08/01/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

08/01/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 12:43 Δημιουργία 08/01/19, 12:36

Κριός

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη σε ωθεί να αφοσιωθείς ολόψυχα σε έναν στόχο, εγκαταλείποντας προς στιγμή όλα εκείνα που κατά την κρίση σου δεν επείγουν, κάτι βέβαια που μπορεί να εγείρει ενστάσεις, είτε από ένα «παραμελημένο» πρόσωπο, είτε από κάποιον «ισχυρό», που έχει διαφορετική άποψη, οπότε ας είσαι έτοιμος/η για τις σχετικές «κόντρες»!

Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο προάγει την κοινωνικότητά σου, με συνέπεια να γνωρίσεις περισσότερο κόσμο αλλά και να γεφυρώσεις διαφορετικές αντιλήψεις στο φιλικό περιβάλλον σου, ίσως μάλιστα να αποκομίσεις και πολλαπλά οφέλη από αυτό.

Ταύρος

Με το τετράγωνο Ερμή-Άρη θα προκύψουν προστριβές με κάποια άτομα που «σου πάνε κόντρα», ιδιαίτερα γείτονες ή συγγενείς. Επιπλέον, οφείλεις να είσαι αρκετά πιο προσεκτικός/η στις μετακινήσεις σου κι όχι μόνον όσον αφορά στις δικές σου κινήσεις, αφού μπορεί κάποιος ή… κάτι να πέσεις επάνω σου!

Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο ευνοεί τόσο την καριέρα σου, όσο και την δικτύωσή σου με πρόσωπα και πράγματα. Ίσως μάλιστα η γνωριμία σου με ένα «διακεκριμένο» άτομο να γίνει το «κλειδί» της προόδου σου, ενώ δεν αποκλείεται να βραβευθείς για ένα εγχείρημά σου.

Δίδυμοι

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες για μια θεαματική βελτίωση των οικονομικών σου, φαίνεται όμως δύσκολο να αντισταθείς στον πειρασμό να ξοδέψεις άμεσα ότι πάρεις, ειδικά αν πρόκειται να εκπληρώσεις τους… πόθους σου! Επιπλέον ίσως προκύψει μια έξωθεν απειλή για τα κεκτημένα σου.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σε θέλει «ταξιδευτή», με τις επαφές και τις μετακινήσεις σου να αποκτούν μάλιστα έναν πιο επίσημο χαρακτήρα, ενώ δεν αποκλείεται να δικτυωθείς ή να συνάψεις μια συμφωνία με άτομα-φορείς του εξωτερικού.

Καρκίνος

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη ενδέχεται να σου δημιουργήσει έναν εκνευρισμό κι ίσως κάποιες από τις αντιδράσεις σου να μην είναι οι ενδεδειγμένες, ιδιαίτερα αν «κολλήσουν» κάποια πράγματα που τα θέλεις «εδώ και τώρα». Και κάτω από τέτοιες συνθήκες, το σίγουρο είναι ότι οι διαπροσωπικές σχέσεις σου αποκτούν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σε παραπέμπει σε ενδιαφέρουσες εξελίξεις γύρω από ένα οικονομικό σου ζήτημα, ίσως μάλιστα να σου «λυθούν τα χέρια», ύστερα από μια μεσολάβηση ή μια εντελώς απρόσμενη εξέλιξη υπέρ σου.

Λέων

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη σε ωθεί να εντείνεις τις προσπάθειες σου για να διεκπεραιώσεις μια σειρά από υποθέσεις που στην πλειοψηφία τους σχετίζονται με την δουλειά και τις εργασιακές σχέσεις σου, ίσως μάλιστα χρειαστεί να αυθαιρετήσεις προκειμένου να προσπεράσεις γραφειοκρατικά εμπόδια, κάτι όμως που μπορεί να έχει νομικές συνέπειες.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σε βοηθά να γνωρίσεις σημαίνουσες προσωπικότητες και να δικτυωθείς σε «υψηλά κλιμάκια», ίσως μάλιστα συνάψεις μια συμφωνία-συνεργασία, που θα σε ευνοήσει πολλαπλά.

Παρθένος

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη παράγει εντάσεις με αγαπημένα πρόσωπα, ίσως μάλιστα οι μεγαλύτερες δυσκολίες να προκύψουν εξ αιτίας της αντιπαράθεσης εγωισμών γύρω από ένα οικονομικό ζήτημα και το κακό είναι ότι εδώ δεν… χωρά η διπλωματία, αντίθετα η μόνη οδός είναι το «εδώ και τώρα» ξεκαθάρισμα των λογαριασμών σου. Επιπλέον η υγεία σου εμφανίζει μια αστάθεια που θα σε βάλει σε σκέψεις.

Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Υδροχόο σου ανάβει το «πράσινο φως» σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα εργασιακά σου, ίσως μάλιστα να επωφεληθείς και από κάποιες γενικότερες αλλαγές.

Ζυγός

Με το τετράγωνο Ερμή-Άρη μια οικογενειακή ένταση ή ένας… γερός καβγάς μπορεί να ταράξουν την καθημερινότητα σου, και ανεξάρτητα από το ποια ακριβώς θα είναι η αφορμή, όλα φαίνεται να οφείλονται σε απωθημένα που περίμεναν την… ευκαιρία για να ξεσπάσουν! Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρξουν ζημιές σε οικοσκευές ή να αποκαλυφθούν κακοτεχνίες.

Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Υδροχόο σε βοηθά να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου αλλά και να μάθεις νέα πράγματα μέσα από το παιχνίδι. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις ευχάριστες ειδήσεις από πρόσωπα που αγαπάς κι εκτιμάς.

Σκορπιός

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη σε κάνει πιο επιτακτικό αλλά και ανυπόμονο/η σε σχέση με τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου κι ίσως τελικά να «τα τσουγκρίσεις» με άτομα που σε μπλοκάρουν ή σε καθυστερούν, πρόσεξε όμως μήπως κάνεις κάποια πολύ «άτσαλη» κίνηση.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να σου φέρει κόσμο στο σπίτι, ίσως μάλιστα να φιλοξενήσεις μια εκδήλωση αλλά είναι εξ ίσου πιθανό να βρεθείς κι εσύ σε μια διαφορετική «έδρα» για τους ίδιους περίπου λόγους. Επιπλέον, μπορεί να υπάρξουν ενδιαφέρουσες εξελίξεις γύρω από ένα περιουσιακό ζήτημα.

Τοξότης

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη εγείρει κυρίως οικονομικά θέματα κι εδώ το θέμα δεν είναι αν θα κερδίσεις κάποιο πλεονέκτημα αλλά το αν θα καταφέρεις να το διατηρήσεις. Επιπλέον, φαίνεται πως μια οικονομική διαφωνία μπορεί να λάβει ακραίες διαστάσεις.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σε κάνει πολύ πιο επικοινωνιακό και η δικτύωσή σου με πρόσωπα και πράγματα μόνον καλά θα φέρει. Μάλιστα, η ημέρα είναι κατάλληλη για να ταξιδέψεις, να επεκτείνεις τις γνώσεις σου αλλά και να συνάψεις μια συμφωνία, που θα διευρύνει τους ορίζοντές σου, ιδιαίτερα ως προς την δουλειά σου.

Αιγόκερως

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη αναδεικνύει έχθρες και αντιπαλότητες που μπορεί να υποψιαζόσουν αλλά τώρα πια κρατάς τα πειστήρια στα χέρια σου! Και παρότι η οριστική διακοπή των «διπλωματικών σχέσεων» θα σου αρκούσε, ίσως τελικά να δράσεις και ως «καταλύτης» παίρνοντας πάνω σου μια υπόθεση που ακόμη κι αν δεν σε αφορά άμεσα, αντίκειται σε κάθε έννοια δικαίου.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο εξυπηρετεί τις οικονομικές βλέψεις σου, είτε πρόκειται για αγορές-επενδύσεις, είτε για την ρύθμιση ενός περιουσιακού θέματος. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις ένα έμβασμα.

Υδροχόος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου «δουλεύει» για την αναγνώριση και την πρόοδο σου. Επιπλέον, φαίνεται πως η επικοινωνία σου με ένα «διακεκριμένο» πρόσωπο, θα διευκολύνει κατά πολύ το έργο και τα σχέδιά σου. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Ερμή-Άρη σε καλεί πρώτον να μην… βιάζεσαι και δεύτερον να μην αμελήσεις την υγεία σου και να αποφύγεις τις διατροφικές καταχρήσεις.

Επιπλέον, σε ωθεί να επικεντρωθείς στα τεκταινόμενα του παρασκηνίου και στην αποκάλυψη κάποιων «υπόγειων» διαδρομών, κάτι που μπορεί να σχετίζεται και με την δουλειά ή τις εργασιακές σχέσεις σου.

Ιχθύες

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη ενδέχεται να δημιουργήσει μια αναταραχή στο φιλικό περιβάλλον σου, ίσως όμως να πρόκειται για ένα «επείγον» συμβάν που αφορά σε ένα φίλο ή μια φίλη. Επιπλέον, μπορεί να πάθεις κάποια ζημιά εξ αιτίας της δράσης παρανόμων ή περιθωριακών ομάδων, γι’ αυτό πάρε τα δέοντα μέτρα ασφαλείας.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο ευνοεί παρασκηνιακές επαφές και συναντήσεις για ποικίλα θέματα, ίσως μάλιστα να ξεμπλοκάρει «στα μουλωχτά» μια διαδικασία που σε ταλαιπώρησε, η υγεία σου ωστόσο είναι ασταθής και χρειάζεται προσοχή.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε