακό σου οίκο σου προσφέρει την δυνατότητα να περάσεις όμορφες στιγμές με τον άνθρωπο σου ή αν είσαι μόνος/η, να μπεις για τα… καλά στο ερωτικό παιχνίδι. Ίσως μάλιστα να υπάρξει μια «ασυνήθιστα» παθιασμένη κατάσταση, εκείνο όμως που πρέπει να σε… ανησυχεί περισσότερο είναι οι απανταχού «συμβουλάτορες», αφού ακούσια ή εκούσια μπορεί να «σε ρίξουν στα βράχια»!

Υδροχόος

Αν είσαι μόνος/η, τότε με την Αφροδίτη «κορώνα στο κεφάλι σου» όλα δουλεύουν για λογαριασμό σου, με ουσιαστική «ένσταση» όμως σε σχέση με το τι θα γίνει στην πορεία αφού το πιθανότερο είναι να μπλέξεις με ένα «τοξικό» χαρακτήρα Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε πρόσεξε μήπως παρασυρμένος/η από ένα πάθος, χάσεις τελείως τον έλεγχο των πραγμάτων και βρεθείς βαθιά βουτηγμένος/η στην παρανομία!

Ιχθύες

Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία σε ταξίδι, η οποία μάλιστα θα «γυρίσει» απροσδόκητα από φιλική σε ερωτική αλλά ίσως αργότερα να… επανέλθει στην αρχική της μορφή, γι’ αυτό μην «δένεις» τίποτε πριν ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος της! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, το θέμα είναι να μην κυριαρχηθείς από μηδενιστικές τάσεις, φτιάχνοντας σενάρια που είναι κατασκευάσματα του μυαλού σου.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε