Τα ερωτικά των ζωδίων για σήμερα, Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου

Τα ερωτικά των ζωδίων για σήμερα, Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου

ΖΩΔΙΑ UPD 14:59 Δημιουργία 14/01/19, 10:32

Κριός

Η προσωπική σου ζωή βρίσκεται σε φάση δυναμικής ισορροπίας, που μπορεί να ανατραπεί ανά πάσα στιγμή. Κι αν είσαι μόνος/η και σε «κτυπήσει» ο έρωτας να θυμάσαι ότι με την πάροδο του χρόνου, το πράγμα θα «ξεφουσκώσει» κι ας ζήσεις αρχικά μοναδικές στιγμές στο σεξουαλικό πεδίο. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να δείξεις στο ταίρι σου πόσο το επιθυμείς κι όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους!

Ταύρος

Πολλά και ενδιαφέροντα γίνονται στις… τάξεις των φίλων σου κι ίσως ζητηθεί η συνδρομή σου σε ένα περίπλοκο ή «ασαφές» ζήτημα, καλό είναι όμως να τσεκάρεις πρώτα που είναι η αλήθεια και που το ψέμα, ώστε να μην πέσεις θύμα εκμετάλλευσης. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορείς «να ρίξεις άδεια, για να πιάσεις γεμάτα», αποκαλύπτοντας τις πραγματικές προθέσεις εκείνων που σε «παραμυθιάζουν»!

Δίδυμοι

Αν είσαι διαθέσιμος/η, ο Δίας απέναντί σου μπορεί να σε παρασύρει σε «μεγάλες προσδοκίες» που στην πραγματικότητα αντί να σε βοηθούν, τελικά σε κρατούν δέσμιο/α προσώπων και καταστάσεων που σε «παραμυθιάζουν». Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε είναι βέβαιο πως θα ειπωθούν κάποια ψέματα, είτε με δόλο, είτε όχι, προκειμένου να καλυφθούν καταστάσεις, που θα μπορούσαν να πληγώσουν είτε εσένα, είτε το ταίρι σου.

Καρκίνος

Οι εντάσεις… δίνουν και παίρνουν κι ίσως κάποια στιγμή «να βγεις από τα ρούχα σου» με όλα αυτά που συμβαίνουν στην προσωπική σου ζωή, αυτό όμως είναι κάτι που δεν σε… συμφέρει, αφού ο ενεργός Ποσειδώνας σε βοηθά να εμφανίσεις ότι θέλεις, όπως το θέλεις, κάτι που σίγουρα μπορείς να αξιοποιήσεις «κερδίζοντας» το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή αποφεύγοντας μια κακοτοπιά, έστω και με… αθώα ψέματα!

Λέων

Την ίδια στιγμή που ο Δίας στον Τοξότη, σου ανοίγει «πόρτες», ο Ποσειδώνας σε κάνει να ελπίζεις στο «θαύμα» κι ίσως πραγματικά να το αγγίξεις αν πάψεις να σχεδιάζεις τις κινήσεις σου με βάση την λογική ή κάποια «κλισέ» και αφεθείς στην ροή των γεγονότων. Επειδή μάλιστα τα φαινόμενα απατούν, μόνον με την διαίσθηση σου θα τα βγάλεις πέρα, ενώ δεν αποκλείεται ένα «λάθος» να σου βγει σε καλό!

Παρθένος

Από τη μια η… φαντασία σου, που τα βλέπει όλα ωραία, κι από την άλλη οι έντονες ορμές που εκπορεύονται από τον Άρη στον 8ο ηλιακό οίκο σου (είτε από σένα, είτε… για σένα), ενισχύουν την πιθανότητα να βρεθείς ζευγαρωμένος/η από την μια στιγμή στην άλλη κι εδώ το θέμα είναι να μην σου συμβεί τελικά κάτι που δεν θέλεις, γι’ αυτό μην πίνεις αν δεν το αντέχεις, ενώ αν η διαίσθησή σου, σου λέει «μείνε μακριά», μην την παρακούσεις.

Ζυγός

Με τον Άρη απέναντί σου, κάτι δυνατό, όσο και… πονηρό είναι «στα σκαριά» κι αν μεν είσαι μόνος/η, απλά καλείσαι να αποφασίσεις το πώς θα διαχειριστείς μια κατάσταση που «δείχνει» περισσότερο από αυτό που είναι στην πραγματικότητα. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε αναμένονται «φουρτούνες», με την απιστία να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, είτε συμβεί από την πλευρά σου, είτε από το ταίρι σου.

Σκορπιός

Όσα ψεγάδια κι αν βλέπεις στην προσωπική σου ζωή ή όσο μπερδεμένος/η κι αν νοιώθεις με όλα αυτά τα «ασαφή» που διέπουν τα ερωτικά σου, ο Ποσειδώνας σε καλεί να πάψεις να αγωνιάς και να κάνεις αρνητικές σκέψεις, αντίθετα οφείλεις στον εαυτό σου το να ονειρευτείς το καλύτερο για σένα και να πιστέψεις στην δύναμη της αγάπης. Κάνε μια ευχή λοιπόν και από εκεί και ύστερα, τον λόγο έχει το σύμπαν!

Τοξότης

Ο Άρης στον 5ο ηλιακό οίκο σου, δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας νέας γνωριμίας που μπορεί να έχει μια σούπερ συνέχεια στο… κρεβάτι! Μάλιστα, φαίνεται να υπάρχει ένα «συνωμοτικό» κλίμα και η πιθανότητα μιας κρυφής συνάντησης είναι αυξημένη, εδώ είναι όμως που ελλοχεύει ο κίνδυνος μιας απιστίας, από την στιγμή που είσαι ήδη σε μια σχέση. Αν βέβαια είσαι μόνος/η, τότε… καλά να περάσεις!

Αιγόκερως

Πολλά γίνονται στο παρασκήνιο αλλά αν προσπαθήσεις να βγάλεις μια άκρη είναι απίθανο να τα καταφέρεις στην παρούσα φάση. Ίσως βέβαια να προκύψει κάτι «κρυφό» στον χώρο της εργασίας σου ή κατά την διάρκεια μιας ανταλλαγής-παροχής υπηρεσιών, με την συνέχεια να δίνεται σε καθεστώς «παρανομίας». Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε το έλλειμμα εμπιστοσύνης μπορεί να «κτυπήσει κόκκινο»!

Υδροχόος

Η μεσολάβηση σου σε μια φιλική υπόθεση ενδέχεται να έχει μια απροσδόκητη συνέχεια, αφού από «σύμβουλος σχέσεων» μπορεί πολύ εύκολα να… βρεθείς στο κρεβάτι, ιδιαίτερα αν πιεις κι ένα ποτηράκι παραπάνω! Και ναι μεν θα περάσεις καλά, φαίνεται ωστόσο πως εκτυλίσσεται ένα είδος «συνωμοσίας», που αντίθετα από ότι νομίζεις δεν έχει τις αγαθές προθέσεις που σου δηλώνονται, γι’ αυτό έχε τον νου σου.

Ιχθύες

«Πρίγκιπες» ή «βασιλοπούλες» σε… περιτριγυρίζουν, δίνοντάς σου πλήθος υποσχέσεων για την συνέχεια, το μόνο σίγουρο ωστόσο είναι πως θα περάσεις όμορφα ζώντας νοερά το «παραμύθι» σου, αφού στην πράξη άλλα λέγονται κι άλλα γίνονται! Πρόσεξε ακόμη μήπως η εκδήλωση ενδιαφέροντος προς το πρόσωπό σου, αποσκοπεί στο να σε… κλέψουν ή να σε εκμεταλλευτούν, κάτι όμως που μπορείς να κάνεις κι εσύ!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε