16/01/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

16/01/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 10:16 Δημιουργία 16/01/19, 10:05

Κριός

Από παρέες… σκίζεις, όμως το βασικό πρόβλημα είναι πως όταν αποφασίζεις να περιορίσεις τις ορέξεις σου και να αφήσεις στην άκρη κάθε διάθεση για περιπέτειες, διαπιστώνεις με… έκπληξη ότι δημιουργούνται ανάλογες τάσεις στον/στην σύντροφο σου! Όπως κι αν έχει, οι πλανήτες δεν σε αφήνουν «να αγιάσεις» κι αν είναι να τρέχεις πίσω από κάποιον/α είναι χίλιες φορές προτιμότερο να σε «κυνηγά» αυτός/η.

Ταύρος

Αν είσαι μόνος/η, είναι πολύ πιθανό να κάνεις μια «ενδιαφέρουσα» γνωριμία, ίσως όμως να ταλαιπωρηθείς από τα διαρκή «ήξεις-αφήξεις» του εν λόγω προσώπου! Αυτά όμως είναι στο… πρόγραμμα, είτε τελικά προκύψει μια ευτυχής συνέχεια, είτε όχι. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, φαίνεται να υπάρχει μια μεγάλη κινητικότητα στο παρασκήνιο, που εύκολα μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις αλλά και κακόβουλες ενέργειες σε βάρος σου.

Δίδυμοι

Με την Αφροδίτη απέναντί σου, τα ερωτικά παιχνίδια καλά κρατούν κι αν είσαι μόνος/η, δεν έχεις παρά να… γνέψεις καταφατικά στην περιπέτεια, έστω κι αν… υποψιάζεσαι ότι στην πορεία θα υπάρξουν προβλήματα, Εξ άλλου, δεν θα τον/την παντρευτείς κιόλας! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε πρόσεξε, μήπως ένας «πειρασμός» γίνει αιτία κι αφορμή να εκδηλωθούν πάθη και απωθημένα που για καιρό έκανες πως δεν υπάρχουν.

Καρκίνος

Έχεις την τάση να φροντίσεις το ταίρι σου, προσφέροντάς του κάτι «επί του πρακτέου», καλό είναι όμως να ζητάς ή να επιτρέπεις το ίδιο και από εκείνο, αφού οι αμοιβαίες εξυπηρετήσεις είναι που θα κτίσουν την ευτυχία σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, ο χώρος της εργασίας σου φαίνεται να είναι το πιο πρόσφορο πεδίο για να αλλάξεις αυτό το καθεστώς, έστω κι αν στην πορεία αντιληφθείς ότι το ταίρι σου δεν.. κάνει για τα δύσκολα!

Λέων

Ο Δίας και η Αφροδίτη στον 5ο ηλιακό σου οίκο σου προσθέτουν «πόντους» κι αν ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, το πιθανότερο είναι να τα… πας μια χαρά, ίσως μάλιστα, εκτός των άλλων, να βιώσεις και κάτι πολύ δυνατό σεξουαλικά. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος, κάποιες «αταξίες» σου μπορεί να προβληματίσουν το ταίρι σου, χωρίς ωστόσο να υπάρξουν σοβαρές συνέπειες, αφού τελικά λέγε-λέγε θα το «τουμπάρεις»!

Παρθένος

Με την Σελήνη να σε πριμοδοτεί επικοινωνιακά, σίγουρα θα γίνεις αποδέκτης ενθαρρυντικών σχολίων, κάτι που θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη. Επιπλέον, ο Ερμής στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε φέρνει πιο κοντά σε ένα νεανικό κοινό, αν όμως επιδιώξεις να κάνεις ένα «σοβαρό» βήμα, τότε θα αναλάβει τα ηνία ο… Κρόνος, που θα σου στείλει ένα άτομο ήδη δεσμευμένο ή με ψυχολογικά προβλήματα!

Ζυγός

Αν είσαι μόνος/η, σίγουρα θα βρεις ένα «ενδιαφέρον» πρόσωπο σε μια παρέα ή μια κοινωνική εκδήλωση, ενώ ανάλογες καταστάσεις μπορεί να προκύψουν κι αν απλά κινηθείς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γι αυτό μην διστάσεις να «εκθέσεις» τον εαυτό σου στο κοινό. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, δεν έχεις παρά να κανονίσεις μια έξοδο ή να ταξιδέψεις με το ταίρι σου, δίνοντας έναν διαφορετικό τόνο στην καθημερινότητα της σχέσης σας.

Σκορπιός

Τα θετικά σχόλια διαδέχονται το ένα το άλλο, ωστόσο ό,τι «κυνηγάς» είναι δύσκολο να το «πιάσεις», ενώ αντίθετα βρίσκονται στην απόλυτη διάθεσή σου … άλλα πρόσωπα! Επιπλέον, μερικές φορές η ζωή τα φέρνει έτσι που ενώ εσύ αποποιείσαι το «διπλό παιχνίδι», τελικά βιώνεις τέτοιες καταστάσεις από την άλλη πλευρά, ψάξε λοιπόν προσεκτικά τα πραγματικά δεδομένα στη ζωή ενός ατόμου που σε ενδιαφέρει.

Τοξότης

Ίσως να υπέμενες κάποιους περιορισμούς ή απλά να μην σου φαίνονταν τόσο πιεστικοί, σήμερα όμως θα είναι δύσκολο να τους ανεχτείς, εξ άλλου σου αξίζει μια… τόση δα ευτυχία! «Σάλπαρε», λοιπόν, για μια καινούρια ζωή κι αν το πρόσωπο που σε συντροφεύει ή θα ήθελες να το κάνει, αδυνατεί να σε παρακολουθήσει, είτε θα το εμπνεύσεις και θα το παρασύρεις μαζί σου είτε θα αφήσεις πίσω σου την σχέση σας.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη στον 12ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να σε παρασύρει σε μια «κρυφή» κατάσταση, όπου η άλλη πλευρά θα φοβάται μήπως εκτεθεί κι εσύ δεν θα νοιώθεις άνετα με τον περιορισμό των κινήσεων σου. Περίμενε λοιπόν μέχρι να έρθουν τα πράγματα σε μια πιο συμβατή ρότα. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, ενδέχεται να υποπέσουν στην αντίληψή σου κάποια «πονηρά» μηνύματα, που ανταλλάσει το ταίρι σου!

Υδροχόος

Με την Αφροδίτη και τον Δία στον 11ο ηλιακό οίκο σου, οι διαπροσωπικές σχέσεις σου ολοένα και βελτιώνονται, ίσως μάλιστα να μεσολαβήσει ένας φίλος ή μια φίλη για την… ευτυχία σου, στην περίπτωση που είσαι μόνος/η! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, φρόντισε να αποφύγεις κάποιες επιπολαιότητες που θα μπορούσαν να σε εκθέσουν, ιδιαίτερα αν βρεθείς με το ταίρι σου σε μια μεγάλη και «χαλαρή» παρέα.

Ιχθύες

Ένα μήνυμα σε γεμίζει χαρά και σου ανοίγει την όρεξη για ακόμη περισσότερα κι αν είσαι μόνος/η, δικαιούσαι να ονειρεύεσαι τα καλύτερα! Αλλά κι ένα ταξίδι ή μια εκδρομή μπορεί να συνδυαστούν με μια ευχάριστη ερωτική περιπέτεια Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε θα προκληθούν σίγουρα… κρυφές ζήλειες και ανταγωνισμοί και δεν θέλει και πολύ για να προκύψουν «παρεξηγήσεις» μεταξύ φίλων και γνωστών.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε