09/01/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

09/01/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 11:32 Δημιουργία 09/01/19, 11:22

Κριός

Η Αφροδίτη στον Τοξότη σου κομίζει ευχάριστες ειδήσεις και διανθίζει την καθημερινότητά σου με ευχάριστα περιστατικά. Επιπλέον, ένα ταξίδι ή μια εκδρομή μπορεί να σου αποφέρει ακόμη περισσότερες απολαύσεις. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στο ζώδιό σου δεν… κρατιέται και είναι πιθανό να «μπεις στο μάτι» κάποιων που θα ενοχληθούν με τις επιλογές σου ή θα παρεξηγηθούν.

Πρόσεξε ακόμη τους χειρισμούς σου με εργαλεία ή μηχανήματα, που θα μπορούσαν αν κάνουν μεγάλη ζημιά, σε κάθε περίπτωση όμως μπορείς να πετύχεις πολλά και σε σύντομο χρόνο.

Ταύρος

Η Αφροδίτη στον Τοξότη σου φέρνει αυξημένα έσοδα, που με την σειρά τους θα σου επιτρέψουν να χαρείς την ζωή αλλά και να προσφέρεις το κάτι… παραπάνω σε αγαπημένα σου πρόσωπα! Μην διστάσεις λοιπόν να δοκιμάσεις την τύχη σου.

Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Κριό μπορεί να συμβάλλει σε έντονες ενοχλήσεις στην υγεία σου, που θα χρειαστούν άμεση αντιμετώπιση. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες ζημιές ή «αψιμαχίες» στο εργασιακό σου περιβάλλον, φαίνεται μάλιστα ότι κάποιος/α κινείται παρασκηνιακά με σκοπό να «σε ρίξει».

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη απέναντί σου, σου προσφέρει… πλήθος εναλλακτικών και υποστηρίξεις από τους άλλους, δεν αποκλείεται όμως τελικά να υπάρξουν και μπόλικες αφορμές για να διαταραχθούν κάποιες ισορροπίες, ιδιαίτερα αν θεωρηθεί πως «παίζεις σε διπλό ταμπλό»! Σε κάθε περίπτωση όμως μπορείς να αξιοποιήσεις μια συμφέρουσα πρόταση που θα σου γίνει.

Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό μπορεί να εντείνει τους ανταγωνισμούς και στις φιλικές σου σχέσεις, ιδιαίτερα αν τεθεί κάποιο προσωπικό «ζήτημα τιμής». «Παίζει» ακόμη η στράτευσή σου σε μια συλλογική προσπάθεια.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη στον Τοξότη ευνοεί τις εργασιακές σχέσεις σου και είναι πιθανό να λάβεις βοήθειες από άλλους/ες εργαζόμενους/ες. Επιπλέον, είναι στο χέρι σου να πάρεις μια άδεια για να ξεκουραστείς και να βελτιώσεις την σωματική και ψυχική σου ευεξία.

Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Κριό σου ζητά να επιστρατεύσεις τις αρετές σου, ιδιαίτερα ως προς την αντιμετώπιση «μίνι» κρίσεων με έντονα χαρακτηριστικά. Και πέρα από το μεράκι σου, σίγουρα θα χρειαστείς μεγάλη… υπομονή απέναντι σε «ισχυρούς» που μάλιστα έχουν την τάση να αυθαιρετούν σε βάρος σου.

Λέων

Η Αφροδίτη στον Τοξότη σου υπόσχεται μια πιο διασκεδαστική καθημερινότητα, με πολλά «τυχερά», παιχνίδια και φλερτ, ενώ δεν αποκλείεται να πάρεις μια χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό από την μια πλευρά μπορεί να συμβάλλει στην άμεση και ταχεία απόκτηση γνώσεων ή την εκμάθηση μιας τεχνικής αλλά από την άλλη πλευρά φέρνει και λεκτικούς διαξιφισμούς που απειλούν να πάρουν ακόμη και νομική διάσταση αν δεν βάλεις «νερό στο κρασί σου». Επιπλέον, πρόσεξε πολύ στις μετακινήσεις σου, αφού ελλοχεύει ο κίνδυνος ατυχήματος.

Παρθένος

Η Αφροδίτη στον Τοξότη ευνοεί τόσο την καριέρα σου όσο και ζητήματα σχετικά με το σπίτι ή την οικογένειά σου και το μόνο που σου μένει είναι να αποδεχθείς τις ευκολίες που σου προσφέρονται, χωρίς να τις κρίνεις ως «μη σοβαρές». Επιπλέον καλείσαι να ομορφύνεις τον χώρο σου.

Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Κριό σε θέλει σε θέση μάχης στον οικονομικό τομέα, είτε για να αντιμετωπίσεις έξωθεν επιβουλές, είτε για να αποκομίσεις ένα κέρδος, ύστερα από ένα σχετικό ρίσκο. Από την άλλη πλευρά ωστόσο δεν αποκλείεται να ξοδευτείς για την αποκατάσταση μιας ζημιάς.

Ζυγός

Η Αφροδίτη στον Τοξότη αυξάνει τις πιθανότητές σου για να περάσεις όμορφα με καλή παρέα σε μια έξοδό σου αλλά και να δρομολογήσεις ένα ταξίδι. Επιπλέον μπορεί να αποκτήσεις ένα μέσον που θα σε διευκολύνει.

Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Κριό μπορεί να ενισχύσει την ανησυχία σου, ειδικά για την εξέλιξη κάποιων υποθέσεων, που δεν εξαρτώνται μόνον από τις δικές σου προσπάθειες, με τις διαθέσεις των άλλων απέναντι σου να είναι πότε άκρως υποστηρικτικές και πότε… φανατικά εναντίον σου! Ίσως μάλιστα να τα «σπάσεις» με έναν συνεργάτη σου στην δουλειά.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη στον Τοξότη ευνοεί τα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να λάβεις ένα σπουδαίο δώρο ή ένα έκτακτο «επίδομα», κάτι που μπορεί να αποτυπωθεί και σε αγορές ή αποκτήματα που θα βελτιώσουν κατακόρυφα την ψυχολογία σου.

Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Κριό σε θέλει σε εγρήγορση στην δουλειά σου, ώστε να μην απολέσεις μέρος των δικαιωμάτων σου. Ίσως μάλιστα να ρισκάρεις ακόμη και την… απόλυσή σου αλλά αν δεν «πατήσεις πόδι» θα βρεθείς «από κάτω! Επιπλέον καλείσαι να πάρεις δραστικές αποφάσεις σε σχέση με την υγεία και την διατροφή σου.

Τοξότης

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε κάνει πιο «χαλαρό/η» και αισιόδοξο/η, κάτι που με την σειρά του μπορεί να επιδράσει θετικά στο σύνολο των δραστηριοτήτων σου. Επιπλέον, η προσωπική γοητεία σου θα σου ανοίξει «πόρτες», διευρύνοντας τις προοπτικές σου κι αν νιώσεις την ανάγκη-επιθυμία να γίνεις πιο όμορφος/η, just do it!

Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη στον Κριό μπορεί να «ταρακουνηθείς» απότομα από μια υπόθεση στην οποία εμπλέκεται κι ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, με την μεταξύ σας διαφωνία να «σκεπάζει» κάθε άλλη εξέλιξη, ενώ αν έχεις παιδιά, έχε τα από… κοντά!

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να ξεκουραστείς και να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου. Επιπλέον, ενδέχεται να σου δοθούν βοήθειες και πληροφορίες για προσωπικά κυρίως ζητήματα, από άτομα που ξέρουν πολλά για το τι «παίζεται» στο παρασκήνιο.

Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Κριό σε ωθεί να επικεντρωθείς σε θέματα του σπιτιού και της οικογένειας σου, αφού είναι πιθανό να προκύψουν κάποιες έκτακτες καταστάσεις, που αφορούν είτε στην οικοσκευή σου, είτε στις σχέσεις με τους οικείους σου, πρόσεξε όμως μήπως αδικήσεις πρόσωπα που δεν φταίνε σε τίποτε!

Υδροχόος

Η Αφροδίτη στον Τοξότη διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου, φέρνοντας σε κοντά σε άτομα που «σε πάνε»! Επιπλέον, μπορεί να ωφεληθείς από την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Κριό σε ωθεί να πάρεις δυναμικές πρωτοβουλίες στην καθημερινότητά σου, που το αποτέλεσμά τους θα εξαρτηθεί από το κατά πόσον εφαρμόζεις αυτά που ξέρεις ή απλά κάνεις… ‘ότι σου έρθει!

Επιπλέον, καλό είναι να μην βιάζεσαι, ώστε να μην σκοντάψεις αλλά και να διαχειριστείς συμβιβαστικά τις όποιες εντάσεις με άτομα του περιβάλλοντός σου.

Ιχθύες

Η Αφροδίτη στον Τοξότη σου προσδίδει μια κοινωνική λάμψη, ενώ ταυτόχρονα διευκολύνει την επίτευξη των στόχων σου. Ίσως μάλιστα να αρκεί γι’ αυτό η προσωπική σου παρουσία, που σε αυτήν την φάση είναι και το πιο δυνατό «χαρτί» σου.

Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Κριό σε ωθεί να ακολουθήσεις μια πιο επιθετική πολιτική στα οικονομικά σου, διεκδικώντας εκείνα που σου αξίζουν πραγματικά και… κόβοντας την όρεξη σε όποιον/α επιβουλεύεται τα κεκτημένα σου. Επιπλέον, περιόρισε τον καταναλωτισμό σου, ώστε να σου περισσέψει και κάτι για αύριο!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε