24/12/2018: Εβδομαδιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

24/12/2018: Εβδομαδιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 15:51 Δημιουργία 24/12/18, 15:44

Κριός

Η εβδομάδα φέρνει γρήγορες εξελίξεις στα επαγγελματικά και θα πρέπει να είστε καλά συγκεντρωμένοι στο στόχο σας. Οι επικοινωνιακές σας δυνατότητες αναγνωρίζονται και μπορείτε να βασίζεστε σε αυτές για να επιτύχετε τις επιδιώξεις σας.. Οικονομικά θα υπάρξουν έξοδα μέσα στα πλαίσια των Χριστουγέννων αλλά θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε. Αισθηματικά, μην επεμβαίνετε στις εξελίξεις και μην αλλάζετε συμπεριφορά απέναντι στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ή στον σύντροφό σας!

Ταύρος

Να είστε προσεκτικοί στις κοινωνικές και επαγγελματικές σας συναναστροφές. Φροντίστε επίσης την οικογένεια, τους δικούς σας ανθρώπους και ανταποκριθείτε στις προσκλήσεις των φίλων σας. Τα φετινά Χριστούγεννα σας βοηθούν να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, να ξεπεράσετε εμπόδια που θεωρούσατε ανυπέρβλητα και, αν το θελήσετε, να ταξιδέψετε. Αποφύγετε να πάρετε πρωτοβουλίες για κοινωνικές συγκεντρώσεις και μην αναλαμβάνετε υποχρεώσεις τέτοιου είδους.

Δίδυμοι

Το κλίμα των Χριστουγέννων ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας, αλλά καλό θα ήταν να αποφύγετε τις υπερβολές του χαρακτήρα σας. Προσαρμόζεστε εύκολα σε ότι επικρατεί γύρω σας και είναι από τις λίγες φορές που δεν γίνεστε επικριτικοί, ή αντιδραστικοί. Αισθηματικά η εβδομάδα ζητά προσοχή και συνέπεια. Το διάστημα είναι ευχάριστο μεν, αλλά δεν είναι τόσο ουσιαστικό όσον αφορά στις νέες γνωριμίες.

Καρκίνος

Φροντίστε τις υποχρεώσεις σας και μην σπαταλάτε άσκοπα τα ταλέντα σας. Η εβδομάδα των Χριστουγέννων έχει χαρούμενη ατμόσφαιρα, έστω και αν την είχατε φανταστεί διαφορετικά. Βρίσκετε τρόπους να διασκεδάσετε, αλλά και να ανταποκριθείτε σε όσα σας αντιστοιχούν σαν κοινωνικός ρόλος. Προσέξτε λίγο τα έξοδά σας, αποφύγετε μέρη και συντροφιές που δεν σας ταιριάζουν. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και κερδίστε τις εντυπώσεις εκεί που πρέπει.

Λέων

Έχετε πολλά κίνητρα για να είστε εξωστρεφείς και πρωτεργάτες αυτών που συμβαίνουν γύρω σας. Φροντίστε όμως να μην ξεπεράσετε το μέτρο και να μην προκαλέσετε ανθρώπους που δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε, ή που είναι ικανοί να σας δημιουργήσουν προβλήματα. Δώστε προτεραιότητα σε οτιδήποτε σας συγκινεί και σας ενδιαφέρει και μην ξεφεύγετε από το τυπικό που σας προσφέρει ασφάλεια σε κάθε σας δραστηριότητα.

Παρθένος

Έχετε την αίσθηση ότι δεν σας φτάνει ο χρόνος για να ολοκληρώσετε αυτά που έχετε σκεφτεί και έχετε σχεδιάσει. Οι άλλοι όμως δεν είναι τόσο αυστηροί μαζί σας και αυτό που τους ενδιαφέρει είναι μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και δραστηριότητα τις ημέρες των Χριστουγέννων, Αισθηματικά θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις με τον σύντροφό σας, ενώ οι ελεύθεροι, θα ενδιαφερθείτε για μια νέα γνωριμία που θα προκύψει στο περιβάλλον σας.

Ζυγός

Τα Χριστούγεννα είναι για σας περίοδος χαράς και έχετε σκεφτεί πολλούς τρόπους για να περάσετε όπως περιμένετε. Φροντίστε τον εαυτό σας, την κοινωνική σας ζωή, εκείνους που αγαπάτε και εκφράστε τα συναισθήματά σας, έτσι όπως ακριβώς είναι. Προγράμματα της τελευταίας στιγμής δεν σας ευνοούν, ενώ σε άλλες περιπτώσεις, μπορείτε να είστε όσο αυθόρμητοι θέλετε Οικονομικά, αν και τα πράγματα είναι στριμωγμένα, θα καταφέρετε να εκμεταλλευτείτε όλα τα περιθώρια που σας προσφέρονται.

Σκορπιός

Τα φετινά Χριστούγεννα είναι ιδιαίτερα συναισθηματικά για εσάς. Φροντίστε να εκφραστείτε ελεύθερα, να κάνετε πράξη τις σκέψεις σας και να δώσετε χαρά και στους άλλους. Μπορεί να είστε και αποδέκτες συναισθημάτων, γεγονός που τονίζει την ανάγκη να λειτουργήσετε υπεύθυνα και ουσιαστικά. Οικονομικά, καταφέρνετε να αντεπεξέλθετε σε οτιδήποτε χρειαστεί, γιατί οι περισσότεροι από εσάς έχετε προνοήσει για τις ανάγκες σας, πολύ καιρό πριν.

Τοξότης

Η εβδομάδα των Χριστουγέννων σας θέλει πολύ δραστήριους, επικοινωνιακούς και ταξιδιώτες. Ξέρετε να ξεφεύγετε από τα δύσκολα, αλλά το συναίσθημα μπορεί να μην αφήσει ορισμένους από εσάς να δράσετε όπως είχατε φανταστεί. Φερθείτε διπλωματικά, κρατήστε ασφαλή την περιοχή που κινείστε και μείνετε ανεπηρέαστοι από κάποια συμπεριφορά ανθρώπου του περιβάλλοντός σας. Οικονομικά θα ξοδευτείτε αλλά θα το απολαύσετε

Αιγόκερως

Η εβδομάδα σας βοηθά να κερδίσετε φίλους, να κάνετε γνωριμίες και να γίνετε περισσότερο κοινωνικοί. Βρίσκετε εύκολα ακροατήριο και οι μέρες των Χριστουγέννων προβλέπονται να κυλήσουν χωρίς εκπλήξεις. Προφυλάξτε λίγο την οικογένεια και προνοήστε για τους μεγαλύτερους συγγενείς σας. Ειδήσεις, συναντήσεις, συναναστροφές είναι μέσα στις επιθυμίες και στις δυνατότητές σας. Επειδή τηρείτε πάντα το μέτρο σε όσα σας συμβαίνουν, κάποιοι θα ζητήσουν τη συμβουλή ή την συμπαράστασή σας σε δικά τους θέματα.

Υδροχόος

Διαπιστώνετε ότι οι άνθρωποι γύρω σας έχουν ανάγκη να τους ενθαρρύνετε ή να εγκρίνετε τη συμπεριφορά τους. Φερθείτε διπλωματικά όταν σας πιέζουν να πάρετε θέση σε ζητήματα που δεν είναι του χαρακτήρα σας και κρατήστε αποστάσεις ασφαλείας από ότι μπορεί να προκαλέσει αναστάτωση. Τα φετινά Χριστούγεννα θα έχουν κάποια νευρικότητα, η οποία θα ξεπεραστεί με την αισιοδοξία σας!

Ιχθύες

Η καλή οργάνωση σε όλους τους τομείς θα σας βοηθήσει να περάσετε ευχάριστα τις ημέρες των Χριστουγέννων. Όσοι προτίθεστε να ταξιδέψετε, φροντίστε τις λεπτομέρειες του ταξιδιού σας και μην επαφίεστε στους άλλους και στις διαβεβαιώσεις τους. Αισθηματικά οι μέρες έχουν κάποια νευρικότητα και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μιλήσετε για όσα σας ενοχλούν, την στιγμή που σας ενοχλούν. Κοινωνικά είστε ευχάριστη συντροφιά και γι αυτό και περιζήτητοι. Επιλέξτε ότι σας αφορά και σας ενδιαφέρει και πράξτε ανάλογα!

Πηγή: oroskopos.gr

Αν σου άρεσε κάνε