20/12/2018: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

20/12/2018: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 11:32 Δημιουργία 20/12/18, 11:23

Κριός

Το κλίμα είναι θετικό κι αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μπορεί να διαπιστώσεις πως και οι διαφορές έχουν τα… καλά τους! Ίσως μάλιστα νοιώσεις την ανάγκη να ανανεώσεις την εμφάνισή σου ή να κάνεις πράγματα που θα «φρεσκάρουν» την σχέση σου. Αν πάλι τα έχεις… καταφέρει κι εξακολουθείς να είσαι μόνος/η, τότε θα έχεις μια ακόμη ευκαιρία να βρεις το ταίρι σου, αρκεί να αποδεχθείς μια προ(σ)κληση που θα σου γίνει!

Ταύρος

Ένα πρόσωπο μπορεί να σε εκπλήξει ευχάριστα εκφράζοντας τον θαυμασμό του για σένα, με ένα όμορφο όσο και πρακτικό δώρο. Κι αν μεν είσαι μόνος/η, τότε μπορείς να… ενδώσεις, ξέροντας μάλιστα πως οι προσφορές θα έχουν και συνέχεια! Αν όμως υπάρχει κάποια δέσμευση από πλευράς σου, τότε καλό είναι να αρνηθείς ευγενικά, αφού το ταίρι σου δεν θα δει με καλό μάτι αυτήν την συναλλαγή και θα δημιουργηθούν προβλήματα..

Δίδυμοι

Ο Δίας απέναντί σου σε βοηθά να απολαύσεις τον έρωτα με όλα τα… κομφόρ του, ενώ κάθε τι το δυσάρεστο απομακρύνεται! Να θυμάσαι ωστόσο ότι δεσμεύσεις δεν… χωρούν και είναι καλύτερο να αφήσεις τα πράγματα ελεύθερα. Αν πάλι είσαι μόνος/η και στοχεύεις σε κάτι μόνιμο, τότε μπορείς να κάνεις τις επαφές σου, με την… ησυχία σου προετοιμάζοντας το έδαφος για μια σχέση που μπορεί να είναι εκτός από προσωπική και επαγγελματική.

Καρκίνος

Αν είσαι μόνος/η, τότε η Αφροδίτη στον 5ο ηλιακό οίκο σου θα σου προσφέρει την ευκαιρία για να αλλάξεις αυτό το καθεστώς, έχοντας μάλιστα εξασφαλισμένες και κάποιες παροχές ή εξυπηρετήσεις. Αλλά κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς να βελτιώσεις πολλά στην δομή και το περιεχόμενο της, είτε συζητώντας κι επισημαίνοντας όλα εκείνα που θα την κάνουν καλύτερη, είτε απλά ανοίγοντας την αγκαλιά σου όπου αγαπάς!

Λέων

Με τον Δία στον Τοξότη να δίνει άλλον «αέρα» στα προσωπικά σου, μάλλον διανύεις ημέρες… δόξας και είτε αφήνεσαι στην περιπέτεια χωρίς να δεσμευτείς, είτε το παίρνεις απόφαση και «παραδίνεσαι», μέχρι… αποδείξεως του εναντίου! Το πιθανότερο μάλιστα είναι να συμβεί κάτι στον χώρο της εργασίας σου ή με ένα πρόσωπο που σχετίζεται με αυτήν, ιδιαίτερα αν σου προκύψει ένα επαγγελματικό ταξίδι.

Παρθένος

Από την στιγμή που ο Άρης έχει το… γενικό πρόσταγμα στα προσωπικά σου, το πάθος σου αρκεί ώστε να κατακτήσεις ένα πρόσωπο που σου αντιστέκεται σθεναρά, ανεξάρτητα με το τι θα επακολουθήσει στην συνέχεια, αφού αυτή «κρέμεται από ια κλωστή» κι όλα είναι ανοικτά. Επειδή βέβαια κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις, ίσως να βρεθείς κι εσύ σε «κατάσταση πολιορκίας» και μάλιστα σε εξαιρετικά αμήχανη θέση!

Ζυγός

Είναι γνωστό ότι «τα ετερώνυμα έλκονται» αλλά αυτήν την φορά μπορεί να το… παρακάνεις με μια επιλογή που μπορεί να «σταθεί» μόνον σαν πείραμα, είτε σε σχέση με τον χαρακτήρα σου, είτε με τον περίγυρό σου. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, υπάρχει «αίτημα» ανανέωσης κι ίσως κάτι τέτοιο να προκύψει από μόνο του, ύστερα από την διαμόρφωση νέων συνθηκών είτε στην ζωή του/της συντρόφου σου, είτε στην δική σου.

Σκορπιός

Αν είσαι μόνος/η να ξέρεις ότι αυτό το «καθεστώς» θα αλλάξει πολύ σύντομα, μπορεί και άμεσα, ανεξάρτητα με τα εμπόδια που θα προκύψουν, ιδίως σε επικοινωνιακό επίπεδο. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε με τον Άρη στον «οίκο» των ερώτων σου, μια αντίστοιχη αλλαγή θα προκαλέσει αναταράξεις, ίσως και την διακοπή της σχέσης σου, γι’ αυτό «ζύγισε» προσεκτικά τις συνέπειες ενός ενδεχόμενου ρίσκου.

Τοξότης

Βρίσκεσαι σε καλό δρόμο και πολλά από αυτά που συμβαίνουν στην προσωπική σου ζωή είναι της αρεσκείας σου. Ωστόσο τίποτε δεν προδικάζει μια «κανονική» σχέση, οπότε μην τρέφεις ανάλογες προσδοκίες. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος μπορεί να προκύψει ένα θέμα από την ανάγκη του/της συντρόφου σου να κινηθεί χωρίς περιορισμούς, αφού εύκολα θα υπάρξουν παρεξηγήσεις, είτε ανταποκρίνονται στην αλήθεια, είτε όχι.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη στον 11ο ηλιακό οίκο σου, σε κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή και σου προσφέρει την ευκαιρία για να «φτιάξεις» την ζωή σου ή έστω να «φτιαχτείς» με αυτήν την προοπτική, φαίνεται όμως να υπάρχει και μια ασάφεια σε σχέση με υποσχέσεις που σου δίνονται και δεν πρόκειται να τηρηθούν. Επιπλέον, αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μην δίνεις βάση σε φήμες και αοριστολογίες, που αναφέρονται στο ταίρι σου.

Υδροχόος

Αν είσαι μόνος/η, τόσο η Αφροδίτη στον 10ο ηλιακό οίκο σου, όσο και ο Δίας στον 11ο δεν σε… βοηθούν να επικεντρωθείς σε ένα και μόνο πρόσωπο, αφού ο καθείς και η καθεμιά έχει τις χάρες του/της! Για την ώρα ωστόσο φαίνεται να προηγείται κάποιος/α που εκτός από τις προοδευτικές αντιλήψεις του/της, χαρακτηρίζεται και από μια καλή οικονομική κατάσταση ή διαθέτει κάποιες χρήσιμες και ειδικές γνώσεις

Ιχθύες

Με τον Άρη στο ζώδιό σου, αν είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να αναστατωθείς από κάποιες εξελίξεις, ίσως μάλιστα προσωρινά να «χάσεις τον μπούσουλα» αλλά όλα θα βρουν τον δρόμο τους, γι’ αυτό μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις «εν θερμώ». Αν πάλι σου προκύψει μια νέα γνωριμία, το βασικό σου πρόβλημα είναι η διάρκεια αφού δεν είναι εξασφαλισμένη σε καμία περίπτωση.

Αν σου άρεσε κάνε