07/01/2019-13/01/2019: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις

07/01/2019-13/01/2019: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 13:37 Δημιουργία 08/01/19, 13:27

Κριός

Θα χαρείς πολύ από την Αφροδίτη που έρχεται στον Τοξότη γιατί η αλήθεια, όταν ήταν στον Σκορπιό μεν υπήρχε πάθος, αλλά οι πιέσεις για δέσμευση και αποκλειστικότητα ήταν μεγάλες, με αποτέλεσμα, αν ήσουν σε σχέση να έχεις συχνά ζήλειες από το ταίρι σου.

Τώρα θα χαλαρώσουν τα λουριά και θα δείτε πιο ανάλαφρα τα πράγματα. Ένας καβγάς γύρω στις 8/1 πιθανόν με αφορμή τη δουλειά είναι πιθανός, αλλά δε θα κρατήσετε μούτρα ο ένας στον άλλον. Αν είσαι ελεύθερος/η, ίσως μέσα από μια κόντρα σου δημιουργηθούν και ερωτικά αισθήματα. Στις 12/1, ασυγκράτητος/η και με τη σεξουαλικότητά σου να ξεχειλίζει, μπορεί να πετύχεις το... θήραμα που έχεις βάλει στο μάτι.

Ταύρος

Αυτή η εβδομάδα προβλέπεται ιδιαίτερα χαρούμενη όσον αφορά στα ερωτικά σου, είτε είσαι μόνος/η είτε σε σχέση και θα φροντίσει η Αφροδίτη στον Τοξότη γι’ αυτό. Μάλιστα, όχι μόνο θα κυλήσει σαν γάργαρο νερό, χωρίς παρατράγουδα και εντάσεις, αλλά θα μοιραστείς και όμορφες στιγμές με το έτερο ήμισυ, ενώ αν είσαι ελεύθερος/η θα ελκύσεις ένα πρόσωπο που θα σε ανεβάσει πολύ.

Προτάσεις, προκλήσεις και παιχνίδια θα έχεις αρκετά, όρεξη να έχεις να συμμετέχεις. Εφ’ όσον και στα οικονομικά δε φαίνεται να στριμώχνεσαι, θα την απολαύσεις από την αρχή μέχρι το τέλος της.

Δίδυμοι

Σου χρειάζεται μια τόνωση ενέργειας, μια θετική ματιά στην ερωτική σου ζωή και η Αφροδίτη στον Τοξότη αυτό έρχεται να κάνει. Να σε σπρώξει να αποκτήσεις μια πιο έντονη κοινωνική ζωή, να βγάλει έξω, να γνωρίσει καινούργιους ανθρώπους, να φλερτάρεις και να σε φλερτάρουν και γενικά να αποκτήσεις και πάλι το κέφι και την χαρά της επικοινωνίας.

Κυρίως εσύ του α’ δεκαημέρου, από νωρίς-νωρίς θα δεις να αυξάνεται το ενδιαφέρον προς το πρόσωπό σου. Από την άλλη, βέβαια, η αστάθεια στα οικονομικά σου και οι αυξημένες υποχρεώσεις σου προς τα τέλη της εβδομάδας θα σε επηρεάσουν αρκετά κι ίσως να μην μπορείς να βιώσεις απόλυτα τη χάρη της.

Καρκίνος

Για σένα που γεννήθηκες το α’ δεκαήμερο, αν εξαιρέσεις κάποια έντονη διαφωνία με το ταίρι σου στις 8/1, που θα σου ρίξει τη διάθεση, πρόβλημα άλλο στη σχέση σου δε θα έχεις. Αν είσαι όμως του β’ και του γ’ δεκαημέρου, στις 13/1 και 11/1 αντίστοιχα θα πιεστείς αρκετά, θα εκνευριστείς και ίσως στενοχωρηθείς από κάποιες εξελίξεις.

Αν είσαι μόνος/η βέβαια, όλα αυτά θα τα γλιτώσεις κάπως, αφού θα σε πιάσει μια απαισιοδοξία για το ότι δε θα βρεις το κατάλληλο πρόσωπο για να ρίξεις άγκυρα. Πιθανόν όμως και εσύ να τα κάνεις πιο μελό ή κατά βάθος να τρέφεις μεγάλες προσδοκίες και να χρειάζεται να ρίξεις λίγο τον πήχη σου.

Λέων

Μπορείς να βγεις και να πανηγυρίσεις, καθώς η εβδομάδα αυτή όσον αφορά στα ερωτικά σου είναι πολλά υποσχόμενη. Για ένα περίπου μήνα, η Αφροδίτη στον Τοξότη φαίνεται πρόθυμη να σε ευχαριστήσει γι’ αυτό από την αρχή της θα σου φέρνει υποψήφιους/ες για την καρδιά σου για να τους περάσεις οντισιόν.

Με την αυτοπεποίθηση και το ταμπεραμέντο σου στο ταβάνι, θα έρχονται συνεχώς άτομα και εσύ το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να επιλέξεις. Προς το τέλος της, μάλιστα θα οραματιστείς το μέλλον σου και θα αφεθείς συναισθηματικά για να ζήσεις κάποιες πολύ ρομαντικές στιγμές.

Παρθένος

Τόσο στα ερωτικά σου, όσο και στα σεξουαλικά σου, αυτή η βδομάδα θα έχει αρκετές προκλήσεις και θα αναγκαστείς με τον έναν ή τον άλλο τρόπο να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου ή τις επιλογές σου, να πάρεις αποφάσεις και ενδεχομένως να αλλάξεις εντελώς τον τρόπο που βιώνεις κάποιες καταστάσεις.

Όμως από τη μια η Αφροδίτη σου ζητά να γίνεις πιο ζαμάν φου και να μη τα παίρνεις όλα σοβαρά, από την άλλη Κρόνος και Πλούτωνας σου βάζουν τρικλοποδιές καθώς σε θέλουν πιο υπεύθυνο/η και ελεγχόμενο/η για να μην πέσεις στα λάθος άτομα, οπότε τα διλήμματά σου θα αυξηθούν.

Ζυγός

Προκλήσεις, εντάσεις, αλλά και αρκετές αντιδράσεις από την πλευρά σου, ακόμα και χάσιμο της υπομονής σου, κυρίως εσύ που ανήκεις στο α’ δεκαήμερο, αφού ο Άρης συνεχίζει να επιδρά στις σχέσεις σου και να πυροδοτεί συνεχώς καταστάσεις.

Αν είσαι μόνος/η, θα αρχίσεις να φορτώνεις με τη στάση ορισμένων προσώπων και ειδικά ενός που εμφανίζεται, σε αναστατώνει και μετά εξαφανίζεται, οπότε έχεις έτοιμη την κόκκινη κάρτα στο τσεπάκι σου. Β’ και γ’ δεκαήμερο δεν σας περισσεύει χρόνος για έρωτες, αφού άλλα σημαντικότερα θέματα εμφανίζονται και σας απορροφούν πλήρως.

Σκορπιός

Χαράς ευαγγέλια και για σένα που από την αρχή της εβδομάδας βλέπεις το ηθικό σου να αναπτερώνεται, το σεξαπίλ σου να μεγαλώνει και την όρεξή σου να αυξάνεται για ερωτικές περιπέτειες. Σύννεφα δεν υπάρχουν στον ουρανό σου, τουλάχιστον για τώρα και έτσι μπορείς να επιδοθείς σε ένα ωραιότατο κυνήγι με στόχο το καλύτερο θήραμα, αν φυσικά ξεχάσεις δουλειές και άλλες υποχρεώσεις.

Αν, πάλι, είσαι σε σχέση, τότε η ερωτική σου ζωή θα πάρει φωτιά, αφού θα βρείτε νέους τρόπους και τεχνικές που σας προσφέρουν μεγαλύτερη ευχαρίστηση και ταυτόχρονα θα αναζωπυρωθούν και τα αισθήματά σας.

Τοξότης

Εννοείται ότι είσαι ο πιο ευνοημένος/η αυτής της εβδομάδας στον ερωτικό τομέα αφού υποδέχεσαι την Αφροδίτη στο ζώδιό σου να κάνει παρέα με τον Δία. Από τις 7/1, η πέρασή σου θα είναι μεγάλη, κυρίως σε σένα του α’ δεκαημέρου και με τον Άρη στον Κριό να μη σε αφήνει σε ησυχία, δε θα είσαι και το πιο «ήσυχο» παιδί.

Εσύ του β’ και του γ’ δεκαημέρου αισθάνεσαι... άβολα στην τοποθεσία «ερωτικά», καθώς επιπόλαιες επιλογές θα αποδειχθούν λανθασμένες, ενώ ανασφάλειες και φόβος θα κάνουν την εμφάνισή τους. Μπορεί να φας και ένα στραπάτσο και να συνειδητοποιήσεις ότι δε φέρθηκες καλά σε κάποιο πρόσωπο, κάτι που βέβαια μπορείς να επανορθώσεις αν φυσικά το θελήσεις.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη που περνά στον 12ο οίκο σου βοηθά, κυρίως εσένα του α’ δεκαημέρου, στο να ξαναβρείς την καλή σου ψυχολογία, αλλά και να ξεπεράσεις πιο γρήγορα ένα πρόσφατο τραύμα σου. Με τη βοήθεια δε του Άρη η θλίψη σου μπορεί να γίνει θυμός και να σου δοθεί η ευκαιρία στις 8/1 να περάσεις στην επίθεση και να βγάλεις όσα κρύβεις μέσα σου.

Εσύ πάλι του β’ και γ’ δεκαημέρου αρχίζεις και σκέφτεσαι πιο σοβαρά την προσωπική σου ζωή, ενώ δεν αποκλείεται να αισθανθείς ότι είσαι έτοιμος/η να κάνεις το μεγάλο βήμα ή να στραφείς αποκλειστικά και μόνο στην αναζήτηση του κατάλληλου γαμπρού ή της καλής νύφης. Μόνο που τα προαπαιτούμενα που θέτεις είναι πάρα πολλά και δε φαίνεσαι πρόθυμος/η να κάνεις σκόντο.

Υδροχόος

Καλά θα ξεκινήσει και καλά θα τελειώσει αυτή η εβδομάδα, με εσένα κυρίως του α’ δεκαημέρου να παίρνεις τα πάνω σου σε διάθεση, να νιώθεις πιο απελευθερωμένος/η, πιο κοντά στον εαυτό σου και να βάζεις πλώρη και για άλλες πολιτείες ερωτικές. Στις εξόδους και τα ξενύχτια θα είσαι πρώτος/η, θα γνωρίσεις αρκετά άτομα, ενώ δεν αποκλείεται και το φιλικό σου ενδιαφέρον να μετατραπεί σε ερωτικό.

Τα ίδια θα ισχύσουν πάνω κάτω και για σας τους υπόλοιπους, οι οποίοι όμως γύρω στις 11 και 13 του μήνα θα κλειστείτε λίγο στον εαυτό σας, μπορεί και να νιώσετε ενοχές για μια πρόσφατη συμπεριφορά σας, αλλά γρήγορα θα επανέλθετε δριμύτεροι.

Ιχθύες

Αν εξαιρέσεις μια ένταση στις 8/1, είτε είσαι μόνος/η είτε σε σχέση, θα περάσεις μια όμορφη, σχεδόν παραμυθένια εβδομάδα, αφού είσαι αποφασισμένος/η να δεις τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά και να διώχνεις ό,τι σε ενοχλεί ή χαλάει την ευτυχία σου.

Αν φυσικά είσαι ελεύθερος/η, οι πιθανότητες να υπάρξει ένα ενδιαφέρον από πρόσωπο που έχει τις άκρες του και την άνεση να κινηθεί είναι πολύ μεγαλύτερες. Μια μικρή προσοχή χρειάζεται μόνο στο να μην πετάς τελείως στα σύννεφα και απομακρύνεσαι από την πραγματικότητα και τις ανάγκες του/ης συντρόφου σου για να μην υπάρξουν παρατράγουδα.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε