04/01/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

04/01/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 12:27 Δημιουργία 04/01/19, 12:17

Κριός

Ο Ουρανός στο ζώδιό σου σε στηρίζει σε όλα τα μέτωπα, αρκεί να κινηθείς πρωτοποριακά και να βάλεις μπρος τις πιο «ευφάνταστες» ή «αιρετικές» ιδέες σου, αφού σήμερα αυτές είναι που θα… προκόψουν, σε πείσμα των πιθανοτήτων! Επιπλέον σε συμφέρει να κυνηγήσεις την έκπληξη, όπου κι αν «κρύβεται».

Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα αυξάνει την ευαισθησία σου, όσο και την τάση σου να παρελθοντολογείς κι ίσως κάποια στιγμή να νοιώσεις εγκλωβισμένος/η κι ανίκανος/η να πάρεις οποιαδήποτε σημαντική απόφαση επί προσωπικού.

Ταύρος

Το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα επαναφέρει στο προσκήνιο ένα οικονομικό ή περιουσιακό ζήτημα, με σκοπό να διαλυθούν οι όποιες «σκιές» υπάρχουν αλλά και να αξιοποιηθούν ανενεργές προοπτικές. Ίσως μάλιστα να πρόκειται για κάτι που έχει σχέση με ακίνητα, παραδοσιακές καλλιέργειες ή αντίκες. διατροφή σου.

Επιπλέον, μπορεί να σου επιστραφούν χρήματα ή να λάβεις βοήθεια από την οικογένειά σου, επιτρέποντάς σου να φροντίσεις κι εσύ όσους/ες αγαπάς! Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός ευνοεί τις αλλαγές που σχετίζονται με τα εργασιακά αλλά και την υγεία.

Δίδυμοι

Το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα ορίζει μια πιο συναισθηματική φάση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως μάλιστα να αναβιώσει μια πρώην κατάσταση, ενώ μπορεί να επανέλθουν στο προσκήνιο σχέδια ή προτάσεις σχετικές με την αναμόρφωση ενός παραδοσιακού μοντέλου. Επιπλέον, καλείσαι να συνθέσεις την λογική και το συναίσθημά σου, με επιλογές που… ισορροπούν ανάμεσά τους!

Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός ενθαρρύνει την κοινωνική ζωή σου και είναι πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που παρότι διαφέρει σε πολλά με σένα, μπορεί να σου σταθεί σαν φίλος/η και συνοδοιπόρος.

Καρκίνος

Ο ενεργός Ουρανός σου προσδίδει προσωπική λάμψη αλλά και τύχη στα δύσκολα και τα… απίθανα, διευκολύνοντας ένα σημαντικό εγχείρημά σου, ίσως μάλιστα να λάβεις μια απροσδόκητη στήριξη από ένα ισχυρό πρόσωπο.

Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα επαναφέρει στο προσκήνιο ένα θέμα υγείας που σε είχε απασχολήσει στο παρελθόν, δίνοντάς σου την ευκαιρία να ξεμπερδεύεις μια και καλή με αυτό. Επιπλέον σε ωθεί να αξιοποιήσεις παλαιό ή αποθηκευμένο εξοπλισμό στην δουλειά σου, ενώ δεν αποκλείεται να αποκαταστήσεις την επαφή σου με μια χαμένη πελατεία!

Λέων

Το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα σε κάνει πολύ πιο συναισθηματικό και υποκειμενικό στις προσεγγίσεις σου, κάτι που μπορεί να επηρεάσει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Αν μάλιστα σου «βγουν» φοβίες ή εμμονές, να ξέρεις ότι η αφετηρία τους βρίσκεται σε μια πρότερη κατάσταση, που έχει αφήσει σημάδια στην ψυχή σου και χρήζουν διερεύνησης. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ενδέχεται να θυμηθείς και ευχάριστες στιγμές, κάτι που θα σε κάνει να αναθαρρήσεις.

Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός διανθίζει την καθημερινότητά σου με ευχάριστα απρόοπτα γι’ αυτό μην… επιμένεις σε προγράμματα!

Παρθένος

Το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα σε καλεί να επικεντρωθείς στο παρελθόν σου, είτε πρόκειται για ένα επαγγελματικό σου εγχείρημα, που συνδέεται με αυτό, είτε για μια οικογενειακή υπόθεση, που «κουβαλάς» μέχρι σήμερα. Ίσως μάλιστα να συνειδητοποιήσεις την αφετηρία μιας «ανεξήγητης» κακοδαιμονίας που σε «κυνηγά» Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλη για να διαρρυθμίσεις τον χώρο σου στο σπίτι ή το γραφείο.

Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός ευνοεί τα οικονομικά σου κι έχεις το ελεύθερο για να πραγματοποιήσεις ένα… τρελό σου όνειρο, ενώ μπορεί να λάβεις κι ένα απρόσμενο δώρο.

Ζυγός

Ο Ουρανός απέναντί σου αλλάζει τα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, θα έχεις μάλιστα την δυνατότητα να διεκπεραιώσεις τις υποθέσεις σου με την βοήθεια κάποιων που δεν είχες… υπολογίσει! Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα σε ωθεί να εντρυφήσεις σε θέματα σχετικά με το παρελθόν, αναζητώντας λογικές απαντήσεις μεταξύ θρύλου και πραγματικότητας!

Επιπλέον, είναι πιθανό να ασχοληθείς με παλιά έγγραφα ή αντικείμενα αλλά και να ξαναβρεθείς σε ένα μέρος που σου θυμίζει πολλά, με συνέπεια να γίνεις πολύ πιο ευσυγκίνητος/η.

Σκορπιός

Το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα σε ωθεί να διερευνήσεις μια παλιά οικονομική υπόθεση που μπορεί να κρύβει για σένα μια ευχάριστη έκπληξη. Ίσως μάλιστα να βρεις ή να αποκτήσεις ένα παλαιό αντικείμενο αξίας. Επιπλέον, καλείσαι να αξιοποιήσεις την όποια ευκαιρία σου παρουσιαστεί σε σχέση με ακίνητα ή μια αποδοτική καλλιέργεια.

Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός θα σου δώσει την ευκαιρία να βρεις την «όασή» σου σε ένα εργασιακό περιβάλλον που ίσως να είναι δύσκολο για… άλλους αλλά για σένα αποδεικνύεται απρόσμενα εξυπηρετικό, γι’ αυτό ας είσαι πιο ανοικτός/η στις προκλήσεις.

Τοξότης

Το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα σε ωθεί να «σκαλίσεις» το παρελθόν, είτε αυτό αφορά κάτι προσωπικό-οικογενειακό σου, είτε αναφέρεται σε ζητήματα ευρύτερου ενδιαφέροντος. Κι επειδή το πιθανότερο είναι να φορτιστείς συναισθηματικά, σίγουρα χρειάζεσαι μια πιο «ψυχρή» κι επιστημονική ματιά, ώστε τα αποτελέσματα των ενεργειών σου να είναι δημιουργικά και να μην εγκλωβιστείς σε δεισιδαιμονίες ή αναπόδεικτα σχήματα.

Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σου φέρνει ένα «πικάντικο» όσο και απροσδόκητο φλερτ, ενώ είναι πιθανό να πάρεις μια ξαφνική χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Αιγόκερως

Ο ενεργός Ουρανός σε ενθαρρύνει να κάνεις αλλαγές στον χώρο σου, ενώ αναδεικνύει θετικά και την σχέση σου με ένα πρόσωπο που κατά κάποιο τρόπο αποτελούσε το «μαύρο πρόβατο» της οικογενείας!

Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα τείνει να επαναφέρει στο προσκήνιο ένα παλαιότερο εργασιακό μοντέλο, το οποίο ενδέχεται να συνδέεται και με άτομα της οικογενείας σου ή με παραδοσιακές εφαρμογές και τεχνικές. Επιπλέον, αν σε ταλαιπωρεί κάποιο θέμα υγείας, φαίνεται πως τα αίτιά του ανάγονται στο παρελθόν και το οικογενειακό ιστορικό σου.

Υδροχόος

Το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα μπορεί να αναβιώσει ενδιαφέροντα του παρελθόντος ή σε σχέση με αυτό αλλά και μια προσωπική υπόθεση, με την οποία σχετίζεται άμεσα ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος. Ίσως μάλιστα να ξαναβρεθείς με άτομα που έχεις να δεις καιρό και σου θυμίζουν πολλά.

Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός ευνοεί τα ταξίδια αναζήτησης, ενώ μπορεί να λάβεις και μια απρόσμενη είδηση, που θα σε κάνει να ενθουσιαστείς. Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις ένα «προχωρημένο» αξεσουάρ ή μια συσκευή που θα σε περάσει στον κόσμο του… μέλλοντος!

Ιχθύες

Το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα σε καλεί να προσδώσεις στον χώρο σου ένα πιο παραδοσιακό χρώμα, ενώ αν αντιμετωπίζεις οποιοδήποτε πρόβλημα, μια παλιά συνταγή θα σε «ξελασπώσει». Ίσως μάλιστα μια επαγγελματική υπόθεση να γίνει και οικογενειακή, επ’ ωφελεία σου. Επιπλέον είναι πιθανό να σε επισκεφθούν κάποια άτομα που έχεις να δεις καιρό τα οποία θα σου θυμίσουν πολλά.

Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός ανατρέπει υπέρ σου το σκηνικό στα οικονομικά σου κι εκεί που θεωρητικά πήγαινες για μια «καταστροφή», θα καταλήξεις να έχεις και περίσσευμα από πάνω!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε