20/12/2018: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

20/12/2018: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 12:14 Δημιουργία 20/12/18, 12:02

Κριός

Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού σε απελευθερώνει ψυχικά και νοητικά, με συνέπεια να προβείς σε ενέργειες κι επιλογές που ξενίζουν κάποιους/ες, κάτι όμως που… ποσώς σε ενδιαφέρει, από την στιγμή που εκφράζεις την αλήθεια σου. Επιπλέον είναι πιθανό να σου τύχει ένα έκτακτο ταξίδι, που θα συνδυάζει δουλειά και επιμόρφωση.

Παράλληλα βέβαια με την Έριδα στο ζώδιό σου να σε «πονοκεφαλιάζει» με λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν, θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις και τις πρακτικές ικανότητές σου κι αν τυχόν δεν σου φτάσουν κι αυτές, τότε τον λόγο έχει η… τεχνολογία!

Ταύρος

Με το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού να «πειράζει» κάποιες από τις οικονομικές και εργασιακές σταθερές σου, ίσως δυσκολευτείς να «χωνέψεις» τις αλλαγές, θα ήταν προτιμότερο όμως να τις υιοθετήσεις, αν όχι να τις… προκαλέσεις! Επιπλέον όμως καλό είναι να μην αμελήσεις ζητήματα που έχουν να κάνουν με την υγεία και την διατροφή σου.

Παράλληλα, η ενεργή Έρις σε βάζει να… πασχίζεις με ισολογισμούς και λεπτομερείς υπολογισμούς στα οικονομικά σου, διορθώνοντας τα όποια λάθη, κάτι που όντως μπορεί να παίξει κομβικό ρόλο στο να κινηθείς και να στοχεύσεις σωστά.

Δίδυμοι

Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού σε παραπέμπει σε ένα κοινωνικό άνοιγμα, που θα συμβάλλει στην πρόοδο σου, γι’ αυτό μην διστάσεις να έρθεις σε επαφή με κόσμο ή να κινηθείς στα πλαίσια μιας συλλογικής προσπάθειας, όσο «κουλή» κι αν σου φαίνεται. Επιπλέον, μπορεί να σου φέρει έναν φίλο ή μια φίλη με ιδιαίτερες αναζητήσεις που θα προσθέσει αρκετό «αλατοπίπερο» στην ζωή σου.

Παράλληλα, η ενεργή Έρις πιστοποιεί την χρησιμότητα που έχεις για τους άλλους με τις «πατέντες» σου, προσφέροντάς σου συνάμα και χειροπιαστά πλεονεκτήματα στις συνεργασίες σου.

Καρκίνος

Αν σχεδιάζεις να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό στον επαγγελματικό ή στον κοινωνικό τομέα, μην υπολογίσεις χωρίς τον «ξενοδόχο», αφού στην παρούσα φάση μπορεί να πέσεις θύμα μιας αρνητικής έκπληξης. Επιπλέον, το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού «απαιτεί» να εκσυγχρονιστείς ως προς τα μέσα που χρησιμοποιείς, όσο κι αν δεν σου. αρέσει αυτό.

Παράλληλα, η ενεργή Έρις σε καλεί να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με την δουλειά σου, ενώ δεν αποκλείεται να πάρεις και ουσιαστικές βοήθειες από απλούς εργαζόμενους, που κατέχουν καλά ορισμένα θέματα.

Λέων

Νέες γνωριμίες κι ενδιαφέροντα, ανταλλαγές πληροφοριών αλλά ίσως κι ένα έκτακτο ταξίδι ή μια απρόσμενα αποδοτική επαφή με το εξωτερικό θα δώσουν περισσότερο νόημα στην ζωή σου και θα διευρύνουν τους ορίζοντές σου. Επιπλέον, με το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού καλείσαι να μελετήσεις επιστημονικά ζητήματα ή κάτι πολύ έξω από αυτά που ενδιαφέρουν τον πολύ κόσμο.

Παράλληλα, η ενεργή Έρις προσδίδει στις διαπροσωπικές σχέσεις σου με ένα ωφελιμιστικό πλαίσιο, και δεν αποκλείεται να υπάρξει μια ανταλλαγή εξυπηρετήσεων, που θα σε φέρει πιο κοντά με πρόσωπα που αγαπάς ή εκτιμάς.

Παρθένος

Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού σου εξασφαλίζει μεν την πρόσβαση σε μια πηγή χρηματοδότησης που δεν είχες στα υπόψη, από την άλλη πλευρά όμως σου κόβει κάποια αναμενόμενα έσοδα. Επιπλέον, είναι πιθανό να υπάρξει μια απρόσμενη εξέλιξη στα περιουσιακά σου.

Παράλληλα βέβαια, η ενεργή Έρις σε ωθεί να βάλεις σε μια τάξη τον χώρο σου ή να εκσυγχρονίσεις τον εξοπλισμό σου, είτε στο σπίτι, είτε στο γραφείο. Επιπλέον, η επιμονή σου σε κάποιες τυπικές λεπτομέρειες είναι το «κλειδί» της επιτυχίας σου σε επαγγελματικά ή οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν.

Ζυγός

Αν δυσκολεύεσαι από μόνος/η σου να τα βγάλεις πέρα, μην διστάσεις να συνάψεις μια «παράδοξη» ή «αιρετική» συμφωνία –έστω και με βραχυπρόθεσμο ορίζοντα- βάζοντας στο περιθώριο τις όποιες ενστάσεις σου. Αντίθετα με το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού δεν θα βρεις εύκολα ανταπόκριση εκεί που την περιμένεις.

Παράλληλα, η ενεργή Έρις κάνει την καθημερινότητά σου πολύ πιο λειτουργική, ενώ μπορεί να αποκτήσεις χρήσιμα εργαλεία ή συσκευές-αξεσουάρ. Από την άλλη πλευρά βέβαια, κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες θα σε «κολλήσουν» αλλά γι’ αυτό υπάρχουν οι ειδικοί!

Σκορπιός

Σήμερα το σύμπαν σε θέλει πιο ευέλικτο/η και τολμηρό/η, στις επαγγελματικές και οικονομικές επιδιώξεις σου αφού, αν πας σύμφωνα με τους κανόνες, το αποτέλεσμα δεν θα σε ικανοποιήσει. Επιπλέον, το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού σε καλεί να αλλάξεις ένα μέρος του «απαρχαιωμένου» εξοπλισμού σου, αφού έτσι θα μεγιστοποιηθεί και η απόδοσή σου.

Παράλληλα βέβαια, η ενεργή Έρις σε καλεί να βάλεις κάτω τα πράγματα και να κάνεις τους λογαριασμούς σου κι αν δεν βγάζεις άκρη σε κάποια ζητήματα υπάρχουν και οι ειδικοί, που θα σου δώσουν τις λύσεις που χρειάζεσαι.

Τοξότης

Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού ανοίγει τον δρόμο στην ανάπτυξη νέων ενδιαφερόντων αλλά και στην έκφραση των πιο δημιουργικών πτυχών σου, ιδιαίτερα εκείνων που ξεχωρίζουν για την πρωτοτυπία τους. Ίσως μάλιστα να έρθεις πιο κοντά σε άτομα με τα οποία μοιράζεστε τις ίδιες ανησυχίες, αντίθετα όμως από τους «δικούς σου» θα εισπράξεις αρνήσεις.

Παράλληλα, η ενεργή Έρις σε καλεί να αναζητήσεις πρακτικές λύσεις σε ότι σε απασχολεί, αφήνοντας κατά μέρος τις θεωρίες, αφού έτσι θα εξασφαλίσεις στήριξη από καθημερινούς ανθρώπους, ως ανταπόδοση μιας δικής σου εξυπηρέτησης.

Αιγόκερως

Με το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού να αντιστρατεύεται κάποια από τα βασικά προαπαιτούμενα σου, η δημιουργική «τρέλα» αλλά και η ομοψυχία με τους… ξένους, είναι ίσως από τις πιο σημαντικές προϋποθέσεις για να ξεκινήσεις κάτι και να σου πάει καλά. Αντίθετα με τους «δικούς σου» θα υπάρξουν «ανάποδες» καταστάσεις. Επιπλέον, καλείσαι να προβείς σε αλλαγές στο σπίτι ή το γραφείο σου.

Παράλληλα, η ενεργή Έρις σε θέλει προσηλωμένο/η στην τήρηση τυπικών λεπτομερειών στην δουλειά σου, ενώ σε ωθεί να κάνεις κάποιες αναγκαίες εξετάσεις για την υγεία σου.

Υδροχόος

Με το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού η επικοινωνία σου με τους άλλους γίνεται σε ένα πολύ ταιριαστό για σένα ύφος, αφού αποκτούν προτεραιότητα όλα εκείνα που ο πολύς κόσμος… δεν συνηθίζει! Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις μια απρόσμενη είδηση ή να κάνεις ένα έκτακτο ταξίδι, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις και κάποια «προχωρημένα» αξεσουάρ-εργαλεία με τα οποία θα κάνεις την διαφορά.

Παράλληλα, η ενεργή Έρις θα σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις τις παρέες αλλά και τα «κονέ» σου με έναν συλλογικό φορέα, συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Ιχθύες

Είναι ίσως η πιο κατάλληλη στιγμή για να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο και «εκτός προγράμματος» για σένα στον οικονομικό τομέα, αφού το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού σηματοδοτεί ευχάριστες εκπλήξεις και απρόσμενα έσοδα. Μην κρίνεις λοιπόν τα πράγματα με βάση τις πιθανότητες… Επιπλέον είναι πιθανό να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή με πολύ ιδιαίτερο στυλ.

Παράλληλα, η ενεργή Έρις μπορεί να σου εξασφαλίσει στήριξη και διευκολύνσεις από ένα «ισχυρό» πρόσωπο, αρκεί βέβαια να κάνεις κι εσύ κάποιες παραχωρήσεις, στα πλαίσια ενός αμοιβαίου συμφέροντος και να τηρήσεις τα δέοντα.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε