31/12/2018: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις

31/12/2018: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 12:48 Δημιουργία 31/12/18, 12:40

Κριός

Στις 1 που ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σας, θα φέρει σημαντικές ανακατατάξεις και παρόλο που σας απασχολούν πολύ τα θέματα του έρωτα και της συντροφικότητας, δε φαίνεται πως θα κατασταλάξετε σε κάτι συγκεκριμένο. Τα διλήμματα που δημιουργούνται είναι εξαιτίας της σύγκρισης που κάνετε του παρελθόντος με το μέλλον της ερωτικής σας ζωής. Όμως, αντί να βασανίζετε το μυαλό σας με άνισες συγκρίσεις και αναμοχλεύσεις που δε σας οδηγούν πουθενά αλλά απεναντίας σας ρίχνουν τη διάθεση, προτιμήστε να επανεξετάσετε τις αξίες που θέτετε στη ζωή σας και κατ’ επέκταση τις αντίστοιχες προτεραιότητες.

Ταύρος

Να θυμάστε ότι το παρόν χτίζει το μέλλον σας, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί όσο αφορά τις πράξεις σας και τις επιπτώσεις που θα μπορούσαν να έχουν αργότερα. Μην αδιαφορήσετε τη φωνή της καρδιάς σας γιατί δε σας μένει τίποτα καλύτερο παρά να εκφράσετε τα αληθινά σας συναισθήματα. Οι ερωτικές σας υποθέσεις θα πάψουν να είναι ρουτίνα και θα εγκαινιαστεί ένα νέο παιχνίδι στις επαφές σας. Όσοι είστε δεσμευμένοι θα αρχίσετε να συνειδητοποιείτε ότι ορισμένες προκαταλήψεις κρατούσαν τον έναν μακριά από τον άλλον και έτσι θα ενισχυθεί μεταξύ σας η αμοιβαία εμπιστοσύνη.

Δίδυμοι

Θα ανακαλύψετε πως ταιριάζετε περισσότερο με το ταίρι σας σε κάποιες καθοριστικές λεπτομέρειες απ’ ότι νομίζατε. Μια ανανέωση στην ήδη κουρασμένη σχέση σας δε θα σας βλάψει, αλλά είναι επιβεβλημένη. Μιλήστε για τις δυσκολίες, συζητήστε την ανάγκη σας να εκφραστείτε με έναν άλλο τρόπο που ο σύντροφός σας δεν καταλαβαίνει, καθώς τα ξεσπάσματα του εκνευρισμού σας πολλές φορές είναι παράλογα και είναι ή αποτέλεσμα φόρτισης από την εργασία σας ή από τρίτους παράγοντες, αλλά σίγουρα όχι εξαιτίας του συντρόφου σας.

Καρκίνος

Μην αφήσετε την τύχη που σας χτυπά την πόρτα μετά από πολύ καιρό, να σας οδηγήσει σε αλόγιστα έξοδα ή συμφωνίες ελλιπείς, που θα έχουν αντίκτυπο στα μελλοντικά σας σχέδια. Βρίσκεστε σε μια μεταβατική περίοδο που ψάχνετε τρόπους να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Όσοι αντιμετωπίζετε οικογενειακά προβλήματα προσπαθήστε να δείξετε κατανόηση, γιατί δε θα κρατήσουν για πολύ ακόμα. Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα σε ότι θα αφορά τον επαγγελματικό και αισθηματικό σας τομέα. Το πλανητικό σκηνικό θα είναι μια εγγύηση για εσάς, ακόμα και αν συνεχίζουν οι αντιξοότητες και οι εκπλήξεις σε αυτό τον τομέα.

Λέων

Στις 1 με τον Άρη να μπαίνει στον Κριό, η αίσθηση ανεξαρτησίας και απελευθέρωσης που θα έχετε από ψυχοφθόρες και καταπιεστικές καταστάσεις, θα σας βγάλουν από αρκετά αδιέξοδα. Το κλίμα θα είναι αρκετά θετικό πλέον για εσάς που είστε ήδη δεσμευμένοι, αλλά καλό θα είναι να μείνετε προσγειωμένοι και να φανείτε υποχωρητικοί σε κάποιες παρορμητικές απαιτήσεις τους συντρόφου σας.

Παρθένος

Οι ανακατατάξεις στους διάφορους τομείς της ζωής σας, θα σας δημιουργήσουν φόβους, αλλά και ελπίδες ότι τα αποτελέσματα τελικά θα είναι ευνοϊκά. Όμως, καθώς σας πιάνει η ανασφάλειά σας, θέλετε να είστε σίγουροι, τουλάχιστον για τους βραχυπρόθεσμους στόχους σας. Έχετε την ανάγκη να αντλήσετε θάρρος και υπομονή και αυτά μόνο οι σταθερές σας σχέσεις μπορούν να σας τα προσφέρουν. Πραγματοποιήστε τις αλλαγές που θέλετε στην προσωπική αλλά και στην επαγγελματική σας ζωή.

Ζυγός

Θα γεμίσετε δύναμη, ζωντάνια και διάθεση για δουλειά, ενώ παράλληλα θα ευνοήσει επαφές και ταξίδια. Επιδείξτε μεγαλύτερη φρόνηση, να σκέφτεστε λογικά, να είστε σε εγρήγορση και να επιλέξετε με μεγάλη προσοχή τους συνεργάτες σας. Πριν προβείτε σε μεγάλες αλλαγές να έχετε πάρει ξεκάθαρες αποφάσεις. Η κατάσταση των οικονομικών σας μάλλον θα είναι ασταθής, εξαιτίας κάποιων υποχρεωτικών εξόδων, αλλά στη συνέχεια θα βρείτε τρόπους διαχείρισης, που θα σας οδηγήσουν σε οικονομική ανάκαμψη.

Σκορπιός

Αν θέλετε να προχωρήσετε στη δημιουργία μιας σχέσης ή να επισημοποιήσετε την ήδη υπάρχουσα. Μην μεταφέρετε το άγχος και τα προβλήματα της καθημερινότητας και στην προσωπική σας ζωή. Αποφύγετε τα μεγάλα λόγια και αφήστε τις παρεξηγήσεις να λυθούν αργότερα που το κλίμα θα γίνει πιο ευνοϊκό. Όσοι είστε ακόμα αναποφάσιστοι, θα βρείτε το κουράγιο να τολμήσετε αλλαγές που ποτέ δε φανταζόσασταν. Ακόμα και αν η σχέση δεν είναι αυτή που πραγματικά θα θέλατε, σίγουρα θα τονώσει το εγώ σας.

Τοξότης

Η ανάγκη σας να προσέχετε την εμφάνισή σας, αλλά και κάποιες επαγγελματικές επιτυχίες, θα σας γεμίσουν με ερωτική αυτοπεποίθηση και θα σας είναι πιο εύκολο να προσελκύσετε άτομα δίπλα σας. Εάν περιμένετε το μεγάλο έρωτα να είστε σε εγρήγορση, καθώς η γοητεία σας θα αυξηθεί σε επικίνδυνο βαθμό και αν έχετε τη διάθεση να δημιουργήσετε μια σχέση, τα ίδια τα γεγονότα θα σας οδηγήσουν σε αυτή. Στο χέρι σας είναι να αποφασίσετε αν θέλετε κάτι σταθερό ή απλώς το συζητούσατε επειδή δεν υπήρχε κάτι να σας κεντρίζει το ενδιαφέρον.

Αιγόκερως

Οι δεσμευμένοι θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να καταλάβετε τι σημαίνει πραγματικά αυτή η σχέση για εσάς και πόσο πολύτιμη είναι. Οι απρόσμενες εξελίξεις θα επιβεβαιώσουν την αξία της συνύπαρξης και θα αισθανθείτε ότι είναι η πραγματική βάση για τη δημιουργικότητά σας και έτσι θα την εκτιμήσετε περισσότερο. Μπορεί οι προκλήσεις για φλερτ να είναι πολλές, να σας ανανεώνουν και να σας φτιάχνουν το κέφι, όμως χρειάζεται να σκεφτείτε πολύ καλά αν αξίζει τον κόπο να βάλετε σε κίνδυνο μια σχέση που έχει αποδείξει την αξία της.

Υδροχόος

Θα δώσετε μια ουσιαστική μάχη, γι’ αυτό προσπαθήστε να μη χάσετε το θάρρος σας και κυρίως να αναπροσανατολιστείτε στον έρωτα. Εσείς που θα κάνετε μια νέα γνωριμία, θα πρέπει να είστε υπομονετικοί, να μη βιαστείτε να πείτε μεγάλα λόγια και να μη δώσετε υποσχέσεις. Αφήστε το χρόνο να δοκιμάσει τη νέα σας ανακάλυψη, αλλά αποφύγετε με κάθε τρόπο τις περιστασιακές εμπειρίες. Ο κίνδυνος δε θα απουσιάζει και καλό θα ήταν να παραμείνετε προσεκτικοί. Το ένστικτό σας θα είναι τονισμένο και συχνά θα είστε περισσότερο διεκδικητικοί, όμως, δεν πρέπει να οδηγηθείτε σε ακραίες καταστάσεις.

Ιχθύες

Όσοι καθυστερήσατε να πάρετε μια γενναία απόφαση, η οποία θα σας απαλλάξει από στείρες σχέσεις ή θα σας οδηγήσει σε ένα χωρισμό, μπορείτε ακόμα να το κάνετε και να πάψει να αποτελεί την κρυφή επιθυμία σας. Να θυμάστε πως δεν είστε αναγκασμένοι να μένετε σε προβληματικές σχέσεις, για να ικανοποιούνται οι άλλοι. Δε θα πάψουν να σας θεωρούν αυτοκαταστροφικούς αν διατηρήσετε μια σχέση που έχει τελειώσει εδώ και καιρό, γιατί και το να μένετε σε μία σχέση που δεν έχει μέλλον και καταστρέφει και τους δυο σας από κάτι καλύτερο είναι το ίδιο.

Πηγή: oroskopos.gr

Αν σου άρεσε κάνε