21/12/2018: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

21/12/2018: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 09:59 Δημιουργία 21/12/18, 09:49

Κριός

Ένας γνωστός ή μια γνωστή μπορεί να σε παρασύρει σε «πονηρές» ατραπούς αλλά σε καμία περίπτωση η ευθύνη δεν είναι αποκλειστικά δική του/της. Λίγο οι έντονες επιθυμίες σου, λίγο η διάθεσή σου να «αμαρτήσεις», όλα είναι ανοικτά στην προσωπική σου ζωή, ίσως μάλιστα να συμβούν πολλά σε ένα ταξίδι ή μια ψυχαγωγική έξοδο. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μείνε στους… χαριεντισμούς!

Ταύρος

Με την Αφροδίτη στον 7ο ηλιακό οίκο σου, οι «αιθέριες» προκλήσεις διαδέχονται η μια την άλλη, ίσως μάλιστα να μην μπορείς να… κρατηθείς αν πιείς ένα ποτηράκι παραπάνω! Ωστόσο αν δεν υπάρχει κάποιο θέμα «ηθικής τάξης», τότε είσαι ελεύθερος/η να χαρείς τον έρωτά σου με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, είτε πρόκειται για μια νέα γνωριμία, είτε για μια ζεστή επαφή με ένα φιλικό σου άτομο.

Δίδυμοι

Αν είσαι μόνος/η κι ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, είναι πιθανό να βρεις το ταίρι σου στον χώρο της εργασίας σου ή κατά την διάρκεια άσκησης των καθηκόντων σου. Αλλά και κανονική σχέση να μην σου «βγει» σε αυτήν την φάση, σίγουρα δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για το εγγύς μέλλον. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, δεν έχεις παρά να «το κάψεις», παρέα με το ταίρι σου!

Καρκίνος

Με την «φευγάτη» Αφροδίτη στον 5ο ηλιακό οίκο σου να καλλιεργεί μια αίσθηση ευτυχίας αλλά και να αποκρύπτει κάθε δυσάρεστη λεπτομέρεια, η αίσθηση που έχεις για τα προσωπικά σου είναι θετική και εμψυχωτική. Αν όμως γοητευτείς από κάποιον/α και μπεις στην διαδικασία μιας «κανονικής» σχέσης, καλό είναι, να μην τρέφεις υπερβολικές προσδοκίες, αφού μετά το ρομάντζο θα έρθει η… προσγείωση!

Λέων

Ο Ερμής και ο Δίας στον 5ο φυσικό «οίκο» σου, σε βοηθά να κερδίσεις τους άλλους είτε με την παρουσία σου, είτε με την συμπεριφορά σου αλλά ενισχύουν και την… ματαιοδοξία σου κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μάλλον θα εκτεθείς στα μάτια του/της συντρόφου σου. Αν βέβαια είσαι μόνος/η, τότε κάνε το… κομμάτι σου, χωρίς όμως να έχεις κατά νου κάτι μόνιμο και σταθερό, αφού αυτό θα κριθεί στην συνέχεια.

Παρθένος

Αν είσαι μόνος/η, τότε ο Ποσειδώνας απέναντί σου θα σου φέρει ένα μάλλον «αιθέριο» άτομο, με το οποίο θα υπάρξει… τουλάχιστον μια πνευματική «χημεία», με την συνέχεια να είναι ανοικτή. Ωστόσο με τον Άρη απέναντί σου, η περιπέτεια συνεχίζεται και για την ώρα δεν δείχνει ρεαλιστικό το να επιδιώξεις μια σταθερότητα, πολύ περισσότερο δε, να κάνεις σκέψεις και όνειρα «μονιμότητας», αφού αύριο-μεθαύριο όλα μπορεί να αλλάξουν.

Ζυγός

Αν είσαι μόνος/η, τότε ο Ερμής και ο Δίας στον 3ο ηλιακό οίκο σου μπορεί μεταξύ… άλλων να σου προσφέρουν μια ερωτική ικανοποίηση, κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, να θυμάσαι ότι στην παρούσα φάση «και οι τοίχοι έχουν αυτιά» κι αν μπεις σε μια παράνομη σχέση, δεν θα αργήσει η ώρα που όλα θα αποκαλυφθούν και θα κληθείς να δώσεις εξηγήσεις.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, σου προσθέτει «πόντους» στην προσωπική σου ζωή, το… κακό όμως είναι ότι σήμερα προσελκύεις μάλλον «απατηλούς» χαρακτήρες, που σου δείχνουν μόνον αυτό που θέλεις να δεις, τσέκαρε λοιπόν πρόσωπα και καταστάσεις πριν «ενδώσεις» κι αν δεν «σου βγει» μπορείς να αρκεστείς στα όνειρά σου! Από την άλλη πλευρά βέβαια δικαιούσαι κι εσύ να κινηθείς «παραπλανητικά»!

Τοξότης

Με τον Ερμή στο ζώδιό σου να σε κάνει πολύ πιο «παιχνιδιάρη/α» αλλά και επιρρεπή σε νεαρότερες ηλικίες, η ημέρα προσφέρεται για φλερτ κι… ακόμη περισσότερα, ενώ δεν αποκλείεται να συμβούν πολλά σε μια εκδρομή ή μια έξοδό σου. Και το «μενού» δεν έχει μόνον «άρτο και θεάματα», αφού τελικά η αναζήτησή σου θα καταλήξει σε ένα μυστικό μέρος, όπου θα χαρείς τον έρωτά σου, μακριά από την… βουή του πλήθους!

Αιγόκερως

Από τη μια πλευρά φαίνεται πως δημιουργείται ένα… χάος στην επικοινωνία σου με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, από την άλλη όμως το σύμπαν σε βάζει σε… πειρασμό με μια γνωριμία που δεν ήταν στο πρόγραμμα και σε γοητεύει με το ιδιαίτερο στυλ της. Σε πρώτη φάση πάντως είναι προτιμότερο να κρατήσεις την σχέση σου σε φιλικό επίπεδο, μέχρι τουλάχιστον να μάθεις και κάποια πράγματα που δεν γνωρίζεις.

Υδροχόος

Με την Αφροδίτη στον 10ο φυσικό «οίκο» σου, μπορείς να γοητεύσεις κάποιον/α αλλά και να σαγηνευτείς από μια «αιθέρια» παρουσία! Το «κακό» είναι βέβαια ότι μια προσωπική σου υπόθεση ίσως να γίνει κεντρικό ζήτημα ή να σχολιαστεί ποικιλοτρόπως, από γνωστούς και αγνώστους, με αποτέλεσμα να νοιώσεις κάπως άβολα. Αυτό όμως δεν πρέπει να σου στερήσει το δικαίωμα να εκφράζεις τα συναισθήματα σου όπου και όπως θέλεις.

Ιχθύες

Είτε είσαι μόνος/η, είτε δεσμευμένος/η, φαίνεται πως τα όνειρά σου… ζουν και βασιλεύουν, κάτι που εύκολα θα σε παρασύρει στα μονοπάτια του έρωτα, ενδεχομένως όμως και της… απιστίας! «Παίζει» βέβαια και μια εξιδανικευμένη σχέση από απόσταση, που θα σε κάνει να αναθαρρήσεις, ενώ σε κάθε περίπτωση θα σου προσφερθούν ανέσεις ή δώρα, που υποδηλώνουν το ενδιαφέρον κάποιου/ας για σένα.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε