10/01/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

10/01/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 12:20 Δημιουργία 10/01/19, 12:12

Κριός

Με τον Ερμή στον Αιγόκερω να σου δίνει τύχη και στήριξη, αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, καλό είναι να το κάνεις άμεσα, αφού μπορεί να σου αποφέρει και χρήμα και αναγνώριση. Επιπλέον, φαίνεται να βρίσκεσαι πολύ πιο κοντά σε πρόσωπα με ισχύ και ικανότητες, που σίγουρα μπορούν να συμβάλλουν στην ευκολότερη διεκπεραίωση των υποθέσεων σου, ενώ δεν αποκλείεται να βραβευθείς για το έργο και την δράση σου.

Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη ευνοεί τα ταξίδια και διανθίζει την καθημερινότητά σου με ευχάριστα περιστατικά και πολύ… γέλιο!

Ταύρος

Ο Ερμής στον Αιγόκερω διευρύνει σημαντικά το βεληνεκές των επαφών σου κι αν προκύψει κάτι που σχετίζεται με το εξωτερικό, μην διστάσεις να προχωρήσεις. Επιπλέον, συμβάλλει θετικά στην διάδοση των ιδεών και του έργου σου, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις ένα μεταφορικό ή επικοινωνιακό μέσον που θα διευκολύνει την καθημερινότητά σου.

Παράλληλα. ο Δίας στον Τοξότη ευνοεί τα οικονομικά σου, πριν αγοράσεις ωστόσο οτιδήποτε, περίμενε μήπως και σου το… δωρίσουν, αφού η καλή προαίρεση των άλλων απέναντί σου είναι δεδομένη!

Δίδυμοι

Ο Ερμής στον Αιγόκερω σε καλεί να πάψεις να ανησυχείς για τα οικονομικά σου, αφού ακόμη κι αν όλα είναι… εναντίον σου, εξ αιτίας χρεών ή άλλων υποχρεώσεων το πιθανότερο είναι να αποκομίσεις ένα σημαντικό κέρδος με την βοήθεια της τύχης ή να σου παρασχεθούν σημαντικές διευκολύνσεις. Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις κάτι που θέλεις πολύ.

Παράλληλα, ο Δίας απέναντί σου δημιουργεί ένα πιο ευχάριστο αλλά και λειτουργικό κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ίσως μάλιστα να προκύψει και μια επαγγελματική διευκόλυνση ή συνεργασία μέσω αυτών.

Καρκίνος

Με τον Ερμή στον Αιγόκερω να είναι στις… καλές του, πολλά είναι εκείνα που θα βελτιωθούν στην ζωή σου και μάλιστα σχετικά εύκολα μέσα από την υποστήριξη ενός ισχυρού παράγοντα ή απλά της… τύχης! Επιπλέον, μια συνεργασία ή συμφωνία μπορεί να σου φέρει «στο πιάτο» αυτό που επιθυμείς. Αν πάλι δεν έχεις ιδιαίτερες βλέψεις, θα μπορέσεις να περάσεις όμορφα με καλή παρέα.

Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη διαμορφώνει ένα ευχάριστο κλίμα στην δουλειά σου, ίσως μάλιστα να έρθεις πιο κοντά και με ένα «σημαίνον» πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σένα και τα ταλέντα σου.

Λέων

Ο Ερμής στον Αιγόκερω δημιουργεί νέα και θετικά δεδομένα στις εργασιακές σου σχέσεις κι αν μέχρι πρόσφατα προβληματίστηκες ή ένιωσες μια αβεβαιότητα, τελικά όλα θα γίνουν όπως τα θέλεις. Επιπλέον, θα σου δοθεί η ευκαιρία να δικτυωθείς ή να διαφημιστείς, διευρύνοντας το πελατολόγιό σου, ενώ ανάλογα θετικές είναι και οι συνθήκες αν θέλεις να προσλάβεις ή να προσληφθείς.

Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη σε βοηθά να βρεθείς πιο κοντά σε άτομα με τα οποία μπορείς απλά να… διασκεδάσεις, ενώ μπορεί να πάρεις μια μεγάλη χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο!

Παρθένος

Ο Ερμής στον Αιγόκερω σηματοδοτεί την διάκριση ενός αγαπημένου σου προσώπου αλλά και μια ικανοποίηση που θα πάρεις. Επιπλέον αναμένεται μια διεύρυνση του κύκλου των γνωριμιών σου –και μάλιστα με «αναγνωρίσιμα» πρόσωπα- καλό είναι ωστόσο να μην αρκεστείς μόνον σε γέλια και χαρές αλλά να στοχεύσεις και σε κάτι πιο φιλόδοξο, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα!

Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη υποστηρίζει κάθε δράση σου σχετική με το σπίτι ή την οικογένειά σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις ένα κληροδότημα. Επιπλέον η μέρα προσφέρεται για αναζήτηση στέγης.

Ζυγός

Ο Ερμής στον Αιγόκερω μπορεί να οδηγήσει τα βήματά σου σε ένα πολυτελές περιβάλλον αλλά και κοντά σε ισχυρά πρόσωπα. Ίσως βέβαια να αναδειχθεί και κάποιο «σκάνδαλο», από την στιγμή όμως που ακούγεται το όνομά σου, δεν έχει και τόση σημασία ο λόγος! Επιπλέον, ίσως να ασχοληθείς με ένα περιουσιακό ζήτημα, προχωρώντας σε μια επωφελή σύμβαση ή συμφωνία.

Παράλληλα, με τον Δία στον Τοξότη αναμένονται περισσότερες ευχάριστες και διασκεδαστικές στιγμές στην καθημερινότητά σου, ενώ αν απευθυνθείς προς στο κοινό, θα έχεις μεγάλη ανταπόκριση.

Σκορπιός

Ο Ερμής στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει θετικά σε ένα ταξίδι, την συμμετοχή σου σε μια εκδήλωση αλλά και την απόκτηση κάποιων αξεσουάρ, που θα σε εξυπηρετήσουν πολλαπλά. Επιπλέον, η δικτύωσή σου με πρόσωπα και πράγματα θα σε ωφελήσει τόσο άμεσα όσο και στο μέλλον, ενώ ευνοείσαι και σε θέματα σπουδών.

Παράλληλα, με τον Δία στον Τοξότη τα οικονομικά σου μπαίνουν σε πολύ καλό δρόμο, φαίνεται μάλιστα πως έχεις να… λαμβάνεις από κάποιον/α συγγενή σου. Αν πάλι πληρώσεις κάτι παραπάνω για κάτι που θες, να είσαι σίγουρος/η πως τα λεφτά σου «θα πιάσουν τόπο».

Τοξότης

Ο Ερμής στον Αιγόκερω συμβάλλει στην βελτίωση των οικονομικών σου αλλά και στο να βρεις χρηματοδοτικές «άκρες», με συνέπεια να αποκτήσεις κάτι που θα βελτιώσει την κοινωνική σου εικόνα. Δεν χρειάζεται μάλιστα καν να «το ζορίσεις», αφού η τύχη σου είναι εκείνη που έχει τον πρώτο λόγο.

Παράλληλα, με τον Δία στο ζώδιό σου να απελευθερώνει τις δυνατότητές σου, δεν υπάρχει τίποτε που να μην μπορείς να πετύχεις άμεσα, αρκεί να δουλέψεις για αυτό και να μην μείνεις στις υποσχέσεις, υπάρχει ωστόσο και το ενδεχόμενο να χαρείς απλά τα όσα σου παρέχονται.

Αιγόκερως

Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε βάζει σε αναπτυξιακή τροχιά και σε ενθαρρύνει να αναλάβεις περισσότερες πρωτοβουλίες και να αναδείξεις τα προσόντα σου, ώστε να διεκπεραιώσεις αποτελεσματικά τις ποικίλες προκλήσεις της ημέρας. Δεν αποκλείεται μάλιστα να επιβραβευθούν άμεσα οι προσπάθειές σου με έναν ανέλπιστα εύκολο τρόπο ή απλά να έχεις τα… τυχερά σου!

Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη σε παραπέμπει και σε μια μυστική συμμαχία ή συνεργασία, που θα σε ωφελήσει πολλαπλά, ενώ αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας θα λάβεις καλές ειδήσεις.

Υδροχόος

Ο Ερμής στον Αιγόκερω σε καλεί να αφήσεις τα… δύσκολα για μια άλλη ημέρα και να απολαύσεις τις ευκολίες που σου προσφέρονται στην δουλειά αλλά και την καθημερινότητά σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να μάθεις ένα «πικάντικο» μυστικό, ενώ αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, θα σου δοθούν τα μέσα και οι πόροι για να το αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά.

Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη σου ανοίγει νέους δρόμους σε κοινωνικό επίπεδο, γι’ αυτό μην διστάσεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα ή φορείς, επιδιώκοντας μια συνεργασία σε επαγγελματική ή άλλη βάση.

Ιχθύες

Ο Ερμής στον Αιγόκερω προάγει την κοινωνικότητα σου, φέρνοντας σε κοντά σε άτομα με ποικίλα ενδιαφέροντα, που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε αναζήτηση σου. Φρόντισε όμως να «βγάλεις» και κάτι ουσιαστικό από όλα αυτά, πέρα από θεωρίες και «λόγια του αέρα»! Επιπλέον, είναι πιθανό να καρπωθείς την επιτυχία ενός φίλου ή μιας φίλης σου.

Παράλληλα, με τον Δία στον Τοξότη μπορείς να «εξαργυρώσεις» επαγγελματικά τις «άκρες» που διαθέτεις αλλά και τα ταλέντα σου, ίσως μάλιστα οι καλές δημόσιες σχέσεις σου να ανοίξουν μια «πόρτα» στο εξωτερικό.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε