15/01/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

15/01/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 13:46 Δημιουργία 15/01/19, 13:05

Κριός

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη συμβάλλει σε μια έντονη συναισθηματική φόρτιση, με τις καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή οδηγούνται στα άκρα, είτε για καλό, είτε… όχι! Ωστόσο, παρά την αρχική σου αίσθηση πως σήμερα κρίνονται τα πάντα, ότι κι αν συμβεί δεν θα είναι αμετάκλητο, θα σου δώσει όμως την ευκαιρία να δοκιμάσεις τα όριά σου.

Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να πάρεις την ζωή πιο χαλαρά, αντικαθιστώντας τις πιέσεις και τα άγχη του «σήμερα» με τα όνειρα του… αύριο! Επιπλέον, σε καλεί να εμψυχώσεις άτομα που βρίσκονται σε δύσκολη θέση ή να καταπιαστείς με μια τέχνη.

Ταύρος

Σήμερα οι απωθημένες επιθυμίες σου «κλέβουν την παράσταση» και πάνω στην «κάψα» σου είναι εύκολο να παρασυρθείς σε καταστάσεις, που τα όρια μεταξύ «παράδεισου» και «κόλασης» είναι… ασαφή, τόσο συναισθηματικά, όσο και οικονομικά! Επιπλέον, το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη βγάζει στην φόρα μυστικά και ντοκουμέντα.

Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε κάνει πιο επιρρεπή στην εξαπάτηση από πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, από την άλλη πλευρά όμως σε ωθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με ανθρωπιστικό κίνητρο.

Δίδυμοι

Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη, ο ερωτισμός που εκπέμπεις μπορεί να ανοίξει όλες τις «πόρτες», από την άλλη πλευρά όμως θα σου ζητηθεί να πάρεις μια «απόλυτη» θέση στις φιλίες σου ή σε ένα συλλογικό εγχείρημα, «χαλώντας» τελικά κάποιες… καρδιές!

Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας είναι πιθανό να προκαλέσει πρακτικά προβλήματα και αναβολές σε σχέση με την καριέρα σου ή έναν «κυρίαρχο» στόχο σου. Επιπλέον, ένα ισχυρό άτομο σου υπόσχεται πράγματα που δεν θα γίνουν. Από την άλλη πλευρά όμως θα μπορέσεις να καλύψεις κάποιες ατέλειες ή αδυναμίες σου.

Καρκίνος

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη μπορεί να συμβάλλει θετικά στην καριέρα σου, αρκεί να αποφύγεις τα ημίμετρα και να δοθείς απόλυτα σε έναν στόχο, που σε εκφράζει απόλυτα ή ένα άτομο που σε στηρίζει, ίσως μάλιστα να προκύψει και κάτι πολύ πιο… προσωπικό με αυτό! Επιπλέον, ο τρόπος ζωής σου γίνεται πολύ πιο έντονος, με όλα τα συν και τα πλην που έχει κάτι τέτοιο.

Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να μην εμπιστευτείς κάποιον/α που σου τα εμφανίζει όλα «τέλεια», αφού μπορεί να υπάρχει και δόλος. Επιπλέον, είσαι επιρρεπής σε λάθη και αβλεψίες σε πρακτικά θέματα.

Λέων

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη μπορεί να σου φέρει μια είδηση που θα σε «ξεσηκώσει» και πάνω στον ενθουσιασμό σου μπορεί να πετύχεις και πράγματα που μέχρι χθες σου φάνταζαν περίπου αδύνατα, έχοντας όμως το κατάλληλο κίνητρο θα δεις πως… όλα γίνονται! Επιπλέον, ένα ταξίδι ή μια επαφή με ένα πρόσωπο του εξωτερικού μπορεί να σου αλλάξει την ζωή.

Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε παραπέμπει σε αγορές ή υπηρεσίες που σχετίζονται με την σωματική και ψυχική σου ευεξία, επειδή όμως θα υπάρξουν και λάθη ή εξαπατήσεις, καλό είναι να μην πιστεύεις το κάθε τι!

Παρθένος

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη σου προσδίδει ένα σεξ απήλ, που δείχνει ανίκητο και σίγουρα μπορείς να πετύχεις πολλά με αυτό, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο! Επειδή όμως ουδέν… καλόν αμιγές κακού ίσως και να πέσεις θύμα μιας έντονης παρενόχλησης. Σε κάθε περίπτωση πάντως, στα οικονομικά σου θα βγεις κερδισμένος/η.

Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε βοηθά να αποκρύψεις κάθε τι το «ενοχλητικό», κερδίζοντας τις εντυπώσεις στις ποικίλες συναλλαγές σου, από την άλλη πλευρά όμως, τίθεται άμεσα θέμα εμπιστοσύνης στις συνεργασίες σου.

Ζυγός

Σήμερα, είσαι σε θέση να πετύχεις πολλά ασκώντας την προσωπική σου γοητεία, ενώ είναι πιθανό να σου τύχει κάτι «σούπερ» σε μια έξοδο ή ένα ταξίδι σου. Επιπλέον βέβαια, το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη «απαιτεί» να δοθείς απόλυτα σε έναν σκοπό, ενώ θα σε αναγκάσει να πάρεις θέση σε μια υπόθεση που θα προτιμούσες να μην αναμιχθείς, αφού «βρωμάει μπαρούτι»!

Παράλληλα, στον χώρο της εργασίας σου, αναμένονται ακυρώσεις δράσεων και… ψεματάκια! Μάλιστα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε θέλει πιο προσεκτικό απέναντι σε άτομα που άλλο δείχνουν κι άλλο είναι, ώστε να μην «την πατήσεις»!

Σκορπιός

Σήμερα, είναι πιθανό να προκύψουν πολλές έκτακτες εργασίες, γι αυτό φύλαξε τις δυνάμεις σου και μην τις σπαταλάς από εδώ κι από εκεί. Επιπλέον, το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη «απαιτεί» μια αποτοξίνωση κι όχι βέβαια… κραιπάλες, ενώ αν έχεις ζώα ή φυτά στο σπίτι, φρόντισε και για την δική τους ευεξία.

Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας ανοίγει νέους δρόμους στην δημιουργική σου έκφραση, όσον αφορά όμως στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα παραπέμπει σε λάθη, ακυρώσεις και ψέματα. Καλό είναι μάλιστα να εμπιστευτείς περισσότερο την διαίσθηση σου, αφού με την λογική δεν θα βγάλεις άκρη!

Τοξότης

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη σε κάνει πολύ πιο παθιασμένο/η στις ενασχολήσεις σου, ίσως όμως και να βρεις και ανάλογα φορτισμένα άτομα στο διάβα σου. Επιπλέον, η σχέση σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο περνάει από έντονες μεταπτώσεις, γι’ αυτό μην βιαστείς να «εκστασιαστείς», ούτε όμως και να «τα βάψεις μαύρα»!

Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να αναμορφώσεις αισθητικά τον χώρο σου. Ωστόσο, η ημέρα δεν προσφέρεται για περιουσιακές ρυθμίσεις, ενώ πρόσεξε ποιους/ες βάζεις στον χώρο σου, αφού δεν έχουν όλοι/ες τις… καλύτερες προθέσεις!

Αιγόκερως

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη σε κάνει πιο «φανατισμένο/η» σε οικογενειακά και περιουσιακά θέματα, κάτι που μπορεί να σε φέρει πολύ πιο κοντά με αυτούς που συμφωνείς απόλυτα αλλά και να δημιουργήσει έντονες αντιζηλίες στους υπόλοιπους οικείους σου.

Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας δημιουργεί τις προϋποθέσεις ώστε να πιστέψεις πράγματα που δεν ισχύουν ή να εξαπατηθείς. Επιπλέον είναι πιθανόν να χάσεις χρήσιμα έγγραφα, αρχεία ή αντικείμενα αλλά από την άλλη πλευρά, αν ακυρωθεί ένα ραντεβού που κρίνεις ως σημαντικό, ίσως τελικά να είναι για… καλό!

Υδροχόος

Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη να «βάζει φωτιά» στην επικοινωνία σου με τον έξω κόσμο, θα έχεις την ευκαιρία να συμμετάσχεις σε μια σειρά από ευχάριστες και ενδιαφέρουσες δράσεις, όπου το ερωτικό στοιχείο θα είναι διάχυτο, θα υπάρξουν ωστόσο και οι… αμιγώς «κουτσομπολίστικες» στιγμές και καλό είναι να μην επικεντρωθείς σε αυτές.

Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να προσφέρεις όπου έχουν την ανάγκη σου, όσον αφορά όμως τις «κανονικές» οικονομικές συναλλαγές σου ανάβει «κόκκινο»! Ίσως μάλιστα να χαθούν χρήματα ή αντικείμενα αξίας.

Ιχθύες

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη μπορεί να ενισχύσει τα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα κάτι τέτοιο να προκύψει ύστερα από την ζημιά κάποιου άλλου προσώπου ή ως μια αποζημίωση ή κληρονομιά. Δεν πρέπει ωστόσο να ξοδέψεις μονομιάς το περίσσευμά σου, προκειμένου να ικανοποιήσεις… όλα σου τα απωθημένα!

Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου σε κάνει να ονειροβατείς… ελαφρώς, ίσως μάλιστα να αφαιρεθείς και να ξεχάσεις κάτι σημαντικό. Μπορείς ωστόσο να στοχεύσεις σε δράσεις που τρέφουν το «μέσα σου» αλλά και να βοηθήσεις ή να εμψυχώσεις τους… απελπισμένους!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε