17/01/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

17/01/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 10:01 Δημιουργία 17/01/19, 09:49

Κριός

Μια εξέλιξη σε ταξίδι ή με άτομο του εξωτερικού μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω στην ζωή σου, γι’ αυτό «ποτέ μην λες ποτέ»! Αρκεί ωστόσο και μια «βόλτα» στο διαδίκτυο για να πέσεις πάνω σε μια πρόκληση που σίγουρα δε θα περάσει απαρατήρητη. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, καλό είναι να την εμπλουτίσεις με νέες και πρωτότυπες δράσεις, πριν η φθορά της πλήξης σου κτυπήσει την πόρτα.

Ταύρος

Σήμερα, φαίνεται να σε απασχολούν κυρίως θέματα τρίτων, δεν αποκλείεται όμως ένα δικό τους ζήτημα να γίνει και δικό σου, χωρίς να το θέλεις. Εσύ, βέβαια, έχεις την πρόθεση να βοηθήσεις, αλλά δεν θέλει και πολύ να κατηγορηθείς για «συνωμοσία», οπότε καλό είναι να μην πάρεις και τόσο ζεστά τον ρόλο σου, κρατώντας ίσες αποστάσεις από τους εμπλεκόμενους. Πρόσεξε ακόμη, μήπως μια προσφορά… υπονοεί το να ενδώσεις άνευ όρων!

Δίδυμοι

Οι ανταγωνισμοί και οι εκατέρωθεν διεκδικήσεις καλά κρατούν κι αν είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη και ο Άρης δημιουργούν τις προϋποθέσεις για κάτι νέο και δυνατό. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε το πιθανότερο είναι να προκύψουν εντάσεις «για ψύλλου πήδημα» και μένει να κρίνεις το αν αξίζει τον κόπο να παρασυρθείς σε αψιμαχίες χωρίς νόημα ή απλά να φορέσεις το καπελάκι σου και να «την κάνεις»!

Καρκίνος

Αν είσαι μόνος/η, τότε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει κωλύεται και δεν είναι εύκολο να έρθεις σε επαφή μαζί του, χωρίς να υπάρξουν προβλήματα, καλό είναι, λοιπόν, να κάνεις την κίνηση σου σε ένα καλύτερο timing, περνώντας την ώρα σου με… ανώδυνα φλερτ! Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να «ζοριστείς» από τις εξελίξεις, μέχρι του σημείου να επέλθει μια οριστική ρήξη με το ταίρι σου.

Λέων

Η Αφροδίτη στον 5ο ηλιακό οίκο σου και ο Άρης στον 9ο σε προσκαλούν σε νέες περιπέτειες, ωστόσο, τα πράγματα δεν φαίνεται να είναι… μόνο εύκολα και η πιθανότητα να «μπλέξεις» σε μια σχέση με κύριο συστατικό της τον ανταγωνισμό θα πρέπει να σε κάνει πιο επιφυλακτικό/η. Αν, βέβαια, δεν επιζητάς τίποτε άλλο πέραν μιας εφήμερης κατάστασης, τότε δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις το πλεονέκτημά σου… άμεσα!

Παρθένος

Συναισθηματικά, φαίνεται να βρίσκεσαι εν μέσω «τρικυμίας», κάτι που μπορεί να σε κάνει επιρρεπή σε εφήμερες απολαύσεις και να δυσκολέψει την λήψη «λογικών» αποφάσεων. Η αλήθεια πάντως είναι ότι αν δεν ξεκαθαρίσεις πρώτα το «μέσα» σου, δεν πρόκειται να καταλήξεις κάπου και κάθε κίνησή σου θα μοιάζει περισσότερο με απωθημένη έκφραση! Όλα αυτά, βέβαια, δεν αποκλείουν το να βρεθείς σε μια ερωτική φωλιά, αγκαλιά με το ταίρι σου.

Ζυγός

Καλές είναι οι συζητήσεις, θα πρέπει να θυμάσαι όμως ότι οι άλλοι συνήθως τις θεωρούν ως μια ενδιαφέρουσα ένδειξη φιλίας και όχι ερωτικού ενδιαφέροντος. Αν, λοιπόν, ενδιαφέρεσαι για μια πιο στενή σχέση, μην αφήσεις τα πράγματα να «αιωρούνται». Σε κάθε περίπτωση πάντως, φαίνεται να απουσιάζει η διάρκεια, οπότε δες το σαν κάτι προσωρινό. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, αναμένονται «σκηνές»!

Σκορπιός

Μέσα στις αρκετές δουλειές που σε περιμένουν, σίγουρα θα υπάρξει χρόνος και για ένα «πλησίασμα» που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον. Ίσως μάλιστα να λάβεις κι ένα δώρο ως ένδειξη… καλής θέλησης αλλά με τον Ποσειδώνα στον 5ο ηλιακό οίκο σου είναι μάλλον απίθανο να πρόκειται για μια «καθαρή» περίπτωση. Τσέκαρε, λοιπόν, μήπως το «πρόσωπο» είναι ήδη δεσμευμένο ή κουβαλά προβλήματα, που θα φανούν στην πορεία.

Τοξότης

Σήμερα, κινείσαι στον αστερισμό του πάθους και βέβαια σε αυτό συμβάλλει καταλυτικά και το πρόσωπο που σε συντροφεύει. Αν, πάλι, είσαι μόνος/η, είναι πιθανό να ζήσεις μια «σούπερ» περιπέτεια, με την συνέχεια να είναι ανοικτή. Από την άλλη πλευρά βέβαια, φαίνεται να υπάρχουν και έντονοι ανταγωνισμοί, που απειλούν να χαλάσουν το καλό κλίμα, ίσως μάλιστα να πέσεις θύμα μιας φορτικής παρενόχλησης.

Αιγόκερως

Το παρασκήνιο βγαίνει στο φως και αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να ενοχληθείς από αυτά που θα μάθεις, ίσως μάλιστα να πρόκειται για παρεμβάσεις και αυθαιρεσίες από ένα άτομο που κινείται στο κοντινό περιβάλλον σου. Αν, πάλι, είσαι μόνος/η, τότε σίγουρα θα σου γίνει μια «κρούση», το πιθανότερο όμως είναι να πρόκειται για ένα ήδη δεσμευμένο άτομο κι αν συμβεί κάτι, θα παραμείνει για την ώρα… κρυφό!

Υδροχόος

Οι παρέες είναι η… δύναμή σου κι αν ενδιαφέρεσαι για μια επανεκκίνηση στην προσωπική σου ζωή, σίγουρα ξεκινάς με πλεονέκτημα. Ωστόσο, το περιβάλλον είναι μάλλον ασταθές κι ένα είναι αυτό που πρέπει να θυμάσαι: Τίποτα δεν είναι σίγουρο και όλα «παίζουν»! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε δείξε την αγάπη σου δωρίζοντας κάτι στο ταίρι σου, που σίγουρα θα σου το ανταποδώσει με χαρά!

Ιχθύες

Το πράγμα για δουλειά ξεκίνησε αλλά… αλλού πηγαίνει κι αν βέβαια δεν έχεις μια συγκεκριμένη δέσμευση, τότε το μόνο που πρέπει να ξέρεις είναι ότι μια νέα σχέση θα διέπεται από ανταγωνισμούς. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, το πιθανότερο είναι να υπάρξουν αντιδράσεις και σκηνές ζήλειας, εξ αιτίας μιας φιλικής ή κοινωνικής υποχρέωσης που έχεις αναλάβει και στο ταίρι σου μοιάζει εξαιρετικά… ύποπτη!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε