14/01/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

14/01/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 12:12 Δημιουργία 14/01/19, 12:06

Κριός

Ο Άρης στο ζώδιο σου σε προικίζει με ορμή και δύναμη, φαίνεται όμως να στοχεύεις λάθος και να «κτυπάς» εκεί που δεν θα φέρεις κανένα αποτέλεσμα, γι’ αυτό… κούλαρε και δώσε προτεραιότητα στην διερεύνηση του παρασκηνίου! Επιπλέον, είσαι πιο επιρρεπής σε ιώσεις.

Παράλληλα, το τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα σου ζητά να αναδείξεις την πνευματικότητα σου, μένοντας μακριά από «φτηνές» επιλογές και φιλοσοφώντας την ζωή. Όσον αφορά όμως τις εξωτερικές δράσεις σου (επαφές μετακινήσεις κλπ), ενδέχεται να ακυρωθούν κάποιες από αυτές, ενώ δεν αποκλείεται να χαθούν αντικείμενα ή έγγραφα.

Ταύρος

Ο Άρης στον Κριό σε ωθεί να «σκαλίσεις» μια υπόθεση, που μπορεί να έχει μπόλικο παρασκήνιο, δεν σημαίνει όμως ότι αυτά που σου λένε είναι και τα αληθή. Επιπλέον, σε κάνει επιρρεπής σε ιώσεις. Παράλληλα, με το τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα είναι σκόπιμο να είσαι επιφυλακτικός/η σε οικονομικά ζητήματα, αφού… κάπου υπάρχει λάθος ή απάτη! Αν μάλιστα αντιληφθείς πως όλα σου παρουσιάζονται ειδυλλιακά, τότε να αρχίσεις να ανησυχείς περισσότερο.

Από την άλλη πλευρά βέβαια ενδέχεται να σου χαρίσουν κάτι ή να προσφέρεις εσύ σε ένα πρόσωπο που βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Δίδυμοι

Με τον Άρη στον Κριό δεν αποκλείεται να προκύψουν παρεξηγήσεις αλλά και «υποχθόνιες» κινήσεις στο φιλικό σου περιβάλλον, ενώ δεν αποκλείεται να «ταχθείς» υπέρ ενός σκοπού που σίγουρα δεν είναι αυτός που δηλώνεται!

Παράλληλα, με το τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα να δίνει στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου έναν… ασαφή χαρακτήρα, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός, αφού φαίνεται να περιβάλλεσαι από άτομα που σου τα λένε όλα καλά, έχοντας όμως… άλλα στο πίσω μέρος του μυαλού τους! Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να «σου κατέβει» μια σούπερ έμπνευση.

Καρκίνος

Ο Άρης στον Κριό σου προσδίδει υπερβολικό ενθουσιασμό αλλά φαίνεται να στοχεύεις λάθος, πρόσεξε λοιπόν μήπως τελικά εκτεθείς ή… τσακωθείς χωρίς λόγο. Παράλληλα, με το τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα να στέλνει για… διακοπές κάθε είδους αξιοπιστία, στην δουλειά σου μπορεί να σου δοθούν υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν «ανεξήγητα» προβλήματα στον εξοπλισμό σου ή να χαθούν κάποια χρήσιμα εργαλεία.

Επιπλέον, στην υγεία σου πιο πολύ κινδυνεύεις να ταλαιπωρηθείς από μια λανθασμένη διάγνωση, παρά από κάποιο υπαρκτό θέμα.

Λέων

Με τον Άρη στον Κριό οφείλεις να είσαι πολύ πιο προσεκτικός/η στις μετακινήσεις σου και τον χειρισμό μηχανημάτων, αφού υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο ενός λάθους που θα σου στοιχίσει. Παράλληλα, το ότι περιστοιχίζεσαι και από άτομα που στοχεύουν στην εκμετάλλευση της καλοσύνης σου, δεν πρέπει να σε αποτρέψει από το να συμπαρασταθείς σε πρόσωπα που έχουν άμεση ανάγκη βοηθείας, είτε εμψυχώνοντας τα, είτε με συγκεκριμένες προσφορές.

Επιπλέον, με το τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα θα νιώσεις την ανάγκη να εκφράσεις τον καλλιτέχνη που κρύβεις μέσα σου, ιδίως στον χορό και την μουσική.

Παρθένος

Ο Άρης στον Κριό εντείνει την καταναλωτική σου διάθεση, αυτά που θα αποκτήσεις ωστόσο ενδέχεται να είναι είτε… παντελώς άχρηστα, σε σχέση με τις πραγματικές ανάγκες σου, είτε προϊόν λαθρεμπορίου-κλοπής. Επιπλέον, έχε τον νου σου σε «αρπακτικά», αφού σήμερα «βγαίνουν στο σεργιάνι»!

Παράλληλα, με το τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα καλείσαι να διαμορφώσεις ένα περιβάλλον αισθητικά άρτιο και προσφιλές σε σένα και τους οικείους σου ή να φιλοξενήσεις κόσμο κάνοντας ένα «ψυχικό». Από την άλλη πλευρά βέβαια, ή ημέρα δεν προσφέρεται για περιουσιακές ρυθμίσεις και συμβόλαια-μισθωτήρια.

Ζυγός

Ο Άρης στον Κριό δημιουργεί εντάσεις με τους άλλους κι ίσως τελικά να «σπάσεις» μιας συνεργασία, βασισμένος/η όμως σε ψευδή στοιχεία, αφού «αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννούν οι κότες»! Επιπλέον, μην συνεργαστείς για κανένα λόγο.

Παράλληλα, το τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα σε κάνει πιο επιρρεπή σε λάθη, ενώ κάποιες από τις προγραμματισμένες δράσεις σου δεν θα πραγματοποιηθούν. Από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να έχεις μια «σωτήρια» διαίσθηση ή να φτάσεις σε μια επιτυχία… κατά λάθος, ενώ ευνοούνται και οι κάθε είδους καλλιτεχνικές δράσεις!

Σκορπιός

Ο Άρης στον Κριό φέρνει παρασκηνιακές ενέργειες στον εργασιακό σου χώρο κι όσο μεγαλύτερη… ησυχία υπάρχει, τόσο περισσότερο να ανησυχείς! Επιπλέον, καλό είναι να μην πάρεις επιπόλαια μια ενόχληση στην υγεία σου. Παράλληλα, με το τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα να «θολώνει τα νερά», το βασικό σου θέμα είναι το να αποφύγεις παγίδες και εξαπατήσεις στα οικονομικά σου, αφού πέρα από τα δικά σου ενδεχόμενα λάθη, γύρω σου φαίνεται να υπάρχουν κάποια «παράσιτα».

Από την άλλη πλευρά βέβαια, αν λειτουργήσεις καθαρά διαισθητικά, μπορεί να βγεις «από πάνω» χωρίς καν να το καταλάβεις!

Τοξότης

Ο Άρης στον Κριό δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας απιστίας στις διαπροσωπικές σχέσεις σου αλλά και υποψίες που στρέφονται στο… λάθος πρόσωπο, μην βιαστείς λοιπόν να βγάλεις συμπεράσματα. Παράλληλα, το τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα προάγει την ανθρωπιστική προδιάθεσή σου αλλά και τις καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές ανησυχίες σου.

Επιπλέον, σε καλεί να χαλαρώσεις, να ονειρευτείς και να αφήσεις πίσω σου όλα αυτά που σε «πνίγουν», εξιδανικεύοντας πρόσωπα και καταστάσεις. Όσον αφορά όμως στις εξωτερικές δράσεις σου, το πιθανότερο είναι να μην γίνει… τίποτα.

Αιγόκερως

Ο Άρης στον Κριό στρέφει την προσοχή σου στο σπίτι και την οικογένειά σου, αφού εκεί… παραμονεύουν προβλήματα με τα υδραυλικά και την υγρασία αλλά και «πονηροί» εισβολείς. Παράλληλα, το τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα σε καλεί να χαλαρώσεις και να ξεχάσεις οτιδήποτε σε αγχώνει ή σε πιέζει για να βρεις την υγειά σου, τόσο μεταφορικά όσο και κυριολεκτικά.

Μπορείς μάλιστα να καταφύγεις, είτε κοντά στη φύση, είτε σε μέρη που σε βοηθούν να ονειρευτείς αλλά και να καλλιεργήσεις τις καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές ανησυχίες σου, «δραπετεύοντας» από τα μικρά και τετριμμένα.

Υδροχόος

Με τον Άρη στον Κριό θα νοιώσεις την ανάγκη να υπερασπιστείς το δίκιο σου, εκφράζοντας τις απόψεις σου και καυτηριάζοντας τα κακώς κείμενα, τα στοιχεία όμως στα οποία βασίζεσαι είναι fake. Επιπλέον είναι πιθανό να χάσεις τον προσανατολισμό σου.

Παράλληλα το τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα σε καλεί να βοηθήσεις ένα άτομο που βρίσκεται σε στενόχωρη θέση, μπορεί ωστόσο να συνδράμεις και σε μια συλλογική προσπάθεια με ανθρωπιστικό περιεχόμενο. Από την άλλη πλευρά βέβαια, αν προσδοκάς σε υλικά οφέλη, το πιθανότερο είναι να εξαπατηθείς ή να προβείς σε άστοχες ενέργειες.

Ιχθύες

Φαίνεται πως ο Άρης στον Κριό σου ετοιμάζει κάποιο «χουνέρι», στα οικονομικά σου, με τα κάθε είδους «αρπακτικά» να καιροφυλακτούν. Από την άλλη πλευρά, πολλά μπορεί να εξελιχθούν θετικότερα στην ζωή σου αν αποστασιοποιηθείς από πρόσωπα και καταστάσεις που σε φθείρουν. Για να το πετύχεις αυτό όμως θα πρέπει να μην εγκλωβίζεσαι σε λεπτομέρειες, μεγεθύνοντας τελικά το όποιο πρόβλημα.

Επιπλέον, το τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα μπορεί να συμβάλλει στην εκπλήρωση ενός ονείρου, αν όμως σου γίνει κάποια επαγγελματική πρόταση να ξέρεις ότι αυτά που θα σου τάξουν δεν θα πραγματοποιηθούν.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε