07/01/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

07/01/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 12:27 Δημιουργία 07/01/19, 12:19

Κριός

Ο Άρης και ο Ουρανός στο ζώδιό σου σε ωθεί να αναλάβεις ποικίλες πρωτοβουλίες και να ηγηθείς μιας αναθεωρητικής ή «επαναστατικής» προσπάθειας! Στον αντίποδα όμως ενδέχεται να… υποστείς εσύ τις συνέπειες ενός «αντάρτικου», αν επιμείνεις σε ένα συντηρητικό μοντέλο τρόπου ζωής, ενώ κινδυνεύεις και από ρίψεις-πτώσεις αντικειμένων από ψηλά. Επιπλέον θα δυσκολέψουν οι σχέσεις σου με άτομα που τα παίρνεις ως δεδομένα.

Παράλληλα βέβαια από σήμερα, μέχρι και τις 3/2, η παρουσία της Αφροδίτης στον Τοξότη σε κάνει αρκετά τυχερό στα ταξίδια και τις εξόδους σου.

Ταύρος

Ο Άρης και ο Ουρανός στον Κριό θα σε βοηθήσει να ξεσκεπάσεις παρασκηνιακές ενέργειες αλλά και να αλλάξεις άρδην το κλίμα στην δουλειά σου, ύστερα από μια δική σου αιφνιδιαστική «κίνηση ματ». Από την στιγμή ωστόσο που δεν έχεις καμία απολύτως… όρεξη να προβείς σε αλλαγές το πιθανότερο είναι να υποστείς μια «ψυχρολουσία», γι’ αυτό έχε τουλάχιστον «παρά πόδα» τις όποιες εναλλακτικές σου.

Παράλληλα βέβαια από σήμερα, μέχρι και τις 3/2, η παρουσία της Αφροδίτης στον Τοξότη ενισχύει την αγοραστική σου δύναμη, ενώ σε κάνει παραλήπτη και σημαντικών δώρων.

Δίδυμοι

Ο Άρης και ο Ουρανός στον Κριό σε γεμίζουν ενθουσιασμό, που μπορείς όντως να μετουσιώσεις σε έργο μέσα από μια συλλογική δράση με «ρηξικέλευθο» χαρακτήρα. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να διακοπεί απότομα μια τρέχουσα φιλία σου, ενώ καλό είναι να μην υιοθετήσεις παραβατικές πρακτικές παρασυρμένος/η από κάποιον φανατισμό, ούτε βέβαια να επιτρέψεις να συμβούν στην ζωή σου τέτοιες καταστάσεις.

Παράλληλα βέβαια από σήμερα, μέχρι και τις 3/2, η παρουσία της Αφροδίτης στον Τοξότη θα βελτιώσει θεαματικά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου.

Καρκίνος

Ο Άρης και ο Ουρανός στον Κριό μπορεί να αλλάξουν τα πάντα σε σχέση με το κοινωνικό ή επαγγελματικό σου status, αρκεί κι εσύ να τολμήσεις, ξεπερνώντας ενδοιασμούς και ανασφάλειες. Αν όμως δεν «τολμήσεις» είναι πιθανό να βιώσεις ακραίες καταστάσεις προερχόμενες από άλλους. Επιπλέον είναι πιθανό να εξυπηρετηθείς από «ξένους» αλλά και να σου μπουν απρόσμενα εμπόδια από άτομα που δεν περιμένεις.

Παράλληλα βέβαια από σήμερα, μέχρι και τις 3/2, η παρουσία της Αφροδίτης στον Τοξότη θα διευκολύνει τα εργασιακά σου, ίσως μάλιστα να πάρεις μια καλή άδεια.

Λέων

Ο Άρης και ο Ουρανός στον Κριό τονώνουν τα πνευματικά ενδιαφέροντά σου, είναι μάλιστα πιθανό να έρθεις σε επαφή με άτομα διαφορετικής κουλτούρας. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις ένα μήνυμα που θα σε αιφνιδιάσει, να σημειώσεις μια αλματώδη πρόοδο στις σπουδές σου ή να βιώσεις μια μοναδική εμπειρία σε ένα ταξίδι σου. Από την άλλη πλευρά ενδέχεται να προκύψει «από το πουθενά» ένα νομικό ζήτημα ή μια ακραία κατάσταση στην ζωή ενός συγγενή σου.

Παράλληλα βέβαια από σήμερα, μέχρι και τις 3/2, η παρουσία της Αφροδίτης στον Τοξότη σου υπόσχεται πολλές προσωπικές επιτυχίες.

Παρθένος

Ο Άρης και ο Ουρανός στον Κριό θα σου προσφέρουν την ευκαιρία που αναζητούσες για να αλλάξεις επίπεδο στον οικονομικό τομέα, θα πρέπει όμως κι εσύ να μην απαρνηθείς καινοφανείς ή πρωτοποριακές πρακτικές, αφού σήμερα κάθε τι το «παράδοξο» μπορεί να δικαιωθεί, σε αντίθεση με τα «αναμενόμενα» ή τις «πάγιες τακτικές», που σήμερα δεν έχουν καμία τύχη. Επιπλέον είναι πιθανό να αποκτήσεις κάτι πολύ ιδιαίτερο ή «προχωρημένο».

Παράλληλα βέβαια από σήμερα, μέχρι και τις 3/2, η παρουσία της Αφροδίτης στον Τοξότη ευνοεί την εξέλιξη οικογενειακών θεμάτων.

Ζυγός

Ο Άρης και ο Ουρανός απέναντί σου σε ωθούν να «πατήσεις πόδι» και να αλλάξεις υπέρ σου το πλαίσιο των συνεργασιών σου, επιλέγοντας πρόσωπα που έχουν το «τσαγανό» για να σε ακολουθήσουν σε ένα σχετικά ριψοκίνδυνο εγχείρημα. Για τον ίδιο λόγο βέβαια μπορεί και να διακοπεί μια τρέχουσα συνεργασία σου, από την άλλη πλευρά όμως το σύμπαν θα σου φέρει ένα «δυσπρόσιτο» ή ιδιότροπο άτομο, που θα σε στηρίξει σε ένα εγχείρημά σου.

Παράλληλα βέβαια από σήμερα, μέχρι και τις 3/2, η παρουσία της Αφροδίτης στον Τοξότη εξυπηρετεί κάθε βλέψη σου για ταξίδια κι εκδρομές.

Σκορπιός

Ο Άρης και ο Ουρανός στον Κριό σε ωθούν να κάνεις ένα επαγγελματικό «άλμα» που παρά το ρίσκο του, θα αποδειχθεί τελικά μια «κίνηση ματ» έναντι των ανταγωνιστών σου. Ίσως μάλιστα να εκσυγχρονίσεις ριζικά τον εξοπλισμό σου. Αν όμως δεν κινηθείς «αστραπιαία» μπορεί να πέσεις εσύ θύμα μιας ανεπιθύμητης ανατροπής.

Επιπλέον, σε σχέση με την υγεία και την διατροφή σου καλό είναι να αλλάξεις τακτική, υιοθετώντας μια πειραματική εφαρμογή. Παράλληλα βέβαια από σήμερα, μέχρι και τις 3/2, η παρουσία της Αφροδίτης στον Τοξότη ευνοεί τα οικονομικά σου.

Τοξότης

Ο Άρης και ο Ουρανός στον Κριό σε ωθούν να πάρεις ένα δημιουργικό ρίσκο και να «σπάσεις το απόστημα» στα προσωπικά σου, καλό είναι όμως να ξέρεις ότι έχεις να δώσεις μάχες με αντιπάλους που σε ανταγωνίζονται, γι’ αυτό βάλε σε πρώτο πλάνο όλα εκείνα που σε κάνουν να ξεχωρίζεις από τον «σωρό», όσο κι αν αυτό ενοχλήσει κάποιον «δικό σου». Από την άλλη πλευρά βέβαια ένα αγαπημένο σου πρόσωπο μπορεί να σε σοκάρει με τις επιλογές του.

Παράλληλα, από σήμερα, μέχρι και τις 3/2, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα αναδείξει την γοητεία σου, ως «διαβατήριο» για πολλούς προορισμούς!

Αιγόκερως

Με τον Άρη και τον Ουρανό στον Κριό, ο κόσμος σου μπορεί να χωριστεί σε δύο στρατόπεδα με τους «ξένους» μεν να σε υποστηρίζουν αναφανδόν και με τους… δικούς σου να σε μάχονται ή να σε αμφισβητούν, θεωρώντας ότι θίγονται από τις επιλογές σου! Επιπλέον, φαίνεται να προκύπτουν τεχνικές εργασίες στον χώρο σου, αμφότεροι μάλιστα σου εφιστούν την προσοχή σε όσα μπορεί να… πέσουν από ψηλά αλλά και στα ηλεκτρολογικά.

Παράλληλα βέβαια από σήμερα, μέχρι και τις 3/2, η παρουσία της Αφροδίτης στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να απολαύσεις περισσότερες στιγμές ξεκούρασης.

Υδροχόος

Ο Άρης και ο Ουρανός στον Κριό σε ωθούν να μάθεις ακόμη περισσότερα για ένα «ειδικό» αντικείμενο που σε ενδιαφέρει αλλά και να συμπορευτείς με άτομα ή φορείς που μοιράζονται την «τρέλα» σου. Στις μετακινήσεις σου ωστόσο πρόσεξε ότι… πετάει και μην παίρνεις τίποτε ως δεδομένο, αντίθετα να είσαι προετοιμασμένος/η για το απίθανο!

Παράλληλα βέβαια από σήμερα, μέχρι και τις 3/2, η παρουσία της Αφροδίτης στον Τοξότη θα διευρύνει ακόμη περισσότερο τον κοινωνικό κύκλο σου, ίσως μάλιστα μέσα στις νέες φιλίες σου να υπάρξει και κάποια με πιο… ενδιαφέρουσα εξέλιξη!

Ιχθύες

Ο Άρης και ο Ουρανός στον Κριό αυξάνουν τις πιθανότητες ενός ξαφνικού κέρδους, αρκεί να ρισκάρεις ή να «κυνηγήσεις» την έκπληξη. Επιπλέον, είναι πιθανό να αγοράσεις ή να σου χαρίσουν κάτι σπάνιο. Από την άλλη πλευρά βέβαια αν θεωρείς κάτι ως δεδομένο, το πιθανότερο είναι να διαψευστείς, ενώ δεν αποκλείεται να σου «την πέσει» κάποιο «αρπακτικό» ή να πέσεις θύμα άλλων απρόσμενων καταστάσεων.

Παράλληλα βέβαια από σήμερα, μέχρι και τις 3/2, η παρουσία της Αφροδίτης στον Τοξότη θα σου προσφέρει ποικίλες διευκολύνσεις σε επαγγελματικά και κοινωνικά ζητήματα.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε