16/01/2018: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

16/01/2018: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 12:16 Δημιουργία 16/01/19, 12:09

Κριός

Η Σελήνη στον Ταύρο εντείνει την καταναλωτική σου διάθεση και οξύνει τα αντανακλαστικά σου απέναντι σε όποιον/α διεκδικεί τα κεκτημένα σου, ωστόσο θα πετύχεις πολλά περισσότερα, αν ακολουθήσεις την οδό της συνεννόησης και της διπλωματίας. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε φέρνει ενώπιον προσώπων που δεν αντιμετωπίζονται με την «συνήθη» λογική και σε μια τέτοια περίπτωση καλείσαι να πας με τα «νερά» τους. Επιπλέον, καλό είναι να είσαι ανοικτός/η στους πειραματισμούς και στην διαφορετικότητα που σε αυτήν την φάση αντί να χωρίζει, ενώνει.

Ταύρος

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε κάνει πιο κυκλοθυμικό/η κι εκεί που φέρεσαι διπλωματικά ή συμβιβαστικά μπορεί ξαφνικά να γίνεις απόλυτος/η, δίνοντας τελικά μια μπερδεμένη εικόνα για το τι πραγματικά ζητάς. Προσπάθησε ακόμη να μην άγεσαι και φέρεσαι από τα καπρίτσια των άλλων. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός δρομολογεί την αποκάλυψη ενός μυστικού που μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω στην ζωή σου. Επιπλέον βέβαια, σε φέρνει σε επαφή με καινοτομίες, που θα μπορούσαν να αλλάξουν πολλά τόσο στην καθημερινότητά σου, όσο και στην εργασία σου.

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Ταύρο σε παραπέμπει σε κάποιες παρασκηνιακές καταστάσεις, είτε στα προσωπικά, είτε στα εργασιακά σου, τις οποίες θα πρέπει να διαλευκάνεις άμεσα, χρησιμοποιώντας τις προσβάσεις σου σε κάθε πηγή πληροφόρησης Επιπλέον βέβαια, καλείσαι να μην αμελήσεις ζητήματα υγείας, αφού θα τα βρεις μπροστά σου! Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε φέρνει πιο κοντά σε νέα πρόσωπα και «ξένους», που όμως είναι πιο υποστηρικτικοί απέναντί σου, απ’ όσο οι «δικοί σου», ίσως γιατί δεν δεσμεύονται από συμβάσεις και η νοοτροπία τους ταιριάζει με το δικό σου ανοικτό πνεύμα.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Ταύρο επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου και στην αρνητική της εκδοχή μπορεί να συμβάλλει σε παρεξηγήσεις με «κολλητούς/ες», που ίσως να μην συμμερίζονται τον τρόπο που χειρίζεσαι τα πράγματα ή να μην συμφωνείς εσύ με την στάση που κρατάνε. Από την άλλη πλευρά βέβαια, θα σου δώσει το έναυσμα να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών και των ενδιαφερόντων σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να υιοθετήσεις μια νέα πολιτική, ιδιαίτερα αν η συνήθης δεν… πιάνει. Επιπλέον, δώσε το δικαίωμα και στους άλλους να κινηθούν σύμφωνα με τους δικούς τους κανόνες.

Λέων

Η Σελήνη στον Ταύρο αναδεικνύει τις αρετές μα και τα ελαττώματά σου, ίσως μάλιστα χρειαστεί να αναλάβεις δράση σε καθεστώς ανταλλαγής κατηγοριών ή απόδοσης ευθυνών, αλλά όταν η άμιλλα αντικαθιστά την αντιδικία, τότε τα αποτελέσματα μπορεί να είναι πολύ καλύτερα Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός είναι ακριβώς αυτό που… χρειάζεσαι για να «περάσεις» ιδέες και αντιλήψεις που διαφέρουν από εκείνες του «μέσου όρου» και προκαλούν το θετικό ή αρνητικό ενδιαφέρον των γύρω σου. Επιπλέον, μπορεί να κάνεις ένα έκτακτο ταξίδι αλλά και να μάθεις-ακούσεις κάτι που θα σε εκπλήξει.

Παρθένος

Η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να εμπλουτίσεις τις ιδέες και τις γνώσεις σου κι από ό,τι φαίνεται αυτό μπορεί να ξεκινήσει από την ανταλλαγή απόψεων με γνωστούς/ες, που πάντα θα έχουν… κάτι να σου πουν, καλό είναι ωστόσο να μην αναλωθείς μόνο σε σχόλια και κουτσομπολιά! Επιπλέον, αναμένονται περισσότερες επαφές και μετακινήσεις στην καθημερινότητά σου, ενώ δεν αποκλείεται να ρυθμίσεις κι ένα νομικό ζήτημα. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σου προσδίδει μια μάλλον ασυνήθιστη καταναλωτική συμπεριφορά και είναι πιθανό να αγοράσεις οτιδήποτε το… απίθανο!

Ζυγός

Η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να ρυθμίσεις τις οικονομικές εκκρεμότητές σου, έχοντας σαν κύριο «όπλο» την συνεννόηση και την διπλωματία, αφού μόνον με έναν τέτοιο τρόπο θα καταφέρεις να έχεις «και την πίτα ολάκερη και τον σκύλο χορτάτο»! Επιπλέον βέβαια, ενδέχεται να ασχοληθείς και με μια υπόθεση ενός συνεργάτη σου, που κινείται εκτός των όσων έχετε συμφωνήσει. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε θέλει καινοτόμο και πρωτοποριακό στις επιλογές σου, έστω κι αν κάτι τέτοιο ξενίσει εκείνους/ες, που σε θεωρούν δεδομένο ή απλά έχουν βολευτεί σε μια κατάσταση που τους συμφέρει.

Σκορπιός

Η Σελήνη απέναντί σου σε καλεί να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και επειδή «ο τροχός της τύχης» γυρίζει πολύ γρήγορα, μην χάσεις τον χρόνο σου με άσκοπες διαπραγματεύσεις και στόχευσε στην ουσία του θέματος. Επιπλέον βέβαια, η επιτυχία ενός συνεργάτη ή ενός «δικού σου» ανθρώπου μπορεί να δώσει «πόντους» και σε σένα. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να σου προσφέρει μια απρόσμενη λύση σε ένα επαγγελματικό θέμα που σε απασχολεί αλλά και να προκαλέσει μια αλλαγή αντικειμένου, που θα αναδείξει ένα… άγνωστο ταλέντο σου!

Τοξότης

Η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να επικεντρωθείς στις εργασιακές σχέσεις σου, ίσως μάλιστα να συνάψεις μια πρόσκαιρη, αλλά αποτελεσματική συμμαχία, για να ξεπεράσεις εύκολα ό,τι σου… φράζει τον δρόμο! Επιπλέον όμως, είναι σκόπιμο να μην υπερτιμήσεις τις αντοχές σου και να φροντίσεις για την υγεία σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σου ζητά να προσπεράσεις κοινωνικούς περιορισμούς και συμβάσεις που λειτουργούν σε βάρος της δημιουργικής έμπνευσής σου, δεν αποκλείεται δε να διαπιστώσεις ότι κάποιες από τις «αδόκιμες» επιλογές σου, θα γίνουν τελικά αποδεκτές με ενθουσιασμό!

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Ταύρο σε καθιστά βασική προτεραιότητα στις προτιμήσεις των άλλων αλλά και την «ψυχή» της παρέας, δεν έχεις λοιπόν παρά να διασκεδάσεις κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα. Αν βέβαια έχεις παιδιά μπορεί να προβληματιστείς από τα «κατορθώματά» τους, αλλά… τέλος καλό, όλα καλά! Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε ωθεί να αλλάξεις διαρρύθμιση στον χώρο σου, ίσως όμως να υπάρξει και μια απρόσμενη επίσκεψη που θα ανατρέψει το πρόγραμμά σου. Επιπλέον, τα νέα δεδομένα σε ένα περιουσιακό ζήτημα, επιβάλλουν μια αλλαγή πολιτικής από την πλευρά σου.

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Ταύρο προκαλεί μεταβολές στο οικογενειακό σου περιβάλλον κάτι που μπορεί να σε αναστατώσει προσωρινά, αλλά τελικά θα είναι για καλό. Επιπλέον, μπορεί να αναδείξει ένα οικογενειακό ή περιουσιακό ζήτημα που θεωρούσες λήξαν αλλά πρέπει να το διαπραγματευτείς εκ νέου. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σου ζητά να ανανεώσεις την καθημερινότητά σου, σπάζοντας την ρουτίνα κι αναζητώντας διαφορετικές φόρμες στην έκφραση και τις δημιουργίες σου. Κάνε, λοιπόν, αυτό που «σου βγαίνει» χωρίς να κολλάς σε παρωχημένες πεποιθήσεις και συμβατικά σχήματα.

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να «τρέξεις» θέματα σχετικά με την επιμόρφωσή σου, αλλά και να βάλεις με… τρόπο στην θέση του έναν γνωστό ή συγγενικό σου πρόσωπο, που σε σχολιάζει ή ανακατεύεται στην ζωή σου. Επιπλέον, αναμένεται να πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να αλλάξει πολλά και… ξαφνικά στα οικονομικά σου κι είναι προς το συμφέρον σου όχι μόνον να αποδεχθείς τα νέα δεδομένα, αλλά και να ενισχύσεις περαιτέρω την δυναμική τους. Ίσως μάλιστα να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή ιδιαίτερο.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε