24/12/2018: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

24/12/2018: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 13:05 Δημιουργία 24/12/18, 12:55

Κριός

Με την Δήμητρα στον Σκορπιό καλείσαι να διαπραγματευτείς ή να ρυθμίσεις θέματα που μπορεί να αφορούν στην φορολογία, ένα δάνειο, μια κληρονομιά ή μια αποζημίωση, κάτι όμως που μάλλον θα συνδυαστεί με την δημοσιοποίηση των οικονομικών σου δεδομένων.

Παράλληλα, ο Άρης στους Ιχθύς σε ωθεί να διεκπεραιώσεις μια σειρά από εργασίες της καθημερινότητας, χωρίς όμως να ξεπεράσεις τις αντοχές σου, αφού η υγεία σου θέλει μια κάποια προσοχή. Επιπλέον ενδέχεται να αναζωπυρωθεί μια παλιά έχθρα, ύστερα από τα νέα στοιχεία που θα προκύψουν.

Ταύρος

Η Δήμητρα απέναντί σου δίνει τον πρώτο λόγο στις δημόσιες σχέσεις σου και σίγουρα μπορείς να ωφεληθείς, είτε γνωρίζοντας πρόσωπα-κλειδιά, είτε συνάπτοντας μια χρήσιμη συμφωνία. Επιπλέον, μια πρόταση συνεργασίας μπορεί να αναβαθμίσει πλήρως τα οικονομικά σου.

Παράλληλα, ο Άρης στους Ιχθύς ανανεώνει τον κύκλο των γνωριμιών σου με πρόσωπα που διακρίνονται για το πάθος και την προσήλωσή τους σε έναν στόχο, ίσως όμως και να βρεις απέναντί σου κάποιους/ες άλλους/ες με ανάλογο ζήλο. Επιπλέον, είναι πιθανό να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια.

Δίδυμοι

Η Δήμητρα στον Σκορπιό φέρνει συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις για εργασιακά θέματα, που μπορεί να σου ανοίξουν τον δρόμο για μια διάκριση ή την διαφήμιση-προώθηση του έργου σου. Ίσως μάλιστα να σου γίνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση από ένα άτομο που σε βλέπει κι… αλλιώς, χωρίς ωστόσο να σε δεσμεύει αυτό!

Παράλληλα, ο Άρης στους Ιχθύς σε θέλει σε επαγρύπνηση, προκειμένου να ανταποκριθείς με επιτυχία στις προκλήσεις της ημέρας κι αν επιστρατεύσεις τις αρετές σου μπορείς να πετύχεις πολλά. Από την άλλη πλευρά βέβαια, θα υπάρξουν και κάποια «πισωγυρίσματα».

Καρκίνος

Με την Δήμητρα στον Σκορπιό οι διαπροσωπικές σχέσεις σου αποκτούν πιο λειτουργικά χαρακτηριστικά, ίσως μάλιστα να υπάρξει και μια ανταλλαγή υπηρεσιών που θα σε φέρει πιο κοντά με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσεις ένα pet.

Παράλληλα, ο Άρης στους Ιχθύς σε ωθεί να «ταΐσεις» το μυαλό σου με νέες γνώσεις ή σε πιο εξωστρεφές επίπεδο να εμπλουτίσεις τις παραστάσεις σου μέσω ενός ταξιδιού ή των επαφών σου. Επιπλέον, φαίνεται πως τα συγκινητικά μηνύματα «πέφτουν βροχή», με την λογική σου να υποχωρεί υπέρ ενός άκρατου υποκειμενισμού.

Λέων

Με την Δήμητρα στον Σκορπιό ευνοούνται οι περιουσιακές ρυθμίσεις ενώ είναι πιθανό, είτε να έρθει κόσμος στο σπίτι σου είτε να φιλοξενηθείς σε ένα «in» μέρος. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ίσως ενοχληθείς από την δημοσιοποίηση μιας οικογενειακής υπόθεσης ή από τα πολλά «σούρτα-φέρτα».

Παράλληλα, ο Άρης στους Ιχθύς φέρνει σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σου τελικά όμως θα διαπιστώσεις ότι παρά τις όποιες μεταπτώσεις, θα βρεθείς ξανά στο σημείο που… ξεκίνησες.

Παρθένος

Με την Δήμητρα στον Σκορπιό να ευνοεί τα ταξίδια και την κοινωνική ζωή, δεν έχεις παρά να απολαύσεις τα όσα σου προσφέρονται, ίσως μάλιστα να φιλοξενηθείς σε ένα άνετο όσο και λειτουργικό περιβάλλον. Επιπλέον ενδέχεται να ρυθμίσεις ένα οικογενειακό ή περιουσιακό θέμα, με την βοήθεια ενός συγγενή.

Παράλληλα όμως, ο Άρης απέναντί σου δεν σε βοηθά να σχηματίσεις μια καθαρή εικόνα για τις προθέσεις ενός συνεργάτη ή ενός «δικού σου» ανθρώπου αλλά ίσως να μπερδέψει και εκείνον/η, από την στιγμή που η στάση και η συμπεριφορά σου θα γίνει υπέρ το δέον κυκλοθυμική.

Ζυγός

Με την Δήμητρα στον Σκορπιό να σου ανοίγει νέα «κανάλια» δικτύωσης, η ημέρα προσφέρεται για να δρομολογήσεις μια οικονομική διαπραγμάτευση ή συμφωνία, που θα βελτιώσει κατά πολύ την θέση σου. Επιπλέον μπορεί να βρεις στον δρόμο χρήματα, αντικείμενα ή έγγραφα, που η παράδοσή του στον νόμιμο κάτοχο θα έχει θετικές συνέπειες για σένα.

Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στους Ιχθύς σε θέλει πιο προσεκτικό σε θέματα υγείας και διατροφής αλλά και στην κατανομή των δυνάμεών σου, ώστε να διεκπεραιώσεις με επιτυχία τις πολλές και διαφορετικού τύπου εργασίες της ημέρας.

Σκορπιός

Η Δήμητρα στο ζώδιό σου καθιστά κομβικό τον ρόλο σου στις εξελίξεις, με αποτέλεσμα τόσο την προσωπική σου ανάδειξη, όσο και την βελτίωση των δημοσίων σχέσεών σου, φρόντισε ωστόσο να μην αναλωθείς αποκλειστικά και μόνον στο τι κάνει ο ένας κι ο άλλος. Επιπλέον είναι πιθανό να προχωρήσεις σε μια οικονομική συμφωνία ή σύμβαση.

Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στους Ιχθύς αναδεικνύει και μάλιστα… εντόνως, θέματα σχετικά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα αλλά μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, αφού η επιμονή σου σε κάποιες λεπτομέρειες θα αποδειχθεί άτοπη.

Τοξότης

Η Δήμητρα στον Σκορπιό σε καλεί να επικεντρωθεί, τόσο στα εργασιακά σου, όπου η φυσική σου παρουσία θα παίξει καταλυτικά θετικό ρόλο, όσο και σε εκείνα που συμβαίνουν στο παρασκήνιο, αφού με κάποιο… περίεργο τρόπο όλα τα μυστικά καταλήγουν σε σένα! Ίσως μάλιστα να συμμετάσχεις σε μια συνομωσία με καλό σκοπό!

Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στους Ιχθύς σηματοδοτεί μεταβολές στο οικογενειακό σου περιβάλλον, ίσως μάλιστα προς στιγμή να υπάρξουν καταστάσεις που θα σε «ξεβολέψουν» όσο δεν… πάει, καλό είναι όμως να μην ρίξεις λάδι στην φωτιά!

Αιγόκερως

Φαίνεται πως ανοίγει ένας νέος κύκλος γνωριμιών και κοινωνικότητας, που μπορεί να συνδυαστεί και με την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Επιπλέον, η Δήμητρα στον Σκορπιό σε καλεί να συνδράμεις στην προσπάθεια ενός φίλου ή μιας φίλης, αφού τελικά θα επωφεληθείς παίρνοντας «μέρισμα» από μια διάκριση ή επιτυχία του/της!

Παράλληλα, ο Άρης στους Ιχθύς αναμένεται να εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου κι επειδή η μέρα είναι γόνιμη για συμφωνίες, μην χάσεις τις ευκαιρίες που σου προσφέρονται. Από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να εγκλωβιστείς κάπου.

Υδροχόος

Η Δήμητρα στον Σκορπιό δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για να έρθεις σε επαφή με ένα ισχυρό πρόσωπο, που μπορεί να σου «ανοίξει πόρτες» και γενικότερα να σε βοηθήσει να δικτυωθείς. Ίσως μάλιστα να πετύχεις και μια σημαντική συμφωνία που θα απελευθερώσει τις δυνατότητές σου. Επιπλέον, μπορεί να κερδίσεις «πόντους» από την συμμετοχή σου σε μια κοινωνική εκδήλωση.

Παράλληλα, ο Άρης στους Ιχθύς μπορεί να συμβάλλει σε κάποια σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σου, δημιουργώντας μια προσωρινή ανησυχία για την πορεία τους, κάποιες αγορές ωστόσο… επείγουν!

Ιχθύες

Η Δήμητρα στον Σκορπιό προάγει τις επαφές σου με τον έξω κόσμο, με συνέπεια η ημέρα σου να εμπλουτιστεί με νέες γνωριμίες, μετακινήσεις κι ανταλλαγές απόψεων αλλά και την προώθηση των βασικών στόχων σου. Επιπλέον, ένα ισχυρό πρόσωπο τρέφει για σένα μια ιδιαίτερη συμπάθεια και δεν έχεις παρά να επωφεληθείς!

Παράλληλα, ο Άρης στο ζώδιο σου σε θέλει έτοιμο/η για όλα και ίσως η μεγαλύτερη πρόκλησή σου είναι να κουμαντάρεις τα συναισθήματά σου, που σε κάνουν ασταθή και υποκειμενικό απέναντι σε καταστάσεις που απαιτούν βεβαιότητα και καθαρό μυαλό.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε