Τι φέρνει η Αφροδίτη στον Τοξότη: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Τι φέρνει η Αφροδίτη στον Τοξότη: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 16:08 Δημιουργία 09/01/19, 16:07

Κριός

Η Αφροδίτη στον φίλο σου Τοξότη θα προσπαθήσει να σου αλλάξει την ψυχολογία προς το καλύτερο, να σε γεμίσει ενέργεια και να σε σπρώξει να ανοίξεις τους ορίζοντές σου, επαγγελματικά αλλά και ερωτικά. Εννοείται ότι δε θα κρατιέσαι, αφού ο ενθουσιασμός, ο αυθορμητισμός και η αισιοδοξία που θα σου χαρίσει θα δώσει φτερά στα πόδια σου. Ένα σερί επιτυχημένων επαφών και συναντήσεων, ακόμα και με το εξωτερικό, θα σε κάνουν αρκετά χαρούμενο/η, ενώ θα αυξηθούν οι πιθανότητες για καινούργιες γνωριμίες στα μέρη που συχνάζεις, ακόμα και σε ένα ταξίδι. Το σίγουρο είναι ότι οι περιπέτειές σου θα είναι αρκετές, ενώ αν έχεις γραφειοκρατικά ή νομικά ζητήματα θα υπάρξει θετική εξέλιξη.

Ταύρος

Η Αφροδίτη έφυγε από απέναντί σου, αλλά δε θα κάτσεις να σκάσεις, το αντίθετο! Τώρα είναι που θα ωφεληθείς αφού εκτός του ότι συναισθηματικά θα πάρεις τα πάνω σου και θα βγει η παιχνιδιάρα πλευρά σου, θα έχεις και αρκετά τυχερά τόσο στον οικονομικό, όσο και στον ερωτικό-σεξουαλικό τομέα. Στο τελευταίο, βοηθά που θα γίνεις και πιο χύμα, θα θέλεις να απολαύσεις το κάθε τι που σου προσφέρεται, χωρίς να σκας αν θα το έχεις και αύριο, οπότε θα είσαι και πιο απελευθερωμένος/η. Από την άλλη, ίσως πραγματοποιήσεις μια ιδέα ή ένα σχέδιο που είχες βάλει στο μυαλό σου και πιάσει, με αποτέλεσμα να αυξηθούν τα έσοδά σου, ενώ αν χρωστάς σε εφορία ή τράπεζα ή αλλού, θα πετύχεις μια ευνοϊκή ρύθμιση.

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη περνά απέναντί σου, στον 7ο οίκο, αλλά δε σε απειλεί! Ίσα-ίσα που θα σου κάνει καλό αφού θα διώξεις κάποια κολλήματα που είχες στο μυαλό σου, θα έχεις περισσότερη διάθεση να κυκλοφορήσεις και να γνωρίσεις καινούργια και συναρπαστικά πρόσωπα, εμπλουτίζοντας έτσι τον κοινωνικό σου κύκλο. Εννοείται ότι θα έχεις και τις κατακτήσεις και τις περιπετειούλες σου, τα φλερτ και τα τυχερά σου. Ωστόσο, μια επιπολαιότητα θες, μια ανωριμότητα, μια κάποια υπερβολή θα τα βγάλεις και βέβαια, δεν υπάρχει κανένα θέμα, αν είσαι ελεύθερος/η, αν όμως είσαι σε σχέση, καλό είναι να κρατήσεις τα προσχήματα. Εκτός αν σου έρθει από την πλευρά του/ης συντρόφου σου. Επίσης, θα βελτιωθούν πολύ οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου, ενώ μια νέα θα έχει τις καλύτερες προδιαγραφές.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη στον Τοξότη ευνοεί κυρίως τα εργασιακά σου, τόσο από την άποψη ότι αρκετές από τις δουλειές σου θα γίνονται πιο γρήγορα και εύκολα ή θα μειωθούν, αφήνοντάς σου κι ελεύθερο χρόνο, όσο και από τις συνθήκες και τις σχέσεις με τους συναδέλφους σου. Από ψυχολογικής άποψης θα είσαι, επίσης, στα καλύτερά σου, αφού όλα θα τα βλέπεις πιο αισιόδοξα, ενώ, θα φροντίσεις περισσότερο την υγεία σου. Αν μάλιστα είχες κάποιο θέμα, θα βρεις την κατάλληλη θεραπεία. Παράλληλα όμως, δεν αποκλείεται να σου ανοίξει η όρεξη, να συνεχίσεις τις καταχρήσεις και γενικά να πίνεις και να τρως, χωρίς αύριο, κάτι που θα πρέπει να έχεις υπόψη σου, αν δε θέλεις αργότερα να μετανιώσεις.

Λέων

Η Αφροδίτη στον Τοξότη έρχεται ως… φίλη και σου φέρνει αρκετά δώρα. Θα σου δώσει μεγάλη ενέργεια και ζωντάνια, έμπνευση και δημιουργικότητα και είτε σε καλλιτεχνικό επίπεδο είτε σε επίπεδο να αυξήσεις τα μέλη της οικογενείας σου θα έχεις θετικά αποτελέσματα. Και ερωτικά όμως θα πάρεις πολύ τα πάνω σου, καθώς θα έχεις φουλ αυτοπεποίθηση, οπότε θα ξεσαλώσεις. Όπου και αν πηγαίνεις, θα συγκεντρώνεις το ενδιαφέρον πάνω σου, οπότε προτάσεις, φλερτ και γνωριμίες θα πέφτουν βροχή. Οι προϋποθέσεις για να ξεκινήσει μια ιστορία τώρα είναι πολύ καλές, αν και πιο πολύ θα σε ενδιαφέρει να περάσεις καλά κι όχι οι δεσμεύσεις. Και σε σχέση όμως να είσαι, θα απολαύσεις όμορφες και ταυτόχρονα ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου, ενώ με παρέα ή μόνοι θα οργώσετε τα Φάληρα.

Παρθένος

Η Αφροδίτη στον Τοξότη, στον 4ο οίκο σου το πιο πιθανό είναι να προκαλέσει διάφορα ευτράπελα στο σπίτι και την οικογένειά σου, όμως θα σε κάνει να γελάσεις, θα σου φτιάξει το κέφι και γρήγορα θα αρχίσεις να βλέπεις πιο ανάλαφρα τις καταστάσεις, που προκαλούνται. Δεν αποκλείεται να παρασυρθείς κι εσύ από τον ρυθμό της, να κάνεις τις τρέλες σου, να παρατήσεις προγράμματα και πλάνα και να το ρίξεις στην καλοπέραση. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να κάνετε κάποιες αγορές για το χώρο σου ή αλλαγές στη διακόσμηση. Αρκετά άτομα μπορεί να σε επισκεφτούν αυτό το διάστημα και να τα φιλοξενήσεις, ενώ οι σχέσεις σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, παρά μια επιπολαιότητα ή ωχαδερφισμό, θα βελτιωθούν πολύ.

Ζυγός

Με την Αφροδίτη στον Τοξότη, αλλάζει τελείως το σκεπτικό σου και θα καταλήξεις στο ότι το μόνο που δε θέλεις είναι να βασανίζεσαι και να ταλαιπωριέσαι στην καθημερινότητά σου, οπότε μπορεί να βρεις ιδέες για να γίνονται οι δουλειές σου πιο εύκολα κι απλά. Θα γίνεις πιο εξωστρεφής και χαμογελαστός/η κι όσο βρίσκεσαι ανάμεσα σε κόσμο που θα μπορείς να ανταλλάσσεις ιδέες και απόψεις θα νιώθεις ωραία. Ταξίδια κι εκδρομές είναι πιθανά, όπως και να γνωρίσεις άτομα που θα σε ανανεώσουν. Η επικοινωνία, η έκφραση και η παρουσία σου θα είναι πιο χαλαρή και άνετη και με το χιούμορ σου θα κερδίζεις τις εντυπώσεις. Δεν αποκλείεται να σου χαρίσουν κάτι που θα σε διευκολύνει αρκετά, να κάνεις μια αγορά εξοπλισμού ή μεταφορικού μέσου.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη έφυγε από πάνω σου, όμως για να λέμε την αλήθεια στον 2ο οίκο σου σε συμφέρει περισσότερο γιατί τώρα θα απελευθερωθείς από τα έντονα πάθη και την απολυτότητά σου και θα αναζητάς καινούργιες περιπέτειες στα ερωτικά σου και αυτό που θα σε ενδιαφέρει είναι να περνάς καλά στο παρόν, απολαμβάνοντάς το στο μέγιστο. Η έλξη σου είναι αναμφισβήτητη, οπότε δε θα βρεις και μεγάλες αντιστάσεις και με την τύχη στο πλευρό σου εύκολα θα αποκτήσεις αυτό που θέλεις. Το μόνο προβληματάκι είναι ότι δε θα μπορείς να επιλέξεις. Από την άλλη, στα οικονομικά σου προβλέπεται καλοκαίρι μέσα στο καταχείμωνο, καθώς θα αρχίσεις να μαζεύεις χρήματα από διάφορες κατευθύνσεις. Μια συμφωνία θα φέρει αύξηση των εσόδων σου, άρα, όσα κι αν ξοδεύεις, πάλι με γεμάτη τσέπη θα είσαι.

Τοξότης

Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σου, προσφέροντάς σου χαρούμενες στιγμές, αισιοδοξία και κυρίως ευκαιρίες στο να πραγματοποιήσεις κάποιες από τις προσωπικές σου επιδιώξεις. Μην ξεχνάς ότι έχεις και τον Δία πάνω σου, οπότε το… ντουετάκι θα σε εκτοξεύσει. Εννοείται ότι θα βγεις από το καβούκι σου, θα ξανοιχτείς και θα δοκιμάσεις την τύχη σου, όπου σου κάνει κέφι, χωρίς κανένα ενδοιασμό και σκέψη και το πιο πιθανό είναι ό,τι κι αν επιχειρήσεις, να σου βγει. Η αισιοδοξία και η θετική ενέργεια που θα εκπέμπεις θα σε κάνει πόλο έλξης και ερωτικά, όμως αν περιμένεις το πολύ να συνοδεύεται κι από το καλό, μάλλον θα απογοητευτείς, οπότε σύντομα θα αρκεστείς στο πρώτο. Μια πιθανή αλλαγή στην εμφάνισή σου θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου, όχι ότι δεν είχες αρκετή, αλλά είπαμε, χρησιμοποίησε τα πλεονεκτήματα που σου δίνονται για να πετύχεις κάτι της προκοπής.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη μπαίνει στον 12ο οίκο σου και η αλήθεια είναι ότι πολλά καλά άμεσα δε θα σου φέρει, όμως, θα αλλάξει την ψυχολογία σου προς το θετικό, θα ελαφρύνει τη διάθεσή σου και θα αρχίσεις να βλέπεις φως στην άκρη του τούνελ.Το ότι θα αποσυρθείς για λίγο από το προσκήνιο θα είναι επειδή το θέλεις για να χαλαρώσεις και να τα ξαναβρείς με τον εαυτό σου, οπότε θα περνάς ωραία με τον εαυτό σου, αλλά και λίγα και εκλεκτά άτομα της απόλυτης επιλογής σου. Δεν αποκλείεται, επίσης, στον εργασιακό σου χώρο να γεννηθεί ένα ειδύλλιο που το αν θα προχωρήσει ή όχι, εξαρτάται από σένα και το πόσο μπορείς να εμπιστευτείς το συγκεκριμένο πρόσωπο για να κρατηθεί μακριά από τα φώτα και να μη γίνεις βούκινο. Και στη δουλειά σου όμως τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται σημαντικά, οπότε, αποχαιρετώντας την κάποια στιγμή, θα έχεις μαζέψει πολλά καλούδια.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη στον 11ο οίκο σου σε κάνει αρκετά κοινωνικό/η και καλοδιάθετο/η, που σπάνια θα κάθεσαι σπίτι. Καινούργιες παρέες και ομάδες στις οποίες θα συμμετέχεις θα δώσουν ένα όμορφο τόνο στη ζωή σου το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ενώ, εφ’ όσον θα κυκλοφορείς περισσότερο, είναι επόμενο να παρουσιαστούν ευκαιρίες για να κάνεις καινούργιες γνωριμίες με πρόσωπα που μοιράζεστε ιδέες και αντιλήψεις που θα σε ενθουσιάσουν. Δεν αποκλείεται, επίσης, να έρθεις σε επαφή με άτομα που έχουν πολλά κονέ και θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις το έργο σου ή εσένα τον/ην ίδιο/α σε διάφορους κύκλους. Πιθανό είναι να ξεκινήσεις ένα καινούργιο χόμπι, περισσότερο για να χαλαρώνεις και να ευχαριστιέσαι, αλλά και να περνάς περισσότερο χρόνο με τους φίλους σου.

Ιχθύες

Η Αφροδίτη στον Τοξότη θα σου δώσει μια πιο ανάλαφρη διάθεση και θα σου διώξει φοβίες και ενδοιασμούς. Οι ρυθμοί σου, όσον αφορά στα επαγγελματικά σου, θα γίνουν πιο χαλαροί, ίσως, μάλιστα, αρχίσεις να σκέφτεσαι ότι καταναλώνεις πολύ χρόνο στη δουλειά σου και δεν ευχαριστιέσαι στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα ή να ασχοληθείς με όλα όσα θα ήθελες. Παρ’ όλα αυτά, τα πράγματα μια χαρά θα πάνε στον συγκεκριμένο τομέα, με τους ανωτέρους σου και τα άτομα που συνεργάζεσαι να έχεις άψογες σχέσεις, ενώ θα έχεις τύχη, αν προσπαθήσεις για κάτι δικό σου ή θέλεις να αλλάξεις αντικείμενο, καθώς θα βρεις χρηματοδότη ή ηθική και υλική στήριξη από ένα πρόσωπο που θα σε συμπαθήσει, κάτι που είναι πολύ πιθανό να συμβεί και με άλλα αυτή την εποχή.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε