11/01/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

11/01/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 12:59 Δημιουργία 11/01/19, 12:52

Κριός

Η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα σε καλεί να ανιχνεύσεις έγκαιρα κάποιες «ύποπτες» κινήσεις, που στρέφονται εναντίον σου κι αν χρειαστεί να «ξεκόψεις» οριστικά από άτομα που σε βλάπτουν ή στοχεύουν στην χειραγώγησή σου. Ίσως μάλιστα να κλείσει οριστικά ένας κύκλος στην καριέρα σου και όχι κάτω από ομαλές συνθήκες αλλά σε κάθε περίπτωση οφείλεις να δεις μπροστά, αφήνοντας πίσω σου ότι σε μπλοκάρει.

Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα και σε οτιδήποτε αφορά την σωματική και ψυχική σου ευεξία, ίσως όμως να δεις κι ένα «σημαδιακό» όνειρο.

Ταύρος

Με την σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα ενδέχεται να δεις ή να μάθεις κάτι δυσάρεστο, ενώ μπορεί να σου ζητηθούν κάποιες πληροφορίες που –σωστά- υποψιάζεσαι ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν για… καλό σκοπό! Από την άλλη πλευρά βέβαια, θα έχεις την ευκαιρία να εντρυφήσεις σε γνώσεις και μυστήρια «για λίγους».

Παράλληλα, με την Σελήνη στους Ιχθύς θα σου δοθούν νέες ευκαιρίες για κοινωνικά «ανοίγματα», ενώ ίσως σου προταθεί να συμμετάσχεις και σε μια ομαδική προσπάθεια. Η «καίρια» βοήθεια-εμψύχωση ωστόσο θα έρθει από τους φίλους σου, ενώ μπορείς κι εσύ να προσφέρεις σε πάσχοντες.

Δίδυμοι

Σήμερα ο ρόλος σου γίνεται πρωταγωνιστικός και το καλό είναι ότι με την Σελήνη στους Ιχθύς θα δικτυωθείς σε «υψηλά» κλιμάκια, λαμβάνοντας σημαντικές υποσχέσεις. Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει τετελεσμένα στα οικονομικά σου, πρόσεξε όμως μήπως «μπλέξεις» και με άτομα ή κύκλους που δεν δίνουν ποτέ κάτι χωρίς να πάρουν κάποιο «βαρύ» αντάλλαγμα.

Κι αν το ζητούμενο είναι να κάνεις μια νέα αρχή, σκέψου και το ενδεχόμενο να αφήσεις οριστικά πίσω σου ένα οικονομικό μοντέλο που σε κάνει δέσμιο/α συμφερόντων και μηχανισμών.

Καρκίνος

Η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα ορίζει μια κρίσιμη καμπή, κατ’ αρχάς στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως όμως να σημάνει και κάποιες εφ’ όλης της ύλης σημαντικές εξελίξεις, που σταδιακά θα σε κάνουν… άλλον άνθρωπο! Και σίγουρα το χειρότερο που μπορείς να κάνεις σε μια τέτοια φάση είναι το να «κολλήσεις» στο παρόν ή το παρελθόν, αρνούμενος/η να πας μπροστά.

Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να «ξεπορτίσεις» αλλά ακόμη κι αν παραμείνεις «εντός των τειχών», θα ικανοποιηθείς από την εναλλαγή των παραστάσεων και τις γνωριμίες σου.

Λέων

Η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να βάλει τέλος σε έναν κύκλο εργασιών, ενώ δεν αποκλείεται να πέσεις θύμα μιας «καρφωτής» ή συνωμοσίας και μάλιστα από ένα πρόσωπο που σε εκδικείται επειδή κάτι δεν πήγε καλά στην μεταξύ σας σχέση! Από την άλλη πλευρά βέβαια θα έχεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις κάτι νέο που θα πάει «σφαίρα»!

Παράλληλα, κάτι «παίζεται» στα οικονομικά σου αλλά δεν θα πρέπει να ανησυχείς για το αν έχεις ή δεν έχεις την οικονομική ισχύ για να κινηθείς όπως θα ήθελες, αφού η Σελήνη στους Ιχθύς δεν δρομολογεί μόνον έξοδα αλλά και έσοδα ή παροχές.

Παρθένος

Η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα σε κάνει πολύ πιο επιρρεπή σε πάθη κι ίσως να έχεις μια «κολασμένη» εμπειρία, ενδέχεται όμως να σου αποκαλυφθεί και κάτι για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που δεν θα σου αρέσει καθόλου, με πιθανή συνέπεια την αναπροσαρμογή ή ακόμη και την διακοπή της σχέσης σας.

Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να γίνει ένα «κλικ», που θα απελευθερώσει την δημιουργικότητά σου, έστω κι αν αυτή «χρωματιστεί» αρχικά από «βαριές» υπαρξιακές αναζητήσεις. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς φέρνει νέα δεδομένα και στις συνεργασίες σου.

Ζυγός

Η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να σου φέρει ανεπιθύμητους ή «σκοτεινούς» μουσαφίρηδες, είτε πρόκειται για ανθρώπους είτε για… άλλα πλάσματα! Επιπλέον, το οικογενειακό κλίμα δείχνει να «βαραίνει» απότομα και μάλλον θα χρειαστείς έναν ψυχολογικό αντιπερισπασμό για να μην σε πάρει από κάτω. Από την άλλη πλευρά όμως ξεκινά μια διαδικασία που θα σε απελευθερώσει από τις παθογένειες του παρελθόντος.

Παράλληλα, με την Σελήνη στους Ιχθύς σε περιμένουν αρκετές εργασίες, σε κάθε περίπτωση όμως μην υπερβείς τα όρια της σωματικής και ψυχικής αντοχής σου.

Σκορπιός

Η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα δημιουργεί ένα «κατασκοπευτικό» κλίμα στην καθημερινότητά σου κι είναι πιθανό να σε παρακολουθήσει κάποιος/α, ενώ δεν αποκλείεται να γίνεις μάρτυρας ενός δυσάρεστου σκηνικού ή να λάβεις μια άσχημη είδηση. Από την άλλη πλευρά όμως το ερευνητικό σου δαιμόνιο βρίσκεται στα… καλύτερά του κι αν αφοσιωθείς σε παντός είδους μυστήρια, θα βγάλεις «λαγό»!

Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς σου επιφυλάσσει γλέντια, έρωτες και διασκεδάσεις, οπότε δεν έχεις παρά να πάρεις τις εναλλακτικές ευκαιρίες που θα σου προσφερθούν.

Τοξότης

Η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα σου ζητά να μην μπλέξεις τα προσωπικά με τα οικονομικά σου, αφού η συνέχεια δεν θα σε δικαιώσει, ίσως μάλιστα να βρεθείς προ τετελεσμένων. Επιπλέον, πρόσεξε μήπως ήδη κάποιος/α σου παίζει παιχνίδια με σκοπό να σε κατευθύνει εκεί που θέλει. Από την άλλη πλευρά βέβαια θα έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις ριζικά το οικονομικό status σου, μέσα από μια συμφωνία με ισχυρά συμφέροντα.

Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς συμβάλλει σε αλλαγές στο σπίτι ή το οικογενειακό σου περιβάλλον, ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις και στα περιουσιακά σου.

Αιγόκερως

Με την σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα στο ζώδιό σου, καλείσαι να στείλεις «στον αγύριστο» τα πάθη, τις εμμονές σου αλλά και τις όποιες αυτοκαταστροφικές σου τάσεις, δίνοντας έμφαση σε μια νέα αρχή που ανατέλλει στην ζωή σου και έχει όλες τις προδιαγραφές για να πετύχει.

Παράλληλα, με την Σελήνη στους Ιχθύς, η ημέρα προσφέρεται για ένα ταξίδι, μια εκδρομή ή έστω έναν περίπατο, ενώ γενικότερα αναμένεται να έρθεις σε επαφή με αρκετό κόσμο, είτε διά ζώσης, είτε διαδικτυακά-τηλεφωνικά. Προσπάθησε πάντως να μην αναλωθείς σε σχόλια και κουτσομπολιά.

Υδροχόος

Η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα σε θέλει πιο υποψιασμένο, αφού φαίνεται πως γίνονται αρκετά πράγματα πίσω από την πλάτη σου, ίσως μάλιστα να σε «θάβουν» εν απουσία σου. Επιπλέον, πρόσεξε το τι τρως και πίνεις, αφού μπορεί να εκτεθείς σε μολυσματικούς παράγοντες. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μια εσωτερική «κάθαρση» θα σου δώσει το δικαίωμα να πορευτείς χωρίς «βαρίδια».

Παράλληλα, τα οικονομικά σου μπορεί να σε βάλουν σε ανησυχία, ιδιαίτερα αν προκύψουν έκτακτες ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν άμεσα. Ωστόσο, με την Σελήνη στους Ιχθύς, τα πράγματα θα έρθουν «μια η άλλη».

Ιχθύες

Η Σελήνη στο ζώδιό σου, σου δίνει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, γι’ αυτό να είσαι σε επαγρύπνηση και το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να ελέγξεις τις ψυχολογικές μεταπτώσεις σου. Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα σε καλεί να είσαι πιο καχύποπτος/η απέναντι σε όσα λέγονται και γίνονται στο φιλικό σου περιβάλλον, αφού οι προθέσεις κάποιου/ας, υπαγορεύονται από την ζήλεια ή τον φθόνο.

Επιπλέον είναι πιθανό να διακοπεί οριστικά μια φιλία σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, η ένταξή σου σε μια συλλογική προσπάθεια, θα είναι η αρχή μιας νέας πορείας στην ζωή σου.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε