08/01/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

08/01/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 10:06 Δημιουργία 08/01/19, 09:52

Κριός

Φιλικά και ερωτικά «μπερδέματα» συνθέτουν μια κατάσταση, που είναι μεν… ωραία κι ενδιαφέρουσα για σένα αλλά σε κάθε περίπτωση είναι δύσκολο να διακρίνεις το «σωστό» από το «λάθος». Εκείνο όμως που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι οι αντιπάθειες μπορεί πολύ εύκολα να «γυρίσουν» σε συμπάθειες και οι προτιμήσεις να αλλάξουν, ύστερα από την παρέμβαση, ενός ατόμου που αποσκοπεί σε ίδια οφέλη.

Ταύρος

Το «στοίχημα» σου δεν είναι τόσο το αν μπορείς να «κερδίσεις» το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά κυρίως το κατά πόσο σε επηρεάζουν οι γνώμες κάποιων, που τελικά μπορεί να υποκρύπτουν μια ζήλεια ή έναν ανταγωνισμό προς το άτομο σου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, φαίνεται πως κάτι «παίζεται» παρασκηνιακά, είτε από την πλευρά σου, είτε από το ταίρι σου, κάτι που δεν θα αργήσει να προκαλέσει ένα γερό «σόου»!

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη απέναντί σου ευνοεί την δημιουργία μιας σχέσης, που μπορεί να σε καλύψει σε πολλούς τομείς, σε αυτήν την κατεύθυνση μάλιστα… συμφωνεί και επαυξάνει ο Δίας! Επιπλέον μπορεί να έχεις μια εφήμερη αλλά και «σούπερ» ερωτική επαφή, από την στιγμή που δεν έχεις «κολλήματα». Μοναδικό «μελανό» σημείο είναι ίσως η συμπεριφορά ενός φίλου ή μιας φίλης σου που μπλέκεται στα πόδια σου και σε «ζαλίζει».

Καρκίνος

Θα σου είναι μάλλον δύσκολο να βάλεις φρένο στις επιθυμίες σου αλλά καλό είναι να λάβεις υπόψη σου και τις διαθέσεις της άλλης πλευράς. Δεν αποκλείεται βέβαια να πέσεις κι εσύ «θύμα» μιας εξαιρετικά πιεστικής «πολιορκίας», σε κάθε περίπτωση όμως, όλα θα λήξουν σύντομα. Από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο σχετίζεται με την εργασία σου κι εδώ τα πράγματα θα είναι πολύ πιο… ήρεμα!

Λέων

Με την Σελήνη απέναντί σου και την Αφροδίτη στον «οίκο» των ερώτων σου, είναι σχεδόν βέβαιο ότι αν «κυκλοφορήσεις» στον έξω κόσμο θα… κάνεις πάταγο, το θέμα όμως είναι αν τελικά αν θέλεις και μπορείς να διαχειριστείς αποτελεσματικά κάποιες ερωτικές-σεξουαλικές «κρούσεις», που ξεπερνούν κατά πολύ τα όρια του… fair play! Κι αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, να θυμάσαι ότι είναι εύκολο να προκύψουν «παρεξηγήσεις».

Παρθένος

Η Αφροδίτη στον 4ο ηλιακό «οίκο» σου, ευνοεί κυρίως καταστάσεις «οικογενειακού» τύπου κι από αυτήν την άποψη δεν σε συμφέρει να χάσεις χρόνο σε παρέες και κοινωνικές εκδηλώσεις, αφού εκτός από κοπλιμέντα θα «μαζέψεις» και εντάσεις ή ζήλειες! Ίσως μάλιστα διαπιστώσεις ότι για κάποιον/α η έννοια της σχέσης είναι συνυφασμένη με το να… σε κάνει ότι θέλει ή με το να ικανοποιείς τα καπρίτσια του/της.

Ζυγός

Μια είδηση ή ένα μήνυμα μπορεί να σε κάνει να συνειδητοποιήσεις το ενδιαφέρον σου για ένα πρόσωπο που δεν υπολόγιζες και τόσο στα σχέδια σου. Παράλληλα μπορεί να γίνεις αποδέκτης ποικίλων θετικών σχολίων, ιδιαίτερα αν ταξιδέψεις ή κυκλοφορήσεις στον έξω κόσμο αλλά για κανέναν λόγο μην βιαστείς να ενδώσεις κάπου συγκεκριμένα, αφού υπάρχουν αρκετοί/ες υποψήφιοι/ες που περιμένουν στην… ουρά!

Σκορπιός

Όσο πετυχαίνεις να ξεχωρίζεις, τόσο θα γίνεσαι στόχος κάποιων που είτε σε ζηλεύουν, είτε δεν έχουν τα προσόντα για να σε μιμηθούν, καλό είναι όμως να μην μπεις στον πειρασμό να πέσεις στο επίπεδο τους, ούτε να ανταποκριθείς στην ανταγωνιστική τους διάθεση, αφού έτσι θα χάσεις χρόνο σε αχρείαστες αψιμαχίες. Αντίθετα, δείξε το ενδιαφέρον σου σε εκείνον/η που αγαπάς, με ένα όμορφο δώρο.

Τοξότης

Η παρουσία της Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε βοηθά να προσελκύσεις ακόμη μεγαλύτερο κοινό, οπότε από θαυμαστές ή θαυμάστριες… πας καλά κι αν είσαι μόνος/η θα έχεις την διακριτική ευχέρεια να επιλέξεις το πρόσωπο που σε ελκύει περισσότερο! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση και υποπέσεις σε «φάουλ» μπορεί τελικά να εκτεθείς, αφού υπό τις παρούσες συνθήκες τίποτε δεν μένει κρυφό!

Αιγόκερως

Σήμερα προέχουν εκείνα που μπορεί να γίνουν κρυφά και διακριτικά, οπότε αν είσαι ήδη σε μια σχέση δεν έχεις παρά να απολαύσεις τον έρωτά σου μακριά από εξωτερικές εντάσεις ή παρενοχλήσεις, ίσως μάλιστα να φτάσεις και στον «κολοφώνα» της σεξουαλικής απόδοσής σου! Αν πάλι είσαι μόνος/η, καλύτερα να προετοιμάσεις το έδαφος για μια σχέση που σε ενδιαφέρει, απλώνοντας τα «δίχτυα» σου!

Υδροχόος

Αν είσαι μόνος/η, με την Σελήνη στο ζώδιό σου όλα είναι ανοικτά αλλά και διόλου… σταθερά ή αξιόπιστα, κάτι που αφορά τόσο τις δικές σου διαθέσεις όσο κι εκείνες των άλλων, οπότε μην βιαστείς να θεωρήσεις μια κατάσταση ως δεδομένη. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, η τάση σου να αναζητάς… νέα πρόσωπα για να «παίξεις», μπορεί εύκολα να σε βάλει στην διαδικασία μιας παράλληλης κατάστασης, έστω και νοερά!

Ιχθύες

Κάποιος/α μπορεί να σου δείξει το ενδιαφέρον του/της, δωρίζοντάς σου κάτι όμορφο, ίσως όμως να μην πρόκειται για το πρόσωπο που θα… ήθελες, με συνέπεια να βρεθείς σε αμηχανία! Επιπλέον μπορεί να απορροφηθείς με θέματα φίλων και γνωστών, αφήνοντας στην άκρη τα δικά σου, πρόσεξε όμως αφού οι αντιδράσεις δεν θα είναι οι αναμενόμενες κι εκεί που πας για να βοηθήσεις, θα κατηγορηθείς!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε