26/12/2018: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

26/12/2018: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 09:58 Δημιουργία 27/12/18, 09:46

Κριός

Η σύνοδος Αφροδίτης-Δήμητρας ευνοεί τα οικονομικά σου κι ίσως μπορέσεις να αγοράσεις κάτι που «έχεις βάλει στο μάτι» εδώ και καιρό, δεν αποκλείεται όμως και να στο δωρίσουν! Επιπλέον, αν αναζητάς κάποιου είδους εγγύηση ή χρηματοδότηση, θα την λάβεις και μάλιστα με καλούς όρους.

Από την άλλη πλευρά, ο Ερμής στον Τοξότη ενδέχεται να συμβάλλει σε καθυστερήσεις ή «εμπλοκές» στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ιδιαίτερα εκείνες που έχουν ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Όσον αφορά όμως σε διαβάσματα και μελέτες, θα έχεις την ευκαιρία να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη.

Ταύρος

Η σύνοδος Αφροδίτης-Δήμητρας προάγει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ανεβάζοντας κατακόρυφα τον δείκτη δημοφιλίας σου! Είναι λοιπόν μια ευκαιρία να «ξανοιχτείς» κοινωνικά ελπίζοντας στα καλύτερα και ιδιαίτερα σε μια συνεργασία, που θα σε ενθαρρύνει «να ανοίξεις τα φτερά σου», μπορεί ωστόσο να καρπωθείς τα οφέλη και από μια διάκριση ενός δικού σου ανθρώπου.

Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Τοξότη σε καλεί να είσαι φειδωλός/η στα έξοδά σου, φροντίζοντας πρωτίστως για την κάλυψη των υποχρεώσεών σου. Από την άλλη πλευρά όμως ευνοεί τις πωλήσεις.

Δίδυμοι

Η σύνοδος Αφροδίτης-Δήμητρας μπορεί να σου εξασφαλίσει ευκολίες και «άκρες» στην δουλειά σου, ενώ δεν αποκλείεται να δικτυωθείς με πρόσωπα ή φορείς που «ξέρουν καλά τα κατατόπια» Επιπλέον, αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας-διατροφής, θα βρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις.

Παράλληλα όμως με τον Ερμή απέναντί σου να δέχεται την επιρροή του Κρόνου, θα πρέπει να είσαι πολύ επιφυλακτικός και τυπικός/η με τις συνεργασίες σου, ώστε να αποφευχθούν παρεξηγήσεις. Επιπλέον υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να γίνεις αντικείμενο μιας αυστηρής κριτικής.

Καρκίνος

Η σύνοδος Αφροδίτης-Δήμητρας σε φέρνει κοντά σε άτομα συμβατά με τις ιδέες ή τον τρόπο ζωής σου, κάτι που μπορεί να σε βοηθήσει ώστε να εμπλουτίσεις και να αναπτύξεις ακόμη περισσότερο τα δημιουργικά ενδιαφέροντα σου. Ίσως μάλιστα να πάρεις μια μεγάλη χαρά ή ικανοποίηση από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Τοξότη σε καλεί να μεριμνήσεις για την υγεία ή την διατροφή σου, περικόπτοντας κάποιες «αμαρτωλές» συνήθειες. Επιπλέον, στην δουλειά σου αναμένονται καθυστερήσεις και εμπόδια ή θέματα με το προσωπικό.

Λέων

Η σύνοδος Αφροδίτης-Δήμητρας σε καλεί να διαμορφώσεις ένα άνετο και όμορφο περιβάλλον για σένα και τους οικείους σου, ενώ μπορεί να συμβάλλει θετικά και στην εξέλιξη ενός περιουσιακού θέματος. Επιπλέον, μπορεί να «ανοίξεις» το σπίτι σου σε κόσμο ή να βρεθείς σε μια ανάλογη εκδήλωση «εκτός έδρας».

Από την άλλη πλευρά όμως, ο Ερμής στον Τοξότη σε «βασανίζει» με ζητήματα των αγαπημένων σου κι εδώ είναι που πρέπει να διαχειριστείς «σοφά» τα πράγματα, τηρώντας το μέτρο και αποφεύγοντας να πάρεις μια «τελειωτική» απόφαση, αφού το ζητούμενο είναι ο συμβιβασμός.

Παρθένος

Η σύνοδος Αφροδίτης-Δήμητρας μπορεί να σου φέρει μια ευχάριστη είδηση, ενώ ευνοεί τα ταξίδια, τις εκδρομές αλλά και τις αγορές ρούχων και αξεσουάρ. Επιπλέον, ένα συγγενικό σου πρόσωπο βρίσκεται «στα πάνω του», κάτι που θα έχει θετικές συνέπειες και στην δική σου ζωή.

Παράλληλα όμως ο Ερμής στον Τοξότη μεγεθύνει τις οικογενειακές ευθύνες σου, ενώ δεν ευνοεί «επεκτατικές» κινήσεις σε περιουσιακά ζητήματα αλλά μια μάλλον συμβιβαστική πολιτική. Επιπλέον, ένα νεαρό πρόσωπο της οικογένειας βρίσκεται σε δύσκολη θέση και σίγουρα θα χρειαστεί την συνδρομή σου.

Ζυγός

Η σύνοδος Αφροδίτης-Δήμητρας μπορεί να σου φέρει ένα όμορφο δώρο, ενώ γενικότερα ευνοεί τις αγορές ή τις επενδύσεις, ίσως μάλιστα σου γίνει μια πρόταση να συμμετάσχεις σε ένα project με ευοίωνες προοπτικές.

Παράλληλα όμως, ο Ερμής στον Τοξότη μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ας είσαι λοιπόν προνοητικός/η, ώστε τουλάχιστον να αποφύγεις εκείνα που οφείλονται σε δικές σου παραλείψεις. Επιπλέον, σε θέλει πιο προσεκτικό/η με κάποια «τυπικά» ζητήματα, ιδιαίτερα σε σχέση με έγγραφα, άδειες και παραστατικά, που οφείλεις να έχεις.

Σκορπιός

Η σύνοδος Αφροδίτης-Δήμητρας ανεβάζει την ψυχολογία σου και σε ωθεί να βελτιώσεις την εξωτερική εμφάνιση σου αλλά τελικά όπως κι αν… είσαι, θα σε φέρει κοντά σε άτομα που σε συμπαθούν ιδιαίτερα ή εκτιμούν το έργο και την στάση σου, με αποτέλεσμα κάποια πράγματα να γίνουν πολύ πιο εύκολα για σένα. Επιπλέον, η σύναψη μιας συμφωνίας φαίνεται να σου ανοίγει τον δρόμο προς την επιτυχία και καλό είναι να μην χάσεις την ευκαιρία.

Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Τοξότη σε καλεί να αποφύγεις τα περιττά έξοδα και κυρίως να μην δανείσεις χρήματα, αφού δεν θα σου επιστραφούν.

Τοξότης

Η σύνοδος Αφροδίτης-Δήμητρας σε βοηθά να βελτιώσεις την ψυχική και σωματική σου ευεξία, με την συνδρομή ατόμων που ξέρουν από αυτά. Επιπλέον, η σύναψη μιας «κρυφής» συμμαχίας θα σε βοηθήσει να δράσεις εκ του ασφαλούς στην δουλειά σου.

Παράλληλα όμως με τον Ερμή στο ζώδιό σου να επηρεάζεται από τον Κρόνο, η πολιτική των ίσων αποστάσεων είναι εκείνη που θα σε δικαιώσει, ιδιαίτερα αν προκύψει κάποιο οικονομικό ζήτημα. Μπορεί ωστόσο να αναλάβεις από μόνος/η σου μια «δύσκολη» πρωτοβουλία αλλά και να αφιερώσεις χρόνο σε εργασίες ρουτίνας.

Αιγόκερως

Η σύνοδος Αφροδίτης-Δήμητρας σε καλεί να αξιοποιήσεις τα πλεονεκτήματα μιας όμορφης παρέας ή συντροφιάς, διασκεδάζοντας αλλά και αναπτύσσοντας δράσεις που ωφελούν πολλούς/ες. Επιπλέον, μια φιλία ή μια ομάδα μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη των πραγμάτων.

Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Τοξότη σε καλεί να φροντίσεις την υγεία και την διατροφή σου, περιορίζοντας συνήθειες που σε βλάπτουν, ίσως όμως χρειαστεί να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε ένα πρόσωπο που υποφέρει ή σε ‘ένα ζωάκι που βρίσκεται υπό την προστασία σου.

Υδροχόος

Η σύνοδος Αφροδίτης-Δήμητρας μπορεί να συμβάλλει σε μια επαγγελματική ή κοινωνική επιτυχία, μέσα από την δικτύωση σου με τα κατάλληλα πρόσωπα κι από ότι φαίνεται δεν θα χρειαστεί να… κοπιάσεις πολύ για αυτό! Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πολύ πιο ελκυστικό αυτό που «πουλάς», εξασφαλίζοντας μια διευρυμένη πελατεία.

Στον αντίποδα όμως, με τον Ερμή στον 11ο ηλιακό οίκο σου να δέχεται τις πιέσεις του Κρόνου, μια φιλία σου μπορεί να βρεθεί σε «στενωπό» και σε μια τέτοια περίπτωση δεν έχεις παρά να κινηθείς ακριβοδίκαια, αποφεύγοντας τις ακρότητες.

Ιχθύες

Η σύνοδος Αφροδίτης-Δήμητρας ευνοεί τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ανοίγοντας «πόρτες» και στο εξωτερικό, ίσως μάλιστα να κλείσεις μια συμφωνία. Επιπλέον, ενώ ένα συγγενικό σου πρόσωπο βρίσκεται στα πρόθυρα μιας διάκρισης, που θα καρπωθείς κι εσύ.

Παράλληλα όμως, κοινωνικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις σου δεν… μπορούν να περιμένουν και ο Ερμής στον Τοξότη σε παραπέμπει σε επιπλέον ευθύνες, που θα «κόψουν» κάτι από τον ελεύθερο χρόνο σου. Επιπλέον, ενδέχεται να βάλεις φρένο σε κάποιον/α, που δεν φέρεται υπεύθυνα.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε