Τα αισθηματικά όλων των ζωδίων αυτό το Σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στον Κριό

Τα αισθηματικά όλων των ζωδίων αυτό το Σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στον Κριό

ΖΩΔΙΑ UPD 13:31 Δημιουργία 11/01/19, 13:28

Καλό Σαββατοκύριακο αγαπημένοι φίλοι!! Έντονα δραστήριο θα είναι αυτό το διήμερο καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό ανεβάζοντας την ένταση, την ενέργεια, τη διάθεση για δράση, παράλληλα όμως δεν αποκλείεται να έχουμε τη διάθεση να κυριαρχήσουμε στους γύρω μας, να αυξηθεί κατακόρυφα η νευρικότητα, να υπάρξουν συγκρούσεις και να γίνουμε άκρως εγωκεντρικοί προκαλώντας προβλήματα στην προσωπική μας ζωή.

Το Σάββατο το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στον Τοξότη δημιουργεί ιδανικό κλίμα στις σχέσεις για διασκέδαση, ξεφάντωμα και μία διάθεση για να δούμε τον έρωτα μέσα από την περιπετειώδη μορφή του και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή μας, καθώς θα μας εφοδιάσουν με αισιοδοξία και όρεξη να αλλάξουμε την προσωπική μας κοσμοθεωρία. Προσοχή όμως γιατί αργότερα το βράδυ η σύνοδος της με τον Άρη στον Κριό ανεβάζει τον εκνευρισμό και δεν θα είναι δύσκολο να μπούμε σε αντιπαραθέσεις με το σύντροφο ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει. Καλό είναι λοιπόν να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις εναλλαγές της διάθεσης μας και η διαχείρισή της θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την πορεία της ημέρας.

Την Κυριακή το πρωί το τετράγωνο της Σελήνης με τη σύνοδο Ερμή - Κρόνου στον Αιγόκερω μπορεί να μας ωθήσει σε ακραία σκληρές συμπεριφορές, απολυτότητα και αυστηρή διάθεση προς το σύντροφό μας ή πιθανή νέα γνωριμία, γι’ αυτό καλό είναι να μετρήσουμε τα λόγια μας πριν εκφραστούμε.

Το διήμερο όμως τελειώνει με άκρως αισιόδοξη και θετική ψυχολογία αφού το τρίγωνο της Σελήνης με το Δία στον Τοξότη απογειώνει την ψυχολογία και μας δίνει ώθηση να αφήσουμε πίσω πιθανές συγκρούσεις και προβλήματα και να απολαύσουμε τις τελευταίες στιγμές του Σαββατοκύριακου μέσα στη χαρά, στη διασκέδαση και σε άκρως ερωτικό κλίμα. Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekend love αναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο; Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 12 με 13 Ιανουαρίου 2019 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Τα φώτα αυτό το Σαββατοκύριακο είναι πάνω σου με τη Σελήνη στο ζώδιό σου να σε καθιστά πρωταγωνιστή. Το Σάββατο το τρίγωνο Σελήνης - Αφροδίτης απογειώνει το κέφι και τη θετική διάθεση όμως το βράδυ η σύνοδος της με τον Άρη στο ζώδιό σου εντείνει τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συγκρούσεις με το σύντροφο σου. Αν και μπορεί το πρωί της Κυριακής να υπάρξουν συγκρούσεις και να γίνει σκληρός, το τρίγωνο της αργότερα με το Δία σε ωθεί να αφήσεις τα πάντα πίσω σου και να περάσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, με τη Σελήνη στο ζώδιό σου το Σάββατο και το τρίγωνο της με την Αφροδίτη οι πιθανότητες να υπάρξει νέα γνωριμία είναι πολύ σημαντικές, πρόσεξε όμως αργότερα το βράδυ γιατί η σύνοδος με τον Άρη θα σε κάνει άκρως συγκρουσιακό και αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Την Κυριακή το πρωί σκέψου καλά πριν μιλήσεις καθώς μπορεί να γίνεις απόλυτος, ξεπέρασε τα όλα και ζήσε μοναδικές στιγμές με πιθανή νέα γνωριμία, αφού το τρίγωνο της με το Δία απογειώνει το κέφι και την αισιοδοξία.

ΤΑΥΡΟΣ

Έντονη η ανάγκη μπορεί να δείξει αυτό το Σαββατοκύριακο να βρεθεί μόνο με το σύντροφό σου μακριά από όλους και όλα με τη Σελήνη στον Κριό και το τρίγωνο της το Σάββατο να απογειώνει το πάθος και τον ερωτισμό πρόσεξε μόνο το βράδυ γιατί η σύνοδος της με τον Άρη μπορεί να εντείνει το θυμό και τη θλίψη. Την Κυριακή το πρωί μπορεί να Γίνεις άκρως αυστηρό όμως έχεις την ευκαιρία να αφήσεις τα πάντα πίσω σου αργότερα με το τρίγωνο της με το Δία που ισορροπεί τα έντονα συναισθήματα.

Εσύ που είσαι μόνος/η, πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Κριό αυτό το διήμερο και το τρίγωνο της με την Αφροδίτη το Σάββατο να απογειώνει το έντονο πάθος. Το βράδυ η σύνοδος της με τον Άρη εντείνει τη νευρικότητα και τις αναμνήσεις που σε θυμώνουν γι’ αυτό δείξε ψυχραιμία. Την Κυριακή το πρωί σκέψου καλά πριν εκφραστείς, καθώς μπορεί να γίνεις σκληρός και απόλυτος, αφέσου αργότερα σε έντονο ερωτικό πάθος αφού το τρίγωνο της με το Δία απογειώνει τα συναισθήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη στον Κριό το διήμερο αυτό μπορείς να περάσεις μοναδικές στιγμές με το σύντροφο και τους φίλους σου, ιδιαίτερα το Σάββατο με το τρίγωνο της με την Αφροδίτη που απογειώνει την καλή διάθεση και τον ερωτισμό. Πρόσεχε μόνο το Σάββατο το βράδυ γιατί η σύνοδος της με τον Άρη μπορεί να σου δημιουργήσει νευρικότητα και να ξεσπάσεις στο ταίρι σου. Την Κυριακή απέφυγε το πρωί τις εντάσεις και τις λογομαχίες γιατί μπορεί να γίνει σκληρός και από το μεσημέρι και μετά εκμεταλλεύσου τις στιγμές καθώς το τρίγωνο της με το Δία λειτουργεί απογειωτικά για τη σχέση σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί σε φιλικές παρέες που μπορεί να «δώσουν» νέες γνωριμίες, κάτι που ενισχύει και το τρίγωνό της με την Αφροδίτη που σου φτιάχνει την ψυχολογία και δημιουργεί έντονα ερωτική ατμόσφαιρα. Προσπάθησε να περιορίσεις πιθανή νευρικότητα με τη σύνοδό της με το Άρη το βράδυ. Την Κυριακή αν αποφύγεις συγκρούσεις και λογομαχίες προβλέπεται να περάσεις μοναδικά με νέο πρόσωπο που θα λειτουργήσει καταλυτικά στην προσωπική σου ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πιθανά επαγγελματικά ζητήματα μπορεί να σε απασχολούν το Σαββατοκύριακο αυτό με τη Σελήνη στον Κριό, όμως έχεις την ευκαιρία το Σάββατο με το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου σε κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις. Πρόσεχε μόνο αργότερα γιατί η σύνοδος της με τον Άρη μπορεί να σε κάνει έντονα νευρικό και απόλυτο. Απέφυγε τις συγκρούσεις με το ταίρι σου την Κυριακή το πρωί που θα κοστίσουν και προσπάθησε αργότερα να δρομολογήσεις τη λύση ζητημάτων που μπορεί να σας απασχολούν.

Εσύ που είσαι μόνος/η, νέες γνωριμίες μέσα από το επαγγελματικό και κοινωνικό περίγυρο μπορεί να προκύψουν με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Κριό αυτό το διήμερο και το τρίγωνο της με την Αφροδίτη το Σάββατο να ενισχύει την καλή ψυχολογία σου. Αργότερα η σύνοδος της με τον Άρη μπορεί να σε κάνει άκρως επιθετικό, πρόσεχε γιατί θα δημιουργήσει προβλήματα. Την Κυριακή το τρίγωνο της με το Δία λειτουργεί μοναδικά και μπορεί να φέρει υπέροχες νέες γνωριμίες που να δημιουργούν εξαιρετικές προοπτικές για το μέλλον.

ΛΕΩΝ

Ο έρωτας και η διασκέδαση είναι κυρίαρχα στοιχεία του διημέρου αυτού με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Κριό και το Σάββατο το τρίγωνο της με την Αφροδίτη να δημιουργούν ιδανικές συνθήκες για εσένα και τον σύντροφό σου. Ιδιαίτερη προσοχή έδειξε το βράδυ καθώς η σύνοδος της με τον Άρη μπορεί να σε κάνει ερειστικό και αυτό να έχει συνέπειες τη σχέση σου. Την Κυριακή σκέψου καλά πριν έρθεις και αξιοποίησε το τρίγωνο της με τον Δία για να περάσεις υπέροχα τις τελευταίες στιγμές του Σαββατοκύριακου με ξεφάντωμα και πάθος που θα απογειώσει τη σχέση σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, χρυσές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες θα δώσει αυτό το Σαββατοκύριακο με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Κριό και το τρίγωνο της με την Αφροδίτη να απογειώνει τον ερωτισμό για τη διάθεση για φλερτ. Αργότερα η σύνοδος της με τον Άρη μπορεί να σε ωθήσει σε νευρικότητα γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός για να μην δημιουργήσεις προβλήματα σε πιθανή εξέλιξη με νέο πρόσωπο. Την Κυριακή ξεπέρασε πιθανή απαισιοδοξία και αφέσου στη χαρά, την αισιοδοξία και τη διάθεση για ερωτικό παιχνίδι που θα αποδώσει πολλά λόγω του τριγώνου της Σελήνης με τον Δία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσοχή στη ζήλια και την καχυποψία με τη Σελήνη στον Κριό αυτό το Σαββατοκύριακο να εντείνει τις ανασφάλειες. Το Σάββατο το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στον Τοξότη δημιουργεί ιδανικό σκηνικό για στιγμές πάθους με το σύντροφό σου, πρόσεχε όμως γιατί αργότερα η σύνοδος της με τον Άρη μπορεί να ενισχύσει ανασφάλειες και απωθημένα προκαλώντας προβλήματα. Την Κυριακή το πρωί να έχεις στο νου σου ότι μπορεί να γίνεις σκληρός και προσπάθησε να περάσει μοναδικές στιγμές για δύο με το ταίρι σου που θα σου μείνουν αξέχαστες.

Εσύ που είσαι μόνος/η, η καχυποψία και πιθανά απωθημένα που μπορεί να βγουν στην επιφάνεια με τη Σελήνη στον Κριό αυτό το Σαββατοκύριακο και να επηρεάσουν αρνητικά τις εξελίξεις σε πιθανή νέα γνωριμία. Το Σάββατο με το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη σου δίνει την ευκαιρία για νέα γνωριμία που θα σου κόψει την ανάσα και θα νιώσεις οικειότητα, πρόσεχε όμως αργότερα γιατί η σύνοδο της με τον Άρη θα σου βγάλει έντονη νευρικότητα. Την Κυριακή απέφυγε απαισιόδοξες σκέψεις και νιώσε την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να εντυπωσιάσεις πιθανό νέο πρόσωπο που θα έρθει στη ζωή σου.

ΖΥΓΟΣ

Με τη Σελήνη στον Κριό και το τρίγωνο της με την Αφροδίτη το Σάββατο έχεις την ευκαιρία να περάσεις υπέροχες στιγμές με το σύντροφό σου πού θα λειτουργήσουν ανανεωτικά. Πρόσεχε μόνο γιατί αργότερα η σύνοδος της με τον Άρη μπορεί να σου δημιουργήσει ανταγωνιστική διάθεση και να προκληθούν ζητήματα. Την Κυριακή απέφυγε λεκτικές διαμάχες καθώς η πιθανότητα να ειπωθούν σκληρά λόγια είναι μεγάλη και εκμεταλλεύσου το τρίγωνο της με τον Δία για να βρεις την ισορροπία και να την εκφράσεις στο σύντροφό σου περνώντας μοναδικές στιγμές.

Εσύ που είσαι μόνος/η, με τη Σελήνη στον Κριό και το τρίγωνο της με την Αφροδίτη το Σάββατο έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις πρόσωπο που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου και να σου ανεβάσει την αυτοπεποίθηση, μόνο που αργότερα η σύνοδος της με τον Άρη πιθανά να φέρει στο προσκήνιο νευρικότητα που θα δημιουργήσει εντάσεις. Την Κυριακή δείξε με ώριμη σκέψη και όχι απαισιοδοξία και το τρίγωνο της με τον Δία θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις ψυχικά και να είσαι άκρως αισιόδοξος σε πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό αυτό το Σαββατοκύριακο και τα ζητήματα καθημερινότητας μπορεί να σε απασχολήσουν. Το τρίγωνο της με την Αφροδίτη το Σάββατο σου δίνει την ευκαιρία να τα διευθετήσεις ιδανικά με το σύντροφό σου, πρόσεχε όμως γιατί αργότερα η σύνοδος της με τον Άρη μπορεί να φέρει συγκρούσεις. Την Κυριακή ιδιαίτερη προσοχή ειδικά το πρωί στην επικοινωνία και αργότερα αφέσου στην καλή διάθεση και στην ασφάλεια που σου παρέχει ο σύντροφός σου με το τρίγωνο Σελήνης - Δία.

Εσύ που είσαι μόνος/η, με τη Σελήνη στον Κριό η καθημερινότητα εντείνεται και η διάθεση για να αφιερωθεί στην προσωπική σου ζωή δεν είναι στα πάνω της. Το τρίγωνο της με την Αφροδίτη σου δίνει την ευκαιρία για νέες γνωριμίες μέσα από τον εργασιακό χώρο που θα ανεβάσουν το κέφι σου, προσοχή μόνο γιατί το βράδυ η σύνοδος της με τον Άρη μπορεί να σε κάνει επιθετικό. Την Κυριακή το τρίγωνο της με τον Δία δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για νέο πρόσωπο στη ζωή σου που θα σου χαρίσει ασφάλεια και ζεστασιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο έρωτας και η σχέση σου κυριαρχούν αυτό το Σαββατοκύριακο με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Κριό και το τρίγωνο της με την Αφροδίτη να ενισχύει το κέφι και τη διάθεση για ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου, προσοχή μόνο γιατί η σύνοδος της με τον Άρη αργότερα μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις. Την Κυριακή αν αποφύγεις το πρωί την απαισιοδοξία και την σκληρότητα το τρίγωνο της με το Δία θα απογειώσει τη σχέση σου θα ενισχύσει την αισιοδοξία, θα οδηγήσει σε υπέροχες στιγμές για να κλείσεις αυτό το διήμερο.

Εσύ που είσαι μόνος/η, με τη Σελήνη στον Κριό σημαντικές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς το Σάββατο το τρίγωνο της με την Αφροδίτη ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου και τη διάθεση για να κυνηγήσεις πρόσωπο που πιθανά σε ενδιαφέρει. Δείξε σύνεση μόνο αργότερα γιατί η σύνοδος της με τον Άρη μπορεί να βγάλει νευρικότητα και αυτό να δημιουργήσει προβλήματα. Την Κυριακή το τρίγωνο της με το Δία εκτοξεύει τη διάθεσή σου στα ύψη, δημιουργεί συνθήκες χαράς και αισιοδοξίας και νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν θα λειτουργήσουν ευεργετικά για την ψυχολογία σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Κριό αυτό που πιθανά να προτιμάς είναι να είσαι σπίτι με το σύντροφό σου. Το Σάββατο το τρίγωνο της με την Αφροδίτη εντείνει το συναισθηματισμό και την ανάγκη για τρυφερότητα. Προσπάθησε μόνο να περιορίσεις τη νευρικότητα που μπορεί να προκαλέσει η σύνοδος της με τον Άρη αργότερα. Την Κυριακή το τετράγωνο της με τη σύνοδο Ερμή - Κρόνου μπορεί να σου δημιουργήσει συγκρούσεις με το σύντροφο που δεν θα είναι εύκολο να ξεπεραστούν γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός και να αφήσεις τις δύσκολες στιγμές να περάσουν.

Εσύ που είσαι μόνος/η, η ανάγκη για ασφάλεια και τρυφερότητα είναι έντονη αυτό το Σαββατοκύριακο με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Κριό και το τρίγωνο της το Σάββατο με την Αφροδίτη να σου δίνει την ευκαιρία για νέα γνωριμία ή επιστροφή προσώπου από το παρελθόν. Την Κυριακή το τετράγωνο της με τη σύνοδο Ερμή - Κρόνου στο ζώδιό σου μπορεί να σε κάνει εξαιρετικά σκληρό γι’ αυτό δείξε κατανόηση και σκέψου πώς εκφράζεις αυτά που νιώθεις για να μη δημιουργηθούν ζητήματα με νέο πρόσωπο που μπορεί να προκύψει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό, η ανάγκη για διασκέδαση με την παρέα, με τα κοντινά σου πρόσωπα και το σύντροφό σου είναι έντονη και το τρίγωνο της με την Αφροδίτη δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Πρόσεχε μόνο τη νευρικότητα που μπορεί να προκύψει από τη σύνοδο της με τον Άρη που πιθανά να σου στοιχίσει καυγάδες και εντάσεις. Την Κυριακή το τρίγωνο της με τον Δία απογειώνει το κέφι και δίνει στη σχέση σου ανάσες φρεσκάδας καθώς έχεις τη διάθεση να περάσεις υπέροχα αυτές τις τελευταίες στιγμές του διημέρου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, με τη Σελήνη στον Κριό και το τρίγωνο της με την Αφροδίτη το Σάββατο υπάρχουν πολλές πιθανότητες μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα απογειώσει το κέφι σου. Πρόσεχε μόνο γιατί αργότερα μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα συγκρουσιακός και να δημιουργηθούν ζητήματα. Την Κυριακή το τρίγωνο της με το Δία ενισχύει το κέφι, τη χαρά και πιθανή νέα γνωριμία μπορεί να είναι άκρως σημαντική για την εξέλιξη της προσωπικής του ζωής.

ΙΧΘΥΣ

Ένα ήσυχο διήμερο επιθυμείς να περάσεις με τον σύντροφό σου, με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Κριό και το τρίγωνο της με την Αφροδίτη να ενισχύει τον ερωτισμό και την ανάγκη για ασφάλεια. Πρόσεχε μόνο γιατί μπορεί να εκδηλωθεί νευρικότητα αργότερα το βράδυ του Σαββάτου και να προκληθούν αντιπαραθέσεις. Την Κυριακή αφέσου στην αισιοδοξία και στην παιδικότητα που μπορεί να σου χαρίσει το τρίγωνο της με τον Δία κάτι που θα έχει άμεσα θετικό αντίκτυπο στη σχέση σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, γνωριμίες μέσα από δικούς σου ανθρώπους και ήρεμες βραδιές με λίγα άτομα μπορεί να υπάρξουν αυτό το διήμερο με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Κριό. Το Σάββατο το τρίγωνο της με την Αφροδίτη ενισχύει την καλή σου διάθεση και μπορείς να προσεγγίσεις νέο πρόσωπο που πιθανά σε ενδιαφέρει, μόνο προσπάθησε να ελέγξεις τη νευρικότητα σου λόγω της συνόδου της Σελήνης με τον Άρη. Την Κυριακή αν αποφύγεις εντάσεις και λεκτικές αντιπαραθέσεις το πρωί μπορείς να ζήσεις μοναδικές στιγμές με νέα γνωριμία καθώς το τρίγωνο της Σελήνης με το Δία μπορεί να φέρει πρόσωπο άκρως σημαντικό για σένα.

Πηγή: e-zwdia.gr

Αν σου άρεσε κάνε