Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 16:22 Δημιουργία 08/01/19, 16:18

Κριός

Σπεύδε βραδέως!

Η εβδομάδα αυτή μπορεί να φέρνει προστριβές με σημαντικά πρόσωπα –λόγω του εριστικού τετραγώνου Ερμή-Άρη, που σε κάνει να λες πολλές κουβέντες παραπάνω με τους γύρω σου– σίγουρα όμως θα την προτιμήσεις από την προηγούμενη, με την ηλιακή έκλειψη σε θέση κόντρα. Ωστόσο, καλείσαι να δεις πιο ψύχραιμα τις καταστάσεις, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Απρίλιο, αφού κάποιοι δρουν ενάντια στα συμφέροντά σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Υπάρχουν κάποιες προστριβές στο κοντινό σου περιβάλλον, όμως από την Δευτέρα η Αφροδίτη περνά στον Τοξότη, μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση για τα προσωπικά σου και ανοίγεσαι σε νέους ορίζοντες, παρότι δεν συμβιβάζεσαι εύκολα αυτή την περίοδο!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Τα οικονομικά σου κινούνται μεν, αλλά όχι με το ρυθμό που θα ήθελες, μπορείς όμως από την Πέμπτη και μετά να ζητήσεις ενίσχυση στις προσπάθειές σου, μείνε όμως μακριά από υπερβολές. Επίσης, η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα πιέζει τον τομέα της καριέρας.

Ταύρος

Τώρα που το πορτοφόλι πιέζεται, προτίμησε τη φειδώ.

Μολονότι χρειάζεσαι περισσότερη στήριξη, έχεις καύσιμο για να προχωρήσεις παρακάτω, χάρη την ευνοϊκή συνάντηση Ήλιου-Πλούτωνα που σε ωθεί προς την εξέλιξή σου. Ειδικότερα, από την Πέμπτη και μετά οι στόχοι σου γίνονται προτεραιότητα και επενδύεις περισσότερο στις συλλογικές προσπάθειες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Δεν εξαρτάται τόσο από τις δικές σου κινήσεις το πώς θα προχωρήσουν τα πράγματα στα αισθηματικά σου, καθώς το υπόβαθρο αυτής της περιόδου πλέον δεν είναι αρκετά βοηθητικό, το πάθος όμως υπάρχει. Το σίγουρο είναι πως θες να απομακρυνθείς από όλους και από όλα και να ξεκουραστείς το σαββατοκύριακο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Από την Δευτέρα η Αφροδίτη περνά στον Τοξότη, φέρνοντας εύνοια στο πορτοφόλι μέσω άλλων και τακτοποιείς πιο άνετα οφειλές. Ωστόσο, τα οικονομικά σε προβληματίζουν αυτή την εβδομάδα και είναι προτιμότερο να έχεις δικλείδες ασφαλείας, καθώς ενδεχομένως να γίνουν σοβαρά λάθη που σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού.

Δίδυμοι

Ό,τι λάμπει, δεν είναι χρυσός.

Η εβδομάδα ξεκινά αρκετά θετικά για σένα καθώς έχεις όρεξη για να εγχειρήματα, ενώ από την Πέμπτη και μετά κάνεις κοινωνικές επαφές, μολονότι καλείσαι να παίξεις με τους κανόνες του παιχνιδιού. Παρόλα αυτά ο Δίας σε δύσκολη όψη με τον Ποσειδώνα σε νευραλγικά σημεία του ωροσκοπίου σου προειδοποιούν για «φούσκες» που σε παρασύρουν σε λάθη.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Από την Δευτέρα η Αφροδίτη περνά στον τομέα των σχέσεων σου και φέρνει ένα πιο ευχάριστο κλίμα στα αισθηματικά σου, είτε είσαι ελεύθερος είτε είσαι ήδη σε σχέση, αναζωπυρώνοντας το κλίμα. Το σαββατοκύριακο πάντως οι φίλοι είναι κοντά σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Στα οικονομικά σου συνεχίζεις να αποδεσμεύεσαι από αυταπάτες που είχες, ενώ στα μέσα της εβδομάδας είναι καλές ημέρες για να προσεγγίσεις εργοδότες ή προϊστάμενους με τα αιτήματά σου, πρόσεξε όμως καθώς όσα δεν τακτοποίησες, τώρα επιστρέφουν.

Καρκίνος

Οι άλλοι έχουν πολλές απαιτήσεις.

Η εβδομάδα αυτή κατεβάζει λίγο τους τόνους σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, με την ηλιακή έκλειψη απέναντί σου. Οι καλύτερες ημέρες να κινηθείς λοιπόν είναι Πέμπτη και Παρασκευή όπου ακόμη και αν υπάρξουν κάποιες δυσκολίες, εσύ καταφέρνεις και βρίσκεις τις λύσεις που χρειάζεσαι.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Οι εντάσεις δεν λείπουν για τη συναισθηματική σου ζωή, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Ιούλιο, καθώς αισθάνεσαι πως δεν έχεις τη στήριξη που έχεις ανάγκη και κάποιες έντονες προστριβές προκαλούνται επειδή οι άλλοι είναι εριστικοί απέναντί σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Η Αφροδίτη περνά από την Δευτέρα στον τομέα της καθημερινότητας και των επαγγελματικών σου, φέρνοντας εύνοια και πιο ευχάριστη ρουτίνα. Το σαββατοκύριακο προσπαθείς να κάνεις βήματα στην καριέρα σου, ενώ Δευτέρα και Τρίτη δίνεις περισσότερο βάση σε οικονομικές υποχρεώσεις, δάνεια, τράπεζες, ασφάλειες, ή γενικότερα με οικονομικές υποθέσεις άλλων που σε αφορούν.

Λέων

Προσπαθείς να βάλεις τα πράγματα σε τάξη.

Θα πρέπει να δείξεις περισσότερη ευελιξία σε σχέση με τους στόχους που θέτεις, στα μέσα της εβδομάδας πάντως έχεις μια ευκαιρία για ένα διαδικαστικό θέμα που έμεινε στη μέση. Επίσης, ο κυβερνήτης σου Ήλιος συναντώντας τον «σκοτεινό» Πλούτωνα, μιλάει για άτομα στο περιβάλλον σου που πιθανώς δρουν παρασιτικά σε βάρος σου…

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Δευτέρα και Τρίτη προσπαθείς να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Παρότι την προηγούμενη περίοδο έχεις αφήσει τα προσωπικά ένα βήμα πίσω, είτε λόγω συνθηκών, είτε λόγω επιλογών σου, την Δευτέρα η Αφροδίτη περνά στον τομέα των ερωτικών σου αναθερμαίνοντας το κλίμα και φέρνοντας ευχάριστες στιγμές στο εξής.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Η νέα θέση της Αφροδίτης δίνει ανάσα στα οικονομικά σου, ενώ από την Πέμπτη ως και την Παρασκευή έχεις σημαντικές ευκαιρίες να τακτοποιήσεις οφειλές και οικονομικές υποχρεώσεις. Στο εργασιακό περιβάλλον σε απασχολούν όμως και κάποιες προβληματικές καταστάσεις.

Παρθένος

Κινούμενη άμμος;

Η εβδομάδα αυτή έχει πολλές δυνατότητες που μπορείς να εκμεταλλευτείς, σε προσωπικό επίπεδο καθώς η συνάντηση Ήλιου-Πλούτωνα ενισχύει τη δύναμη και τη δημιουργικότητά σου. Πάντως, τη Δευτέρα και την Τρίτη προσπαθείς να βάλεις σε τάξη την καθημερινότητά σου, κυρίως σε πρακτικό επίπεδο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Με την Αφροδίτη στον Τοξότη από την Δευτέρα περνάς πλέον σε μια πιο εσωστρεφή περίοδο στα αισθηματικά, καθώς εστιάζεις σε εκείνα που λείπουν κι όχι σε εκείνα που έχεις. Επίσης αρκετά μπερδεμένο κλίμα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καθώς κάποιες μπερδεμένες καταστάσεις περιπλέκονται ακόμα περισσότερο με το τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα. Όμως, από την Πέμπτη μέχρι την Παρασκευή το έδαφος είναι ευνοϊκό για να προσεγγίσεις το ταίρι σου και να έχεις θετικότερα αποτελέσματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Θα πρέπει να δείξεις περισσότερη υπομονή με ανθρώπους που έχουν λόγο στη δουλειά σου, καθώς είναι αρκετή η κούραση, όμως στα μέσα της εβδομάδας είναι πιθανό να σου εισπράξεις χρήματα.

Ζυγός

Καταστάσεις στο σπίτι σε δοκιμάζουν.

Αν την προηγούμενη εβδομάδα ταλαιπωρήθηκες αρκετά με πιεστικές καταστάσεις στο οικείο περιβάλλον, αυτή η εβδομάδα έχει πιο θετικό κλίμα, ωστόσο όσες υποθέσεις στο σπίτι ή την οικογένεια σε δυσκόλεψαν, επανέρχονται με την σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα. Το σίγουρο είναι πάντως ότι έχεις και σημαντική βοήθεια, ενώ Δευτέρα και Τρίτη μπορείς να δεις τα δημιουργικά σου σχέδια να προχωρούν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Από την Δευτέρα η Αφροδίτη περνά σε μια βοηθητική θέση που δείχνει φλερτ, επαφές και περισσότερη κινητικότητα, Το σαββατοκύριακο σε κάνει να ασχολείσαι πιο εντατικά με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Οι τωρινές οικονομικές συνθήκες ζητούν από εσένα περισσότερη φειδώ στον τρόπο που χειρίζεσαι τα οικονομικά σου, ενώ από την Πέμπτη μέχρι την Παρασκευή μπορείς να καταφέρεις πολλά στα επαγγελματικά σου και να ρυθμίσεις εκκρεμότητες. Να θυμάσαι όμως πως στην δουλειά κάποιοι δεν λειτουργούν υπέρ σου…

Σκορπιός

Κάποιες οικονομικές υποθέσεις σε πιέζουν.

Η εβδομάδα αυτή είναι αρκετά βοηθητική καθώς σταδιακά βλέπεις πιο καθαρά τις καταστάσεις στον περίγυρό σου, ενώ από την Πέμπτη μέχρι την Παρασκευή, η διάθεσή σου αλλά και η δημιουργικότητά σου είναι πιο ψηλά σε σχέση με τις υπόλοιπες ημέρες, μπορείς λοιπόν να καταφέρεις πολλά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Τα ζητήματα καρδιάς έχουν ευκαιρίες αυτή την εβδομάδα, μολονότι είσαι πιο εσωστρεφής στο ξεκίνημά της, ενώ από την Δευτέρα όμως η Αφροδίτη περνώντας στον Τοξότη ευνοεί περισσότερο όσους είναι ήδη σε σχέση. Ειδικότερα, έχεις αυξημένη λίμπιντο, όμως είσαι αρκετά εριστικός στον τρόπο που επικοινωνείς με τους άλλους και αυτό ίσως φέρει γκρίνιες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Η νέα θέση της Αφροδίτης δίνει ανάσα στα οικονομικά σου, καθώς έχεις κάποιες οικονομικές καταστάσεις που περιπλέκονται και αυτό σου δημιουργεί κάποια προβλήματα. Στα μέσα της εβδομάδας όμως έχεις στήριξη στα επαγγελματικά ενώ το σαββατοκύριακο ασχολείσαι με εκκρεμότητες πρακτικής φύσης.

Τοξότης

Δες σοβαρά τις επιλογές σου.

Παραγωγική αυτή η εβδομάδα στο σύνολό της σε γενικές γραμμές, ωστόσο δυσκολεύεσαι κάπως να ικανοποιήσεις βασικές ανάγκες σου. Δευτέρα και Τρίτη όμως μπορείς να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου ευκολότερα στο κοντινό σου περιβάλλον. Γενικότερα πάντως, ο Δίας στο ζώδιό σου σε δυσμενή όψη με τον Ποσειδώνα προειδοποιεί για λάθος επιλογές σε πρόσωπα και πράγματα, που θα σε οδηγήσουν σε απογοητεύσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Φεύγεις πλέον από μια περίοδο που στα προσωπικά σου εγκυμονείται μια κατάσταση, καθώς η Αφροδίτη περνώντας την Δευτέρα στο ζώδιό σου φέρνει εύνοια στα προσωπικά, φλερτ, γνωριμίες κι ευκαιρίες. Φρόντισε όμως να είσαι αρκετά σαφής με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Το σαββατοκύριακο πάντως είναι πιο ερωτικό.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Η εβδομάδα αυτή πιέζει πάλι τα οικονομικά σου και την σταθερότητα που έχεις ανάγκη, όμως έχεις και σημαντικά πρόσωπα που στηρίζουν τις προσπάθειές σου, αρκεί να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις.

Αιγόκερως

Η καθημερινότητα σε κουράζει και εκρήγνυσαι.

Μετά από την προηγούμενη εβδομάδα που ήταν έντονη με την ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου, τώρα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για ευόδωση όσων ετοιμάζεις, ωστόσο κάποιες υποθέσεις ακόμη σε προβληματίζουν. Μολονότι λοιπόν αυτές τις μέρες είσαι αρκετά υποκειμενικός στην κρίση σου, στα μέσα της εβδομάδας πιέζεσαι στο σπίτι ή την οικογένεια και δεν θα λείψουν κάποιες λογομαχίες με τους οικείους.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Η Αφροδίτη την Δευτέρα περνά στο προηγούμενο ζώδιο, φέρνοντας πιο μπερδεμένες καταστάσεις στα προσωπικά, Επίσης, από Πέμπτη μέχρι Παρασκευή πλησιάζεις ευκολότερα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, σε μια περίοδο όπου αναγκάζεσαι να δεις καθαρά πρόσωπα και επιλογές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Δευτέρα και Τρίτη δίνεις περισσότερο βάση στα οικονομικά σου, γενικότερα όμως αν περιορίσεις τα περιττά έξοδα, οι δυνατότητες είναι αρκετές. Τέλος, η σύνοδος Ήλιο-Πλούτωνα στο ζώδιό σου αγγίζει και τις φιλοδοξίες σου, που αυτό μπορεί να επιφέρει και σωματική κόπωση, φρόντισε λοιπόν και την υγεία σου.

Υδροχόος

Παρασκήνιο (πάλι).

Την εβδομάδα αυτή θα νιώσεις την ανάγκη να ξεκουραστείς και να απομακρυνθείς για λίγο από τις πολλές και κουραστικές υποχρεώσεις με την σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα που επιβαρύνει την ψυχολογία σου, παρόλα αυτά τη Δευτέρα και την Τρίτη πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις, θα πρέπει λοιπόν να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου δίνονται για να δείξεις τα ταλέντα σου, χωρίς να μπλεχτείς σε παρασκηνιακές υποθέσεις, που είναι και το μεγάλο αγκάθι αυτής της εβδομάδας. Αν για παράδειγμα ετοιμάζεις κάτι, μην εμπιστευτείς άκριτα τον οποιονδήποτε.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μολονότι τα αισθηματικά σου μοιάζουν κάπως μπερδεμένα, η Αφροδίτη την Δευτέρα περνά σε πιο μια φιλική θέση για το ζώδιό σου, και φέρνει την ανάγκη για περισσότερη εξωστρέφεια και οι φίλοι είναι στο πλευρό σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Ακόμη και αν έχεις ταλαιπωρηθεί με τα οικονομικά σου, το πορτοφόλι σου δεν αδειάζει τελείως και από την Πέμπτη το κλίμα είναι πιο θετικό για να ασχοληθείς με αυτά, θυμήσου όμως γενικότερα ότι καλείσαι να φανείς προσεκτικός στο εργασιακό περιβάλλον.

Ιχθύς

Περίμενε για την κατάλληλη στιγμή!

Δευτέρα και Τρίτη έχεις ανάγκη από περισσότερη ξεκούραση, μακριά από την πολύβουη καθημερινότητα. Ο Δίας όμως σε δυσμενή όψη με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα μεγεθύνει τις αυταπάτες που τρέφεις σε κάποιες υποθέσεις και αυτό μπορεί να σε κάνει εύκολο θύμα για κάποιους επιτήδειους. Επίσης, το Σάββατο η Αφροδίτη περνά στον ζενίθ του ωροσκοπίου σου, φέρνοντας περισσότερες κοινωνικές επαφές.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Περνάς πλέον σε μια περίοδο που στα προσωπικά σου υπάρχει περισσότερη στασιμότητα, λόγω της Αφροδίτης σε θέση κόντρα για το ζώδιό σου. Οι φίλοι συνεχίζουν να διαδραματίζουν έναν σημαντικό ρόλο και αυτή την εβδομάδα, ενώ μέχρι την Παρασκευή κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Τα οικονομικά παραμένουν χαώδη για κάποιο λόγο και θα πρέπει να εκμεταλλευτείς σωστά τις ευκαιρίες που σου έχουν δοθεί, ενώ στα μέσα της εβδομάδας μπορείς να δεις το πορτοφόλι να γεμίζει.

Πηγή: astropedia.gr

Αν σου άρεσε κάνε