10/01/2018: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

10/01/2018: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 10:13 Δημιουργία 10/01/19, 09:39

Κριός

Σήμερα μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο κύρους, που θα σου φανεί εξαιρετικά ενδιαφέρον κι ανεξάρτητα με το αν σε πρώτη φάση η επαφή σας θα εξαντληθεί σε συζητήσεις κοινωνικού ή επαγγελματικού ενδιαφέροντος, φαίνεται να υπάρχει και συνέχεια. Επιπλέον, ένα πρόσωπο του εξωτερικού μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σου με… καλό σκοπό, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση δεν αποκλείεται να κάνεις ένα πονηρό «διάλειμμα»!

Ταύρος

Η αποδοχή των άλλων προς το πρόσωπό σου διευρύνεται, ίσως μάλιστα να γνωρίσεις κι ένα «σημαίνον» πρόσωπο με το οποίο θα υπάρξει αμοιβαίο ενδιαφέρον. Παρότι όμως σε σεξουαλικό ή αισθησιακό επίπεδο όλα θα εξελιχθούν… τέλεια, είναι κάπως πρόωρο να κάνεις όνειρα και να επενδύεις σε μια κατάσταση, που σήμερα είναι κι αύριο δεν είναι! Απόλαυσε λοιπόν το «τώρα», χωρίς να «ντοπάρεσαι» συναισθηματικά για το αύριο.

Δίδυμοι

Μερικές φορές η ζωή τα φέρνει έτσι που ενώ εσύ αποποιείσαι το «διπλό παιχνίδι», τελικά βιώνεις τέτοιες καταστάσεις από την άλλη πλευρά! Ψάξε λοιπόν προσεκτικά τα πραγματικά δεδομένα στη ζωή ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει, εκτός πια κι αν δεν σε νοιάζει. Τα ανάλογα ισχύουν και στην περίπτωση που είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται μάλιστα μια φιλική μάζωξη να γίνει αφορμή για να σπάσει η «θρυαλλίδα» των εξελίξεων!

Καρκίνος

Σήμερα, όπου σταθείς κι όπου βρεθείς είναι βέβαιο ότι θα πέσεις πάνω σε σημαίνοντα πρόσωπα, ένα εκ των οποίων θα σου δείξει απροκάλυπτα το πόσο του/της αρέσεις. Επειδή ωστόσο τα εύκολα έρχονται και παρέρχονται το ίδιο… γρήγορα, μην αρχίσεις να επενδύεις συναισθηματικά. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, καλό είναι να παραμείνεις στα πλαίσια ενός «άκακου» φλερτ, χωρίς να μπεις σε «παράλληλους δρόμους».

Λέων

Η Αφροδίτη σε έχει υπό την προστασία της και μπορείς να υπολογίζεις σε αυτήν, αφού όσο «μπερδεμένος/η» κι αν νοιώθεις από τις πολλές διαθέσιμες επιλογές σου, τελικά θα γίνει αυτό που επιθυμείς ή σε… συμφέρει! Ίσως μάλιστα να «δράσεις» σε μια γιορτή. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε πρόσεξε μήπως το φλερτ… ξεφύγει σε κάτι πολύ πιο κοντινό κι ύστερα ψάχνεις τρόπους για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα.

Παρθένος

Σήμερα προέχει η καλοπέρασή σου κι όχι τόσο η αναζήτηση μιας «ποιοτικής» σχέσης και αν είσαι μόνος/η, καλείσαι να βάλεις πρώτες τις δικές σου ανάγκες, ίσως μάλιστα να… απορήσεις με την ευκολία που θα γίνουν δεκτά κάποια αιτήματά σου και θα εκπληρωθούν οι επιθυμίες σου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση ενδέχεται να ενοχληθείς από την υπερβολική «χαλαρότητα» που επιδεικνύει το ταίρι σου προς κάποιο πρόσωπο.

Ζυγός

Τα συναισθήματα σου είναι μάλλον αβέβαια ή κυμαινόμενα, ανάλογη όμως μπορεί να είναι η κατάσταση και στην… απέναντι πλευρά, οπότε αν στοχεύεις σε μια «νορμάλ» σχέση, ας μην αναλάβεις κάποια σημαντική πρωτοβουλία, πριν καταλήξεις οριστικά σε αυτό που θέλεις. Έτσι κι αλλιώς η φυσική σου παρουσία κερδίζει τις εντυπώσεις και στο εγγύς μέλλον θα έχεις καλύτερες ευκαιρίες για να ευτυχήσεις στην προσωπική σου ζωή.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη στον Τοξότη, σου θέτει ευχάριστα διλήμματα, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μάλλον πρέπει να τα… ξεχάσεις και να δώσεις έμφαση στο ταίρι σου, που από ότι φαίνεται μπορεί να καλύψει -και με το παραπάνω- τις επιθυμίες σου. Σε κάθε περίπτωση πάντως μπορείς να περάσεις όμορφα, ενώ με το «άστρο» που σε συνοδεύει αναμένεται να γλιτώσεις και κάποια έξοδα, αφού εσύ απολαμβάνεις και… άλλος κερνάει!

Τοξότης

Η ημέρα είναι «γόνιμη» για ερωτικά παιχνίδια κι ίσως βιώσεις όμορφες όσο και έντονες καταστάσεις με μια νέα γνωριμία. Ίσως μάλιστα να πρόκειται για κάτι όλως διόλου διαφορετικό σε σχέση με τις πρότερες εμπειρίες σου! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να μην αντέξεις κάποιους περιορισμούς που σου θέτει το ταίρι σου ή θέτεις εσύ στον εαυτό σου, με συνέπεια να δείξεις ένα διαφορετικό πρόσωπο και να «εκτεθείς».

Αιγόκερως

Όσο κι αν μια υπόθεσή σου δεν μπορεί ακόμη να προχωρήσει όπως θα ήθελες, έχεις κάθε δικαίωμα να ελπίζεις και να πιστεύεις σε ένα καλύτερο μέλλον, αφού ότι καθυστερεί και σε αγχώνει, θα υλοποιηθεί στην… ώρα του! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε πρόσεξε μήπως υποκύψεις σε έναν «πειρασμό», πιστεύοντας ότι το ταίρι σου δεν σε θέλει πια, ενώ στην πραγματικότητα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη στον Τοξότη εμπλουτίζει την προσωπική σου ζωή κι αν είσαι μόνος/η ίσως προκύψει κάτι… εξαιρετικά «ενδιαφέρον», χωρίς μάλιστα να τίθεται ζήτημα μιας «σώνει και καλά» δέσμευσης! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ενδέχεται να σου τεθεί ένα ερωτικό δίλημμα και μάλιστα με άτομο που κινείται στο φιλικό σου περιβάλλον, ίσως όμως να αντιληφθείς αντίστοιχες «αταξίες» και στο ταίρι σου!

Ιχθύες

Η παρουσία σου «τα σπάει» επειδή όμως είναι δύσκολο να προκύψει ένα «ποιοτικό» αποτέλεσμα στα προσωπικά σου, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να διασκεδάσεις και να αφεθείς σε όσα σου συμβαίνουν, χωρίς να τρέφεις μεγάλες προσδοκίες. Ίσως μάλιστα να σου γίνει και μια ερωτική προσέγγιση μέσω διαδικτύου, αυτός όμως είναι ένας λόγος παραπάνω για να… μην την πάρεις στα σοβαρά!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε