Τι θα συμβεί στα ερωτικά των ζωδίων αυτό τον Ιανουάριο

Τι θα συμβεί στα ερωτικά των ζωδίων αυτό τον Ιανουάριο

ΖΩΔΙΑ UPD 16:35 Δημιουργία 02/01/19, 13:08

Κριός

Το 2019 μπαίνει με άγριες διαθέσεις και προτίθεται να δοκιμάσει τις αντοχές όλων μας και μάλιστα με το «καλημέρα». Στις 6 του μήνα, έχουμε μια Μερική Ηλιακή Έκλειψη (με γειά μας!) στον Αιγόκερω. Ωραία η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του, πιο εντυπωσιακή όμως η μερική ηλιακή έκλειψη εκεί! Για να πούμε και δυο σοβαρές κουβέντες, στην δική σας περίπτωση πρέπει να ρίξετε μια ματιά σε ένα-δυο πραγματάκια που μπορεί να βγουν στο προσκήνιο και να ζητούν επιτακτικά την προσοχή σας: την καριέρα σας, τον κοινωνικό σας κύκλο και κάποια θέματα με τους γονείς ή τα παιδιά σας.

Θα πιαστείτε, είτε το θέλετε είτε όχι, όμηροι του διλήμματος οικογένεια ή καριέρα (ή απλά, οικογένεια κι όλοι οι άλλοι) και χωρίς να το πολυκαταλάβετε, τα πράγματα θα σας οδηγήσουν από μόνα τους στο να πάρετε αποφάσεις, που θα αλλάξουν τις ως τώρα, τρέχουσες ισορροπίες. Κι επειδή εδώ μιλάμε για Αιγόκερω, μάλλον κάτι που ξέρατε κι ίσχυε για πολλά χρόνια, θα αλλάξει. Μπορεί να δείτε και τις ισορροπίες δυνάμεων μέσα στο ίδιο σας το σπίτι, ή την εργασία, να αλλάζουν: κάποιοι αναλαμβάνουν νέες ευθύνες, ή αντιθέτως, να παραδίδουν σκυτάλη.

Όπως και να έχει, μην την φοβάστε την αλλαγή: για το καλό θα είναι κι ακόμα κι αν στην αρχή «κλωτσήσετε», εν καιρώ θα δείτε πως όλα, καλώς καμωμένα ήταν! Να το θυμηθείτε αυτό.
Για να σας ανεβάσω την διάθεση (διότι ξέρω πως με τα νέα της έκλειψης, σας πέσανε τα φτερά!), να σας πω ότι ο Άρης, όλον τον μήνα θα είναι στο ζώδιο σας! Σεξαπίλ, θα έχετε, ερωτική κι επιθετική διάθεση θα έχετε, τον Ουρανό στο ζώδιο σας να τρίβεται ηδονικά με τον Άρη, θα έχετε, την δύναμη να κάνετε ότι θέλετε, τι άλλο ζητάτε;;; Μα φυσικά μια ωραία γνωριμία, έστω κάποιον/α να σας καταλαβαίνει. Για αρχή, πάρτε δώρο το σεξαπίλ και τις άπειρες ευκαιρίες για one night stands! Οι δεσμευμένοι, κατεβάστε ένα τόνο τα νευράκια σας, γιατί το έτερο ήμισυ… κοιμάται! Για να σας το πω αλλιώς, διοχετεύστε όλη την δυναμική σας στο να κοντρολάρετε τα οικογενειακά θέματα που μπορεί να προκύψουν από την έκλειψη κι όχι για να κάνετε τα μούτρα κιμά, στον άμαχο πληθυσμό!

Από τις 8 του μήνα που η Αφροδίτη περνάει από τον Σκορπιό στον Τοξότη, θα ανεβεί κι η διάθεση σας και θα έχετε μια σημαντική βοήθεια στην… τρέλα που θα σας πιάσει! Δεν σας κοροϊδεύω, αντιθέτως σας προτρέπω να μην κατσουφιάσετε, να μην βαλτώσετε, αλλά να ακολουθήσετε την παρόρμηση που μπορεί να σας πιάσει (ελέω Αφροδίτης) και να ανακαλύψετε νέα ερωτικά μονοπάτια, ή πολύ απλά, δοκιμάστε και τίποτα καινούργιο, ΑΛΛΑ κρατώντας μικρό καλάθι και θα σας πω παρακάτω το γιατί!

Ο πολυτάλαντος Ερμής, κάνει ένα φοβερό σπρίντ και διασχίζει Τοξότη κι Αιγόκερω για να καταλήξει στον Υδροχόο μέχρι το τέλος του μήνα. Τι να πρωτοπιάσω να εξηγώ;;; Από το ενδιαφέρον που θα δείξετε για νέα πράγματα και πρόσωπα, θα περάσει μετά να εστιαστεί σε θέματα δουλειάς και θα καταλήξει να τα πίνει, με τις παρέες σας και να δουλεύει το γαϊτανάκι για καινούργιες γνωριμίες! Τρέχα γύρευε!

Όμως ήρθε η ώρα να σας πω και το παρασύνθημα: Έχουμε και μια Ολική Έκλειψη Σελήνης στις 21 του μήνα, στον φιλικό σας Λέοντα! α γιατί σας έγραψα πιο πάνω να κρατήσετε μικρό καλάθι στις καινούργιες γνωριμίες σας. Γιατί αν τις κάνετε πριν τις 15 του μήνα, πάει κι έρχεται το πράγμα, αν όμως τις συνάψετε κοντά στις ημέρες της έκλειψης, δεν ξέρω αν θα δέσει το γλυκό.
Οι δεσμευμένοι, εστιάστε στα παιδιά σας, οι singles, στην καριέρα ή την εργασία σας. Όλος ο Ιανουάριος, θέλει να σας αλλάξει τα δεδομένα, χωρίς αυτό, όμως, να σημαίνει ότι σας απειλεί να κάνετε ή να μην κάνετε κάτι. Πάρτε το αλλιώς το πράγμα, διότι δεν είναι το τέλος, αλλά ακόμα κι αν σας ακούγεται πολύ περίεργο, μπορεί να είναι η αρχή μια νέας κατάστασης!
Κοιτάξτε να φανείτε λογικοί/ές με την χρήση του… Άρη στο ζώδιο σας κι όλα καλά θα πάνε! Θα το δείτε!

Ταύρος

Ο Ιανουάριος ξεκινάει και μαζί του φέρνει κάποιες εκπλήξεις-εκλείψεις. Δεν ξέρω αν το καμουφλάρισα καλά, αλλά ναι, μιλάμε για δυο εκλείψεις και τα ρέστα δικά μας! Μην μου αναφουφουλιάζετε όμως, δεν θα κλάψουμε, μήτε θα τρομάξουμε γιατί ο Ηλιος κι η Σελήνη, θα κρυφτούν για λίγο.

Μιλώντας για Ήλιο, αυτός θα είναι μέχρι τις 20 του μήνα στον φιλικό σας Αιγόκερω. Στο ίδιο ζώδιο λοιπόν, θα γίνει κι η πρώτη έκλειψη στις 6 του μήνα και θα είναι Μερική Έκλειψη Ηλίου. Οκ, παραδέχομαι ότι ακούγεται κάπως τρομαχτική, αλλά δεν είναι. Όχι για εσάς τουλάχιστον, διότι δεν θα χτυπήσει καμία ευαίσθητη χορδή σας, σας το υπόσχομαι! Αν σας πω ότι μπορεί και να σας κάνει καλό αυτή η έκλειψη στον Αιγόκερω, θα με πιστέψετε;;; Λοιπόν, διαβάστε: δεν θα σας ανοίξει ρουθούνι. Αυτό που ζητάει αυτή η έκλειψη από εσάς, είναι να αναθεωρήσετε λίγο τα πράγματα. Να δείτε πού χωράνε αλλαγές και να τις κάνετε. Το ξέρω ότι εσείς κι ο Σκορπιός προτιμάτε να σας κόψουν την καλημέρα όλοι, από το να αλλάξετε κάτι από την ρουτίνα ή τις συνήθειες σας. Κι όμως, κάτι τέτοιο μάλλον θα συμβεί! Μην σκιάζεστε και μην σκάτε από τώρα! Αφήστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες για να κάνετε και καμία ανανέωση και μετά παραπονιέστε!

Για να μην σας πω ότι καλό θα σας κάνει κι αυτή η ανανέωση στην οποία αναφέρομαι μπορεί και να επηρεάσει και τα ερωτικά σας! Τώρα έχω σίγουρα την αμέριστη προσοχή σας: βρε κουτά! Αν ανοίξετε τους ορίζοντες σας, το πολύ πολύ να γνωρίσετε και κανένα ενδιαφέρον πρόσωπο που πριν δεν θα γυρνούσατε ούτε για να… φτύσετε! Καλό, ε;;;!!!

Για να δούμε όμως, τι άλλο σερβίρει στο μενού του ο Ιανουάριος! Αφροδίτη έχουμε στον Σκορπιό μέχρι τις 7 και μετά, μπαίνει στον Τοξότη. Α, εκεί το σεξάκι θα δώσει και θα πάρει και ξέρω ότι αυτό που έγραψα, ακούστηκε «κάπως», αλλά κολλάει μια χαρά στο όλο θέμα! Απολαύστε το και επωφεληθείτε! Ανοίξτε κι εκείνους τους ορίζοντες που γράψαμε παραπάνω κι όλα φίνα θα κυλήσουν!

Ο Άρης, θα είναι στην ουρά σας, δηλαδή πίσω σας, στον Κριό. Αφήστε τον να χτυπιέται, την δική σας πόρτα μια φορά δεν θα την χτυπήσει. Κοινώς, θα σας φέρει μια δυο σκέψεις παραπάνω και μπορεί να σας βγάλει και λίγο θυμό, αλλά ρουθούνι μια φορά, δεν θα ανοίξει. Εκείνοι που θέλω να δώσετε λίγη σημασία, είναι οι δεσμευμένοι Ταύροι: φροντίστε να μην αφήσετε απωθημένα ή δεύτερες σκέψεις, να βάλουν μπαρούτι στην σχέση σας. Είναι κρίμα, γιατί ο Άρης αυτός, σε σχέση με εσάς, θα κινηθεί υπόγεια, επομένως, γεγονότα μπορεί να μην σας φέρει, αλλά κι εσείς, μην του επιτρέψετε να σας βάλει σε μπελάδες!

Ο Ερμής αυτού του μήνα, είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση: τρέχει κατοστάρι και διασχίζει Τοξότη κι Αιγόκερω, για να φτάσει στον Υδροχόο κι όλα αυτά, μέσα σε 31 ημέρες! Για να μην σας κουράσω, να σας πω ότι πολλή σκέψη θα ρίξετε στο θέμα της πρώτης έκλειψης: δηλαδή τι πρέπει και τι δεν θέλετε να αλλάξετε στην ρουτίνα σας. Όταν περάσει και μπει στον Υδροχόο στις 25 του μήνα, θα νιώσετε μια κάποια ανακούφιση και θα μπορέσετε να επικεντρωθείτε σε θέματα που αφορούν την καριέρα σας ή την κοινωνική σας ζωή.

Με τούτα και με κείνα, φτάνουμε στο τέλος του μήνα και τις 25, γίνεται κι η δεύτερη έκλειψη, αυτή την φορά, Ολική Έκλειψη Σελήνης, στον Λέοντα. Θα είναι φυσικά η Πανσέληνος, η οποία θα μετατραπεί σε ολική Εκλειψη Σελήνης. Τι να περιμένετε; Αλλαγές σε θέματα που αφορούν το σπιτικό σας. Για να εκτονώσετε την ενέργεια της έκλειψης και να μην της επιτρέψετε να σας τσιμπήσει, προτείνω να κάνετε μερικές αλλαγές στην διακόσμηση του σπιτιού σας! Αλλαγές, θέλει να φέρει; Θα τις έχει λοιπόν! Εναλλακτικά, μιλήστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα από μόνοι/ες σας και πάρετε πρωτοβουλία για να ισιώσετε κάποια θέματα που μπορεί να είναι αγκάθια στο πλευρό σας καιρό τώρα. Οι δεσμευμένοι, καταλαβαίνετε τι εννοώ, ενώ οι singles, κάνετε μια προσπάθεια, να επανασυνδεθείτε με τις ρίζες σας, ότι κι αν σημαίνει αυτός ο όρος για εσάς!

Συναισθηματικά κι ερωτικά, θα βρεθείτε μπροστά σε μεγάλες αλλαγές. Είτε τις αγκαλιάζετε, είτε τις απορρίπτετε. Είτε δέχεστε ότι για να γνωρίσετε και κανέναν άνθρωπο της προκοπής θα πρέπει να βγείτε από την πεπατημένη, είτε θα συνεχίσετε όπως είστε. Είναι στο χέρι σας να γράψετε μια καινούργια ιστορία.

Δίδυμοι

Θα την χρειαστείτε την σπιρτάδα σας και την ζωντάνια σας αυτόν τον πρώτο μήνα του 2019, γιατί τα πράγματα… σοβαρεύουν!

Οκ, μην σας κόψει κρύος ιδρώτας και μην βάλετε με το μυαλό σας ότι θα σας συμβεί κάτι που θα σας βάλει φρένο. Τα ευχάριστα νέα είναι ότι ΔΕΝ έχουμε ανάδρομο Ερμή ή κάποιον άλλον πλανήτη ανάδρομο. Τα νέα που πρέπει να επεξεργαστείτε είναι ότι θα έχουμε, όχι μια, αλλά δυο εκλείψεις παρακαλώ!

Ο Αιγόκερως που έχει την τιμητική του, κερνάει Ήλιο, Ερμή, Κρόνο, Πλούτωνα στο ζώδιο του κι είπε να προσθέσει και μια εκλειψούλα στο ζώδιο, έτσι, για να περάσει ευχάριστα η ώρα! Τι σημαίνει αυτό σε απλά ελληνικά; Ότι καλά θα κάνετε να τσεκάρετε λιγάκι τις επιθυμίες του/της συντρόφου σας (όσοι είστε δεσμευμένοι/ες), ενώ όσοι είστε ακόμα singles και ψάχνετε το νόημα της ζωής, ίσως έρθετε κοντά σε μια απάντηση. Χωρίς πλάκα, δώστε βάση σε όσα ακούτε, βιώνετε, βλέπετε, διότι ίσως έρθετε αντιμέτωποι/ες με καταστάσεις που θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε όχι μόνο ανθρώπους, αλλά και την ίδια σας την νοοτροπία και κατά συνέπεια την συμπεριφορά σας. Οι δεσμευμένοι (θα επιμείνω εγώ), προσέξτε τι λέει, αλλά και τι ΔΕΝ λέει το άλλο σας μισό, το οποίο μπορεί να έχει μαζέψει παράπονα, τα οποία ίσως να είναι ένα βήμα μακριά από το να μετουσιωθούν σε οργή, αγανάκτηση, αλλαγή στάσης απέναντί σας.

Με τον Ερμή να είναι μεγάλο μέρος του μήνα στον Αιγόκερω, ίσως χρειαστεί να δείτε και τα πράγματα διαφορετικά, όσον αφορά το σεξάκι: ωραίο πράγμα το ευκαιριακό σεξ, αλλά πλάκα στην πλάκα, με την έκλειψη να γίνεται μέσα σε τόσον Αιγόκερω και τον Ερμή να κόβει βόλτες στο ίδιο αυτό ζώδιο, έχετε θαυμάσιες ευκαιρίες να… σοβαρευτείτε και να σας κάτσει πολύ σωστό και μετρημένο άτομο! Να τα και τα καλά!

Η Αφροδίτη συμφωνεί τρελά με όσα σας έγραψα και τα υποστηρίζει στο φουλ, διότι θα λάμπει από το ζώδιο του Τοξότη από τις 8 και μετά, και θέλει διακαώς να σας δει ζευγαρωμένους/ες! Μην διστάσετε να ψαχτείτε και να πείτε το «ναι», αφού όμως πρώτα έχετε κάνει τα δέοντα (δηλαδή τον έχετε ψάξει πολύ καλά τον άλλο).

Ο Άρης τσαμπουκαλεύεται πολύ αυτόν τον μήνα, μιας και θα βρίσκεται στον φουριόζο Κριό. Κέφια και δύναμη θα έχει και να μου το θυμηθείτε ότι θα σας δώσει μια σούπερ ώθηση για να βγείτε, να διασκεδάσετε με τους φίλους σας και να αποκτήσετε και νέους! Κάπου εκεί, θα παίξει μια ωραία και δυνατή χημεία με κάποιον/α, άρα… ξέρετε τι να κάνετε! Μόνο προσέξτε κομματάκι, διότι ναι μεν, θα έχετε χημεία, αλλά παίζει και να ξεθυμάνει το όλο πράγμα κάπως γρήγορα. Εάν με ρωτάτε, περισσότερο ποντάρω στην Αφροδίτη και στον Αιγόκερω με την ωριμότητα του, παρά σε τούτον τον ενθουσιώδη Άρη!

Για το τέλος (στις 21 του μήνα), σας έχω και την δεύτερη εκλειψούλα: Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα! Μεγαλείο, ένα πράγμα! Στην δική σας την περίπτωση, θέλω να προσέξτε δυο πράγματα: το τι λέτε και το πως το λέτε και τις μετακινήσεις σας. Προσοχή σε λόγια που μπορεί να σας κόψουν σχέσεις και προσοχή όταν μετακινήστε από το σημείο Α στο σημείο Β. Συγκεντρωθείτε και μην διασπάτε την προσοχή σας. Οι singles μπορεί να κάψετε κάποια γέφυρα με την αρνητική σας στάση, ενώ οι δεσμευμένοι, μπορεί να επαναπροσδιορίσετε το τι θέλετε να πετύχετε και να αλλάξετε ολόκληρη την στρατηγική σας. (Μου φαίνεται ότι και οι δυο εκλείψεις, κατά εκεί σας το πάνε το θέμα: να αλλάξετε προτεραιότητες).

Μην μασάτε. Προχωράτε εμπρός με βλέμμα καθαρό και καρδιά γεμάτη. Η ζωή δεν σταματάει με τις εκλείψεις, απλά, αναδιοργανώνεται!

Καρκίνος

Ο Ιανουάριος κρύβει εκπλήξεις και… εκλείψεις! Το καταλαβαίνω ότι δεν είναι το καλύτερο νέο που θα μπορούσα να σας πω, αλλά σε κάθε πράγμα, υπάρχει κι η θετική του πλευρά, αρκεί να ξέρεις να κοιτάξεις που!

Κάνοντας αυτήν την εισαγωγή, σας πάω και στο ψητό τώρα: Ήλιος, Ερμής, Κρονοπλούτωνας, όλοι χαίρονται από το ζώδιο του Αιγόκερω, που σβήνει κεράκια και κερνάει τούρτα. Κάπου λοιπόν στις 6 του μήνα, πάει να γίνει η Νέα Σελήνη, -στο ζώδιο του Αιγόκερω πάντα- και τσουπ! Σκάει μύτη μια Μερική Έκλειψη Ηλίου! Τι να την κάνουμε, αφού θέλει να γίνει, θα γίνει και θα της πούμε κι ένα τραγούδι. Οι δεσμευμένοι, μπορεί και να ψαχτείτε λιγάκι μέσα στην σχέση σας και να δείτε που ακριβώς έχετε χάσει τον εαυτό σας, ή για να σας το πω λίγο πιο απλά, μπορεί να σας βγει κανένα παραπονάκι του στυλ «ποιος/α είμαι και τι κάνω εγώ σε αυτή την σχέση; Ποια είναι η θέση μου;». Μην σκιάζεστε, ώρα να σηκώσετε να μανίκια και να πιάσετε δουλειά. Τι εννοώ; Ότι ήρθε εκείνη η άγια ώρα, να ανοίξετε το στόμα σας και να βάλετε τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του, μοιράζοντας αβάδιστα-αβίαστα κόκκινες κάρτες κατά βούληση!

Οι singles, μπορεί να την δαγκώσετε την λαμαρίνα, αλλά για το καλό σας, φτύστε την! Σας υπόσχομαι ότι με τόσον Αιγόκερω να δουλεύει για εσάς (κυριολεκτώ), θα σας ανοίξει η όρεξη και βασικά, θα σας ανοίξει κι η τύχη. Μεταξύ αστείου και σοβαρού (διότι ξέρω ότι ακόμα δεν έχετε πεισθεί ότι σας δουλεύω), μπορεί όντως να κάνετε μια πολύ καλή γνωριμία. Η έκλειψη στην πραγματικότητα, δεν θα δουλέψει εναντίον σας, αλλά αντίθετα, μπορεί να σας βγει σούπερ η σχέση. Δυστυχώς για εσάς, ο μόνος σας εχθρός είναι ο ίδιος σας ο εαυτός, και δη, ο φόβος με τον οποίο μπορεί να αντιμετωπίσετε το συγκεκριμένο πρόσωπο! Σκεφτείτε το και πράξτε αναλόγως.

Η Αφροδίτη στον Τοξότη, θα θελήσει να τραβήξει την προσοχή σας, στην εργασία, σε θέματα υγείας και στην καθημερινότητα σας. Καλά νέα αυτά για τους δεσμευμένους και θα είναι μια τρελή ανακούφιση αυτή η Αφροδιτούλα! Οι singles, μην μπερδέψετε εργασία με έρωτα, κι όλα καλά θα πάνε!

Ο Άρης σας τσιτώνει και το ξέρω: θα βρίσκεται στον Κριό και βασικά το παιδί, θέλει να σας βάλει γκάζια στα επαγγελματικά σας. Τώρα, με την ψυχολογία που θα έχετε, δεν ξέρω πως θα αντιδράσετε, αλλά μια φορά, αν προσπαθήσετε να σουτάρετε, παίζει και να βάλετε γκολ! Για κάνετε μια δοκιμή, δεν έχετε να χάσετε τίποτα!

Πάμε και στην δεύτερη εκλειψούλα τώρα! Στις 21 του μήνα, στον γείτονα σας τον Λέοντα, γίνεται Ολική Έκλειψη Σελήνης! Με τις υγείες μας, για Πανσέληνο πηγαίναμε για χαρούμε, έκλειψη μας βγήκε. Δεν βαριέσαι! Κι αυτή θα την μασήσετε και θα την φτύσετε, όπως και την πρώτη! Δυο πραγματάκια θα κοιτάξετε εδώ: τα οικονομικά σας και τι είναι αυτό που σας προκαλεί ανασφάλεια στην σχέση σας με το έτερο ήμισυ. Και στα δυο, θα δώσετε προσοχή. Φαντάζομαι ότι δεν χρειάζεται να σας προτρέψω να μην προβείτε σε άσκοπα έξοδα, μήτε να προσέχετε τα λεφτουδάκια σας! Όσον αφορά τώρα το έτερο ήμισυ, ε, όπως σας έγραψα και για την πρώτη έκλειψη, φροντίστε να φέρετε τα πράγματα στο κεφάλι σας, τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, σε μια γραμμή και να δείτε τι περισσεύει και τι πρέπει να αλλάξει. Κοινώς… ΜΙΛΗΣΤΕ και ΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ! Δεν είστε δέντρα!

Καλός θα είναι ο μήνας, ιδιαίτερα αφού ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα. Για το καλό είναι βρε! Μην χολοσκάτε!

Λέων

Το 2019 μπήκε κι έχει πολύ… ροκ διαθέσεις! Μην μου σκιάζεστε όμως, όλα καλά θα πάνε θέλοντας και μη!

Τούρτα κερνάει ο Αιγόκερως κι έχει Ήλιο, Κρονοπλούτωνα, Ερμή και μια εκλειψούλα στο ζώδιο του. Το ξέρω πως σας ήρθε βαρύ όλο τούτο και ψάχνετε να δείτε από που θα σας έρθει η… σφαλιάρα, αλλά χαλαρώστε! Για αρχή, όλος αυτός ο Αιγόκερως, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε μια τάξη τα μικρά και τα αμάζευτα της καθημερινότητας σας. Είτε μιλάμε για τις χαζοδουλίτσες που όλο αναβάλλετε, είτε για να τακτοποιήσετε μίκρο- εκκρεμότητες που επίσης αριστοτεχνικά αφήνετε στην τύχη τους! Οκ, μπορεί να μην ξετρελαθείτε με τον τρόπο που θα σας αναγκάσει να ασχοληθείτε με όλα αυτά τα θεματάκια, αλλά στο τέλος της ημέρας, θα τον ευχαριστήσετε κιόλας.

Οι δεσμευμένοι, ίσως νιώσετε κομματάκι πιεσμένοι/ες κι από το ταίρι σας για να συμμαζέψετε το σπίτι, την καθημερινότητα και τις εκκρεμότητες, αλλά μην μασάτε. Ο Ερμής στον Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει και στον τομέα της εργασίας σας, ενώ οι singles μπορεί και να «τσιμπήσετε» και καμία σοβαρή γνωριμιούλα.

Στις 6 του μήνα που θα γίνει η Μερική Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω, ίσως αναγκαστείτε όλα όσα σας έγραψα, να τα αντιμετωπίσετε χωρίς τρόπο διαφυγής: δηλαδή, μην αφήσετε τα μικρά και τα ασήμαντα, που όμως γιγαντώνονται με το πέρασμα του χρόνου να σας δαγκώσουν. Τακτοποιήσετε ότι πρέπει να τακτοποιηθεί και κινηθείτε άμεσα! Για να μην έχετε παρατράγουδα, προσέξτε και τον ίδιο σας τον εαυτό. Μην αφεθείτε στην καλή σας την τύχη και προσέξτε την κούραση. Κάντε τα πράγματα που πρέπει να κάνετε, αλλά με σωστή σειρά και οργανωμένα! Μην εξαντληθείτε!

Για να σας πάω σε κάτι πιο… ανεβασμένο, θα σας πω ότι ο Άρης θα είναι στο ζώδιο του φίλου σας του Κριού όλο τον μήνα και θέλει να σας πάει στον 7ο ουρανό! Μπορεί λοιπόν ο Αιγόκερως να ψιθυρίζει στο αυτί σας λόγια… οργάνωσης, αλλά από το άλλο το αυτί, ο Κριός, θα σας φωνάζει να τον ακολουθήσετε σε μονοπάτια ευχάριστα, σεξουλιάρικα, περιπετειώδη κι ωραία! Αν δεν ήταν η έκλειψη στην μέση, θα σας έλεγα να ακολουθήσετε απλά ότι σας κάνει κέφι, αλλά αυτόν τον μήνα τα πράγματα είναι κομματάκι πιο περίπλοκα!

Παρόλα αυτά, οι singles δεν την αποφεύγετε την αμαρτία! Σας βλέπω να στροβιλίζεστε σε ωραίες παρέες, ωραία καινούργια πρόσωπα και να δοκιμάζετε πράγματα νέα. Σε καλό να σας βγούνε και μην το πάρετε ειρωνικά: προχωρήστε με καθαρή ματιά κι όλα μπορεί να σας συμβούν!

Η Αφροδίτη από τις 8 του μήνα κι έπειτα, θα περιφέρεται στον φιλικό σας Τοξότη. Μα τι ωραίος συνδυασμός! Από την μια ο Άρης τον σούπερ Κριόκι από την άλλη η Αφροδίτη στον ελεύθερο κι ωραίο Τοξότη να σας κάνουν και οι δυο πλάτες, για να απλώσετε τα δίχτυα σας προς όλες τις κατευθύνσεις και να τα γεμίσετε!

Οι δεσμευμένοι θα έχετε και σεις τα τυχερά σας: καλά νέα θα έχετε από τα παιδιά σας, ενώ το έτερο ήμισυ, θα ανεβάσει στροφές και θα έχει κέφια! Καλή η ατμόσφαιρα και μέσα στο σπίτι, αλλά κυρίως, καλή θα είναι η δικιά σας ψυχολογία! Για να μην σας πω ότι βλέπω και φλερτάκι στον ορίζοντα (αλλά δεν ξέρω εάν εσείς θα φλερτάρετε ή θα σας φλερτάρουν) και σας σκανδαλίσω!

Με τούτα και με κείνα, φτάνουμε στις 21 του μήνα, στην δεύτερη έκλειψη. Μαντέψτε που γίνεται γλυκά μου; Μα φυσικά στο ζωδιάκι σας! Μάλιστα αγαπημένα μου Λιονταράκια. Ολική Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο σας, για να μην πείτε ότι σας άφησε ο Ιανουάριος με άδεια χέρια!

Μην μου διαολίζεστε και μην μου ταράζεστε! Οι δεσμευμένοι θα την «ακούσετε» λίιιιιγο παραπάνω, μιας κι αυτή η έκλειψη, σκοπό έχει να σας θυμίσει ότι σε μια σχέση δεν υπάρχει μόνο ο άλλος, αλλά κι εσείς, κι οι δικές σας οι ανάγκες. Παίζει και να σας βγει προς τα έξω κάποιο παραπονάκι, το οποίο καλά θα κάνετε να το εκφράσετε. Όσοι/ες έχετε στα σκαριά κάτι και σκέφτεστε να το σοβαρέψετε το πράγμα, δεν αφήνετε καλύτερα την έκλειψη να περάσει και προσπεράσει; Οι singles, δώστε βάση στον εαυτό σας: εάν θέλετε να χάσετε κιλάκια, να βάλετε ΤΩΡΑ την δίαιτα μπροστά. Εάν θέλετε να κάνετε αλλαγές, ιδιαίτερα αξιών και προτεραιοτήτων, ΤΩΡΑ είναι η σωστή στιγμή!

Δεν θα σας πάρει το κεφάλι η έκλειψη! Αντίθετα, θα σας δώσει καινούργια φτερά, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι μπορεί να σας σπρώξει να χάσετε αυτά που φοράτε τώρα. Χαμογελάστε, όλα σούπερ θα πάνε!

Παρθένος

Πολλά έχει το μενού του Ιανουαρίου και πάμε μαζί να δούμε βήμα-βήμα, τι οφείλετε να προσέξετε και ποιες ευκαιρίες να εκμεταλλευτείτε.

Χρόνια πολλά, είπατε στον φιλικό σας Αιγόκερω;;; Ήλιο, Ερμή, Κρόνο και Πλούτωνα κερνάει, αλλά το παρακάνει ο άτιμος, γιατί σερβίρει παράλληλα και μια Μερική Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του! Χμμμμ! Κουβάρι μας τα έκανε! Με τον Ήλιο και τον Ερμή στο ζώδιο του, μια χαρά ξηγιέται, διότι μπορεί να σας ανεβάσει τις μετοχές και να δείτε και μια άσπρη ημέρα στα συναισθηματικά σας! Μέχρι κι ο Κρόνος κι ο Πλούτωνας κουνάνε καταφατικά το κεφάλι και θέλουν να σας προσφέρουν ωραίες αλλαγές, ή γνωριμία που ήρθε για να μείνει! Μα τι τέλειο! Κι εκεί που ζαχαρώσατε, τσουπ! Να σου μια ηλιακή έκλειψη στις 6 κιόλας του μήνα, να σας κάνει να απορήσετε! Μα τι στο καλό θέλει από την ζωή σας;;;

Για αρχή, οι δεσμευμένοι με παιδιά, ρίξτε μια ματιά, μήπως χρειάζονται κάτι εκείνα. Εάν όχι, δείτε τι χρειάζεστε εσείς οι ίδιοι/ες. Δεν κάνω πλάκα, καλό θα ήταν να εκφράσετε το τι είναι εκείνο που γυρεύετε κι επιθυμείτε, ακόμα κι αν πιστεύετε ότι αυτό που θέλετε, είναι αστείο, ή αμελητέο. Έχετε κι έναν Ερμή στον Αιγόκερω, που θα σας βοηθήσει να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά και να τα χειριστείτε, να τα κάνετε να συμβούν. Θέλετε να ξεκινήσετε ένα χόμπι; Κάντε το. Θέλετε να πείτε στον δάσκαλο των κινέζικών, ότι θέλετε να σταματήσετε γιατί τα βαρεθήκατε πια, ανοίξτε το στόμα σας και πείτε το!

Οι singles, μπορεί να βιώσετε μια μικρή απογοήτευση βλέποντας μια γνωριμία που σας άρεσε να μην προχωράει, αλλά παράλληλα, μπορεί από το πουθενά, να σας προκύψει μια καινούργια! Από όλα έχει ο μπαξές!

Ο Άρης, θα μοιράζει άπειρες ευκαιρίες για καλό σεξάκι από το ζώδιο του Κριού και πραγματικά, μπορεί να απογειώσει από μόνος του, τον μήνα για εσάς! Συστάσεις δεν πιστεύω ότι χρειάζεται! Δυναμικός, σαρωτικός, θα σας ωθήσει στα άκρα και ποσώς τον ενδιαφέρει εάν είστε δεσμευμένοι/ες ή singles! Βέβαια, παρέα στον Άρη, κάνει κι ο Ουρανός, στο ίδιο ζώδιοκαι εκεί το μείγμα γίνεται… εκρηκτικό! Πόσοι/ες από εσάς θα ερωτοχτυπηθείτε, μήτε που το ξέρω. Πάντως να γνωρίζετε ότι, μπορεί να σας παίξει πολλά παιχνίδια! Μπορεί να ξεκινήσετε από ένα one night stand και να καταλήξετε παντρεμένοι, ή έστω κεραυνοβόλα ερωτευμένοι/ες!

Η Αφροδίτη στον Τοξότη, τα βλέπει όλα αυτά και γελάει, γιατί με τον Άρη στον Κριό, τα είπαν και τα συμφωνήσαν. Με απλά λόγια, αυτοί οι δυο πλανήτες, τα έχουν βρει μεταξύ τους κι εσείς μάλλον από έρωτα θα την πατήσετε αυτόν τον μήνα! Και καλά οι singles, οι δεσμευμένοι/ες, για προσέξτε λιγάκι! Άντε μην βρεθείτε να μαδάτε μαργαρίτες!

Με έκλειψη ξεκίνησα και με έκλειψη θα τελειώσω! Στις 21 του μήνα, ζηλεύει ο Λέοντας την έκλειψη στον Αιγόκερω και κάνει κι αυτός μια Ολική Έκλειψη Σελήνης, φυσικά στο ζωδιάκι του! Με τις υγείες μας!

Τα άσχημα νέα είναι ότι μπορεί να μπείτε σε διάφορες σκέψεις, ή να μάθετε από δεύτερο χέρι, λόγια που έχει πει κάποιος/α για εσάς και δεν είναι και πολύ κολακευτικά. Τα καλά νέα είναι τίποτα δεν θα πάθετε και μάλιστα, να θεωρείτε εαυτόν τυχερό, γιατί είστε από τα ζώδια που θα την περάσουν πολύ ξώφαλτσα αυτήν την δεύτερη έκλειψη!

Καλά θα σας πάει ο μήνας, θα το δείτε. Σιγά μην φοβηθείτε μια-δυο ψωροεκλειψούλες που δεν ξέρουν που πάνε τα τέσσερα!

Ζυγός

Το 2019 ξεκινάει με διαθέσεις κάπως… ηλεκτρισμένες, αλλά για όλες τις προκλήσεις έχετε τις αντοχές και την αντίληψη να τις ξεπεράσετε!

Χρόνια πολλά να πείτε στον Αιγόκερω που μεταξύ μας, σας γλυκοκοιτάει και με τον Ήλιο, τον Ερμή, τον Κρονοπλούτωνα (τι συνδυασμός κι αυτός!), αλλά και μια Μερική Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του, σας κερνάει…. Πολλά και διάφορα, αλλά ουχί αδιάφορα! Για να είμαι ειλικρινής, αυτήν την έκλειψη θα την βγάλετε μάλλον καθαρή κι ο Αιγόκερως τελικά, θα σας φερθεί με το γάντι. Θα ακούσετε κατά πάσα πιθανότητα νέα που θα αφορούν πρόσωπα κοντινά σας, φίλους ενδεχομένως ή γείτονες, αλλά δεν θα συμβεί κάτι κοσμογονικό σε εσάς απευθείας. Να έχετε το νου σας όμως, γιατί με τον Ερμή στον Αιγόκερω, ίσως να σας παρουσιαστούν ευκαιρίες για να πετύχετε στόχους που χρειάζονται υπομονή και αντοχές, προγραμματισμό και εκτέλεση ακριβείας.

Οι δεσμευμένοι ίσως δείτε το έτερο ήμισυ να ανοίγεται επαγγελματικά, ενώ οι singles ίσως κάνετε και μια γνωριμία που θα έχει πολλά εύσημα! Καθόλου κακό αυτό, απλά να προσέξετε την έκλειψη, διότι είτε, θα σας την φέρει αυτήν την γνωριμία, είτε θα σας την… πάρει από τα χέρια, κοινώς, θα χαλάσει το πράγμα.

Η Αφροδίτη, για να μην απορείτε, θα είναι μέχρι και την πρώτη εβδομάδα στο ζωδιάκι σας, άρα ότι καλλωπισμός σας έχει απομείνει να τον κάνετε, τρέξτε να προλάβετε, να τον κάνετε τώρα! Μετά, μπαίνει στον Τοξότη, για να κάνει παρέα με τον Δία που είναι εκεί και μια χαρά θα περάσει. Όσο για εσάς, θα περάσετε ακόμα καλύτερα, μην σας πω! Θα σας πιάσει μια ραστώνη, μια ηδονιστική τάση (όχι πως δεν την έχετε από φυσικού σας, αλλά λέμε τώρα), μια ανάγκη να ρίξετε τους ρυθμούς και να απολαύσετε περιποιήσεις! Όλα αυτά μια φορά, ωραία που ακούγονται. Το έτερο ήμισυ θα αναστενάξει στους δεσμευμένους –που θα τρέχει και δεν θα προλαβαίνει να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας- αλλά δεν θα σκούξει κιόλας! Οι singles κάντε παιχνίδι άφοβα, το φλέρτ και το σεξακι, σας ανήκουν!

Ο Άρης, θα είναι στον φλογερό Κριό (και μια χαρά θα τα πηγαίνει με την Αφροδίτη στον Τοξότη) και στην δική σας περίπτωση σημαίνει ένα και μόνο πράγμα: πολύ σεξ, πολλά μυστικά, πολύ πάθος, μπόλικο λάθος και τύψεις μηδέν! Πως τον βρίσκετε;;;!!! Να τον μαλώσω ή να τον ξαμολήσω κι ότι γίνει;;; Για την ακρίβεια, μια χαρά θα περάσετε και θα ξεδώσετε αρκετά! Δεσμευμένοι και singles, θα την καταβρείτε αυτό τον μήνα και μάλλον οι εκλείψεις θα σας πάρουν ξώφαλτσα!

Είπα «εκλείψεις» γιατί την πρώτη σας την ανέφερα, αλλά πάμε τώρα να σας πω και δυο λογάκια για την δεύτερη. Η Πανσέληνος –που λέτε- στις 21 του μήνα, στον Λέοντα, είναι στην πραγματικότητα, μια Ολική Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του. Τι σημαίνει; Σημαίνει ότι πρέπει να φροντίστε τα θεματάκια της εργασίας σας, τα πρόσωπα στον χώρο της εργασίας σας και να μην επιτρέψετε σε κανέναν, να πατήσει πάνω στην πλάτη σας για την βγει μπροστά! Μην απορήσετε εάν σας προκύψει και κάτι καλό κι αναπάντεχο στην δουλειά σας, τα έχουν αυτά οι εκλείψεις!

Θα τον περάσετε τον Ιανουάριο άνετα και μην ανησυχείτε! Όλα καλά θα πάνε, πρίμα θα τον αρμενίστε τον μήνα!

Σκορπιός

Το 2019 ξεκινάει με διαθέσεις κάπως… ηλεκτρισμένες, αλλά για όλες τις προκλήσεις έχετε τις αντοχές και την αντίληψη να τις ξεπεράσετε!

Χρόνια πολλά να πείτε στον Αιγόκερω που μεταξύ μας, σας γλυκοκοιτάει και με τον Ήλιο, τον Ερμή, τον Κρονοπλούτωνα (τι συνδυασμός κι αυτός!), αλλά και μια Μερική Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του, σας κερνάει…. Πολλά και διάφορα, αλλά ουχί αδιάφορα! Για να είμαι ειλικρινής, αυτήν την έκλειψη θα την βγάλετε μάλλον καθαρή κι ο Αιγόκερως τελικά, θα σας φερθεί με το γάντι. Θα ακούσετε κατά πάσα πιθανότητα νέα που θα αφορούν πρόσωπα κοντινά σας, φίλους ενδεχομένως ή γείτονες, αλλά δεν θα συμβεί κάτι κοσμογονικό σε εσάς απευθείας. Να έχετε το νου σας όμως, γιατί με τον Ερμή στον Αιγόκερω, ίσως να σας παρουσιαστούν ευκαιρίες για να πετύχετε στόχους που χρειάζονται υπομονή και αντοχές, προγραμματισμό και εκτέλεση ακριβείας.

Οι δεσμευμένοι ίσως δείτε το έτερο ήμισυ να ανοίγεται επαγγελματικά, ενώ οι singles ίσως κάνετε και μια γνωριμία που θα έχει πολλά εύσημα! Καθόλου κακό αυτό, απλά να προσέξετε την έκλειψη, διότι είτε, θα σας την φέρει αυτήν την γνωριμία, είτε θα σας την… πάρει από τα χέρια, κοινώς, θα χαλάσει το πράγμα.

Η Αφροδίτη, για να μην απορείτε, θα είναι μέχρι και την πρώτη εβδομάδα στο ζωδιάκι σας, άρα ότι καλλωπισμός σας έχει απομείνει να τον κάνετε, τρέξτε να προλάβετε, να τον κάνετε τώρα! Μετά, μπαίνει στον Τοξότη, για να κάνει παρέα με τον Δία που είναι εκεί και μια χαρά θα περάσει. Όσο για εσάς, θα περάσετε ακόμα καλύτερα, μην σας πω! Θα σας πιάσει μια ραστώνη, μια ηδονιστική τάση (όχι πως δεν την έχετε από φυσικού σας, αλλά λέμε τώρα), μια ανάγκη να ρίξετε τους ρυθμούς και να απολαύσετε περιποιήσεις! Όλα αυτά μια φορά, ωραία που ακούγονται. Το έτερο ήμισυ θα αναστενάξει στους δεσμευμένους –που θα τρέχει και δεν θα προλαβαίνει να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας- αλλά δεν θα σκούξει κιόλας! Οι singles κάντε παιχνίδι άφοβα, το φλέρτ και το σεξακι, σας ανήκουν!

Ο Άρης, θα είναι στον φλογερό Κριό (και μια χαρά θα τα πηγαίνει με την Αφροδίτη στον Τοξότη) και στην δική σας περίπτωση σημαίνει ένα και μόνο πράγμα: πολύ σεξ, πολλά μυστικά, πολύ πάθος, μπόλικο λάθος και τύψεις μηδέν! Πως τον βρίσκετε;;;!!! Να τον μαλώσω ή να τον ξαμολήσω κι ότι γίνει;;; Για την ακρίβεια, μια χαρά θα περάσετε και θα ξεδώσετε αρκετά! Δεσμευμένοι και singles, θα την καταβρείτε αυτό τον μήνα και μάλλον οι εκλείψεις θα σας πάρουν ξώφαλτσα!

Είπα «εκλείψεις» γιατί την πρώτη σας την ανέφερα, αλλά πάμε τώρα να σας πω και δυο λογάκια για την δεύτερη. Η Πανσέληνος –που λέτε- στις 21 του μήνα, στον Λέοντα, είναι στην πραγματικότητα, μια Ολική Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του. Τι σημαίνει; Σημαίνει ότι πρέπει να φροντίστε τα θεματάκια της εργασίας σας, τα πρόσωπα στον χώρο της εργασίας σας και να μην επιτρέψετε σε κανέναν, να πατήσει πάνω στην πλάτη σας για την βγει μπροστά! Μην απορήσετε εάν σας προκύψει και κάτι καλό κι αναπάντεχο στην δουλειά σας, τα έχουν αυτά οι εκλείψεις!

Θα τον περάσετε τον Ιανουάριο άνετα και μην ανησυχείτε! Όλα καλά θα πάνε, πρίμα θα τον αρμενίστε τον μήνα!

Τοξότης

Ο Ιανουάριος έχει πολλά σκαναμπεβάσματα, αλλά εσείς, έχετε άσσο στο μανίκι! Θα ξεκινήσω με τα καλά και τα ευχάριστα, για να ανεβάσω το κέφι!

Πέρα από τον Δία στο ζώδιο σας (που μεταξύ μας, φτάνει και περισσεύει για να σας φτιάξει ολόκληρο το έτος!), έχετε και την Αφροδιτούλα στο ζώδιό σας! Από τις 8 του μήνα, θα σας κάνει τα γλυκά τα μάτια και θα πετάει μπηχτές (τις οποίες καλά θα κάνετε να τις απαντήσετε), για να… σουλουπωθείτε! Όχι ότι είστε χύμα, αλλά όπως και να το κάνουμε, όταν έρχεται η Αφροδίτη στο ζώδιο σου, κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να φτιάξεις… ότι φτιάχνεται! Κυριολεκτικά! Ανάδρομο Ερμή δεν έχουμε, μην χάσετε λεπτό, εκμεταλλευτείτε την όπως θέλετε και όπως μπορείτε!

Μα δεν είναι φυσικά ο καλλωπισμός το ζητούμενο, έτσι; Αν μιλάμε για θέματα καρδιάς, τότε πιάσατε το Τζακ Ποτ! Φανταστείτε τον Δία και την Αφροδίτη στο ζώδιο σας, να συναγωνίζονται ποιος από τους δυο, θα σας ευνοήσει και προμοτάρει περισσότερο! Δεν αστειεύομαι μήτε εγώ, μήτε τούτο το δίδυμο: κάτι πολύ καλό ετοιμάζεται για εσάς και κάτι πολύ τυχερό, θα σας συμβεί! Μια πολύ καλή γνωριμία, μια γνωριμία που θα προχωρήσει σε σχέση (ή επίσημη δέσμευση), μια πρόταση γάμου, κάτι πάντως, που θα σας κάνει να χαρείτε πολύ!

Οι δεσμευμένοι, θα ανακουφιστείτε πολύ σε προσωπικό επίπεδο και θα δώσετε προτεραιότητα στον εαυτό σας, τον οποίο και θα κακομάθετε! Δεν σας λέω να μην το κάνετε, γιατί μεταξύ μας, δεν θα έχετε κι άλλη επιλογή. Δίας κι Αφροδίτη, θα σας λούσουν με την χάρη τους και τα δώρα τους, αλλά δώστε λίγη βάση στις… σπατάλες σας!

Γιατί τώρα το αναφέρω αυτό, ενώ σας περιγράφω ένα κλίμα ευφορίας και πληθώρας; Μα επειδή ο Ήλιος, ο Ερμής, ο Κρονοπλούτωνας, αλλά κι η Νέα Σελήνη, που όμως είναι στην πραγματικότητα Μερική Έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω, συνιστούν… αυτοσυγκράτηση. Να σας το κάνω λίγο λιανά: Προσέξτε τα οικονομικά σας κι ενώ κανείς δεν θα σας λέει να μην κάνετε κι ένα ωραίο έξοδο για τον εαυτό σας, -να ευχαριστηθείτε κι εσείς την καλή σας τύχη-, προσέξτε μην το παρακάνετε και χάσετε τον έλεγχο. Βασικά, αυτό θέλει να σας προειδοποιήσει κι η έκλειψη Ηλίου. Μην φανταστείτε τίποτα κακό. Προσέξτε μόνο τα λεφτουδάκια σας!

Σας έχω όμως κι άλλο ένα καλό νέο: ο Άρης, θα είναι στον Κριό, που πολύ σας ταιριάζει ως θέση και θα κάνει σούπερ όψη με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας και τον Δία! Εκεί να δείτε χαρές! Μιλάμε για super combo (σούπερ συνδυασμό) που θα σας κάνει πολύ ερωτικούς/ές και θελκτικούς/ές, με παιχνιδιάρικη διάθεση και πολλή-μα πολλή- όρεξη για σεξάκι, φλερτάκι κι όλα τα καλά! Η παρουσία του Ουρανού στον Κριό, επιβεβαιώνει ένα πράγμα: ξαφνική γνωριμία, ή έρωτα με την πρώτη ματιά!

Αχ! Μελώσατε οι δεσμευμένοι και ψάχνετε να δείτε τι μπορείτε να κάνετε κι εσείς; Μην ψάχνετε, να σας πω, ευθύς αμέσως: θα περάσετε όμορφα, με ανεβασμένη διάθεση, καλά νέα από τα παιδιά σας κι ένα φλερτάκι, θα το ζήσετε κι εσείς!

Για να επιβεβαιώσω την τραμπάλα (τα ανεβοκατεβάσματα για τα οποία έκανα λόγο στην αρχή), να σας πω ότι στις 21 του μήνα, αντί για Πανσέληνο μόνο, θα έχουμε μια Ολική Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα… Χμμμμ…Τι να περιμένετε; Όχι πολλά. Όχι εσείς τουλάχιστον. Άντε να σας πω ότι μπορεί να ανακαλύψετε ότι σας αρέσουν ή δεν σας αρέσουν κάποια πράγματα, ή πρόσωπα, αλλά όχι ότι θα σας κάνει και τα μούτρα κιμά η έκλειψη αυτή, μην τρελαθούμε κιόλας!

Ένα θα σας πω: είστε σκανδαλωδώς ευνοημένοι/ες αυτόν τον μήνα κι ας έχει και δυο εκλείψεις! Άλλοι θα στριμωχτούν, εσείς όχι!

Αιγόκερως

Ότι κι αν έχει στο μενού ο πρώτος μήνας του έτους, εσείς, έχετε όλα τα προσόντα για να βγείτε νικητές!

Και τι δεν θα έχετε αυτόν τον μήνα στο ζώδιο σας! Ήλιο, Ερμή, Κρονοπλούτωνα, αλλά και… μια Μερική Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο σας! Το ξέρω ότι όλα αυτά σας ακούγονται πολλά και δεν θυμόσαστε να είχατε παραγγείλει ποτέ την έκλειψη, αλλά το Σύμπαν αποφάσισε να σας την σερβίρει, ούτως ή άλλως.

Διαβάστε πριν δυσανασχετήσετε κι άλλο, μπας και σας αλλάξω γνώμη. Χωρίς να θέλω να ωραιοποιήσω την κατάσταση, θέλω να καταλάβετε ένα πράγμα: δεν πρόκειται να πάθετε κάτι, το μόνο που θα σας συμβεί, είναι ότι θα μπείτε σε μια διαδικασία επανεφεύρεσης του εαυτού σας. Ωραία σας έχει κατσικωθεί ο Κρονοπλούτωνας στο ζώδιο σας και σας ζητάει κάθε τρεις και λίγο να αποδείξετε ότι δεν είστε ελέφαντες, μετρώντας τις αντοχές και την υπομονή σας, αλλά με την έκλειψη, θα νιώσετε επιτέλους την Άγια ανάγκη, να βάλετε τον εαυτό σας σε πρώτο πλάνο, -όχι αδιαφορώντας για τα αγαπημένα σας πρόσωπα- ζητώντας να βρείτε λιγάκι ανακούφιση και ένα κομμάτι γης, μόνο για εσάς.

Ο Ερμής, θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε τις ανάγκες σας. Όσοι είστε δεσμευμένοι, θα πατήσετε γερά το πόδι κάτω και θα ζητήσετε άμεση αναθεώρηση των πραγμάτων, της σχέσης. Σε συνδυασμό με την έκλειψη, δεν μιλάμε για χωρισμό, αλλά για διαχωρισμό της θέσης σας από όσα δεν σας ικανοποιούν μέσα στην σχέση σας. Προσέξτε όμως γιατί μπορεί να δουλέψει και ανάποδα το πράγμα: να σας ζητηθεί κάτι που δεν θέλετε, ή δεν μπορείτε να δώσετε κι αυτό να προκαλέσει τριγμούς.

Η Αφροδίτη που θα βρίσκεται στον Τοξότη από τις 8 του μήνα, θα δράσει πολύ ανακουφιστικά και θα σας δώσει γερές ωθήσεις για να ξεπεράσετε λιποψυχίες και να δράσετε προς όφελος σας. Να το θυμηθείτε αυτό: ήρθε η ώρα και ο σωστός καιρός για να γίνουν κάποια ξεκαθαρίσματα, αλλά όχι, δεν θα πονέσετε, απλά θα αποτινάξετε από επάνω σας, ότι σας πνίγει.

Ο Άρης, θα είναι στον Κριό κι ομολογουμένως, θα σας δώσω και δίκιο εάν θελήσετε να του αστράψετε καμία ανάστροφη! Πάει να σας ανάψει φιτίλια στο σπίτι σας και να αναστατώσει την οικογενειακή σας ζωή! Αντί να του κάνετε την χάρη, χαλαρώστε κι οποιαδήποτε ένταση δημιουργεί μέσα στο σπίτι, αντί να την φουντώσετε, προσπαθείστε να την αποφύγετε.

Οι singles που ψάχνεστε, ίσως έχετε την ευκαιρία να επανασυνδεθείτε με πρόσωπο που σας είχε κάνει κλικ στο παρελθόν, αλλά για κάποιο λόγο, η όλη κατάσταση δεν προχώρησε. Παρόλα αυτά, θα σας έλεγα να μην επενδύσετε σε κάποια σχέση, αν και οφείλω να ομολογήσω ότι η έκλειψη, μπορεί όντως να σας φέρει και κάποια γνωριμία!

Για να δείτε ότι δεν είστε οι μόνοι με έκλειψη στο ενεργητικό σας, να σας πω ότι μαζί με την Πανσέληνο πραγματοποιειται μια Ολική Έκλειψη Σελήνης, στον Λέοντα, στις 21 του μήνα. Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι και με αυτήν την έκλειψη, καλείστε να κάνετε ότι και με την πρώτη, που θα γίνει στο ζώδιο σας: να ψάξετε να δείτε μέσα σας, τι είναι εκείνο που θέλετε αλλά δεν έχετε ή δεν σας ικανοποιεί το έτερο ήμισυ (ή όποια σχέση έχετε) και να ανοίξετε το στόμα σας, να πείτε επιτέλους αυτό που θέλετε να γίνει, ή εκείνο που θέλετε να σταματήσει ως συμπεριφορά.

Οι singles θα κάνετε λαμπρά one night stands, αλλά δεν θα βγει σχέση από αυτά. Παρόλα αυτά, το σεξ θα είναι ονειρεμένο!

Είστε φτιαγμένοι/ες για τα δύσκολα, αλλά ο Ιανουάριος δεν έχει στόχο να δοκιμάσει τις αντοχές σας, αλλά αντίθετα, θέλει να σας φτάσει στην άκρη της κλωστής σας, ώστε να μιλήσετε και να αποτινάξετε μερικά αρνητικά συναισθήματα από πάνω σας.

Υδροχόος

Ο Ιανουάριος, είναι ένας μήνας κάπως περίεργος, που στο τέλος του θα αφήσει μια γλυκόπικρη γεύση, αλλά από τώρα σας το λέω, ότι εσείς είστε μάλλον από τα ζώδια που θα την βγάλουν καθαρή!

Γενέθλια παραδοσιακά, έχει ο Αιγόκερως, ο γείτονας σας κι έτσι γεμίζει τον ουρανό με τον Ήλιο, τον Ερμή, τον Κρόνο και Πλούτωνα, αλλά και μια Νέα Σελήνη στο ζώδιο του. Όμως εδώ, υπάρχει και μια παγίδα: η Νέα Σελήνη, δεν είναι τίποτε άλλο, παρά μια Μερική Ηλιακή Έκλειψη! Γκλουπ! Ναι πράγματι, ακούγεται κάπως απειλητικό, αλλά δεν είναι, όχι τουλάχιστον για εσάς. Ο Ερμής στον Αιγόκερω, μπορεί να σας φέρει μια διάθεση ενδοσκόπησης, να μετρήσετε που έχετε κάνει λάθη και πως μπορείτε να ξεπεράσετε διάφορες άβολες καταστάσεις που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί. Ο Ήλιος στον Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να κάνετε αυτές τις σκέψεις πράξεις, ενώ η έκλειψη, θα σας βοηθήσει περαιτέρω με αυτό το εσωτερικό ξεκαθάρισμα.

Τι να περιμένετε οι δεσμευμένοι; Ίσως νέα από την εργασία του έτερου ήμισυ. Παίζει να βιώσει μια σημαντική αλλαγή, ενώ κι εσείς οι ίδιοι/ες, θα περάσετε από χίλια κύματα κάποια πρόσωπα στην ζωή σας, που μπορεί να σας παιδεύουν και να αποφασίσετε, να τα στείλετε στο καλό! Οι singles, ίσως έρθετε σε επαφή με πρόσωπο από το παρελθόν σας, με το οποίο δεν είχατε και τις καλύτερες σχέσεις. Θα δείξει το πως θα εξελιχθεί η επανασύνδεση σας!

Η Αφροδίτη, θα σας στέλνει φιλάκια από το Τοξότη, ενώ ο Άρης, θα σας μπριζώσει άσχημα, από τον Κριό! Η δε Αφροδίτη, θα ενισχύσει τα όσα σας έγραψα παραπάνω για επανασύνδεση με πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε, ενώ ο Άρης, θα σας δώσει έναν αέρα… πολύ κοφτερό! Η γλώσσα σας, θα κόψει και ΔΕΝ θα ράψει, κοινώς, θα αγριέψετε πολύ αυτόν τον μήνα και δεν ξέρω ποιος/α θα την πληρώσει! Προσέξτε όμως τους φίλους σας και μην τους στενοχωρήσετε, ενώ οι δεσμευμένοι μπορεί και να δείτε το άλλο σας μισό, να εκφράζει τρελές ιδέες αυτόν τον μήνα, όχι γιατί θέλει να τις υλοποιήσει, αλλά γιατί μάλλον έχει μπουχτίσει με κάτι που τον/την ενοχλεί πολύ. Και πάλι σας το λέω, προσέξτε πως θα τον/την προσεγγίσετε. Ο Κριός, δεν αστειεύεται!

Η Αφροδίτη θα σας κάνει όμως τα χατίρια και θα σας δώσει μαζί με τον Δία (που επίσης βρίσκεται στον Τοξότη) πολλές πάσες για να μάθατε νέα πρόσωπα ή να προχωρήσετε με την βοήθεια φίλων ή γνωστών, μια γνωριμία που σας ενδιαφέρει! Πάντως, δεν έχει και τόσο σημασία εάν είστε ελεύθεροι/ες ή όχι! Είναι ευλογία και φέρνει ωραία διασκέδαση και κέφι η Αφροδίτη στον Τοξότη! Enjoy!

Για το τέλος σας έχω μια Πανσέληνο στις 21 που όμως δεν είναι μόνο Πανσέληνος, στον Λέοντα. Τι εννοώ; Ότι ναι μεν είναι Πανσέληνος στο Λιοντάρι, αλλά είναι και Ολική Έκλειψη Σελήνης! Χμμμμ! Δυο εκλείψεις σε ένα μήνα; Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες! Εσείς να προσέξετε το έτερο ήμισυ: αντί να μαλλιοτραβηχτείτε μαζί του, κάντε ένα βήμα πίσω, δώστε τόπο στην οργή κι όλα αυτά τα ωραία και κοιτάξτε να το παίξετε ειρηνοποιός. Μην προσπαθείστε ούτε στιγμή να αντιταχθείτε και να οδηγήσετε τα πράγματα στα άκρα. Όχι, όχι και πάλι όχι.

Οι singles, μέσα σε όλο αυτόν τον χαμό, παίζει και να πάθετε έρωτα! Ξαφνικό κι απρόσμενο! Τώρα τι να σας πω; Σηκώνει και να σας πω τίποτα; Άντε να δω που θα σας βγάλει!

Όλα θα έρθουν κι όλα θα περάσουν. Η ζωή θα συνεχιστεί όμορφα, αρκεί κι εσείς να μην είστε άκαμπτοι/ες αυτόν τον μήνα ειδικά!

Ιχθύες

Να δείτε που ο Ιανουάριος, θα σας οδηγήσει σε ξεκαθαρίσματα, αλλά θα έχει και τις ωραίες του στιγμές. Απλά, θα πρέπει να πάρετε τα πράγματα, αρκετά χαλαρά.

Με Αιγόκερω να κερνάει τούρτα, πόσο άσχημα πια να πάει ο μήνας για εσάς;! Αφού σας ταιριάζουν οι πλανήτες στον Αιγόκερω και μάλιστα, θα είναι και πολλοί: Ήλιος, Ερμής, Κρόνος και Πλούτωνας, μα και μια Μερική Ηλιακή Έκλειψη (ωχ αμάν!), στις 6 κιόλας του μήνα! Να τα μας! Έχει και θράσος η κατσικούλα, να κερνάει κι έκλειψη! Κι άντε να καταλάβω να ανησυχούν οι Αιγόκεροι, εσείς, γιατί ψάχνεστε;

Θα σας πω το γιατί: γιατί με τον Ερμή εκεί, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να κάνετε καινούργιες φιλίες, να γνωρίστε κόσμο, να σας συστήσουν κόσμο, να μπλεχτείτε και να αναμειχθείτε με κλαμπ, γυμναστήρια, λέσχες, όπου τέλος πάντων κυκλοφορούν πολλά πρόσωπα. Βάλετε στην εξίσωση και τον Ήλιο, πάρτε και λίγη από την χάρη του Κρόνου, που φέρνει ωραίες και σταθερές, ανθεκτικές στον χρόνο σχέσεις και το νόημα το πιάσατε! Σούπερ νέα.

Τι να προσέξετε; Μα φυσικά την έκλειψη! Τι θέλει από την ζωή σας; Μάλλον να κάνετε ένα γερό ξεκαθάρισμα σε όσους αποκαλείτε γνωστούς και φίλους. Κάποιοι/ες θα πρέπει να γίνουν παρελθόν για εσάς και κάποιοι/ες άλλοι/ες, θα γίνουν, γιατί θα σας δείξουν τα πραγματικά τους χρώματα και δεν θα σας αρέσουν καθόλου. Οι δεσμευμένοι, ψαχτείτε. Οι singles, κάντε το ίδιο, αν και για εσάς τα νέα είναι κάπως περίεργα. Παίζει και να συστηθείτε ή να γνωρίσετε κάποιο πρόσωπο κοντά στις μέρες της έκλειψης και να πάθετε έρωτα μεγάλο! Τι να κάνετε; Να προχωρήσετε ή όχι; Ανάδρομος δεν είναι η έκλειψη, είναι κάτι πολύ πιο ισχυρό και καρμικό. Αποφασίστε, πάρτε βαθιά ανάσα και προχωρήστε!

Η Αφροδίτη από τον Τοξότη (που θα κάνει παρέα με τον Δία που θα είναι εκεί), θα σας δίνει ωραίες πάσες στην δουλειά σας και μπορεί να σας αποφέρει κι αναγνώριση και λεφτάκια! Χμμμ! Κάποιοι/ες από εσάς, μπορεί και να φλερτάρετε έντονα με κάποιο πρόσωπο μέσα από τον χώρο εργασίας και δεν θα το σχολιάσω καθόλου!

Ο Άρης, τσαμπουκαλεύεται περιδιαβαίνοντας τον Κριό, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι θα διεκδικήσετε γερά ότι θεωρείτε ότι σας ανήκει, συμπεριλαμβανομένου και του έτερου ήμισυ! Λαρύγγια θα δαγκώσετε και θα σας βγει αρκετή επιθετικότητα, αλλά μπορείτε κάλλιστα να την διοχετεύσετε σε θεματάκια που θα αφορούν τα κεκτημένα σας, είτε στην δουλειά σας, είτε στα οικονομικά σας ζητήματα! Κερδισμένοι/ες, θα βγείτε! Α! Και να μην ξεχάσω: το σεξάκι σας, θα απογειωθεί και θα περάσετε μούρλια!

Εκεί που θα δώσετε πάλι προσοχή, είναι στην Πανσέληνο, δηλαδή… στην Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα, στις 21 του μήνα! Τι στο καλό πάλι θέλει το Σύμπαν από εσάς; Να δώσετε προσοχή σε ποιον ανοίγεστε, το πόσο ανοίγεστε και να μετριάσετε τους ενθουσιασμούς προς άτομα που δεν γνωρίζετε καλά και μπορεί να σας βγει σε ξινό. Κοινώς, πάρτε τα πράγματα λιγάκι πιο σοβαρά, χωρίς κανένας να σας ζητάει να φορέσετε το σιδηρούν προσωπείο! Χαλαρά, ΝΑΙ, επιπόλαια, ΟΧΙ!

Ολα θα περπατήσουν σωστά κι ο μήνας θα περάσει φίνα.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε