02/01/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

02/01/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 09:49 Δημιουργία 02/01/19, 09:42

Κριός

Οι κύριες προτεραιότητές σου είναι πλέον επαγγελματικές ή οικονομικές, οπότε δεν θα δώσεις και μεγάλη σημασία σε όσα σου συμβαίνουν επί προσωπικού. Ωστόσο, αν είσαι ήδη σε μια σχέση ένα «καβγαδάκι» μπορεί να «ανάψει τα αίματα» αλλά αν αντιμετωπίσεις τα πράγματα με στωικότητα σύντομα θα διαπιστώσεις ότι ο «συναγερμός» έληξε. Αν πάλι είσαι διαθέσιμος/η, θα σου γίνει μια «κρούση», που θα σε αιφνιδιάσει!

Ταύρος

Από την στιγμή που σκέφτεσαι… περισσότερο από όσο θα έπρεπε, δεν είναι εύκολο να αφεθείς «στην ροή» κι αν θελήσεις να συναντηθείς με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, το πιθανότερο είναι να υπάρξει κακός συντονισμός. Επιπλέον, καλό είναι να μην μπλέξεις τα προσωπικά με την δουλειά σου, αφού δεν θα βγει κάτι καλό από αυτό. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δώσε προτεραιότητα στις πρακτικές ανάγκες της

Δίδυμοι

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να στενοχωρηθείς ή να απογοητευτείς από μια εξέλιξη, ίσως όμως είναι και η κατάλληλη στιγμή για να θέσεις θέματα «επί τάπητος» και να πάρεις τις αποφάσεις σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η και δεν επιθυμείς να εμπλακείς σε προβληματικές καταστάσεις τότε καλό θα ήταν να… απέχεις από οτιδήποτε, ρίχνοντας το βάρος στην ενδοσκόπηση σου, ώστε να μην ξανακάνεις τα ίδια λάθη.

Καρκίνος

Όσο κι αν προσπαθείς να τα κάνεις όλα τέλεια προκειμένου να ικανοποιήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, φαίνεται πως… όλο και κάτι σου ξεφεύγει, με αποτέλεσμα να μην έχεις την ανταπόκριση που θα ήθελες. Αντί όμως να αγχώνεσαι για αυτό πιστεύοντας πως κάτι κάνεις λάθος, σκέψου μήπως έχεις δώσει πολύ… αέρα στην άλλη πλευρά, με συνέπεια να σε «καβαλήσει» ή να ποντάρει σε ενοχές που αδίκως «κουβαλάς».

Λέων

Αν είσαι μόνος/η, τότε η ευκαιρία σου να «κλειδώσεις» μια σχέση που σε ενδιαφέρει, μπορεί να γίνει και η αφετηρία μιας πλήρους αναβάθμισης της προσωπικής σου ζωής. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μπορεί να εμφανιστεί ένας «πειρασμός» που θα σε βάλει σε σκέψεις κι ίσως μπεις στην διαδικασία μιας παράλληλης κατάστασης. Σε κάθε περίπτωση πάντως φρόντισε να τηρήσεις τα δέοντα μέτρα υγιεινής, για να μην σου βγει «ξινή» μια ερωτική επαφή.

Παρθένος

Ο Ήλιος στον 5ο ηλιακό οίκο σου πριμοδοτεί μια σχέση με πολύ μεγαλύτερο ή μικρότερο ηλικιακά άτομο αλλά το πραγματικό πρόβλημα είναι ότι κάποιος/α από τους δύο σας, έχει ήδη μια σχέση και το κρύβει ή «κουβαλά» πολλά απωθημένα, που θα «δείξουν» σύντομα. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, ενδέχεται να υπάρξουν παρεμβάσεις και κριτικές από οικεία πρόσωπα, είτε δικά σου, είτε του/της συντρόφου σου.

Ζυγός

Με τον Άρη απέναντί σου, μάλλον δυσκολεύεσαι να σταθεροποιήσεις τα συναισθήματα σου, με αποτέλεσμα να δίνεις στους άλλους την εντύπωση πως δεν ξέρεις τι θέλεις. Ηρέμησε λοιπόν κι ασχολήσου περισσότερο με τις ανάγκες του ανθρώπου που αγαπάς, που στην παρούσα φάση δεν είναι και λίγες. Αν πάλι είσαι μόνος/η, προσπάθησε να… συγκρατηθείς, αφού μια νέα γνωριμία θα αποδειχθεί προβληματική.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου δείχνει πρόθυμη να σου εξασφαλίσει το «ευ ζην» κι ένα ταίρι, που σε καλύπτει σε πολλά, πολύ περισσότερο αν κι εσύ βοηθήσεις με το να πάψεις να θεωρείς κάποιες λεπτομέρειες «κομβικές» και τελικά αντί να βοηθάς, να περιπλέκεις τα πράγματα. Αφέσου λοιπόν σε όσα σου προσφέρονται αλλά κυρίως κάνε πέρα γνωστούς ή συγγενείς, που με τις κριτικές τους βάζουν προβλήματα που δεν υφίστανται.

Τοξότης

Η ανάγκη σου να ικανοποιήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μπορεί τελικά να σε οδηγήσει να προσφέρεις πολλά περισσότερα από όσα θα έπρεπε, χωρίς μάλιστα να βρεις την αναμενόμενη ανταπόκριση. Επιπλέον, ένα ζήτημα υγείας-κούρασης ή μιας κακής ψυχολογικής κατάστασης δεν σου επιτρέπει να πιάσεις τα σεξουαλικά… στάνταρ σου, οπότε είναι προτιμότερο να «πας πάσο», αφήνοντας τα καλύτερα για αργότερα!

Αιγόκερως

Αν όχι απαραίτητα σήμερα, πολύ σύντομα θα κληθείς να βάλεις «τελεία και παύλα» σε μια σχέση που σε ταλαιπωρεί κι όσο πιο πρόθυμος/η δείξεις για να το πράξεις, τόσο πιο απελευθερωμένος/η θα νιώσεις. Αλλιώς θα «σέρνεσαι» πίσω από τις καταστάσεις, έχοντας μάλιστα να αντιμετωπίσεις και παρασκηνιακές ενέργειες, που ακόμη κι αν δεν σου κάνουν κάποια ζημιά σίγουρα θα σου αφήσουν μια πικρή γεύση.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό εξακολουθεί να σου προσφέρει πλεονεκτήματα στις σχέσεις σου, να θυμάσαι όμως ότι τα πράγματα είναι πιο δύσκολα από όσο δείχνουν αρχικά, αφού μπορεί να παρασυρθείς σε ένα πάθος που θα σε κάνει να «χάσεις» τον εαυτό σου. Επιπλέον, φαίνεται πως ένα πρόσωπο επιχειρεί να σε δελεάσει, χρησιμοποιώντας σαν κύριο «όπλο» κοινωνικά και επαγγελματικά οφέλη.

Ιχθύες

Αν είσαι δεσμευμένος/η, μπορείς να αρκεστείς στην «καθημερινή ρουτίνα» της σχέσης σου, αφού η ημέρα δεν προσφέρεται για πολλά-πολλά! Αν πάλι είσαι μόνος/η, κι ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, καλό είναι να περιορίσεις τις… ορέξεις σου, αφού το πιθανότερο είναι να πέσεις επάνω σε πρόβλημα. Επιπλέον, η κατάσταση ενός φίλου ή μιας φίλης επιτάσσει το να του/της δώσεις προτεραιότητα.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε