02/01/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

02/01/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 11:01 Δημιουργία 02/01/19, 10:53

Κριός

Η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου στον Αιγόκερω σε πιέζει να διεκπεραιώσεις κοινωνικά καθήκοντα πολύ διαφορετικά μεταξύ τους και η πρώτη σου επιλογή είναι «να σκύψεις το κεφάλι», βάζοντας σε δεύτερη μοίρα όλα εκείνα που σε ευχαριστούν.

Επειδή όμως μπορεί να «σκοντάψεις» πάνω σε «ισχυρούς» που έχουν αυξημένες απαιτήσεις από εσένα, δεν αποκλείεται να θελήσεις να «δραπετεύσεις» από τα δύσκολα, είτε καταλογίζοντας ευθύνες στους άλλους, είτε αγνοώντας τους, δεν είναι όμως αυτός ο σωστός τρόπος, αφού το θέμα είναι να γίνει σωστά η δουλειά σου.

Ταύρος

Η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου στον Αιγόκερω αναδεικνύει τα ταλέντα αλλά και τις ελλείψεις σου σε υλικό και μέσα, μην επιχειρήσεις λοιπόν να «απλωθείς» χωρίς να έχεις εξασφαλίσει τις μίνιμουμ προδιαγραφές! Επιπλέον, καλό είναι να έχεις μαζί σου τα απαραίτητα έγγραφα ή τις αποδείξεις των συναλλαγών σου, αφού θα σου ζητηθούν.

Παράλληλα, είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και μια αντίδραση, που θα σε «κολλήσει». Αντίθετα, αν επικεντρωθείς σε διαβάσματα ή μελέτες, θα μάθεις πολλά.

Δίδυμοι

Η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου στον Αιγόκερω σε πιέζει να επικεντρωθείς στα οικονομικά σου, αφού είναι πιθανό να αυξηθούν οι πιέσεις και τα προβλήματα. Καλό είναι λοιπόν να διαχειριστείς σωστά την κατάσταση, ιεραρχώντας τις ανάγκες σου και δίνοντας μόνον εκεί που πρέπει, χωρίς να υποκύψεις σε δήθεν ανάγκες άλλων.

Αν πάλι προκύψει μια έκτακτη ανάγκη και οι οικονομικές δυνάμεις σου δεν αρκούν, προτίμησε να μείνεις σε αυτά που έχεις, χωρίς να δανειστείς χρήματα. Σε κάθε περίπτωση δε, μην προβείς σε σημαντικές αγορές ή επενδύσεις, αφού δεν θα σου «βγουν».

Καρκίνος

Η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου απέναντί σου μπορεί να κάνει τους άλλους πιο επικριτικούς απέναντί σου αλλά αν αυτό δεν γίνεται από πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν δεν έχεις παρά να τους προσπεράσεις.

Από την άλλη πλευρά βέβαια οι απαιτήσεις ενός «δικού σου» ανθρώπου ή συνεργάτη σου μπορεί να σε στριμώξουν, καλό είναι λοιπόν να θέσεις έγκαιρα τα όριά σου κι αν δεις ότι έχεις «πέσει σε τοίχο», προτίμησε να μεταθέσεις τις διαπραγματεύσεις σου στο εγγύς μέλλον, όταν πια οι συνθήκες θα είναι καλύτερες και δεν θα έχεις να αντιμετωπίσεις παραλογισμούς.

Λέων

Η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου στον Αιγόκερω μπορεί να σου προκαλέσει μια αδιαθεσία ή να σωματοποιήσει ψυχικές πιέσεις που δέχθηκες όλο το προηγούμενο διάστημα. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι έχεις ανάγκη από ξεκούραση, έστω κι αν σου… επιβληθεί!

Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να σου προκύψουν δουλειές, που δεν είναι τόσο της αρμοδιότητάς σου αλλά προϊόν της αδυναμίας ή άρνησης κάποιων να τις διεκπεραιώσουν κι εδώ δεν έχεις παρά να πεις κι εσύ το δικό σου «όχι». Επιπλέον, σήμερα κάθε πρόβλημα είναι πολυσύνθετο και οφείλεις να τηρήσεις τις εκατέρωθεν ισορροπίες.

Παρθένος

Με την σύνοδο Ήλιου-Κρόνου στον Αιγόκερω, εκείνο που χρειάζεσαι περισσότερο από όλα είναι να συνδυάσεις το παιχνίδι και την διασκέδαση με την επιμόρφωση και τα δημιουργικά ενδιαφέροντά σου, αφού οι καθαρά ψυχαγωγικές δράσεις μπορεί να «κοπούν» απότομα εξ αιτίας μιας έκτακτης ανάγκης.

Επιπλέον, καλό είναι να «ζυγίσεις» την στάση σου απέναντι σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, που περνά δύσκολα και θα χρειαστεί κυρίως την συμπαράστασή σου κι όχι τόσο την κριτική σου. Όσο για την τύχη σου, βρίσκεται μάλλον στο ναδίρ της κι ότι πετύχεις θα είναι με την αξία σου.

Ζυγός

Η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει σε στενόχωρες καταστάσεις και πιέσεις στο σπίτι και την οικογένεια σου, αν όμως πρόκειται για καθαρά πρακτικά ζητήματα είναι βέβαιο ότι θα βρεις τις απαιτούμενες λύσεις, αρκεί να κινηθείς προσεκτικά και μεθοδευμένα, προσπερνώντας κάποια συναισθηματικά «αγκάθια». Επιπλέον, μπορεί να ξεφορτωθείς αντικείμενα που δεν χρειάζεσαι πια.

Παράλληλα, δεν αποκλείεται να νοιώσεις πως ένα δικό σου άνθρωπος σε απορρίπτει ή σε μειώνει, μπορεί όμως να βρίσκεται και κάτω από μεγάλη πίεση, οπότε δικαιολόγησέ τον.

Σκορπιός

Η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου στον Αιγόκερω σε πιέζει να διευθετήσεις πρακτικά θέματα της καθημερινότητας κι όχι κάτω από τις καλύτερες συνθήκες ή συγκυρίες. Το πιθανότερο μάλιστα είναι να υπάρξουν καθυστερήσεις και τεχνικά προβλήματα, που θα σε πάνε πίσω.

Επιπλέον, φρόντισε να είσαι νομότυπος/η σε αυτά που κάνεις, έχοντας μαζί σου τα αναγκαία έγγραφα. Από την άλλη πλευρά, η ημέρα προσφέρεται για να βάλεις σε μια τάξη τις σκέψεις ή τα πράγματά σου σου, αφήνοντας για αργότερα κάθε είδους ψυχαγωγική δραστηριότητα. Επιπλέον, ευνοούνται τα διαβάσματα και οι μελέτες.

Τοξότης

Η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου στον Αιγόκερω σε πιέζει να δώσεις λύση σε ένα οικονομικό πρόβλημα, που έχει πολλές παραμέτρους, μπορεί ωστόσο να μην είναι δικό σου αλλά ενός προσώπου του περιβάλλοντός σου. Κι εδώ βέβαια δεν χωρούν συναισθηματισμοί, αντίθετα ισχύει το γνωστό «οι καλοί λογαριασμοί, κάνουν τους καλούς φίλους».

Επιπλέον είναι σκόπιμο να δώσεις προτεραιότητα στην κάλυψη των υποχρεώσεών σου, αποφεύγοντας σημαντικές αγορές ή επενδύσεις, από την άλλη πλευρά όμως μπορείς να επωφεληθείς από μια πώληση ή την αξιοποίηση αδιάθετου υλικού.

Αιγόκερως

Η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου στο ζώδιο σου σε καλεί να επιστρατεύσεις όλες τις δεξιότητες σου, προκειμένου να αντεπεξέλθεις στις ποικίλες προκλήσεις της ημέρας κι αν τα καταφέρεις θα αποδείξεις πρωτίστως στον εαυτό σου, ότι τα καταφέρνεις μια χαρά και στα δύσκολα, που εξ άλλου είναι η… ειδικότητά σου!

Αν ωστόσο αποτύχεις μπορεί να κριθείς αυστηρά ή να σε κυριεύσουν οι τύψεις κι οι ενοχές, γι’ αυτό ας μην επιχειρήσεις κάτι που δεν κατέχεις καλά. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να καταβληθείς από μια μελαγχολία, ανεξάρτητα με το αν υπάρχουν εξωτερικά συμβάντα που να την δικαιολογούν.

Υδροχόος

Η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου στον Αιγόκερω σε καλεί να μην αμελήσεις θέματα σχετικά με την σωματική και ψυχική σου ευεξία. Ίσως μάλιστα πιεστείς να κόψεις μια συνήθεια που σε βλάπτει ή αναγκαστείς να ακυρώσεις τις δραστηριότητές σου εξ αιτίας μιας αδιαθεσίας.

Παράλληλα βέβαια μπορεί να σου αποκαλυφθεί κι ένα μυστικό, που ναι μεν θα σε κάνει «να πέσεις από τα σύννεφα», από την άλλη πλευρά όμως, η γνώση του θα σου δώσει μια ξεκάθαρη εικόνα για το ποιοι/ες σε στηρίζουν πραγματικά. Επιπλέον καλείσαι να κρατήσεις τις ισορροπίες στα εργασιακά σου.

Ιχθύες

Η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου στον Αιγόκερω σε πιέζει να γίνεις πιο ομαδικός «παίκτης», συμμετέχοντας σε μια προσπάθεια για το κοινό καλό, δεν θα πρέπει ωστόσο να «φορτωθείς» επάνω σου ευθύνες που δεν σου αναλογούν ή να δώσεις «λευκή επιταγή» σε κάποιον/α, αφού μπορεί να σε εκμεταλλευτούν.

Επιπλέον, μια αρνητική εξέλιξη στις υποθέσεις ενός φίλου ή μιας φίλης μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω, σε κάθε περίπτωση όμως είναι μια καλή ευκαιρία για να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, ιδιαίτερα σε σχέση με τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα του καθενός.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε