07/01/2019: Ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

07/01/2019: Ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 10:30 Δημιουργία 07/01/19, 10:22

Κριός

Διαθέτεις άφθονο… θράσος, κάτι βέβαια που μπορείς να αξιοποιήσεις άμεσα αν ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή! Επιπλέον, το δίπολο Άρη-Ουρανού σε ωθεί να επιλέξεις μια προοπτική διόλου «ασφαλή», η οποία όμως εκπληρώνει αυτά που έχεις εγκαταλείψει στο όνομα ενός κακώς εννοούμενου «βολέματος». Επειδή μάλιστα πρόκειται για μια μάλλον καινοφανή κατάσταση, σίγουρα «θα πέσεις με τα μπούνια»!

Ταύρος

Παρότι στο περιβάλλον σου γίνονται ανατροπές και ακρότητες, που ίσως και να σε σοκάρουν- στην πράξη, τελικά το σύμπαν «συνωμοτεί» υπέρ σου κι αν είσαι μόνος/η, έχεις κάθε λόγο να ελπίζεις στα καλύτερα, αφού μπορείς να καρπωθείς οφέλη από την αλλαγή των δεδομένων. Πρέπει όμως κι εσύ να γίνεις πιο τολμηρός/η στις επιλογές σου κι όχι να κινηθείς με γνώμονα την συναισθηματική ασφάλειά σου.

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη απέναντί σου σου… επιτρέπει να ονειρευτείς ένα καλύτερο μέλλον για σένα και το ταίρι σου, βάζοντας στην άκρη τα προβλήματα της καθημερινότητας, που δεν είναι και λίγα. Ίσως μάλιστα να λάβεις μια χείρα βοηθείας από το ταίρι σου, κάτι που θα σας φέρει ακόμη πιο κοντά. Αν πάλι είσαι μόνος/η, το πιθανότερο είναι να γνωρίσεις ένα «ενδιαφέρον» πρόσωπο και μάλιστα με καλή κοινωνική και οικονομική κατάσταση.

Καρκίνος

Αν είσαι μόνος μπορείς να στηρίξεις τις ελπίδες σου για κάτι καλό σε μια –κατά τα άλλα- επαγγελματική συνάντηση ή απλά σε «ζυμώσεις» που γίνονται στον χώρο της εργασίας σου και περιλαμβάνουν ένα ταξίδι ή κάποιο σεμινάριο. Ίσως μάλιστα να συμβούν όλα… ξαφνικά, φρόντισε ωστόσο να λάβεις όλα τα δέοντα μέτρα υγιεινής και προστασίας. Αν βέβαια είσαι ήδη δεσμευμένος/η, κάνε πως δεν είδες και δεν άκουσες!

Λέων

Η Αφροδίτη ευνοεί τις ερωτικές αναζητήσεις σου, φέρνοντας σε κοντά σε πρόσωπα με τα οποία η επικοινωνία είναι εύκολη και αβίαστη. Από εκεί και ύστερα όλα γίνονται, χωρίς όμως να υπάρχουν τα εχέγγυα μιας σταθερής ή μόνιμης κατάστασης. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να υπάρξουν επαγγελματικές πιέσεις και οικονομικά προβλήματα, που δεν θα σου επιτρέψουν να την χαρείς όσο θα ήθελες.

Παρθένος

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον 4ο ηλιακό οίκο σου, σε… συμφέρει να μειώσεις τις εξόδους σου, δίνοντας προτεραιότητα σε όλα εκείνα που μπορεί να γίνουν σε ένα «οικογενειακό» κλίμα. Αν λοιπόν είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να χαρείς τον έρωτά σου σε μια «φωλιά», ενώ αν είσαι μόνος/η και ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, όλα μπορεί να ξεκινήσουν με ένα όμορφο… δείπνο!

Ζυγός

Κάτι ξαφνικό «ψήνεται» κι αν δεν έχεις «κολλήματα» και είσαι ανοικτός/η στην διαφορετικότητα, η αναζήτησή σου θα στεφθεί από επιτυχία! Αν όμως ταμπουρωθείς σε «συντηρητικές» αντιλήψεις, τότε ο δρόμος της καρδιάς σου θα καταλήξει σε αδιέξοδο, αφού μια «συμβατική» σχέση θα σε ταλαιπωρήσει αφάνταστα. Αν μάλιστα είσαι ήδη δεσμευμένος/η, η ξαφνική ανατροπή μπορεί να έρθει από την άλλη πλευρά.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη στον 2ο ηλιακό οίκο σου έχει όλη την καλή πρόθεση να «δέσει» μια προσωπική σχέση σου ή απλά να την… ξεκινήσει, μέσα από την ανταλλαγή ή προσφορά δώρων. Από την άλλη πλευρά όμως, το κλίμα δεν είναι συμβατό με τους κανόνες που συνήθως θέτεις στην προσωπική σου ζωή, πρόσεξε λοιπόν μήπως μια απότομη ή «αψυχολόγητη» κίνησή σου συμβάλλει σε μια ένταση που σίγουρα θα μπορούσε να αποφευχθεί.

Τοξότης

Αν είσαι μόνος/η μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο, πρόθυμο να σε καλύψει οικονομικά και κοινωνικά, σε συναισθηματικό επίπεδο όμως είναι δύσκολο να καλυφθείς, αντίθετα κάποια πράγματα θα σε ξενίσουν. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, φαίνεται πως οι όροι της αλλάζουν… απότομα και χωρίς προειδοποίηση. Για να μην σου έρθει λοιπόν «ταμπλάς», ας είσαι προετοιμασμένος/η για το οτιδήποτε!

Αιγόκερως

Μια «προκλητική» σχέση που ξεκινά παρασκηνιακά και εκτυλίσσεται κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού, έχει όλες τις προοπτικές για να εξελιχθεί σε κάτι «δυνατό» και ιδιαίτερο κι ίσως τελικά αξίζει να… επισπεύσεις αυτήν την διαδικασία, χωρίς μάλιστα να υπολογίσεις τις αντιδράσεις ή τις συνέπειες. Από την άλλη πλευρά βέβαια αν είσαι ήδη δεσμευμένος, όλο αυτό το πείραμα θα αποβεί σε βάρος της σχέσης σου.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη φροντίζει για την καλοπέραση σου και για το να νοιώθεις όμορφα κοντά σε φίλους/ες, ίσως μάλιστα να προκύψει και κάτι… έκτακτο, που θα σε συγκινήσει ιδιαίτερα αλλά και θα διεγείρει το μυαλό σου. Να θυμάσαι βέβαια ότι εδώ δεν «χωρούν» δεσμεύσεις και συμβατικά σχήματα προσδιορισμένα εκ των προτέρων κι αυτό ισχύει τόσο για σένα, όσο και για την άλλη πλευρά, κινηθείτε λοιπόν… ελεύθερα!

Ιχθύες

Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να έρθεις πιο κοντά σε ένα πρόσωπο πολύ διαφορετικό από ότι έχεις γνωρίσει μέχρι σήμερα κι αν βέβαια δεν έχεις κάποια τρέχουσα δέσμευση, τότε όλα είναι ανοικτά. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε αυτός ο «εξωτικός» πειρασμός ενδέχεται να την θέσει σε κίνδυνο. Επιπλέον, να θυμάσαι ότι κάτω από τις παρούσες συνθήκες, μια οποιουδήποτε είδους απαγόρευση θα φέρει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε