19/12/2018: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

19/12/2018: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 12:29 Δημιουργία 19/12/18, 12:22

Κριός

Με την Σελήνη στον Ταύρο οι ανάγκες και οι επιθυμίες σου αλλάζουν διαρκώς και καλό είναι να ελέγξεις την καταναλωτική σου συμπεριφορά, ώστε να μην κάνεις περιττές αγορές, την στιγμή που θα μπορούσες να αποταμιεύσεις και κάτι.

Παράλληλα με το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν σου ή να βρεθείς σε ένα μέρος που σου θυμίζει πολλά. Επιπλέον, σε καλεί να επανεκκινήσεις έναν κύκλο σπουδών ή να ασχοληθείς με μια νομική υπόθεση, που άπτεται των περιουσιακών σου ή σχετίζεται με κάποιον/α συγγενή σου.

Ταύρος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε θέλει «ετοιμοπόλεμο/η», αφού μπορεί να αντιμετωπίσεις ποικίλες προκλήσεις, σίγουρα όμως θα σου δοθεί η ευκαιρία να αναδείξεις το πρακτικό πνεύμα σου σε οικονομικά ζητήματα, «κόβοντας τον βήχα» συνάμα σε όσους/ες δρουν σπάταλα.

Παράλληλα το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα σε ωθεί να επικεντρωθείς σε ένα οικονομικό ή περιουσιακό θέμα, διερευνώντας κάθε πτυχή του. Ίσως μάλιστα χρειαστεί να επανεξετάσεις την πολιτική σου σε σχέση με μια υπόθεση που στο παρελθόν δεν εξελίχθηκε σύμφωνα με τις επιθυμίες σου αλλά τώρα δείχνει σημάδια προόδου.

Δίδυμοι

Σήμερα, καλείσαι να διαχειριστείς φοβίες και απωθημένα ή παρασκηνιακές ενέργειες που σε θίγουν. Επιπλέον, η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να μην υπερβείς τις αντοχές σου και να προσέξεις την διατροφή σου, γιατί μπορεί να υπάρξουν συνέπειες στην υγεία σου.

Παράλληλα το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο θέματα του παρελθόντος, δίνοντας σου μια δεύτερη ευκαιρία για να διορθώσεις οτιδήποτε δεν πήγε καλά. Ίσως μάλιστα να αναβιώσει μια συνεργασία ή να συναντηθείς με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό και σας συνδέουν κοινές εμπειρίες.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Ταύρο ενδέχεται να προκαλέσει ανακατατάξεις στο φιλικό σου περιβάλλον κι όσο πιθανό είναι να απογοητευτείς από την «συμφεροντολογική» στάση κάποιου/ας απέναντί σου, άλλο τόσο είναι να κάνεις μια εξαιρετικά χρήσιμη γνωριμία από οικονομική άποψη, ενώ δεν αποκλείεται να ενταχθείς και σε μια συλλογικότητα.

Παράλληλα το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα σε καλεί να αξιοποιήσεις αποθηκευμένο υλικό ή εξοπλισμό αλλά και την επανασύνδεσή σου με μια παλιά πελατεία. Επιπλέον θα νοιώσεις την ανάγκη να προσφέρεις βοήθεια σε πάσχοντες.

Λέων

Με την Σελήνη στον Ταύρο να αλλάζει διαρκώς τα δεδομένα στην καριέρα σου αλλά και την κοινωνική σου ζωή είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες αμφιταλαντεύσεις και «τριβές» με άτομα που έχουν διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων, το τελικό αποτέλεσμα ωστόσο θα σε ικανοποιήσει.

Παράλληλα φαίνεται πως βρίσκεσαι εν μέσω μιας έντονης συναισθηματικής φόρτισης, που σε κάνει επιρρεπή σε παραχωρήσεις παντός είδους. Από την άλλη πλευρά βέβαια, το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα μπορεί να γίνει το «διαβατήριο» σου για μια δημιουργική διερεύνηση του παρελθόντος.

Παρθένος

Η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να βελτιώσεις το μορφωτικό σου επίπεδο ή την τεχνική σου κατάρτιση. Επιπλέον είναι πιθανό να κάνεις ένα επαγγελματικό ταξίδι ή να έρθεις σε επαφή με έναν φορέα του εξωτερικού Παράλληλα, το ενδιαφέρον σου φαίνεται να εστιάζεται σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου, ενδέχεται μάλιστα να ανακαλύψεις και κάτι πολύτιμο στον χώρο σου ή να μάθεις πολλά από διηγήσεις, παλιές φωτογραφίες κλπ.

Επιπλέον, το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις τα «πως» και τα «γιατί» μιας παλιάς υπόθεσής σου.

Ζυγός

Η Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να σου φέρει έξτρα έσοδα ή παροχές, ενδέχεται όμως να σου δημιουργήσει και κάποιες έντονες επιθυμίες που θα «πρέπει» να εκπληρώσεις, με συνέπεια στο τέλος της ημέρας να βρεθείς «στα ίσα σου».

Παράλληλα, επαφές και συναντήσεις με πρεσβύτερους, αλλά και η διάθεσή σου να μάθεις περισσότερα για το παρελθόν, θα σου προσφέρουν επιπλέον πληροφορίες και γνώσεις. Από την άλλη πλευρά όμως, με το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα φαίνεται πως κάποιος/α συγγενής ή γνωστός/η προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες σου για να πετύχει μια εκδούλευση.

Σκορπιός

Η Σελήνη απέναντί σου «ανακατεύει» τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως προς στιγμή να προκύψει μια διάσταση ανάμεσα στο συναίσθημα και την λογική σου, η οποία θα καθρεφτιστεί στις επιλογές σου, ότι κι αν «στραβώσει» όμως, στην πορεία θα φτιάξει.

Παράλληλα το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα σε ωθεί να επικεντρωθείς σε ζητήματα τροφοδοσίας ή οικονομικής διαχείρισης, ίσως μάλιστα μια υπόθεσή που «κρατάει» από παλιά να βρει πλέον τον δρόμο της. Επιπλέον είναι πιθανό να «ξεθάψεις» και κάτι που θεωρούσες χαμένο ή να αποκτήσεις ένα παλαιό αντικείμενο αξίας.

Τοξότης

Η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να τακτοποιήσεις μια σειρά από εργασίες της καθημερινότητας, πριν σε προλάβουν οι εξελίξεις. Επιπλέον είναι σκόπιμο να αποφύγεις διατροφικές καταχρήσεις.

Παράλληλα το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα σε στρέφει σε οικογενειακές-περιουσιακές υποθέσεις ενώ είναι πιθανό να ασχοληθείς… θες δεν θες με πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος. Κι από την μια πλευρά ενδέχεται να ανασύρεις και πράγματα που σε πλήγωσαν, από την άλλη όμως θα έχεις την ευκαιρία να εντρυφήσεις στην Παράδοση και να αναβιώσεις παλιές καλές στιγμές.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Ταύρο σου ζητά να ζήσεις την κάθε στιγμή σου ή να αφοσιωθείς ολόψυχα σε ένα ενδιαφέρον σου, ίσως μάλιστα να έχεις δίπλα σου και αγαπημένα πρόσωπα, που θα σε στηρίξουν και θα τα στηρίξεις. Παράλληλα βέβαια, ένα προσωπικό μυστικό βγαίνει στην επιφάνεια, με συνέπεια να αναστατωθείς, αφού αλλιώς τα νόμιζες κι αλλιώς είναι.

Επιπλέον, ίσως επανεμφανιστεί ένα παλιό θέμα υγείας, από την άλλη πλευρά όμως, το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα μπορεί να σε μυήσει σε μια παραδοσιακή θεραπευτική τεχνική, που είναι και η απάντηση στο πρόβλημά σου.

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Ταύρο σε ωθεί να ασχοληθείς με ζητήματα του σπιτιού ή της οικογένειάς σου, τακτοποιώντας όσες εκκρεμότητες υπάρχουν. Ίσως μάλιστα να δεχθείς έκτακτες επισκέψεις ή να μεταβείς εσύ σε έναν άλλο χώρο με αφορμή κι αιτία ένα οικονομικό θέμα. Επιπλέον, θα βρεις μια λειτουργική λύση σε ένα περιουσιακό ζήτημα.

Παράλληλα το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα μπορεί να αναβιώσει φιλίες και ενδιαφέροντα του παρελθόντος, κι ίσως το πιο ιδανικό για την περίσταση θα ήταν το να συμμετάσχεις σε ένα reunion, αφού εκεί θα έχεις σίγουρα και τα… τυχερά σου!

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Ταύρο πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, με σκοπό να διευθετήσεις πρακτικά και οικονομικά ζητήματα της καθημερινότητας. Παράλληλα το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα σε καλεί να διευθετήσεις κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα, έστω κι αν χρειαστεί να «ξύσεις πληγές».

Από την άλλη πλευρά όμως έχεις να ωφεληθείς πολλά από πρότερες προσπάθειες σου, αφού το «έτοιμο υλικό» που βρίσκεται στην διάθεση σου αρκεί για να κάνεις την διαφορά. Επιπλέον, είναι πιθανό να συνεχίσεις μια οικογενειακή παράδοση.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε