03/01/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

03/01/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 10:57 Δημιουργία 03/01/19, 10:43

Κριός

Αν μεν επικεντρωθείς στις πνευματικές αναζητήσεις σου, τότε ο Ερμής στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να φτάσεις στην ουσία της υπόθεσης. Αντίθετα όμως σε πρακτικά θέματα της καθημερινότητας, η διάθεση σου ενδέχεται να «μαυρίσει», ύστερα από κάτι που θα δεις ή θα μάθεις. Επιπλέον, μην επιμείνεις σε ένα πλάνο ή σε ένα ταξίδι που δεν σου «βγαίνει», ενώ έχε τον νου σου για κατασκοπευτικές δράσεις σε βάρος σου.

Παράλληλα ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω ορίζει μια κρίσιμη καμπή στην καριέρα σου, ίσως μάλιστα να υπάρχει μια εξέλιξη νομικής φύσεως που θα την πιστοποιήσει.

Ταύρος

Ο Ερμής στον Τοξότη θέτει οικονομικά διλήμματα αλλά σίγουρα το αποτέλεσμα δεν εξαρτάται τόσο από τους δικούς σου χειρισμούς, όσο από τις βουλές εκείνων που «λύνουν και δένουν», αν λοιπόν δεν έχεις την υποστήριξη τους, τότε μην ματαιοπονείς και προχώρα παρακάτω. Αν πάλι την διασφαλίσεις, ναι μεν θα πάνε όλα όπως τα θέλεις, πρόσεξε όμως μήπως δεσμευτείς με έναν τρόπο που σε «σκλαβώνει».

Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σου φέρνει μια μάλλον δυσάρεστη είδηση, ενώ αν ταξιδέψεις ή μετακινηθείς ενδέχεται να πέσεις θύμα κακόβουλων ενεργειών.

Δίδυμοι

Ο Ερμής στον Τοξότη σηματοδοτεί μια κρίσιμη καμπή στην ζωή σου, καλώντας σε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, ιδιαίτερα σε σχέση με τα προσωπικά σου ή μια συνεργασία. Για να συμβεί αυτό όμως θα πρέπει πρώτα να ξεμπερδεύεις με το παλιό, έστω κι αν κάτι τέτοιο σου αφήσει «πληγές», αφού αν επιμείνεις στα ίδια, το πιθανότερο είναι να βρεθείς εκ νέου σε αδιέξοδο, έχοντας μάλιστα να αντιμετωπίσεις και μια σειρά από ατυχίες ή πολιτικές χειραγώγησης.

Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω αναμοχλεύει πάθη που η ικανοποίησή τους θα σου στοιχίσει οικονομικά.

Καρκίνος

Ο Ερμής στον Τοξότη τείνει να κλείσει έναν κύκλο στα εργασιακά σου, ορίζοντας μια νέα πορεία και το σοφότερο από πλευρά σου θα ήταν να την αποδεχθείς… πειθήνια και να πας παρακάτω! Επιπλέον ενδέχεται να στενοχωρηθείς από κάτι δυσάρεστο που θα συμβεί στην ζωή ενός συγγενούς σου ή σε ένα pet που έχεις αλλά ίσως το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι μια κρίσιμη απόφαση που θα πάρεις σχετικά με την υγεία ή την διατροφή σου.

Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω ορίζει μια κρίσιμη καμπή στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, με ένα τέλος να είναι πιθανό.

Λέων

Με τον Ερμή στον Τοξότη να μην είναι στις… καλές του θα χρειαστεί να πάρεις μια δύσκολη απόφαση σχετική με ένα προσωπικό ζήτημα, κλείνοντας οριστικά έναν κύκλο. Και μην… δειλιάσεις αφού είναι προς το συμφέρον σου να μην επιμείνεις σε μια «χαμένη» προοπτική, που θα σε μπλέξει χειρότερα στην συνέχεια, ίσως μάλιστα να βγάλει και τον χειρότερο εαυτό σου.

Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, φαίνεται να βασανίζονται κρυφά από κάτι, προσπάθησε λοιπόν να επικοινωνήσεις περισσότερο μαζί τους. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε ωθεί να πάρεις μια απόφαση για την διατροφή σου.

Παρθένος

Ο Ερμής στον Τοξότη σε καλεί να κλείσεις οριστικά μια οικογενειακή υπόθεση, ώστε να απελευθερωθείς από εξαρτήσεις, ακόμη κι αν το συναισθηματικό κόστος δείχνει υψηλό για σένα. Επιπλέον, θα συνειδητοποιήσεις ότι προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά του, κάποιος/α «της οικογενείας», δεν διστάζει τελικά μπροστά σε τίποτα, προκειμένου να πετύχει αυτό που θέλει και σε μια τέτοια περίπτωση δεν έχεις παρά να τον/την κάνεις πέρα.

Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε βάζει να σκέφτεσαι δυσάρεστα για ένα πρόσωπο που αγαπάς, κάτι που θα σε «φορτώσει» με αρνητισμό.

Ζυγός

Ο Ερμής στον Τοξότη σε καλεί να διαλευκάνεις μια σειρά από «μυστήριες» υποθέσεις, είτε πρόκειται για προσωπικά θέματα, είτε για… θεωρίες συνωμοσίας, που κρύβουν κάποιες αλήθειες. Από την άλλη πλευρά, στις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου είναι πιθανό να γίνει μια σοβαρή ζημιά στα μέσα που χρησιμοποιείς για την επικοινωνία ή τις μετακινήσεις σου και γενικότερα στον εξοπλισμό σου, με συνέπεια να «πάει πίσω» ο προγραμματισμός σου.

Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε ωθεί να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στον χώρο σου, μια κίνηση με μεγάλη συμβολική σημασία.

Σκορπιός

Ο Ερμής στον Τοξότη δεν ευνοεί τα οικονομικά σου, εκτός κι αν πρόκειται για μια πράξη που πιστοποιεί το κλείσιμο ενός κύκλου και μια νέα αρχή. Αν λοιπόν θελήσεις να απαλλαγείς από πρότερες δεσμεύσεις, με το όποιο κόστος, τότε καλώς, αν όμως «κολλήσεις», αναζητώντας σώνει και καλά μια κάποια λύση, τότε κινδυνεύεις να πέσεις θύμα κάποιων, που η μόνη έγνοια τους είναι το πόσα μπορούν να κερδίσουν εκμεταλλευόμενοι την κατάσταση σου.

Παράλληλα βέβαια, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε ωθεί να διερευνήσεις ποικίλα θέματα, κάτι που τελικά θα αποκαλύψει αλήθειες.

Τοξότης

Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε ρίχνει «στα βαθιά», είτε πρόκειται για την αντιμετώπιση δικών σου φόβων και «κολλημάτων», είτε για την εμπλοκή σου σε μια προσωπική υπόθεση που αργά ή γρήγορα θα σε φέρει σε αδιέξοδο. Από την άλλη πλευρά βέβαια, η διερεύνηση καταστάσεων θα σε βοηθήσει να αποκρυσταλλώσεις μια πιο πλήρη εικόνα για τα πράγματα, έστω κι αν κάποιες πτυχές της πραγματικότητας δεν σου αρέσουν και τόσο.

Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σου συνιστά να είσαι πιο προσεκτικός/η σε οικονομικά ζητήματα και ιδιαίτερα ως προς τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνεις.

Αιγόκερως

Ο Ερμής στον Τοξότη σε ωθεί να ανακαλύψεις… διάφορα, ίσως όμως να μπεις στον πειρασμό να παραβιάσεις τα «προσωπικά δεδομένα» κάποιων, κάτι που θα σου στοιχίσει σε εμπιστοσύνη ή αξιοπιστία. Ενδέχεται βέβαια να πάθεις κι εσύ τα ανάλογα ή να σε κακολογήσουν πίσω από την πλάτη σου. Επιπλέον, οφείλεις να καταπολεμήσεις κάθε πιθανή εστία μόλυνσης, είτε γύρω σου, είτε στο σώμα σου.

Παράλληλα, ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου σε ωθεί να πάρεις μια τελειωτική απόφαση γύρω από ένα προσωπικό σου ζήτημα αλλά και να κλείσεις έναν κύκλο εργασιών που δεν αποδίδει.

Υδροχόος

Ο Ερμής στον Τοξότη μπορεί να αναδείξει μια κρίσιμη καμπή στην ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης, από την άλλη πλευρά όμως σου ζητά να διαγράψεις οριστικά από την ζωή σου, όποιον/α αποδείχτηκε «λίγος/η» για σένα. Αν πάλι σου τύχει να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια ή παρέα, πρόσεξε μήπως πίσω από τα ωραία λόγια, κρύβονται τελικά ανομολόγητα συμφέροντα.

Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα υγείας και διατροφής, με σκοπό να πάρεις μια τελειωτική απόφαση, ενώ δεν αποκλείεται να κλείσει κι ένας κύκλος εργασιών σε συλλογικό πλαίσιο.

Ιχθύες

Ο Ερμής στον Τοξότη σε φέρνει «στο αμήν» σε ένα επαγγελματικό ή κοινωνικό ζήτημα και από την στιγμή που κάθε προσπάθεια ελιγμών ή ενός διακανονισμού δεν έχει τύχη, καλείσαι να πάρεις γενναίες αποφάσεις, αφήνοντας πίσω σου το παρελθόν και αποκαλύπτοντας συνάμα τον ύποπτο ρόλο που μπορεί να έχει παίξει κάποιος/α σε μια υπόθεση που σε «καίει», όσο ψηλά κι αν βρίσκεται.

Κι αν η επιλογή του να τα παρατήσεις όλα και να φύγεις σου μοιάζει ακραία, ίσως σε αυτήν την φάση να είναι η μόνη διαθέσιμη. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε ωθεί να τερματίσεις και μια φιλία.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε