31/12/2018: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

31/12/2018: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 10:12 Δημιουργία 31/12/18, 10:04

Κριός

Ο Ερμής στον Τοξότη σε καλεί να εφαρμόσεις τις γνώσεις σου και την τεχνική σου κατάρτιση, αφού σίγουρα θα αξιολογηθείς για τον βαθμό της αποτελεσματικότητάς σου, ίσως όμως να σου φέρει και… μπελάδες εξ αιτίας τεχνικών προβλημάτων, που απαιτούν ειδικές γνώσεις για την αντιμετώπισή τους.

Παράλληλα, ο Ουρανός στο ζώδιο σου, σε θέλει πιο ρηξικέλευθο και πρωτοπόρο στις επιλογές σου και σε καλεί να κάνεις μια νέα αρχή, στην ζωή αλλά και τις σχέσεις σου, κάτι που μπορεί να συνοδευτεί από την απεμπλοκή σου από πρόσωπα ή καταστάσεις που σε δεσμεύουν.

Ταύρος

Ο Ερμής στον Τοξότη σε καλεί να εφαρμόσεις έξυπνες και λειτουργικές λύσεις στα οικονομικά σου, ιδιαίτερα αν «τα κουκιά δεν βγαίνουν» κι αν «πελαγώσεις» με λεπτομέρειες δεν έχεις παρά να απευθυνθείς σε έναν ειδικό σύμβουλο ή φοροτεχνικό.

Παράλληλα ο Ουρανός στον 12ο ηλιακό οίκο σου ενδέχεται να συμβάλλει σε μια σειρά αποκαλύψεων για πρόσωπα και καταστάσεις, που μπορεί να αφορούν τόσο στα προσωπικά σου, όσο και στην δουλειά σου. Ίσως μάλιστα σου λυθούν πολλές απορίες για το παρασκήνιο μιας υπόθεσης, έστω κι αν πάθεις μια μικρή… ταραχή!

Δίδυμοι

Ο Ερμής απέναντί σου, σου συνιστά να επιμείνεις περισσότερο σε σχέση με τους όρους μια συμφωνίας ή συνεργασίας, αφού αν δεν προσέξεις τα «ψιλά γράμματα», θα έχεις πρόβλημα. Μπορεί ωστόσο κάποιες εξελίξεις να «κολλήσουν» εξ αιτίας της επιμονής άλλων σε αυτό.

Παράλληλα ο Ουρανός στον 11ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να ανοίξεις έναν νέο κύκλο επαφών ή δραστηριοτήτων με άτομα που πέρα από «φρέσκες» ιδέες θα σου προσφέρουν και εναλλακτικές επιλογές στα εργασιακά σου. Επιπλέον είναι πιθανό να λάβεις ως δώρο ένα εξωτικό φυτό ή ένα… εφάμιλλο pet!

Καρκίνος

Ο Ερμής στον Τοξότη σε καλεί να ασχοληθείς με «λεπτοδουλειές», ενδέχεται όμως να προκαλέσει δυσλειτουργίες στον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς, αναγκάζοντας σε να καταφύγεις στους ειδικούς.

Παράλληλα ο Ουρανό στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να προχωρήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια ή έναν «μεγάλο σκοπό» με έναν διαφορετικό τρόπο από αυτόν που συνηθίζεις και σε αυτήν την απόπειρά σου δεν θα λείψουν οι αντιδράσεις από «δικούς σου» ανθρώπους, που μπορεί να σε εκπλήξουν δυσάρεστα. Από την άλλη πλευρά όμως θα βρεις και φανατικούς υποστηρικτές από εκεί που δεν το περιμένεις!

Λέων

Ο Ερμής στον Τοξότη σε θέλει λειτουργικό/η και πιο χρήσιμο/η στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα, αφού πέρα από τις… αγάπες και τους θεατρινισμούς, υπάρχουν πρακτικά ζητήματα και συμφέροντα που καθορίζουν την εξέλιξή τους.

Παράλληλα ο Ουρανό στον 9ο ηλιακό οίκο σου τονίζει τα πνευματικά σου ενδιαφέροντα και οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να επικοινωνήσεις τις ιδέες ή το έργο σου σε νέα «μετερίζια», ιδίως σε σχέση με το εξωτερικό ή με άτομα που κατέχουν ειδικές γνώσεις στο αντικείμενό τους. Επιπλέον μπορεί να δεχθείς μια απρόσμενη επίσκεψη.

Παρθένος

Ο Ερμής στον Τοξότη αναδεικνύει τις πρακτικές αρετές σου κι όποιος/α σε εμπιστευτεί δεν θα το μετανιώσει. Επιπλέον σε καλεί να κάνεις πιο λειτουργικό τον χώρο σου αλλά και να βρεις ρεαλιστικές λύσεις στα οικογενειακά σου προβλήματα, έστω και σε βάρος του ελεύθερου χρόνου σου. Υπάρχουν ωστόσο και οι ειδικοί, που θα μπορούσαν να σε απαλλάξουν από τέτοιους μπελάδες.

Παράλληλα ο Ουρανό στον 8ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να αποκτήσεις κάτι που στην παρούσα φάση θα μπορούσε να θεωρηθεί και ως «πολυτέλεια», ίσως όμως και να σου το χαρίσουν.

Ζυγός

Ο Ερμής στον Τοξότη σε πιέζει για να διευθετήσεις μια σειρά από πρακτικά ζητήματα, έστω κι αν αυτό σου περιορίσει τον ελεύθερο χρόνο σου. Ίσως μάλιστα χρειαστεί να διευθετήσεις τις λεπτομέρειες σε ένα εργασιακό θέμα σου. Παράλληλα ο Ουρανός στον 7ο ηλιακό οίκο σου, σου προτείνει να συνάψεις μια απροσδόκητη ή «παράδοξη» συμφωνία, που θα απελευθερώσει τις δυνατότητές σου και θα αναδείξει το συνθετικό ταλέντο σου.

Από την άλλη πλευρά βέβαια δεν θα λείψουν και οι δυσάρεστες εκπλήξεις, από πρόσωπα που –υποτίθεται- πως θα έπρεπε να σε στηρίξουν αλλά δεν το κάνουν.

Σκορπιός

Ο Ερμής στον Τοξότη σου επισημαίνει ότι πριν αφεθείς στο εορταστικό κλίμα της ημέρας, οφείλεις να ρυθμίσεις πρώτα κάποια οικονομικά όσο και τεχνικά ζητήματα. Ίσως μάλιστα να προκύψει μια εμπλοκή σε μια συναλλαγή σου, που θα σε αναγκάσει να ξαναδείς προσεκτικά κάποιες λεπτομέρειες.

Παράλληλα ο Ουρανό στον 6ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να προσεγγίσεις άτομα που κινούνται στον χώρο της εργασίας σου αλλά μέχρι σήμερα σας χώριζε μια απόσταση. Ενδέχεται ακόμη να υιοθετήσεις πρωτοποριακές εφαρμογές σε θέματα που αφορούν στην διατροφή και την φυσική σου ευεξία.

Τοξότης

Ο Ερμής στο ζώδιο σου σε καλεί να γίνεις πιο πρακτικός/η, αφήνοντας κατά μέρος τις κινήσεις εντυπωσιασμού.. Επιπλέον μπορεί να μετακινηθείς ή να ταξιδέψεις για επαγγελματικούς λόγους, ίσως μάλιστα να σου τεθεί κι ένα δισεπίλυτο ζήτημα, που θα σου στερήσει αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο σου.

Παράλληλα ο Ουρανός στον 5ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να δημιουργήσει «τριβές» με αγαπημένα σου πρόσωπα, σε φέρνει όμως και πιο κοντά με άτομα που διακρίνονται για το ελεύθερο πνεύμα τους και τα οποία θα σε βοηθήσει να ξεκολλήσεις κι εσύ από στερεότυπα και παρωχημένες αντιλήψεις.

Αιγόκερως

Ο Ερμής στον Τοξότη σε καλεί να αναδείξεις τις ειδικές γνώσεις σου και να επιβεβαιώσεις πως οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν την διαφορά! Επιπλέον καλείσαι να ελέγξεις την διατροφή σου κι αν χρειαστεί να επισκεφθείς κάποιον/α ειδικό επί του θέματος.

Παράλληλα, ο Ουρανός στον 4ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να ανανεώσεις τον χώρο σου, κάτι που μπορεί να συνδυαστεί και με την έλευση φίλων ή ενός διακεκριμένου επισκέπτη. Από την άλλη πλευρά ωστόσο, ενδέχεται να αιφνιδιαστείς από τις επιλογές ενός «δικού σου» ανθρώπου. Επιπλέον, μια περιουσιακή ρύθμιση… λοξοδρομεί!

Υδροχόος

Ο Ερμής στον Τοξότη σε φέρνει κοντά σε άτομα που ειδικεύονται σε κάτι και σίγουρα θα σου φανούν χρήσιμα αλλά δεν αποκλείεται να κουραστείς από την απαρίθμηση όρων και λεπτομερειών. Παράλληλα βέβαια, ο Ουρανός στον 3ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να… εξαντλήσεις την πρωτοτυπία σου, αφού είναι ένα από τα μεγάλα σου ατού, ίσως μάλιστα να προσελκύσεις άτομα που ταιριάζουν με τις «προχωρημένες» αντιλήψεις σου!

Επιπλέον, δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις ένα ειδικό πρόγραμμα σπουδών ή να κάνεις μια «έκτακτη εμφάνιση» κάπου, κερδίζοντας όλες τις εντυπώσεις.

Ιχθύες

Ο Ερμής στον Τοξότη σε καλεί να «κρατήσεις» τους τύπους και να ακολουθήσεις την δεοντολογία στα επαγγελματικά σου, αφού όλα θα κριθούν στις… λεπτομέρειες! Ίσως μάλιστα να προκύψει ένα τεχνικό θέμα ή μια γραφειοκρατική εμπλοκή που θα σε ταλαιπωρήσει.

Παράλληλα, με τον Ουρανό στον 2ο ηλιακό οίκο σου καλείσαι να αξιοποιήσεις νέες οικονομικές προοπτικές και δυνατότητες, αφήνοντας κατά μέρος τις συνήθεις επιλογές σου. Επιπλέον είναι πιθανό να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή «προχωρημένο» αλλά και να προσδώσεις στην Παραμονή της Πρωτοχρονιάς ένα πιο «εξωτικό» χρώμα.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε