03/01/2019: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

03/01/2019: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 12:56 Δημιουργία 03/01/19, 12:55

Κριός

Ο ενεργός Πλούτωνας σε κάνει πολύ πιο επιρρεπή στα πάθη, κάτι βέβαια που δεν θα έχει απαραίτητα αρνητικές συνέπειες αν απλά ζήσεις το «τώρα». Αν όμως αρχίσεις να τρέφεις περαιτέρω προσδοκίες, απλά ξανασκέψου το. Επιπλέον, πρόσεξε μήπως πέσεις θύμα μιας παρακολούθησης, ενώ αν σερφάρεις στο διαδίκτυο, και μπεις στον πειρασμό να απαντήσεις σε προσκλήσεις με ερωτικό περιεχόμενο, μάλλον θα το μετανιώσεις.

Ταύρος

Η κατάσταση στην προσωπική σου ζωή δείχνει να είναι αρκετά περίπλοκη κι ίσως δεν πρέπει να κάνεις κάποια συγκεκριμένη κίνηση αλλά να περιμένεις μέχρι να αποκτήσεις μια καθαρότερη εικόνα για αυτά που ζητάς κι εκείνα που μπορούν να σου προσφερθούν. Κατά τα άλλα βέβαια μπορεί να έχεις μια «σούπερ» σεξουαλική εμπειρία αλλά σε κάθε περίπτωση τήρησε όλα τα μέτρα υγιεινής και προστασίας.

Δίδυμοι

Φαίνεται πως η πορεία της προσωπικής σου ζωής δεν εξαρτάται από σένα αλλά από τους άλλους, ίσως μάλιστα κληθείς να διαχειριστείς μια δύσκολη κατάσταση με ένα πρόσωπο που είναι μπλεγμένο σε πολλά αλλά αν δεις ότι δεν βγάζεις άκρη είναι προς το συμφέρον σου να αποχωρήσεις, πριν παγιδευτείς. Και μην νομίζεις ότι με τις διαπραγματεύσεις θα βγάλεις άκρη, αφού οι αποφάσεις έχουν παρθεί και τζάμπα κοπιάζεις ή ελπίζεις.

Καρκίνος

Κάποιος/α στην δουλειά σου, μπορεί να στοχεύει στην εκμετάλλευση ή τον έλεγχο σου, γι’ αυτό μην βιάζεσαι να «πανηγυρίσεις» για κάποια ερωτική επιτυχία, πιστεύοντας ότι εσύ την προκάλεσες. Αντίθετα, «το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται» και φαίνεται να οδεύεις προς μια κατάσταση που στην καλύτερη περίπτωση θα σε εγκλωβίσει συναισθηματικά, ενώ στην χειρότερη θα έχει ένα αρκετά δυσάρεστο τέλος.

Λέων

Η ζωή σε φέρνει κοντά σε ένα πρόσωπο που είτε παίζει παιχνίδια εξουσίας σκοπεύοντας στον απόλυτο έλεγχο σου, είτε είναι «μπλεγμένο» σε «περίεργες» και «σκοτεινές» υποθέσεις. Πρόσεξε λοιπόν μήπως τελικά η «γοητεία του μυστηρίου» σε οδηγήσει σε περιπέτειες, χωρίς μάλιστα να μπορείς να απεμπλακείς εύκολα. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, που δεν «τραβάει», οι συνθήκες είναι… ιδανικές για να την τελειώσεις!

Παρθένος

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, που χαρακτηρίζεται από παθογένειες, θα ήταν μάταιο να προσπαθήσεις να «κρατήσεις» μια κατάσταση που «δεν πάει άλλο», θεωρώντας ότι κάτι μπορεί να αλλάξει στην συνέχεια. Το μόνο που θα πετύχεις με μια τέτοια πολιτική είναι να «κολλήσεις» και να ταλαιπωρηθείς χειρότερα. Αντίθετα, αν το πάρεις απόφαση και κόψεις οριστικά τα δεσμά σου, τότε η αναγέννησή σου θα είναι απελευθερωτική!

Ζυγός

Η ημέρα προσφέρεται περισσότερο για να «τελειώσεις» μια κατάσταση, παρά για ένα νέο ξεκίνημα, που μπορεί να σε μπλέξει στα «δίχτυα» ενός πάθους δύσκολου στην διαχείρισή του. Επιπλέον, κάποιες αναζητήσεις σου, μπορεί να σε οδηγήσουν στο λάθος μέρος, την λάθος στιγμή αλλά και σε διαδικτυακές ερωτικές… παγίδες! Παράλληλα ίσως μάθεις πολλά για τα όσα έχουν διαμειφθεί και γίνονται ακόμη πίσω από την πλάτη σου.

Σκορπιός

Βρίσκεσαι στο μεταίχμιο μιας κατάστασης και το χειρότερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι το να προσπαθήσεις να «συντηρήσεις» παράλληλα το «πριν» και το «μετά». Μάλλον απαιτείται μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και ήρθε η στιγμή να την επιδείξεις, όχι απαραίτητα προς τον άνθρωπό σου αλλά κυρίως απέναντι σε ένα πρόσωπο που κινείται στο περιβάλλον σου και θέλει να τους έχει όλους υπό τον έλεγχό του.

Τοξότης

Ο ενεργός Πλούτωνας σε παραπέμπει σε έναν «μεγάλο έρωτα» κι ίσως σε πρώτη φάση να βρεις αυτό που ζητάς, το θέμα όμως είναι τι θα γίνει στην συνέχεια, αφού τα πράγματα φαίνεται να φτάνουν στα άκρα, καταλήγοντας αναπόφευκτα σε μια διόλου εύκολη «έξοδο». Είναι χίλιες φορές προτιμότερο λοιπόν να προτιμήσεις μια πιο «ουδέτερη» κατάσταση ή να απέχεις τελείως από τις εξελίξεις, παρά να… μπλέξεις!

Αιγόκερως

Στην παρούσα φάση καλείσαι κυρίως να προστατεύσεις την ιδιωτική σου ζωή από ανεπιθύμητες παραβιάσεις, που μπορεί να θίγουν είτε εσένα, είτε τον άνθρωπο σου. Κι επειδή πλέον οι μέθοδοι «καταγραφής» είναι πολύ προχωρημένες, έχε τον νου σου! Επιπλέον, μια ερωτική «κρούση» στον χώρο της εργασίας σου φαίνεται να έχει «ύποπτα» κίνητρα, στοχεύοντας κυρίως στο να κάνεις τα στραβά μάτια σε ανομίες που έχεις διαπιστώσει.

Υδροχόος

Φαίνεται ότι ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος έχει τον τρόπο να παρέμβει στα προσωπικά σου «δουλεύοντας» προς ίδιον όφελος. Ας είσαι λοιπόν επιφυλακτικός/η απέναντι σε «εκμυστηρεύσεις» που υποτίθεται πως στοχεύουν στην «προστασία» σου. Κι αν βέβαια δεν σου αρέσουν καθόλου όλα αυτά, δεν έχεις παρά να διακόψεις οριστικά μια τέτοια σχέση, αφού ο χαρακτήρας του ανθρώπου δεν αλλάζει.

Ιχθύες

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μάλλον πρέπει να την αναβαθμίσεις, αφού το «μοντέλο» που ακολουθείς μέχρι σήμερα φαίνεται να έχει φθάσει στα όρια του. Ίσως μάλιστα να έχεις «χάσει» τον εαυτό σου, εν ονόματι μιας «ταύτισης» που στην πραγματικότητα δεν συνέβη ποτέ. Αν πάλι είσαι μόνος/η, πρόσεξε μήπως «μπλεχτείς» σε απόλυτες καταστάσεις που θα αποβούν σε βάρος σου, ιδιαίτερα ως προς τον περιορισμό των ελευθεριών σου.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε