04/01/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

04/01/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 09:26 Δημιουργία 04/01/19, 09:20

Κριός

Ο Άρης στο ζώδιό σου συμβάλλει σε μια διακριτή αστάθεια στις σχέσεις σου και κάτω από αυτές τις συνθήκες καλό είναι να μην «δένεις» τίποτα, ούτε να βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα, τουλάχιστον μέχρι να βεβαιωθείς για τα συναισθήματά σου. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε η επανεμφάνιση ενός προσώπου από το παρελθόν μπορεί να σε φέρει σε αμηχανία, κάτι που θα γίνει αντιληπτό από το ταίρι σου.

Ταύρος

Αν είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη απέναντί σου, σου δίνει την δυνατότητα να βολιδοσκοπήσεις εκ του ασφαλούς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά και να εμπλουτίσεις το «καρνέ» σου με «εν δυνάμει» συντρόφους. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, αναμένεται να περάσεις όμορφα, σε κάθε περίπτωση όμως, η ποιότητα που ενδεχομένως αναζητάς φαίνεται να υποχωρεί υπέρ της… ποσότητας και των παροχών που θα έχεις μέσω μιας σχέσης.

Δίδυμοι

Αν είσαι μόνος/η, τότε αναμένεται να βρεθείς σε δίλημμα ανάμεσα σε ένα «ώριμο» πρόσωπο που κουβαλά την σοφία των χρόνων του και σου αποπνέει σιγουριά και σε ένα άλλο με μια νεανική «θέρμη», που σου αφήνει περισσότερες υποσχέσεις για… τρέλες αλλά και ερωτηματικά για την πιστότητά του! Σε κάθε περίπτωση όμως βαδίζεις με… μαθηματική ακρίβεια προς μια «αποκατάσταση», οπότε διάλεξε με βάση την καρδιά σου.

Καρκίνος

Τα διλήμματα αυξάνονται και πληθύνονται αλλά η κυκλοθυμία σου μπορεί να σε κάνει να συμπεριφέρεσαι με τέτοιο τρόπο που κανείς να μην μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς είναι αυτό που ζητάς. Όπως κι αν έχει πάντως, είναι «στα σκαριά» μια σχέση «παραδοσιακού τύπου» ή μια επανασύνδεση με πρώην, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε πιθανότατα θα εγκλωβιστείς συναισθηματικά σε μια κατάσταση που δεν πάει ούτε μπρος, ούτε πίσω!

Λέων

Η ολοένα και αυξανόμενη διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου σου ενδέχεται να σου… ανοίξει την όρεξη για περαιτέρω κινήσεις ερωτικού χαρακτήρα κι επειδή ανάμεσα σε αυτούς/ες που απευθύνεσαι υπάρχουν και πρόσωπα «παλιομοδίτικα» και ευαίσθητα, δεν έχεις παρά να τηρήσεις τους κανόνες του savoir vivre που κατέχεις. Επιπλέον, με αφορμή μια δουλειά, είναι πιθανό να έρθεις σε επικοινωνία με μια παλιά σου αγάπη

Παρθένος

Αν είσαι μόνος/η και επιζητάς μια «παραδοσιακή» σχέση, που πέρα απ’ όλα τα άλλα να βασίζεται στο «νιάξιμο» του ενός για τον άλλον, έχεις όλα τα περιθώρια για να το πετύχεις, αφού όμως πρώτα ξεκαθαρίσει το τοπίο σε σχέση με τον/την πρώην σου αλλά και όλα εκείνα που «κουβαλάς» από το παρελθόν σου! Επιπλέον μπορείς να ελπίζεις και σε μια στήριξη από το… σόι σου, ιδιαίτερα αν τα πράγματα λάβουν μια επίσημη διάσταση.

Ζυγός

Αν είσαι μόνος/η, τότε ο Άρης απέναντί σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για κάτι αρκετά δυνατό συναισθηματικά και σεξουαλικά, τόσο όμως, ώστε να «χάσεις» τον εαυτό σου και να μην τον αναγνωρίζεις! Κι αν μεν είσαι μόνος/η, τότε ζήσε αυτό που σου προσφέρεται μέχρι τουλάχιστον να το… βαρεθείς, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε να ξέρεις πως είναι πολύ εύκολο να βρεθείς σε μια παράλληλη κατάσταση

Σκορπιός

Αν είσαι μόνος/η, έχεις την τάση να καλύψεις τις πιο «ανάλαφρες» επιθυμίες σου, χωρίς να μπεις στην διαδικασία μιας δέσμευσης και σίγουρα μπορείς να έρθεις πιο κοντά σε ένα πρόσωπο με το οποίο ήδη γνωρίζεστε αλλά δεν έχετε εξαντλήσει τα περιθώρια της σχέσης σας. Μάλιστα, με την συνδρομή της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, ακόμη και μια «φιλική» αγκαλιά, μπορεί να λάβει άλλες διαστάσεις, εφόσον το επιθυμείς.

Τοξότης

Ο Άρης στον Κριό σε κάνει αρκετά ασταθή συναισθηματικά αλλά σίγουρα υπάρχει ένα πρόσωπο στην ζωή σου, που τρέφει αληθινά συναισθήματα για σένα και μπορεί να σου προσφέρει αυτά που ζητάς κι ακόμη περισσότερα, γι’ αυτό μην «χαραμιστείς» με δεύτερες επιλογές. Ίσως μάλιστα λάβεις ένα συγκινητικό μήνυμα, που θα ξυπνήσει μέσα σου… αλλοτινές εποχές κι έναν έρωτα που δεν έχει σβήσει ακόμη!

Αιγόκερως

Αν είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη θα σε βοηθήσει να βρεις «παρηγοριά» σε μια παρέα, τελικά όμως ίσως διαπιστώσεις ότι… εσύ είσαι που εμψυχώνεις και δίνεις φτερά στους άλλους, ξεκινώντας βέβαια από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Έχε λοιπόν μεγαλύτερη πίστη στις δυνάμεις σου και μην κάνεις πίσω, λόγω ανασφάλειας. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε δεν έχεις παρά να χαρείς όλα όσα σου προσφέρονται, αφού το αξίζεις!

Υδροχόος

Δυνατά συναισθήματα και μνήμες δεν σου επιτρέπουν να εξετάσεις τα πράγματα με μια «ψυχρή» ματιά, με συνέπεια να άγεσαι και να φέρεσαι από τις συναισθηματικές αδυναμίες σου ή ένα «απωθημένο», που ίσως… παραμονεύει σε μια φιλική συντροφιά. Αλλά όσο «θερμή» κι αν είναι η αναβίωση μιας σχέσης, άλλο τόσο… αδιέξοδη θα αποδειχτεί στην συνέχεια ως «κανονική» σχέση, αφού παραείναι… δακρύβρεκτη για σένα!

Ιχθύες

Αν είσαι μόνος/η, τότε μπορεί να έρθεις πιο κοντά σε ένα πρόσωπο με το οποίο έχετε μια ευδιάκριτη διαφορά ηλικίας αλλά νοιώθεις ότι μπορεί να σου προσφέρει την συναισθηματική και νοητική κάλυψη που επιθυμείς. «Παίζει» ακόμη και η αναβίωση μιας παλιάς κατάστασης, κάτι όμως που, όπως καταλαβαίνεις, θα δημιουργήσει μπερδέματα και προβλήματα στην περίπτωση που είσαι ήδη σε μια άλλη σχέση.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε