11/01/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

11/01/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 11:46 Δημιουργία 11/01/19, 11:41

Κριός

Φαίνεται πως είσαι αρκετά κουρασμένος/η, για να αντέξεις στους φρενήρεις ρυθμούς μιας έντονης σεξουαλικής ζωής αλλά και στα «άγρια πάθη», που αναπτύσσονται στο περιβάλλον σου. Θα ήταν λοιπόν καλύτερο για σένα να προσανατολιστείς σε μια ήρεμη ζωή, μακριά από εντάσεις, πολύ περισσότερο που τα θέματα των άλλων μπορεί εύκολα να εισβάλλουν στην ζωή σου, στην περίπτωση που αποπειραθείς να μπεις στην μέση.

Ταύρος

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, θα χρειαστείς τον χρόνο σου, μέχρι να διευθετήσεις κάποια πράγματα μέσα σου. Πρόσεξε ωστόσο τους «καλοθελητές» που παριστάνουν τον φίλο, αφού οι προθέσεις τους δεν είναι διόλου αγαθές κι αν παρασυρθείς από τις «συμβουλές» τους, το πιθανότερο είναι να χαλάσεις «τζάμπα» την σχέση σου. Αν βέβαια είσαι μόνος/η, τότε σε περιμένει μια hot εμπειρία σε ταξίδι ή στο διαδίκτυο!

Δίδυμοι

Με την Αφροδίτη και τον Δία στον 7ο ηλιακό οίκο σου, τα διλήμματα περισσεύουν, σίγουρα όμως σε συμφέρει περισσότερο να βρεθεί κάποιος/α άλλος/η σε αυτήν την θέση κι εσύ να κάνεις το «παιχνίδι» σου, χωρίς να παθιάζεσαι με πρόσωπα και καταστάσεις, αφού… κι αύριο μέρα είναι! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, προσπάθησε να μην εμπλακείς σε ζήλειες και ανταγωνισμούς, αφού μπορεί να πάρουν ακραία μορφή.

Καρκίνος

Αν είσαι μόνος/η, η προδιάθεσή σου για «μυστηριώδεις τύπους», θα σε φέρει πιο κοντά σε ένα πρόσωπο με το οποίο θα μπορούσε να συμβεί «κάτι», φαίνεται ωστόσο ότι έχεις μια έφεση σε προβληματικές ή αδιέξοδες καταστάσεις κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξεις. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε προσπάθησε να μην σε καταβάλλει το μικρόβιο της ζήλειας, εξ αιτίας πραγμάτων που σου εκμυστηρεύονται κάποιοι «καλοθελητές»!

Λέων

Η Αφροδίτη στον Τοξότη σου δίνει το «διαβατήριο» για μια όμορφη ερωτική εμπειρία, ίσως μάλιστα να προκύψει «κάτι» σε ταξίδι, στην δουλειά σου ή με ένα πρόσωπο που σου παρέχει υπηρεσίες. Πρόσεξε όμως μήπως τελικά πρόκειται για μια «στημένη» κατάσταση που στοχεύει στην χειραγώγηση και τον έλεγχό σου. Καλό είναι επίσης να τηρήσεις όλα τα δέοντα στην υγιεινή σου, ιδιαίτερα αν έχεις ευαίσθητο δέρμα.

Παρθένος

Σήμερα είναι πολύ πιο πιθανό να «τελειώσεις» μια σχέση, παρά να αρχίσεις κάτι νέο, αφού κάποια πράγματα που σε πληγώνουν, δυσκολεύουν το να συγχωρέσεις μια «παρασπονδία». Αν όμως μπεις σε μια νέα σχέση, όσο καλά κι αν περάσεις αρχικά, κινδυνεύεις να μπλεχτείς στα «δίχτυα» ενός μεγάλου πάθους ή γενικότερα καταστάσεων που δεν ελέγχεις, με την τελική κατάληξη να είναι δυσάρεστη για όλους.

Ζυγός

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση δεν θέλει και πολύ για «να πάρεις ανάποδες» και βέβαια σε μια τέτοια περίπτωση όλα πια θα κρέμονται από μια κλωστή, μέχρι τουλάχιστον να προκύψει μια σεξουαλική «πανδαισία» με το ταίρι σου, που θα λειτουργήσει ως βάλσαμο.. Αν πάλι είσαι διαθέσιμος/η, πρόσεξε μήπως οι επιθυμίες σου κοντραριστούν με τα συμφέροντα ή τα κεκτημένα άλλου/ης και τελικά πέσεις θύμα κακόβουλων πρακτικών.

Σκορπιός

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, καλείσαι να προβείς σε μια «εκ βαθέων» εξομολόγηση. Κατά τα άλλα όμως μπορείς να αφοσιωθείς απερίσπαστος/η στις λοιπές δράσεις σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η και «ψάχνεσαι» για κάτι νέο, τότε μια ερωτική πρόκληση ή ένα φλερτ, θα σε οδηγήσει σε έναν προσωρινό «παράδεισο» κι έτσι να δεις το όλο θέμα, αφού το να προκύψει μια «κανονική» σχέση είναι… κομματάκι δύσκολο!

Τοξότης

Ο έρωτας σου κτυπά την πόρτα κι αν είσαι μόνος/η, ο ενθουσιασμός σου μπορεί να σε παρασύρει σε εκδηλώσεις που δεν συνηθίζεις, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο μιας ραγδαίας εξέλιξης στα προσωπικά σου. Αν όμως υπάρχουν δεσμεύσεις, είτε από την δική σου πλευρά, είτε από την άλλη, το πιθανότερο είναι να σου βγει «ξινή» η περιπέτεια, ίσως μάλιστα να «λουστείς» μια έκρηξη ζήλειας ή να νιώσεις πως «χρησιμοποιήθηκες».

Αιγόκερως

Αν είσαι μόνος/η, οι συνθήκες δεν ευνοούν ακόμη την δημιουργία μιας ισότιμης σχέσης ή μιας σχέσης χωρίς παθογένειες, οπότε κράτα μικρό καλάθι. Μπορείς όμως να καταλήξεις ως προς τις πραγματικές επιθυμίες ή ανάγκες σου, κάτι που θα σε βοηθήσει να επιλέξεις πιο σωστά στο μέλλον. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε δεν έχεις παρά να απολαύσεις μια… σούπερ σεξουαλική ζωή με το ταίρι σου!

Υδροχόος

Αν είσαι μόνος/η, από την στιγμή που όλα κινούνται σε ένα «φιλικό» πλαίσιο, έχεις κι εσύ την άνεση να δράσεις κατά περίπτωση, χωρίς φυσικά να σε δεσμεύει κάτι. Αν όμως σε… ξεμοναχιάσουν, επειδή οι ερωτικές διαθέσεις είναι κάπως «άγριες», δεν αποκλείεται να «στριμωχτείς στα σκοινιά» είτε σου αρέσει, είτε όχι! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, το πρώτο που έχεις να κάνεις είναι να φροντίσεις το ταίρι σου.

Ιχθύες

Μια ερωτική υπόθεση τείνει να εξελιχθεί σε μεγάλο βάσανο, κινδυνεύεις μάλιστα να παγιδευτείς σε μια κατάσταση που σε κάνει «κομμάτια». Αποστασιοποίηση χρειάζεται λοιπόν κι ας έρθει όποιο αποτέλεσμα είναι να έρθει. Μπορεί βέβαια να μην πρόκειται για κάτι δικό σου αλλά να αφορά σε έναν φίλο ή μια φίλη, ακόμη όμως κι αν είναι έτσι, δεν θα αποφύγεις τελικά να «φορτωθείς» κι εσύ ένα μέρος του προβλήματος.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε