09/01/2018: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

09/01/2018: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 09:44 Δημιουργία 09/01/19, 09:38

Κριός

Όσο βρίσκεσαι σε κίνηση κι επικοινωνία, η Αφροδίτη «δουλεύει» για σένα κι είναι πιθανό να αποκομίσεις αρκετά κομπλιμέντα αλλά και υποσχέσεις. Ωστόσο η ύπαρξη πολλών «στόχων» είναι κάτι που δεν σε βοηθά, εκτός πια κι αν δεν έχεις κάποια συγκεκριμένη βλέψη και απλά περνάς την ώρα σου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε πρόσεξε το τι λες και πράττεις, αφού το πράγμα μπορεί να «γυρίσει» από έρωτα σε… πόλεμο!

Ταύρος

Αν είσαι διαθέσιμος/η, τότε θα ήταν λάθος να αδιαφορήσεις απέναντι σε ένα πρόσωπο που «στοχεύει» στην καρδιά σου, αφού μπορείς να συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου, μέσω (και) μιας επαγγελματικής συνεργασίας Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ενδέχεται να υπάρξουν κρούσματα έντονης ζήλειας, ίσως μάλιστα τα πράγματα να «ξεφύγουν», γι’ αυτό τουλάχιστον προσπάθησε να μην ρίξεις «λάδι στην φωτιά»!

Δίδυμοι

Αν είσαι μόνος/η κι ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημα σου, να επικεντρωθείς δηλαδή στο πρόσωπο που πραγματικά σε ενδιαφέρει, χωρίς να αποσπάσαι διαρκώς από τις εκδηλώσεις ενδιαφέροντος των… υπολοίπων! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να δημιουργηθούν εντάσεις και σκηνές ζηλοτυπίας κι όχι βέβαια χωρίς λόγο.

Καρκίνος

Αν είσαι μόνος/η, ένα πρόσωπο στην δουλειά σου μπορεί να αναθερμάνει το ερωτικό ενδιαφέρον σου αλλά είτε στοχεύεις σε κάτι διαρκές, είτε σε μια αισθηματική περιπέτεια, καλό είναι να γνωρίζει τις αληθινές προθέσεις σου και η άλλη πλευρά, ώστε να αποφευχθούν παρεξηγήσεις! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να την «δέσεις» περισσότερο, μέσα από την αμοιβαία παροχή υπηρεσιών κάθε… είδους!

Λέων

Η ημέρα προσφέρεται για να δείξεις την αγάπη που τρέφεις προς τον άνθρωπο σου, με ένα δώρο που θα εντυπωσιάσει, ίσως όμως να λάβεις κι εσύ μια ανάλογη χαρά. Αν μάλιστα πρόκειται για μια νέα γνωριμία, οι εξελίξεις πολύ να «τρέξουν» πολύ γρήγορα, ιδιαίτερα αν γίνουν όλα κατά την διάρκεια μιας εκδρομής. Επιπλέον ο Άρης σου υπόσχεται μια «σούπερ» σεξουαλική εμπειρία σε ταξίδι ή μετά από ένα… σεμινάριο!

Παρθένος

Το ερωτικό παιχνίδι εξελίσσεται σε… ευλογία και κατάρα μαζί, αφού από την μια πλευρά θα έχεις την ευκαιρία να βιώσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου σε μια «φωλιά», από την άλλη όμως, σε περιμένουν ενοχλητικές εντάσεις ή διεκδικήσεις, στην περίπτωση που βρεθείτε κάπου… έξω! Αλλά και μόνος/η να είσαι, πάλι ενδέχεται να χάσεις την υπομονή σου από μια επίμονη σεξουαλική παρενόχληση.

Ζυγός

Μια συνάντηση σε ταξίδι ή σε μια κοινωνική εκδήλωση θα προκαλέσει το ενδιαφέρον σου, ίσως μάλιστα να ανταλλάξεις τηλέφωνα και διευθύνσεις με το εν λόγω πρόσωπο. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, καλό είναι να προσέξεις μήπως εκτεθείς ή «παρεξηγηθείς». Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε μια έντονη διαφωνία με κάποιον/α μπορεί να υποκρύπτει ένα ερωτικό ενδιαφέρον που σύντομα θα βρει τον δρόμο του!

Σκορπιός

Εκείνο που έχει προτεραιότητα για σένα, είναι να «αποδείξεις» την αγάπη και το ενδιαφέρον σου με έναν απτό τρόπο, τα ανάλογα ωστόσο ισχύουν και για το πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σένα, οπότε ζήτα για να λάβεις ένα δώρο που να το πιστοποιεί! Από την άλλη πλευρά βέβαια ο Άρης στον 5ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να προκαλέσει μια σειρά από ανεπιθύμητες «παρενοχλήσεις», γι’ αυτό μην δίνεις και πολύ «αέρα» στους άλλους!

Τοξότης

Αν είσαι μόνος/η και θέλεις να «παίξεις» έχεις το ελεύθερο, αφού με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου σίγουρα θα περάσεις όμορφα. Αν όμως έχεις κατά νου κάτι σταθερό, καλό είναι να περιμένεις την συνέχεια και να μην παρασυρθείς σε μια επιλογή, που έχει μεν τα… ωραία της αλλά μπορεί να εγείρει ανταγωνισμούς ή ζήλειες. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση και θες να την… διατηρήσεις, μην δίνεις δικαιώματα με την στάση σου.

Αιγόκερως

Από την μια πλευρά, η Αφροδίτη στον 12ο ηλιακό οίκο σου παραπέμπει κυρίως σε παρασκηνιακές διεργασίες και «κρυφές» σχέσεις, ίσως μάλιστα να συμβεί «κάτι» με ένα πρόσωπο που συνδέεται με την εργασία σου. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε πρόσεξε μήπως «πιαστείς στα πράσα», αφού με τον Άρη να συμμετέχει δραστικά στο όλο «κόνσεπτ», είναι περίπου αδύνατον να παραμείνει κάτι κρυφό.

Υδροχόος

Με την Αφροδίτη στον 11ο ηλιακό οίκο σου, όσο εύκολο είναι να γνωρίσεις ένα «ενδιαφέρον» πρόσωπο, άλλο τόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις αν τα αισθήματα που τρέφει για σένα είναι ερωτικά ή φιλικά. Αν πάντως δεν έχεις άλλες δεσμεύσεις μπορείς να «τσιμπολογήσεις», χωρίς περαιτέρω προσδοκίες. Πολύ πιο έντονες καταστάσεις πάντως αναμένονται αν ταξιδέψεις ή γνωρίσεις κάποιον/α ξένο/η!

Ιχθύες

Αν είσαι δεσμευμένος/η, μπορεί να δημιουργηθούν προβληματικές καταστάσεις είτε από μια δικιά σου διάθεση «αυτονόμησης», είτε από μια ανάλογη του/της συντρόφου σου. Ίσως μάλιστα να γίνουν κάποια πράγματα που θα «σε βγάλουν από τα ρούχα σου»! Αν όμως είσαι μόνος/η και δεν έχεις «κολλήματα», τότε η ζωή σε περιμένει, αφού οι ερωτικές επιλογές σου είναι περισσότερες της μιας και μάλιστα δελεαστικές.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε