21/12/2018: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

21/12/2018: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 13:28 Δημιουργία 21/12/18, 13:18

Κριός

Η σύνοδος Ερμή-Δία διευρύνει σημαντικά το βεληνεκές των αναζητήσεών σου κι είναι πιθανό να δρομολογηθεί ένα ταξίδι ή να ανοίξει ένας νέος κύκλος σε σχέση με την επιμόρφωσή σου. Επιπλέον, η επαφή σου με άτομα ή φορείς του εξωτερικού μπορεί να είναι ιδιαίτερα γόνιμη και ελπιδοφόρα, ενώ σε κάθε περίπτωση οι ιδέες και τα σχέδιά σου θα τύχουν μιας ευρείας αποδοχής.

Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε κάνει πιο ευαίσθητο απέναντι στον πόνο ή τις ανάγκες των άλλων και προσφέροντας θα νοιώσεις μια ψυχική ανάταση, ίσως όμως να σου χαρίσουν κι εσένα κάτι… συγκινητικό!

Ταύρος

Η σύνοδος Ερμή-Δία φέρνει την… άνοιξη στα οικονομικά σου, χωρίς μάλιστα να προσπαθήσεις πολύ για αυτό, αφού όλα είναι θέμα τύχης. Θα έχεις λοιπόν την ευκαιρία να αποκτήσεις πολλά από εκείνα που θέλεις κι αν ξοδευτείς λίγο παραπάνω, χαλάλι σου!

Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σου δίνει να καταλάβεις ότι στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου οφείλεις να είσαι πιο διπλωματικός/η κι αν χρειαστεί να πεις και κάποιο ψέμα, που θα απαλύνει τις ανησυχίες των άλλων. Επιπλέον η ημέρα προσφέρεται για να χαλαρώσεις με θεάματα και ακροάματα.

Δίδυμοι

Η σύνοδος Ερμή-Δία απέναντί σου, σου προσφέρει αρκετές εναλλακτικές στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, καλό είναι όμως να μην αναλωθείς μόνο σε συζητήσεις «περί ανέμων και υδάτων». Επειδή μάλιστα θα γνωρίσεις άτομα, με ιδιαίτερα ταλέντα, σε συμφέρει να συνάψεις και μια «σούπερ» συνεργασία, φρόντισε μόνον να καρπωθείς άμεσα τα οφέλη της, αφού αύριο-μεθαύριο οι υποσχέσεις που θα λάβεις μπορεί να «ατονήσουν»!

Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε βοηθά να χαλαρώσεις και να κάνεις τα… μποτέ σου, με άριστο αισθητικό αποτέλεσμα.

Καρκίνος

Η σύνοδος Ερμή-Δία φέρνει νέα και ευχάριστα δεδομένα στις εργασιακές σου σχέσεις και ανεξάρτητα με το αν κάποια στιγμή «χαθείς» σε έναν κυκεώνα πραγμάτων που πρέπει να γίνουν και δεν ξέρεις πώς να τα αρχίσεις, όλα θα πάνε κατ’ ευχή, αφού έχεις την τύχη με το μέρος σου.

Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε φέρνει ακόμη πιο κοντά στην ευτυχία και πραγματικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να χαλάσεις αυτήν την αίσθηση με δεύτερες ή τρίτες σκέψεις. Τα όνειρα τα ζουν, δεν τα αμφισβητούν! Επιπλέον, είναι πιθανό να αναπτύξεις καλλιτεχνικές δράσεις

Λέων

Η σύνοδος Ερμή-Δία συμβάλλει στην διεύρυνση του κύκλου των γνωριμιών σου και σε μια πιο «παιχνιδιάρικη» καθημερινότητα, καλό είναι ωστόσο να στραφείς και σε κάτι πιο δημιουργικό, πέραν του «νόου ας μπέτε»! Σε κάθε περίπτωση πάντως, η καλή σου τύχη είναι δεδομένη, κάτι που μπορεί να αποτυπωθεί και σε ένα τυχερό παιχνίδι.

Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε καλεί να προσδώσεις έναν «ατμοσφαιρικό χαρακτήρα στον χώρο σου και βέβαια να αφήσεις πίσω σου όλα εκείνα που σε στενοχώρησαν, αφού σήμερα είναι ημέρα γιορτής και δεν πρέπει να την χάσεις!

Παρθένος

Η σύνοδος Ερμή-Δία σε καλεί να «ανοίξεις» το σπίτι σου σε κόσμο ή έστω να παρευρεθείς σε μια ανάλογη εκδήλωση κάπου αλλού, αφού οι «πόντοι» που θα μαζέψεις θα σε ωφελήσουν πολλαπλά. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για να εμπλουτίσεις τον χώρο σου με ότι του λείπει αλλά και για να λύσεις υπέρ σου οτιδήποτε περιουσιακό, ενώ μέσα στις οικογενειακές χαρές ίσως να… χωρέσει και μια επίσημη τελετή!

Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα βγάζει τον καλλιτέχνη που ζει μέσα σου, προσφέροντάς σου μερικές ακόμη όμορφες και αισθαντικές στιγμές.

Ζυγός

Η σύνοδος Ερμή-Δία θα αυξήσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου –ίσως μάλιστα να πάρουν «φωτιά» τα τηλέφωνα- ενώ είναι πιθανό να αποκτήσεις κι ένα «σούπερ» κινητό ή άλλα αξεσουάρ κι εργαλεία, που θα σε γεμίσουν με… περηφάνια! Κι όλα αυτά μέσα σε ένα χαρούμενο ή εορταστικό κλίμα. Επιπλέον, θα λάβεις μια είδηση που θα σε κάνει να «πετάς», ενώ και οι δικές σου ιδέες θα τύχουν μεγάλης αποδοχής.

Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα ή καταστάσεις που αγγίζουν τις ευαίσθητες χορδές σου και δεν έχεις παρά να ζήσεις το παραμύθι!

Σκορπιός

Η σύνοδος Ερμή-Δία απελευθερώνει τις οικονομικές δυνατότητές σου και σου φέρνει του… κόσμου τα καλά, με την μόνη «υποχρέωση» από πλευράς σου να είναι η σωστή διαχείριση των χρημάτων σου. Αν βέβαια προχωρήσεις σε κάποιου είδους επένδυση, τότε ακόμα καλύτερα, αφού θα αποδειχθεί εξαιρετικά επιτυχής.

Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε καλεί να κάνεις… σκόντο στην συνήθη καχυποψία σου, προσπερνώντας όσα «γκριζάρουν» την καθημερινότητά σου, αφού σήμερα τα ψέματα είναι αθώα! Επιπλέον η δημιουργική έμπνευσή σου δείχνει πολύ «ανεβασμένη».

Τοξότης

Η σύνοδος Ερμή-Δία στο ζώδιο σου σε καλεί να αναλάβεις περισσότερες πρωτοβουλίες και να αναδείξεις τα προσόντα σου, όπου σταθείς κι όπου βρεθείς, αφού τα φώτα της δημοσιότητας θα πέσουν επάνω σου. Κι επειδή το ζητούμενο σε αυτήν την φάση είναι το να περάσεις καλά και εσύ και η παρέα σου, μην δίνεις σημασία στα σχόλια και τις κριτικές κάποιων σοβαροφανών. Εκείνοι θα χάσουν! Επιπλέον, ένα ταξίδι θα σου προσφέρει έξτρα απολαύσεις και ποικίλα «τυχερά».

Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε ωθεί να κάνεις μια καλή πράξη.

Αιγόκερως

Η σύνοδος Ερμή-Δία στον 12ο ηλιακό οίκο σου βγάζει στο φως κάθε είδους μυστικά κι ίσως κάποια στιγμή να ενοχληθείς από σχόλια που γίνονται στο παρασκήνιο αλλά επειδή δεν υπάρχει καμία κακή πρόθεση, μην το κάνεις θέμα και τελικά βγεις εσύ ο/η κακός/η της υπόθεσης! Με ανάλογο τρόπο καλείσαι να αντιμετωπίσεις και μια «χαλαρότητα» στην δουλειά σου, αφού όπως θα διαπιστώσεις το γέλιο και η χαρά έχουν την πολύ δημιουργική πλευρά τους κι αυτό δεν το γράφει σε κανένα «τεφτέρι»!

Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε καλεί να αφεθείς για λίγο στα όνειρά σου.

Υδροχόος

Η σύνοδος Ερμή-Δία προάγει την κοινωνικότητα σου, φέρνοντας σε μάλιστα κοντά σε άτομα με νεανικό πνεύμα κι έναν ξεχωριστό τρόπο ζωής κι είναι πολύ πιθανό να «ξανανιώσεις» κάνοντας παρέα μαζί τους. Επιπλέον, θα λάβεις ποικίλες βοήθειες από φίλους/ες, ενώ ιδιαίτερα γόνιμες θα είναι και οι συναλλαγές σου με συλλογικούς φορείς.

Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε κάνει να φαίνεσαι κάτι περισσότερο από αυτό που είσαι, συμβάλλοντας στην συντήρηση ή δημιουργία του προσωπικού σου «μύθου», ενώ δεν αποκλείεται να σου απονεμηθεί μια «εύφημος μνεία»!

Ιχθύες

Η σύνοδος Ερμή-Δία θα ανοίξει έναν νέο κύκλο επαγγελματικών ή κοινωνικών επαφών, που με την σειρά τους θα σου ανοίξουν κι άλλες «πόρτες», όλα αυτά μάλιστα δεν έχουν να κάνουν τόσο με δικές σου προσπάθειες, όσο με μια «καθαρή» τύχη που τις συνοδεύει! Πάψε λοιπόν να δυσκολεύεις από μόνος/η σου τα πράγματα και απόλαυσε τις ευκολίες που σου προσφέρονται.

Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα ενισχύει την τάση σου να ζεις σε έναν «παραμυθένιο» κόσμο, κάτι όμως που στην παρούσα φάση, όχι μόνον δεν είναι «λάθος» αλλά θεωρείται… επιβεβλημένο!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε